Продам не квартиру, а мрію! Видова простора 2 кімнатна квартира 55м2 в елітній новобудові в центрі Харкова ЖК Зарічний. Унікальне планування дозволить раціонально використати простір. Світла, сонячна, з виходом на повітряну зону та вікнами на захід, що дозволить щовечора насолоджуватися заходами сонця. Висота стелі 3м! З вікон відкривається неповторний панорамний краєвид на історичний центр міста. У квартирі встановлено пожежну сигналізацію, лічильники на воду та опалення, виконано первинне заливання підлог. Будинок під відеоспостереженням. Просторий та світлий хол, цілодобово чергує консьєрж. Територія закрита, на вїзді автоматичні ворота. Є підземний паркінг+паркомісця всередині двору+гостьове паркування. На території огороджений дитячий майданчик. Розташування будинку унікальне. Навколо парки та набережна, зручна транспортна розвязка, 5 хв до метро пл. Конституції та проспект Гагаріна. Поруч супермаркети, фітнес центри (Спортлайф, RDX, Сафарі), поліклініки, школи, дитячі садки. До ТРЦ "Нікольський" 5 хвилин. Готова до показу у будь-який час!

Карбишева пров., 3

Цена ниже рынка! Срочная продажа! К продаже предлагается 1 комнатная квартира в элитном новострое Бизнесс- класса, ЖК Заречный в центре Харькова по адресу переулок Карбышева, 3. Комфортный 8-й этаж. Квартира в строительном состоянии, установлены пожарная сигнализация, счетчики на воду, счётчик на отопление. Дом под видеонаблюдением, круглосуточно дежурит консьерж. Территория дома закрытая, на въезде автоматические ворота. Есть подземный паркинг и гостевая парковка, огороженная детская площадка. Из окон открывется неповторимый вид на центр города, рядом набережная. Хорошо развитая инфраструктура: супермаркеты, поликлиники, школы, детские сады. Отличная транспортная развязка: метро пр-т Гагарина и пл. Конституции 15 минут пешей доступности, остановки наземного транспорта. Компания АН Европейское

Продажа 1 ком.кв./ Бизнесс- класс /ЖК Заречный/ Центр

У продажу 2-кімнатна видова квартира в Центрі, в будинку Бізнес Класу ЖК Зарічний! 55м2, 13поверх 16 поверхового будинку, висота стелі 3м! Формат квартири: кухня/студія, спальня, з/в. З вікон відкривається неповторний панорамний краєвид на історичний центр міста. У квартирі встановлено пожежну сигналізацію, лічильники на воду та опалення. Будинок під відеоспостереженням. Просторий та світлий хол, цілодобово чергує консьєрж. Територія закрита, на вїзді автоматичні ворота. Є підземний паркінг+паркомісця всередині двору+гостеве паркування. На території обгороджений дитячий майданчик. Розташування будинку унікальне. Навколо парки та набережна, зручна транспортна розвязка, 10 хв до метро пл. Конституції та проспект Гагаріна. Поруч супермаркети, фітнес центри (Спортлайф, RDX, Сафарі), поліклініки, школи, дитячі садки. До ТРЦ "Микільський" 5 хвилин. Всі меблі та техніка залишається. Телефонуйте, показ у будь-який зручний для вас час!

Карбышева переулок, 1Б, Основянский, Харьков, Харьковская 59999.0 USD