В продажі однокімнатна квартира з ремонтом (не углова) у військовому містечку №21 в Калинівці Індивідуальне опалення. Велика простора кімната, балкон-лоджія, кухня, прихожа та роздільний санвузол. Встановлено вуличний відеонагляд. Квартира на першому поверсі пʼятиповерхового будинку у військовому містечку №21 (є можливість на майбутнє пристроїти ще кімнату). Є кладова у підвалі. Поруч вся інфраструктура : магазини, дитячі майданчики, зупинка транспорту на Київ і по місцевості, вокзал, лікарня, цнап, школа, садочки.

власник
Калинівка, 12

Продаж однокімнатної квартири в цегляному будинку який будується в смт Калинівка, Васильківського р-н, Київської обл. ЦІНА 25000 грн за кв.м .Загальна площа 38,6 кв.м. Вітальня 16,7 кв.м, кухня 12,9 площа санвузла 3,1кв.м, площа коридору 3,7 кв.м, гардеробна 2,2 кв.м. . Розвинена інфраструктура: 2 хвилини до: двох парків, дит.садок, школа, спортивна школа, супермаркет, амбулаторія, стадіон обладнаний тренажерами.

Продаж квартир у новому будинку!!

Житлові комплекси у Калинівка

Популярні запити

Географія Калинівка

Купівля квартири на невеликій відстані від Києва по доступній ціні вважається досить вигідною справою. Незалежно від того, чи потрібно вам купити житло в Калинівці на вторинному ринку для себе чи в якості інвестиції, перевірте, чи підходить вам цей населений пункт. Проживання у невеликому селищі відрізняється від темпу життя у великому місті, особливо в центрі столиці, проте квартири Калинівки користуються попитом.

Продаж житла в Калинівці

Селище міського типу належить до Васильківського району Київської області. Станом на 2012 рік тут проживало майже 5,3 тис. чоловік. При цьому було зафіксоване зростання населення – очевидно, багато хто хоче дешево купити квартири в Калинівці в кредит або з розтермінуванням.

Інфраструктура селища розвинена добре, однак великої кількості торгівельно-розважальних закладів тут не знайдеш. Ті, хто вирішить купити квартиру в Калинівці, вторинний ринок, житло в зданій новобудові або у комплексі, що будується, навряд розглядають, лише виходячи з цього. Розваги і шопінг можна влаштовувати і в столиці, тим більше до центра Києва від селища – всього 40 км.

Серед наявних об’єктів інфраструктури варто виділити:

  • магазини;
  • поштове відділення;
  • дитячі садочки;
  • загальноосвітні школи;
  • банки.

Якщо купити житло в Калинівці, можна також користуватись інфраструктурою Васильків. До нього відстань становить всього 9 км.

Ще одна перевага селища – красива природа, тут є велика кількість зелені, протікає річка Бобриця. Продаж квартир у Калинівці може зацікавити родини з дітьми, так як тут завжди чисте повітря і велика кількість місць для прогулянок.

Як доїхати до Калинівки

Тим, хто запланував купити житло в Калинівці у господаря чи від забудовника, буде приємно дізнатись, що з транспортним сполученням тут проблем немає. Населений пункт має свою залізничну станцію. Всього курсує 56 приміських поїздів. Серед них 46 маршрутів працюють щоденно, решта – лише по деяким дням. Основні населені пункти, звідки приїздять електрички – Київ, Фастів, Казатин.

Якщо тут купити квартиру, Калинівка запропонує велику кількість варіантів того, як дістатись столиці. Для цього можна користуватись наступними електропоїздами:

  • №6006, 6008, 6002, 6014, 6016, 6020 – Фастів-Київ;
  • №6540 – Фастів-Святошино;
  • №6202/6010 – Казатин-Київ.

Продаж житла в Калинівці зацікавить також тих, хто планує жити в селищі, а працювати в Києві. Для поїздок додому чи на роботу можна користуватись не лише електропоїздом, але й маршрутним таксі. Зі столиці з інтервалом 15-20 хвилин курсує маршрутка №726 «Київ-Калинівка» («Васильків-1»). Маршрут починається від залізничного вокзалу «Центральний» і включає в себе такі проміжні зупинки, як Центральний автовокзал і АС «Південна».

Терміновий продаж квартир в Калинівці – вторинне житло Васильківського району

Якщо вам терміново і недорого потрібно купити однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні чи 5-кімнатні квартири в цьому населеному пункті, але немає часу переглядати десятки сайтів з оголошеннями, користуйтесь ЛУН. На нашому пошуковому ресурсі зібрані сотні пропозицій щодо продажу житла в Калиновці, як без посередників, так і через агентства.

Вторинне житло у Васильківському районі має вельми привабливу вартість у порівнянні з найближчим передмістям Києва. Ті, кого зацікавив продаж квартир у Калинівці на вторинному ринку, ціни зможуть вивчити в цьому розділі ЛУН. Оголошення містять також додаткові дані – адресу, поверх, площу і планування квартири, стан вітальні, кухні та інших приміщень, можливість купівлі в розстрочку, контактні дані власника. Якщо квартира продається з ремонтом, пропозиція розміщена, як правило, з фото. Ще одна перевага ресурсу – всі оголошення у нас є актуальними. Залишається лише обрати найкращий варіант, зв’язатись з хазяїном, укласти договір і влаштувати переїзд!