Супер пропозиція!! Продається 3к квартира по вул. Максима Шимка Квартира у гарному стані, є всі необхідні меблі та техніка для життя. Чудова локація - поряд всі інфраструктура, школа, дитячий садочок, магазини, кафе та супермаркети. Чудова транспортна розвязка - недалеко до тролейбусної, та трамвайної зупинки. Деталі за телефоном, запрошуємо на перегляд.

Шимка, 24

Продається квартира вул. Максима Шимка 10 Велика простора кухня-студія та 2 спальні кімнати, великий балкон з теплою підлогою, поруч школа, дитячий садочок, магазини, зручна транспорта розвязка. Комфортне планування квартири, індивідуальне опалення. Зручні паркомісця для вашого авто.

Продам 3к квартиру

Продаж 2к в ЖК Сімейний (Шимка) Новий ремонт, площа 65 кв м, всі меблі та техніка залишається, кондиціонер, посудомийка, нова кухня та спальня під замовлення від якісь виробника .

Шимка Максима улица, 38Б, Дальнее замостье, Винница, Винницкая 79000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Шимка Максима улица, 16, Замостянский, Винница, Винницкая 64000.0 USD

Дуже хороша світла і затишна квартира. Вікна пластикові дуже великі, які додають простору кімнатам, висота стелі 3 м , велика кухня з кладовкою, газова колонка, нові вхідні броньовані двері, великий балкон. Меблі в квартирі частково залишаються. Телефонуйте , ключі на руках

Шимка Максима улица, 18, Военный городок, Винница, Винницкая 49800.0 USD

Продається 1кімнатна квартира в хорошому житловому стані. Гарне місце розташування. Поряд " Грош", АТБ, транспортна зупинка та інше.

Шимка Максима (Карла Маркса) улица, 24, Замостье, Винница, Винницкая 38000.0 USD

Пропоную вашій увазі дуже класнючу квартиру з вдалим плануванням; дві кімнати, кухня з панорамним вікном, гардеропна, санвузол. Усі вмонтовані меблі і техніка залишається. Ця квартира варта вашої уваги. Запрошую на перегляд.

Шимка Максима улица, 38Б, Военный городок, Винница, Винницкая 80000.0 USD

власник
Шимка Максима улица, 32, Военный городок, Винница, Винницкая 40500.0 USD

Квартира в житловому стані, всі кімнати окремі, затишний двір. Друга лінія від дороги, поруч транспорт, школа, садочок, зупинка. 10 хв до залізничного вокзалу. Квартира не кутова, шатровий дах, чистий підʼїзд. В квартирі абсолютно залишається все. Перегляди в зручний час, квартира вільна. Тор присутній.

Шимка Максима улица, 20, Дальнее замостье, Винница, Винницкая 46000.0 USD

2-кімн.кв. на М. Шимка (К. Маркса), поруч садочок, школа, різні варіанти транспортного сполучення. Хрущовка. Поверх: 4/5 Загальна площа: 45 м, кухня- 6 м

Шимка Максима улица, 24, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 50000.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця

Доброго дня! Продаж 1-но Кімн. Квартира від Власника. Новий євро ремонт, Індивідуальне газове опалення - Двоконтурний газовий німецький котел для опалення та нагрівання води. Світла, простора по площі 39 м2 та тепла квартира. Міцний та надійний цегляний будинок із залізобетонним перекриттям. Є можливість добудови, 1 сотка землі, можна користуватися та паркувати свої авто! Комфортне місце розташування - вул. Максима Шимко, біля школи 12., практично центр Замостя. Зручний район: Поряд Залізничний вокзал, Привокзальний ринок, Центральний ринок. і т.д. Цегляний будинок. Тихе та спокійне місце розташування. Поруч транспортна зупинка. Велика перевага, що вікна квартири виходять у двір, тому тиша та затишок гарантовані! - Загальна площа квартири 39 м2 - Велика світла простора кімната 20 м2 - 1 поверх із 2 цегляний будинок, залізобетонне перекриття - У Квартирі зроблений сучасний євро ремонт із високоякісних матеріалів. - Підключена окрема лінія електропостачання до квартири. Повністю Нова електро проводка, електро щиток із роздільними вимикачами напруги, ОЗУ від захисту перепаду напруги. Новий 2-х тарифний лічильник - ДЕНЬ та НІЧ - Зроблена вся нова каналізація та все нове для водопостачання - Повністю нова стяжка підлоги під ноль, новий німецький ламінат - Встановлена вся Нова Сантехніка (Унітаз, Нова ванна, Умивальник, Рушникосушка, Лічильники на воду, газ, електрику) - Надійні нові металеві вхідні двері, всі нові якісні міжкімнатні двері - Всі стіни у квартирі виведено під нуль і зроблено у три етапа: штукатурка - грунтовка, шпаклівка - грунтовка - Нові якісні метало пластикові вікна по всій квартирі Вартість 39 500 доларів, Все готово для швидкого продажу, документи в порядку По всіх деталях телефонуйте по номеру телефона в оголошення,

власник
Шимка Максима улица, 5, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 39500.0 USD

Продається простора, світла 1-но Кімн. Квартира з новим ремонтом та з індивідуальним газовим опаленням, двоконтурний газовий котел для опалення та нагрівання води. - Загальна площа квартири 40 метри квадратних, - Велика світла простора кімната 20 м2 - цегляний будинок. - Повністю Нова електро проводка, електро щиток із роздільними вимикачами напруги, ОЗУ від захисту перепаду напруги, Новий 2-х тарифний лічильник! - Постелений новий ламінат - Всі нові металопластикові вікна - Надійні металеві броньовані двері Все готово для комфортного та щасливого проживання. ! ЧУДОВИЙ і ВИГІДНИЙ ВАРІАНТ ЯК ДЛЯ ВЛАСНОГО ПРОЖИВАННЯ ТАК І ДЛЯ ЗДАЧІ В ОРЕНДУ !

Шимка Максима улица, 5, Военный городок, Винница, Винницкая 44000.0 USD

Квартира в тихому районі, друга лінія, не над дорогою, не кутова, великий засклений балкон, косметичний ремонт робився для себе, залишаються всі меблі та техніка, чудовий варіант, як для себе так і для здачі в оренду. Поруч школа 12, 13, садочок.(106670)

Шимка Максима улица, 8, Військове містечко, Винница, Винницкая 39900.0 USD

Не кутова. Потребує ремонту. Простий житловий стан.

Шимка Максима улица, 26, Военный городок, Винница, Винницкая 28000.0 USD

Продаємо чудову квартиру з гарним , дорогим ремонтом , яка знаходиться у ЖК "Сімейний комфорт " . У квартирі залишаються всі необхідні меблі та техніка : пральна машина, телевізор, диван, холодильник та все , що на фото . Поряд із будинком є всі необхідні кумунікації , транспортна зупинка , безліч магазинів , школи , дитячий садок та все, що протрібно для комфортного життя .Квартира вселяєгарний настрій , що сприяє усмішці на вашому обличчі випиваючи смачну ароматну каву.

Шимка Максима улица, 38Б, Замостянский, Винница, Винницкая 65000.0 USD

продам 1 кімнатну квартиру в хорошому спальному районі, поруч 2 школи, садочок, транспорт, хороший тихий двір, у квартирі замінені вікна, сантехніка, звичайний житловий стан, не кутова, балон засклений, залишається все, без комісії агенству нерухомості

Шимка Максима улица, 20, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 30000.0 USD

продам 3х кімнатну квартиру в спокійному та тихому районі, кімнати окремі, житловий стан, не кутова, санвузол роздільний, залишаються всі меблі та техніка, хороший тихий двір, поруч дві школи та дитячий садочок, без комісії агенства

Шимка Максима улица, 20, Винница, Винницкая 46000.0 USD

Продається 3-кімнатна квартира вул. Максима Шимка, Замостянський район, Вінниця Квартира у житловому стані. Власники вже виїхали, тому квартира доступна для негайного заселення. Не кутова, двостроння, дах шатровий у хорошому стані. Підлога вкрита паркетом 70х років та керамічною плиткою. Стіни цеглові, товсті, що забезпечує додаткову ізоляцію. Одне вікно замінено на металопластиковий стеклопакет. Нові водопровідні труби, централізоване опалення, наявний бойлер. Санвузон роздільний, балкон застеклений. Додатково: Квартира розташована всього в 10 хв. пішки від ЖД вокзалу, забезпечуючи відмінну транспортну доступність. Поруч кавярні, медичний центр, аптеки та магазини (АТБ - 2 хв., Грош - 5 хв.), школи 12 і 13 та дитячий садок 32.

Шимко, 34, Винница, Винницкая 42999.0 USD

Продається 2-х кімнатна квартира на Максима Шимка Мебель Пральна машинка Газова колонка Холодильник Пластикові вікна Балкон засклений Школа , супермаркет, аптека До ЖД вокзалу 5 хв. пішком Запрошую на перегляд

Продаж 2к квартири 42 кв. м на вул. Шимка Максима

Продам 3-х кімнату квартиру з автономним опаленням по вул. М.Шимко. Квартира в житловому стані, з автономним опаленням, 3 суміжно-роздільні кімнати. Знаходиться біля ЖК «Сімейний». Продається разом з меблями та побутовою технікою.

Продам 3-х кімнатну квартиру з автономним опаленням

Продається 2 квартира по вулиці Максима Шимка (район Грошу). Комфортний 2 поверх, цегляний будинок. У квартирі зроблено якісний ремонт. Залишається вбудована кухня. Чекаємо на перегляд!

2к на Шимка з ремонтом!

Доброго дня! ПРОДАЖ 1-но Кімн. Квартира з НОВИМ ЄВРО РЕМОНТОМ з ІНДИВІДУАЛЬНИМ ГАЗОВИМ ОПАЛЕННЯМ. Двоконтурний газовий німецький котел для опалення та нагрівання води. ДУЖЕ СВІТЛА, ПРОСТОРА та ТЕПЛА КВАРТИРА НОВИЙ ОБЄКТ у ВІННИЦІ, вул. Максима Шимко, біля школи 12. ПРАКТИЧНО ЦЕНТР ЗАМОСТЯ Зручний район: Поряд Залізничний вокзал, Привокзальний ринок, Центральний ринок. і т.д. Цегляний будинок. Тихе та спокійне місце розташування. Поруч транспортна зупинка. Велика перевага, що вікна квартири виходять у двір, тому тиша та затишок гарантовані! Є можливість добудови, 1 сотка землі, можна користуватися та паркувати свої авто! - Загальна площа квартири 40 м2 - Велика світла простора кімната 20 м2 - 1 поверх із 2 цегляний будинок, залізобетонне перекриття - У Квартирі зроблений сучасний євро ремонт із високоякісних матеріалів. Все робилося на совість із повного нкля - Підключена окрема лінія електропостачання до квартири. Повністю Нова електро проводка, електро щиток із роздільними вимикачами напруги, ОЗУ від захисту перепаду напруги. Новий 2-х тарифний лічильник - ДЕНЬ та НІЧ - Зроблена вся нова каналізація та все нове для водопостачання - Повністю нова стяжка підлоги під ноль, новий німецький ламінат - Встановлена вся Нова Сантехніка (Унітаз, Нова ванна, Умивальник, Рушникосушка, Лічильники на воду, газ, електрику) - Надійні нові металеві вхідні двері, всі нові якісні міжкімнатні двері - Всі стіни у квартирі виведено під нуль і зроблено у три етапа: штукатурка - грунтовка, шпаклівка - грунтовка - Нові якісні метало пластикові вікна по всій квартирі - Закритий двір. Вікна виходять у двір, тихо та спокійно. Є 1 сотка землі біля квартири. Місце під авто та можливість добудови. ЧУДОВИЙ і ВИГІДНИЙ ВАРІАНТ ЯК ДЛЯ ВЛАСНОГО ПРОЖИВАННЯ ТАК І ДЛЯ ЗДАЧІ В ОРЕНДУ Вартість 39 900 доларів, Все готово для швидкого продажу, документи в порядку По всіх деталях телефонуйте по номеру телефона в оголошення або пишіть на Вайбер

Продаж 1 кімн. кв. 40 м2, цегла, Новий Євро ремонт Автономне Опалення

Продається 2-х кімнатна квартира в районі Військового містечка. ЖК Сімейний 12/12 ц 65 квадратів. Зроблений новий ремонт, вбудована кухня тільки низ. Все, що в квартирі залишається. Закритий двір є паркомісце. Індивідуальне опалення, тепла підлога, кондиціонер. Великі кімнати, санвузол роздільний. Чудовий варіант для проживання, так і для здачі в оренду. Поруч дитячий садок, школи, магазини, аптеки, супермаркет. Поруч транспорт. Окремо є кладовка за одельну плату.

2- кімнатна квартира ЖК Сімейний , вул Максима Шимка

Продам квартиру у ЖК СІМЕЙНИЙ на вул. М.Шимка. 1 кімната, 50 м2, рік здачі будинку кінець 2017. Квартира на 11 поверсі з 12. На кухні немає кухонних меблів і техніки, також на кухні є закладні куди можна встановити зсувні двері. Власник.

власник
Продам квартиру у ЖК СІМЕЙНИЙ вул.М. Шимка
1 - 24 з 27 результатів