Пропонується до продажу 3-кімнатна квартира по вулиці Перемоги у Вознесенівському районі 4/5. Разом з меблями і технікою. У квартирі три світлі, затишні кімнати, один зал, прохідний, з виходом на засклений балкон, і дві кімнати різносторонні. Виконаний косметичний ремонт: замінені всі комунікації, лічильники, вікна МП, підлога, шпалери. Кухня і ванна кімната у кахелі, санвузол сумісний, встановлена газова колонка, є велика кладова. Квартира розташована на четвертому поверсі п’яти поверхового будинку в серидині дому. Будинок ОСББ, панельний, двір тихий, охайний. В крокові досяжності різноманітні магазини, гіпермаркет, медичний центр, транспортна зупинка, аптека, лікарня, школа, дитячий заклад, державні установи.

Перемоги вул., 105

Пропонується до продажу повнометражна квартира-студія. ПЛАНУВАННЯ: окрема спальня, кухня-студія, роздільний санвузол. ТЕХНІКА: кондиціонер, бойлер, пральна машина, плазма, холодильник. МЕБЛІ: диван, шафа-купе, вбудована кухня, барна стійка, шафа в коридорі. Високий перший поверх, вікна у ґратах. Будинок Осмд. Ремонт підїзду Дуже добрі сусіди. Низькі комунальні. Район Цирку та банку Пумб, центр міста.

Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 82

Продам 2 к .квартиру Супер расположение В самом центре города Остановка бул.Шевченко Квартира в середине дома Ремон делали для себя ! Новая сан.техника,окна евро. Проводка новая,сигнализация , балкон евро,хорошие межкомнатные двери! Остаётся всё. Мебель,техника... Бойлер,холодильник, кондиционер,стиральная машина и т.д.. Квартира очень тёплая. Дом ОСББ. В подъезде евро окна,евро дверь. Тихий,уютный двор. Дополнительно фото скину на вайбер. Документы готовы,ключ на сделке! Реальному покупателю торг! Звоните,пишите договоримся о просмотре.

Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 42
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х комнатную квартиру 56 кв.м. на первом этаже 4 этажного кирпичного дома, по ул. Независимой Украины, в районе супермаркета «варус». Квартира просторная, тёплая, рядом вся инфраструктура. На окнах решетки, установлены все счетчики. Возможно под бизнес(магазин, салон, офис), одна большая комната выходит на ул. Независимой Украины

власник
Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 82

Пропонується до продажу простора трикімнатна квартира у ЖК Квартал із гарним видом на Дніпро. Квартира у другій секції. Загальна площа 91,66 кв.м, житлова 44,19 кв.м, кухня 17,68 кв.м. Плануванням передбачено три окремі спальні, гардеробна, велика кухня, два санвузла, вітальна, балкон. Будинок введено в експлуатацію. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія з паркуванням. Продаж по переуступці. Від власника.

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

Предлагается к продаже уютная 1-комн квартира с кап. ремонтом, мебелью и техникой по ул Патриотической район Аллеи роз. Крыша перекрыта. Дом Осмд. В квартире все остается. Срочная продажа, ключи на сделке. Прописанных нет. Один собственник. Низкие коммунальные. Ключи на сделке.

Патріотична вул., 58

Предлагается к продаже 3-комнатная квартира на 3м этаже в 5м кирпичном доме с видом на парк, напротив ТЦ Украины, дом во дворе. Высота потолков 2.8м, комнаты раздельные, санузел смежный. Квартира разносторонняя. Рядом 2 детских садика, театр Молодежи, проспект, Цирк. Всё самое необходимое в пешей доступности. Свободная! Ключи на сделке!

Соборний просп. (Леніна), 182а

Двокімнатна квартира в центрі міста. Чудова двокімнатна квартира в районі Стометрівки (між вул. Сталеварів та площею Маяковського) Кімнати роздільні, санвузол роздільний, простора світла кухня. У квартирі зроблено частковий ремонт. Самий центр міста, дуже розвинена інфраструктура: поруч є усі магазини, зупинки транспорту, кафе та ресторани, ТЦ, школи, дитсадочки та усе інше.

Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 49

До продажу пропонується 2-кімнатна квартира в Центрі міста, район ТЦ Україна, будинок внутрішньоквартальний, розташований по вул. Леоніда Жаботинського (вул. Правди); У квартирі виконано капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій, планування кімнат суміжно роздільне одностороннє не торцеве, кухня студія, збільшений розварений балкон, замість кладової функціональна шафа купе; Квартира дуже затишна, укомплектована всіма меблями та технікою, та деталями інтерєру, взимку дуже тепла; Санвузол сумісний: сучасний кахель, сантехніка, душ кабінка, пл. труби, лічильники на газ та хол.воду; Місце розташування відмінне, поруч парк, Алея троянд, зупинка транспорту по проспекту Соборному в будь-який кінець міста, школа, садок, ТЦ Україна, спорт комплекс FIT HAUS, кафе ресторани, супермаркети, все для проживання сучасної родини. Ніхто не прописаний, перепланування узаконене, до продажу документи готові; Можливий торг.

Правди вул., 111

Продаж 1-кімнатної квартири по вул.Тбіліська Цегляний будинок Розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку Площа 35/18/9,4 Задовільний стан квартири, потребує ремонту Санвузол роздільний. Ціна 16500дол. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, парк, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України

Тбіліська вул., 27

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продаж 2-кімнатної квартири по пр.Соборному (між пл.Фестивальної та вул.Я.Новицького) Квартира розташована на 2 поверсі 5 поверхового будинку. Площа 57/32/8 Цегляний будинок. Квартира у відмінному стані. Кімнати роздільні. Встановлено металопластикові вікна Балкон засклений. Санвузол роздільний. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання, знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, ринок, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків.

Соборний просп. (Леніна), 170

Пропонується до продажу 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку,на другому поверсі пʼятиповерхівки. Дуже хороше місце розташування. Квартира світла та простора, має два балкони, вільна та чекає свого нового господаря. Телефонуйте.

Маяковського пл., 14

До вашої ціни пропонується 6-ти кімнатна квартира в центрі міста по вулиці Патріотична. Квартира в жилому стані, замінені повністю труби, а також каналізаційні труби по всьому будинку. Квартира дуже тепла, поміняні вікна на металопластикові, квартира продається майже зі всіма меблями.

Патріотична вул., 66

25000$. 44/30/6. 1/5. До вашої уваги пропонується 2-х кімнатна квартира по вулиці Михайла Гончаренка (Панфіловців). Квартира в хорошому, жилому стані, продається з меблями та технікою. Будинок ОСББ, чистий та охайний підʼїзд, доглянута прибудинкова територія. Дуже зручне місцерозташування, поруч все що необхідно для комфортного проживання. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Панфіловців вул., 27

Пропоную купити 1 кімнатну квартиру, Вознесенівський район, бульвар Центральний, буд. 20 Площа 31,84кв.м. загальна, 17,47кв.м. - житлова, 6кв.м. кухня. Стан житловий, залишаються корпусні меблі на кухнї і в кімнаті. Будинок цегляний, поверх пятий, дах шатровий. Дуже зручне розташування, центр міста. Без комісії для покупця.

Центральний бульв., 20

7/9. 50/30/6. 25000$ До вашої уваги пропонується 2-х кімнатна квартира в Вознесенівькому районі по вулиці Волгоградській. В квартирі виконано всю чорнову роботу, підготовлено до фінального ремонту, замінені всі комунікації та вікна. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Волгоградська вул., 26

До вашої уваги пропонується велика 3-х кімнатна, покращена квартира в обкомівському будинку по вулиці Немировича-Данченка в районі Набережної. Квартира покращеного планування з двома окремими спальнями та великою гостьовою кімнатою, просторою кухнею і величезним коридором. Є великий засклений балкон та лоджія. Велика ванна кімната та окремий санвузол. Будинок цегляний, теплий, покращеного проекту. В підʼїзді завжди чисто, доглянута територія біля підʼїзду. ОСББ. За більш додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Немировича-Данченка вул., 56

Вільна!Двокімнатна квартира в центрі Запоріжжя . вул. Південноукраїнська , буд.5. Перепланування , є всі висновки та рішення. Зареєстрованих немає. Квартира готова до продажу. Стояки труб та каналізації замінені на пластик. Після кліненгу. 0% відсотків для Покупця.

Південноукраїнська вул., 5

20000$. 5/5. 27/14/6. До вашої уваги пропонується 1-но кімнатна квартира в центрі міста по вулиці Патріотична. Квартира в жилому стані. Зручне розташування, поряд все що необхідно для комфортного проживання, а саме школи, дитячі садки, магазини, супермаркет Варус, аптеки та зупинки громадського транспорту. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Патріотична вул., 61

Пропоную купити 2 кімнатну квартиру, Вознесенівський район, вулиця Незалежної України, будинок 53. Площа Маяковського, центр міста. Квартира розташована на 4 поверсі 5 поверхового цегляного будинку, не торцева, дуже гарна шумотеплоізоляція. Безпосередньо в підїзді розташоване повноціне, офіційне добре облаштоване бомбосховище. Планування: кухня, вітальня, спальня, великий санвузол. Балкон евро, переоблаштований, добре ізольований від погодних умов з виведеною електрикою та освітленням. Загальна площа 55,39 кв.м, житлова площа 30,71 кв.м, площа кухні 7,6 кв.м. Капітальний ремонт ремонт 2015 року, гарний стан. Залишаються меблі, побутова техніка, які є на фото. Квартира затишна та тепла. Великий внутрішній двір з умовами паркування власного авто перед вікнами 24/7, з додатковим нічним освітленням. Зручне розташування: зупинки транспорту, магазини, школа, дитячі садочки.

ексклюзив
Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 53

40000$. 2/11. 50/17/17. Пропонується до продажу велика 1-но кімнатна квартира в ЖК «Kvartal» загальною площею 50 м. Квартира під ваш індивідуальний ремонт. Будинок ведено в експлуатацію, підведені і підключені всі комунікації. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія, охорона. Поруч все що необхідно для комфортного проживання. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном. Показ у будь який зручний для вас час, ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

Квартира с автономным отоплением на высоком первом этаже.Продажа от первого лица без комиссии.

власник
проспект маяковского, 4

93000$ 77/43/13 13 этаж из 16. Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира в новобудові на Набережній. В квартирі виконаний дизайнерський ремонт з використанням якісних матеріалів. Поміняні вікна після забудовника на Rehau. Повністю замінена система енергопостачання, підлога з підігрівом в ванній кімнаті та кухні. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Показ у зручний для Вас час. Більш детальну інформацію уточнюйте по телефону.

Дванадцятого Квітня вул., 78

Предлагается к продаже 3х комнатная квартира 90 кв.м. Перепланирована из 4 комнатной. Планировка: просторная кухня с обеденной зоной, отдельная спальная с двуспальной кроватью и гардеробом, зал с диваном, + проходная комната, санузел совмещенный, с джакузи. Бронированная дверь. Тёплые полы. Посудомоечная машина. Дом находится на проспекте, на пересечении с ул. Якова Новицкого. * Под отключения света не попадали.

Соборний просп. (Леніна), 172
1 - 24 з 738 результатів