Агентство UA.estate пропонує придбати 1-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна новобудова комфорт класу * будинкове опалення,підігрів підлоги,кондиціонер * кухня-студія+окрема кімната * якісний євроремонт * меблі та техніка * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Пулюя Івана вул., 40

Простора 1-кім квартира з ремонтом в ЖК Галицький Лев, неподалік від Victoria Gardens Ви майбутній власник просторої 1-кім квартири з велечезною кухнею студіо, де рідкісна можливість розмістити велику кількість друзів та знайомих які прийшли до Вас в гості. Бо тільки Ви матимете кухню площею більшою ніж 1-кім хрущовка)) Відпочінок і святкування у Вас завжди буде проходити весело. - Сонячна сторона з панорамними вікнами. - Величезна кухня-студіо - Автономне опалення, тепла підлога - Зручний 2-й поверх - Комфортне планування - Гардеробна - Мебля та техніка всі лишаються Все підготовлено для продажу

можливий продаж по єОселя
Пулюя Івана вул., 40

Продається неймовірна 3к квартира з великою кухнею-вітальнею загальною площею 114 м2 у Франківському районі в ЖК Галицький Лев Код квартири: #27517560 • індивідуальне газове опалення; • 9 поверх з 12; • площа 114 м2; • сонячна сторона; • якісний ремонт. Квартира складається з трьох ізольованих кімнат, великої вітальні та робочої зони кухні, великої гардеробної, двох санвузлів з ванною та душем, балкону та комірки. В квартирі індивідуальне газове опалення, наявні кондиціонери, підігрів підлоги всюди крім кімнат. Ремонт виконано з дорогих матеріалів, підлога-інженерна дубова дошка, вся плитка виробництва Іспанія, змішувачі Cludi Німеччина, сантехніка повністю все Ravak Чехія, техніка Bosch, чотири телевізори Samsung. Меблі на замовлення виготовленні Арія меблі, кухня з стільницею з каменю та механізми Blum, встановлена сингалізація Ajax з підключенням на пульт охорони. Житло підійде для великої сімї яка хоче проживати в якісній і просторій квартирі. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Пулюя, 40
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається двокімнатна квартира в новобудові по вул. Пулюя, в Житловому комплексі Галицький Лев. Квартира світла та простора. Не кутова. По плануванню велика кухня-вітальня та дві ізольовані кімнати , двостороння.З кімнати та кухні можна вийти на дві утеплені та засклені лоджії. Санвузол роздільний з ванною. Індивідуальне опалення. Двофункційний котел. Низькі комунальні платежі взимку. У квартирі зроблено відмінний ремонт. Ніхто не проживав. Постелено добротний паркет, встановлені якісні деревяні міжкімнатні двері.По всій квартирі встановлені металопластикові вікна, броньовані вхідні двері. Є виходи на підключення бойлера та встановлення умивальника у санвузлі.Квартира без меблів, що дає можливість новим власникам обмелювати на свій смак та за власними побажаннями. Є можливість встановлення домофону, підключення інтернету від різних провайдерів. Будинок розташований в районі з розвиненою інфраструктурою, в пішій доступності є дитячий садок, школа, кафе, супермаркети та торгові центри, зупинки громадського транспорту. Відмінний варіант для комфортного проживання. Реальному клієнту розумний торг! Розглядаємо продаж під єОСЕЛЮ Є відеоогляд. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Пулюя Івана вул., 40

Продаж 2-к квартира 51.3м2, м.Львів, вул. Івана Пулія 3. Квартира знаходиться на першому поверсі панельного девяти поверхового будинку . В квартирі зроблений ремонт . -Поміняні лічильники : на газ, воду, і світло. -Поміняна електро проводка і труби на воду. -Поміняна підлога . -Є гарний великий скляний душ. -Поміняна сантехніка . -Є пральна машинка ,сушильна машина і посудомийка . -В квартирі встановлений домофон. - Утеплина фасадна стіна . -Всюди встановленні нові пластикові вікна . -На вікнах всстановленні москітні сітки. -Є два гарні балкони в яких зроблено ремонт. -До квартири є підвал. Навколо розвинена інфраструктура є базар , торгівелбний центер, школа, дитячий садок , хороша транспортна розвязка. Подвіря вистелене з бруківки є місця для паркування авто.

Пулюя Івана вул., 3

Продаж просторої 1 кімн квартири 70 метрів + кухня-студія, квартира не кутова, з ремонтом, меблями та технікою. Індивідуальне опалення, є кондиціонер, електрокамін, телевізор, холодильник, пральна машинка, лоджії обшиті деревʼяною вагонкою. На поверсі є кладовка 6 метрі ( входить в ціну квартири) Можна під Є Оселю. Поруч Victoria Gardens Транспортна зупинка, дитячі майданчики. Будинок зданий більше 6 років, 99% мешканців зробили ремонт.

можливий продаж по єОселя
Пулюя Івана вул., 40

Продаж квартири з дизайнерським ремонтом в ЖК Галицький Лев по вул. Пулюя 40, Львів. Квартира знаходиться на 10/12 поверсі. Загальна площа квартири - 105 кв. м, кухня - 40 кв.м Квартира складається: велика кухня-вітальня з каміном - 40 кв. м, спальня, дитяча з дизайнерським двоярусним ліжком, зоною для навчання та качелею для дітей, кабінет (лоджія) на 2 робочі місця з місцем для макіяжу, кімната відпочинку (лоджія) диван + бігова доріжка, ванна кімната з повноцінною ванною та душем, туалет та коридор з гардеробом. Всюди по квартирі є підігрів підлоги. Меблі робилися під замовлення. Кухня фурнітура Blum. Квартира продається з технікою: 3 телевізори зі смарт ТВ, 3 кондиціонери, відеоспостереження (6 камер по квартирі + 3 фасадні на парковку), сигналізація АЯКС, холодильник, пральна та сушильна машина, посудомийка, вбудована мікрохвильова піч та духова піч БОШ, кавова машина Філіпс, електрокамін та бойлер на 80 літрів. Інфраструктура: поруч є усе необхідне - магазини, кафе, школи, садочки, ліцеї. До ТЦ Вікторія Гарден - 5 хв. на авто Код обєкта: 12197

Пулюя Івана вул., 40

Продаж двокімнатної квартири по вулиці Пулюя, ЖК Галицький Лев. Будинок знаходиться у зручній локації. Простора квартира з гарним квадратної форми коридором. Зручний третій поверх. Світлі роздільні кімнати з якісним Євроремонтом. Опалення індивідуальне - газовий котел. Інфраструктура: дитячі садочки, школи, технікуми, ліцей, дитячий майданчик, ринок, Сільпо, Вікторія Гарденс, зупинка транспорту

Пулюя Івана вул., 40

Продаж 1 кімнатної квартири з ремонтом та меблями на 2-ому поверсі з 12-ти, здана та заселена новобудова по вулиці Пулюя 40, місто Львів. Загальна площа 39.3 кВ.м , житлова 17.3 кВ.м, кухня 13.1кв.м Опалення індивідуальне Все що в квартрі залишається.

Пулюя Івана вул., 40

Продається 2-кім. квартира із зручним плануванням по вул. Пулюя, новобудова - ЖК "Галицький Лев", Франківський район. Загальна площа 75 кв.м, кухня 26 кв.м. Поверховість: 4/12. Наявні 2 балкони. Також є додаткове приміщення (комірка) для зберігання речей. У квартирі зроблена чистова стяжка підлоги, частково зроблена чистова штукатурка, також встановлені радіатори, підведені комунікації, електрика. Ціна - 99000$. Зручне розташування у Франківському районі, поруч є уся необхідна інфраструктура: садочки, школи, парки, магазини, супермаркети, аптеки, поруч Вікторія Гарденс. Розвинена транспортна розвязка, зручно добиратись у центр і у інші райони міста. Будинок зданий у 2020 році, повністю заселений. В комплексі є свій спортмайданчик з тренажерами, свій стадіон, дитячий майданчик. Квартира дуже тепла, не кутова. Покази по домовленості. Звертайтесь за номером телефону.

Пулюя Івана вул., 40

Житлові комплекси у Львів

Вітаємо. Реальна пропозиція. Продаж, однокімнатна квартира-студія, вул. Івана Пулюя 40 Здана новобудова ЖК "Галицький Лев". Поверх 5/12, загальна площа 38 кв.м., кухня 14 кв.м., висота приміщень 2.70 м. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел). Ремонт як на фото. Вікна виходять у внутрішній двір. Гостьовий паркінг, ліфт. Зручне місце розташування, розвинута інфраструктура, 8 км до історичного центру міста. Ціна: 73 000$. Телефонуйте, з радістю надамо додаткову інформацію. З повагою, компанія "LAGOM".

Продаж 1 кім. квартири в новобудові по вул.Пулюя.

Продаж 1 кімнатної квартири + кухня студія з ремонтом на вул. Івана Пулюя, 40 в ЖК Галицький Лев. Будинок комфорт класу в Франківському районі. Загальна площа квартири 83 м2, знаходиться на 7-му поверсі з 12-ти. Опалення в квартирі - індивідуальне газове (двоконтурний котел). Особливою перевагою даної квартири є система кондиціонування, встановлена в усіх кімнатах, що забезпечує комфортну температуру незалежно від сезону. Додатковий комфорт надає тепла підлога в ванній та на кухні-студії - ви будете цінувати цю функцію в холодну погоду. Кухня обладнана новою технікою від Bosch. Житловий комплекс «Галицький Лев» у Львові – це не просто ще одна новобудова, де ви будете проводити свій вільний час після роботи. Це справжній дім, де ви зможете радіти кожній хвилині, відчувати душевний спокій. Біля новобудови є все необхідне для повноцінного й комфортного життя. В житловому комплексі є гостьовий паркінг, гаражні бокси. Телефонуйте, ця квартира варта Вашої уваги!

Продаж 1 кімнатної квартири + кухня студія в ЖК Галицький Лев

Пропонуємо в продаж однокімнатну квартиру загальною площею 35 квадратних метрів. Цегляний будинок. Квартира розташована за адресою: вул. Івана Пулюя 32, Франківський район. Квартира знаходиться на восьмому поверсі дев`ятиповерхового будинку. Кухня, простора кімната, сумісний санвузол, металопластикові вікна. У квартирі проведені усі комунікації. Ремонт косметичний. Розглядайте можливість покупки як інвестицію в нерухомість у Львові. Наявна уся необхідна побутова техніка: пральна машина автомат, холодильник, мікрохвильова та духова піч, газова плита, телевізор. Район має розвинуту інфраструктуру: парк, супермаркети, магазини, кафе, ресторани, школа, дитячий садок, аптека, банк, відділення пошти тощо. Відмінна транспортна розв’язка. Вартість: 40 000 дол. Комісія 5%

Продаж однокімнатної квартири за адресою вул. Івана Пулюя 32

Пропозиція продажу вперше 1 кім.кв у новобудові по вул. Пулюя 40 Загальна площа квартири 42,3 м2, площа кухні11,6 квартира розташована на 1/12 поверх, квартира з ремонтом, залишаються усі меблі диван розкладний, 2-х спальне ліжко з підйомним механізмом, великі 2 шафикупе, робочий стіл з кріслом , 2 смарт телевізори , комод з пеналом, 3 крісла, кухонні меблі, стіл, мякий куток та вся побутова техніка холодильник, газова поверхня, духовка, мікрохвильова піч, електрочайник, посудомийна машина, кавоваварка, йогуртниця, кухонний комбайн, бутербродниця. Є встановлення очистка води осмус. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги у коридорі, ванні, кухня та балкон. Домофон. Є можливість окремо купити кладову, 4 м2, ціна 1000 м2 Чистий продаж. Ціна 71тис.у.о Тел. 06******41 Оксана Зацікавила вас дана пропозиція? І ще шукаєте схожі варіанти? телефонуйте по телефону покажемо всі варіанти квартир в цьому або в інших районах Львова

Продаж квартири в ЖК Галицький Лев

Код об`єкта: 329455. АН "Атланта".Продаж однокімнатної квартири ЖК Галицькі Леви вул. ПулюяБудинок зданий 2015р.Опалення: індивідуальний газовий котел. Облаштована лоджія.Чудова пропозиція як для власного проживання так і під інвестицію.На території у внутрішньому дворі є свій дитячий майданчик. До торгового центру Victoria Gardens 10хв.Зручна транспортна розв`язка - можна без перешкод й швидко доїхати у будь-яку точку Львова.Телефонуйте!код:

Пулюя, 40, Франковский, Львов, Львовская 75000.0 USD

3 кімнатна квартира ,вулиця Пулюя район 45 школи, 2/9 п. 66/41/9 кімнати суміжно-ізольовані , бойлер . Гарний стан , ремонт ,два балкони зашклені .Світла, вікна на дві сторони ! Ціна 75000

3 кімнатна квартира

Пропозиція продажу 3 кім. кв з ремонтом у новобудові, будинок зданий та заселений, вул. Пулюя, площа 103 м2, поверх 1/12 ( високий поверх). Квартира з ремонтом, робили все для себе, продають у звʼязку з переїздом, кімнати дуже гарної квадратної форми. 3 кімнати ізольовані, є 2 санвузли. Деревʼяні двері, якісні вікна. Кухонні меблі та побутова техніка. Чистий продаж Ціна 120тис.у.о Тел 06******41 Оксана Зацікавила вас дана пропозиція? І ще шукаєте схожі варіанти? телефонуйте по телефону покажемо всі варіанти квартир в цьому або в інших районах Львова

Продаж квартири з ремонтом в ЖК Галицький Лев

Зданий та повністю заселений житловий комплекс з власною дуже розвиненою інфраструктурою. Продаж просторої 2 к кв в зданій та заселеній новобудові по вул. Пулюя. ЖК Набережний квартал. Одна з перших секцій. Поверх 8 з 12 Площа 87,4 м2 Кухня-студія та 2 спальні. Лоджія. Гардеробна. Вигоди роздільні. В будинку вже зроблені повністю ремонти. Облагороджена територія. В будинку є супермаркет, магазини, кавярні, аптека і т.д. Поруч ТЦ Victoria Gardens. Ціна 102 000$ Покази в будь-який зручний для вас час

Продаж 2 к. кв. по вул. Пулюя в ЖК Набережний Квартал

Продаж трикімнатної квартири по вул.Пулюя (р-н Набережного кварталу). Загальна площа квартири 66 м². 9 поверх панельного будиноку. Кімнати дві ізольовані,одна прохідна.Дві лоджіїї. Квартира двостороння,в житловому стані.На горищі є велика кладова .гарне подвіря з спортивним майданчиком.Поруч є все необхідне для комфортного проживання(школи,садочки, магазини,аптеки,супермаркети, кафе, перукарні) ЧП.

Продаж 3 кімнаиної вул.Пулюя

Продається велика 2 кімнатна квартира в новобудові ЖК Галицький Лев по вул. Пулюя. Загальна площа 84м . Кімнати ізольовані , великий балкон . Ремонт , меблі і техніка . Індивідуальне опалення газовий двохфункційний котел. Поруч магазини , школа , дитсадок .

Продаж 2 кімнатна новобудова вул. Пулюя

3к квартира вул.Пулюя з ремонтом, чешка, двостороння, світла, не кутова, тепла. ЦО, 1 балкон і 1 лоджія засклені, бойлер, санвузол роздільний, кладова, великий коридор 9 м кв, вмонтовані меблі, плитка, паркет, лічильники, домофон, +спільний коридор з сусідами, інфраструктура.

Простора 3к квартира з ремонтом

Продаж квартири в зданій і заселеній новобудові по вул.Пулюя. Є підігрів підлоги, індивідуальне газове опалення. Дизайнерський євроремонт. Розвинений район з усією інфраструктурою (ТЦ Victoria Gardens, Сільпо, бізнес центри, ринок). Квартира укомплектована дорогими меблями для проживання: 2-х спальне ліжко з якісним італійським матрасом; великий диван з електричним регулюванням у вітальні; диван розбірний у меншій кімнаті; 2 робочих місця зі столами та кріслами; панорамна вана джакузі у спальні; дорога та якісна сантехніка; велика авторська кухня, 2-х камерний холодильник, посудомийка, микрохвильова піч, духова шафа, індукційна плита; фільтр для води; кондиціонер в кожній кімнаті; великі телевізори із Smart TV у гостинній та спальні; інтернет; охоронна сигналізація Ajax;

Пулюя, продаж квартири Львів, 3 кім., 169 000 у.о., 105м.кв.

Продаж однокімнатної квартири ЖК «Галицький Лев», вул Івана Пулюя (Новобудова) Поверх 11/12. Загальна площа 43,3 м2. Індивідуальне опалення.Броньовані двері. Два розкладні дивани хорошої якості. Вся побутова техніка абсолютно нова : Electrolux, LG, Samsung. Будинок класу комфорт. Ліфт працює. Будинок давно зданий і заселений хорошими сусідами. Квартира світла і затишна. Розвинена інфраструктура, до ТЦ Victoria Gardens 800 метрів і транспортна розвязка. Ціна 75500 у.о.

1-кім Пулюя продаж квартири Львів в новобудові 44кв. 75500 тис.