Квартира на Крошні, в районі ринка, кутова, чиста, акуратна. Вікна пластикові, є бойлер. Поряд школи та садочки, зупинка, ринок. Вільний продаж

Покровська вул. (Щорса), 151

Продам 4 кімнатну квартиру на нижній польовій 80кв.м. загальної площі. В ній не шкода все валити і робити на свій смак, ви жодної копійки не переплатите за чуже "на перший час вистачить", чи дешевенькі вікна чи шпалери "аби було". Бо нема нічого більш постійного ніж тимчасове. Місця для вашої фантазії вистачить, можна обєднати дві кімнати і зробити велику залу з виходом на свій власний оглядовий майданчик на крутому балконі. Тому не зволікайте і не прогавте цікаве планування для втілення ваших мрій.

Вітрука вул., 42/7

Представляємо вашій увазі простору 4-кімнатну квартиру з АВТОНОМКОЮ в історичному центрі Житомира Ця ПРОСТОРА квартира створена для того, щоб ви мали багато місця для власних потреб та креативності. Розташована на 9-му ОГЛЯДОВОМУ поверсі, який дарує чудовий краєвид на місто. Будинок, побудований у 1994 році, є цегляним та теплим, що забезпечує вас комфортними умовами навіть у холодний період. Квартира має 4 окремі кімнати, які можуть бути використані для спальні, робочого кабінету, гостьової кімнати чи дитячої кімнати - ваші можливості необмежені. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ дозволить вам налаштовувати температуру на свій розсуд, забезпечуючи комфорт та затишок. Житловий стан створює гармонійне та стильне середовище для вашого комфорту. Ця квартира вже обладнана всім необхідним, щоб ви могли переїхати із зручністю. Вулиця Довженка - це історичний центр Житомира, де наявність магазинів, кафе, ресторанів та культурних закладів робить ваше міське життя більш цікавим та зручним. Не упустіть цю можливість отримати комфортну квартиру в самому серці Житомира. Звертайтесь для деталей та організації огляду!

ексклюзив
Довженка вул., 56
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2 кімнатна квартира в НОВОМУ, зданому будинку ЖК Вільський Житомир 63м2, 7 ОГЛЯДОВИЙ поверх 10 поверхового, цегляного, УТЕПЛЕНОГО будинку; ОКРЕМІ кімнати; АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ - 2-Х контурний котел; стан після будівельників; зручна транспортна розвязка; недалеко від житлового комплексу знаходяться кафе, ресторани, супермаркети, відділення банків, аптеки, дитячі садки, школи. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Вільський шлях, 14а

Продаж офісного приміщення (переобладнана квартира), вул.Львівська. 2 окремі кабінета, кухня, коридор, санвузол. Квартира кутова, м/п вікна з решітками у двір та 1 в торець.

Львівська вул., 3

7 житловий поверх 38.65 Поштукатурееі стіни. Стяжка Ціна 35000, будуть доміри 3,5 м по 25000 грн м Секція здаєтьс вчервні 2024 року, надійний забудовник

можливий продаж по єОселя
Рихлика, 13

Квартира в центрі міста, жк Гранд Сіті, не кутова, гарний краєвид на місто. Квартира сонячна та простора, 46,5м. Автономне опалення. Після будівельників. Переуступка. Здача будинку- 4й квартал 2024року, але в свою квартиру ви вже можете зайти і "пощупати"))

Домбровського вул., 3

Пропонуємо вашій увазі ПРОДАЖ 2-рівневої квартири 100 м² в новому, зданому будинку в престижному районі біля Бульвару в Житомирі. Будинок на балансі ОСББ, має закритий двір з автоматичними воротами та парковкою, що забезпечує вам максимальний комфорт та безпеку. Квартира готова до втілення ідей ремонту, бонусом є ГОТОВИЙ ДИЗАЙН ПРОЕКТ. ОГЛЯДОВИЙ ПОВЕРХ!!! Квартира має автономне опалення 2х контурний котел, 2 санвузли та 2 великі балкони, що дозволяє вам насолоджуватися прекрасним видом на місто. Для інвесторів ця пропозиція є особливо вигідною, оскільки є можливість розділити квартиру на дві окремі для подальшої здачі в оренду або перепродажу. Не упустіть шанс стати власником цієї розкішної квартири, яка поєднує в собі комфорт, стиль та вигідну інвестицію. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

можливий продаж по єОселя
Театральна, 21

Вітрука вул., 45

Продається 1 кімнатна квартира в ЗДАНОМУ, НОВОМУ, будинку ЖК ДОМАШНІЙ 43 м2, 4 поверх 10 поверхового, цегляного будинку; АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ; стан після будівельників; зручна транспортна розвязка; власний закритий двір з безліччю дитячих майданчиків; вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: супермаркети, дитячі садки, школи, зупинка громадського транспорту і т.д. знаходяться поруч. Деталі по телефону!

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11к

Житлові комплекси у Житомир

ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція на продаж, привабливої 1-кімнатної квартири в НОВОМУ будинку ЖК Польський Бульвар. Цей будинок вже ЗДАНИЙ в експлуатацію та пропонує ідеальне поєднання зручностей сучасного міського життя та комфорту. Будинку розташований поруч з сучасним, переобладнаним парком, що надає безліч можливостей для активного та комфортного життя. Навколо будинку розташована доглянута територія, де ви зможете насолоджуватися спокоєм та зеленню. Це ідеальне місце для прогулянок або відпочинку після напруженого дня. Квартира після ремонт, що дозволяє вам заселитися без зайвих турбот. Квартира повністю укомплектована та готова до проживання. Вам не доведеться турбуватися про меблі або побутову техніку все необхідне вже є на місці. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ забезпечить вам комфорт у будь-яку пору року та дозволить ефективно заощаджувати на комунальних витратах. Для отримання більш детальної інформації, а також для організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ від АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ! Не пропустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири.

ексклюзив
Сурина Гора вул. (Маликова), 20

Продається 2-х кімнатна квартира в ТИХОМУ ЦЕНТРІ міста Житомир. Загальна площа квартири становить 46м2. Квартира розміщена на 4 поверсі 5 поверхового панельного будинку. Помешкання складається з 2 кімнат, передпокою, кухні та окремого санвузла. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою, які входять у загальну вартість. Встановлені металопластикові вікна та броньована вхідна група. Поруч знаходиться школа та дитячий садок. В пішому доступі уся потрібна інфраструктура міста. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агенства нерухомості.

ексклюзив
Юрка Тютюнника вул. (Войкова), 11а

Чудова кварти, тепла, має два балкони, утеплений підвал під балконами, є діюча сігналізація, сенсори руху, всі меблі і техніка залишаються, чудово підійде під офіс

Грушевського, 16

Пропонуємо вашій увазі ЕКСКЛЮЗИВНУ можливість стати власником ЕЛІТНОЇ 3-кімнатної квартири в НОВОМУ будинку ЖК "Полісся". Загальна площа квартири становить 90 квадратних метрів, що гарантує ІДЕАЛЬНИЙ ПРОСТІР для вашого життя. Квартира розташована на ОГЛЯДОВОМУ 11-му поверсі 12-поверхового будинку, що дозволяє насолоджуватися ЧУДОВИМ краєвидом. Автономне опалення дозволяє ефективно керувати комфортним кліматом в вашій квартирі. ДИЗАЙН квартири вражає своєю СУЧАСНІСТЮ, а використані високоякісні матеріали гарантують ТРИВАЛІСТЬ ЕКСПЛУАТАЦІЇ та ЕСТЕТИЧНИЙ ВИГЛЯД. Планування квартири МАКСИМАЛЬНО ФУНКЦІОНАЛЬНЕ: 2 спальні, простора кухня-студія, 2 санвузли та тепла підлога для вашого комфорту. Квартира продається з усіма необхідними МЕБЛЯМИ та ТЕХНІКОЮ, що робить її готовою до заселення. Будинок вже ЗАСЕЛЕНИЙ та ЗДАНИЙ в експлуатацію, що гарантує Вам ШВИДКИЙ ПЕРЕЇЗД та КОМФОРТНЕ ПРОЖИВАННЯ. Територія комплексу ЗАКРИТА і обладнана парковкою, що надає вам відчуття БЕЗПЕКИ і ЗАТИШКУ. Зручне розташування житлового комплексу дозволяє вам користуватися РОЗВИНЕНОЮ ІНФРАСТРУКТУРОЮ в навколишньому районі. ВЕЛИКИМ БОНУСОМ для нового ВЛАСНИКА є наявність КОМОРИ 4м2 на поверсі, яка входить у ВАРТІСТЬ КВАРТИРИ, а також МОЖЛИВІСТЬ ОКРЕМО ПРИДБАТИ НОВИЙ ГАРАЖ в комплексі. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості EXCLUSIVE! Не втрачайте шансу на престижне і комфортне життя – зробіть перший крок до своєї нової оселі вже сьогодні!

Вільський шлях, 14

Пропонуємо вашій увазі ЕКСКЛЮЗИВНУ пропозицію на продаж сучасної та комфортної 1-кімнатної квартири, площею 35 м2, р-н ЖК Капучіно в місті Житомирі. Ця квартира розташована на першому поверсі, девятиповерхового, цегляного будинку та має всі необхідні зручності для комфортного проживання. Квартира пройшла капітальний ремонт, утеплена ззовні, замінена проводка та труби. Встановлені металопластикові вікна та якісна вхідна група. Встановлено зворотний клапан на каналізацію, що запобігає неприємним запахам та забрудненню системи. Квартира має своє ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ, що дозволяє вам самостійно контролювати температуру в приміщенні. Крім того, наявна тепла підлога, яка створює додатковий комфорт у холодні періоди року. Квартира обладнана системою сигналізації та кондиціювання для забезпечення вашої безпеки та комфорту. Зручна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура забезпечують зручність та доступність всіх необхідних сервісів. Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто цінує якість та затишок. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості EXCLUSIVE.

ексклюзив
Покровська вул. (Щорса), 121

Продаж квартири в тихому центрі міста. Квартира з косметичним ремонтом. Залишаються вмонтовані меблі та кондиціонер. Зручна інфраструктура,поряд магазини,дитячий майданчик. Детальніше за номером телефону. Реальному покупцеві гарний торг! Телефонуйте!

Шевченка, 24а

Дослідити місцевість

Квартира в цегляному будинку , від надійного забудовника в Житомирі. Якісне будівництво , по новим стандартам , з бомбосховищем. Автономне газове опалення. На першому поверсі супермаркет , аптека , кафе і різні полезняшки , для Вашого комфортного життя. Поруч ринок , магазини , зупинки , дитячий садочок , з басейном , школи , велика автостоянка , річка , ліс. Дзвоніть 0939086570

провулок Червоний, 41а

2 кімнатна Крошенська, 3/5 панель , 46 м.кв. Не кутова. Окремі кімнати Перепланована Санвузол разом з ремонтом Все інше в стадії ремонту

Крошенська вул., 16

Квартира продається з меблями та побутовою технікою.

Бальзаківська вул., 8

Терміновий продаж трикімнатної квартири з автономним газовим опаленням в центральній частині міста. Квартира з ремонтом,всі кімнати світлі та просторі. Квартира утеплена зовні. Гарне місцерозташування. Залишаються всі вмонтовані меблі та вмонтована побутова техніка. Поряд дитячий садок, школа, магазини, супермаркет. Гарний варіант для молодої сімї. Торг можливий! Детальніше за номером телефону. Телефонуйте!

Небесної сотні, 60

Продається 3-х кімнатна квартира в центрі міста Житомира . Вулиця Велика Бердичівська 75. На перехресті вулиць Велика Бердичівська і Довженка. В районі ринку РАЙДУГА. 8 Поверх 9поверхового цегляного будинку. Квартира покращеного планування. Загальна площа 71.6 м2 Кімнати: 18.6 м2; 11.9м2; 9.9 м2 Кухня 8.6 м2; коридор 11.9 м2 Ванна/ туалет 4 .2 м2 ; балкон 3.5 м2 лоджія 3 м 2. Квартира в хорошому стані.в усіх кімнатах підлога паркет в кухні і коридорі лінолеум. В ванній і туалеті якісна іспанська плитка керамічна на підлозі і стінах. Всі двері в квартирі зроблені з натурального дуба. Вікна і балкон якісні металопластикові склопакети. Кухонні меблі - натуральний дуб. В кухні газова плита фірми SIEMENS та посудомийна машина. Підїзд в будинку і ліфт знаходяться в ідеальному стані. Сусіди лікарі і педагоги. Квартира знаходиться в найкращому місці міста Житомира. Поблизу будинку знаходяться десятки продовольчих і промислових магазинів. Торгівельні центри РАЙДУГА І ТРІУМФ. 4 аптеки та Укрпошта. Біля будинку знаходяться школа і дитячий садок. Вікна в квартирі виходять в тихий внутрішній двір. В квартиру можна заселятися дуже швидко. Ціна квартири 68 000 доларів. Можливий невеликий торг. Телефон для звязку 063 971 0404 Сергій. ВЛАСНИК ЦІЄЇ КВАРТИРИ

власник
Велика Бердичівська вул., 75

Нова пропозиція на ринку нерухомості м.Житомир Затишна 3 кімнатна квартира у центрі міста. 8 поверх 9 ти поверхового цегляного будинку. 68 кв.метрів загальна площа. Квартира Покращеного Планування - всі кімнати окремі, простора кухня, балкон + лоджія (дивіться план в оголошеннні) . Не кутова, тепла та світла. Красивий панорамний огляд з вікна на наше місто. На все встановлені лічильники, бойлер та проточний водонагрівач. Металлопластикові вікна та м/п лоджія. У квартирі при продажі залишається сучасна шафа -купе та кухонні меблі. Хороше місцерозташування будинку - все поряд для комфортного проживання родини та родини з дітками. Деталі та запис на показ за телефоном Ціна 57000 у.о 098-58-13-277 Олена АН Діона

Київська, 6

💥Продаж 2 кімнатної квартири на Богунії 💥 ✅ 9 поверх цегляного будинку ✅ Загальна площа 53,5м.² ✅ частково м/п вікна, бойлер, балкон з кухні, лоджія в залі, частково потребує косметичного ремонту. ✅ Вільна ✅ документи готові. 💸 39000$ 📞 0967009063 📞 0935964352

Героїв Десантників вул. (Жукова), 9

Продається унікальна квартира в найкращому ЖК Житомира - "Преміум Парк", з вікон якої відкривається вигляд на підвісний пішохідний міст, Шодуарівський парк та річку Тетерів. Квартира розташована на 12-му поверсі, має хороше планування та простору лоджію. Характеристики: Загальна площа: 39,5кв. м Площа кухні: 13 кв. м Площа кімнати: 20 кв. м Опалення: індивідуальне газове Житловий Комплекс "Преміум Парк": Розташований в парковій зоні. Секція на етапі закінчення будівництва, планується введення в експлуатацію весною, початок 2 кварталу. Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та затишок. Вартість - 39 000 дол. (Переуступка) Пропозиція від АН Житомир.

Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14
1 - 24 з 1 025 результатів

Житомир - одне з найдавніших міст України. Обласний центр розташований на річці Тетерів і має не тільки чудову природу, а й добре розвинену транспортну, соціально-побутову й торгівельну інфраструктуру. Купити квартиру в Житомирі по доступній ціні цілком реально: вторинний ринок пропонує різноманітні варіанти нерухомості на будь-який гаманець.

Чому варто розглядати Житомир для тривалого проживання

Місто є важливим транспортним вузлом. Якщо ви часто подорожуєте Україною та за кордон у робочих чи особистих справах, інфраструктура обласного центру стане вам у пригоді. Через місто проходять важливі автошляхи, в тому числі й європейського значення. Також тут є залізничний вокзал, три автостанції та аеровокзал, що ще не повністю відновив свою роботу.

Недорого купити житло недалеко від зупинки громадського транспорту - взагалі не проблема. В інші частини міста легко дістатися на тролейбусі, трамваї чи маршрутці.

Квартири Житомира поблизу важливих об’єктів інфраструктури користуються підвищеним попитом. Зазвичай люди придивляються до будинків, які розташовані поруч з:

  • лікарнями й поліклініками;
  • загальноосвітніми школами, ліцеями, гімназіями;
  • дитсадками;
  • кафе та ресторанами;
  • музеями, театрами, планетарієм;
  • магазинами, ринками, супермаркетами та ін.

Якщо ви хочете придбати квартиру від забудовника чи в хазяїна в зданій новобудові, вам стане доступною також внутрішня інфраструктура комплексу. Такий варіант підійде й тим, хто ще не назбирав повної суми на купівлю квартири - можна укласти з забудовником договір на її придбання в кредит чи в розстрочку (з розтермінуванням) або ж обрати житло без ремонту (воно коштує відносно дешево).

Купити квартиру в Житомирі мріють і ті, хто хоче жити ближче до природи. Місто майже з усіх боків оточене лісом, до того ж на його території є багато парків і скверів, протікає кілька річок. Особливо активно продаж квартир у Житомирі на вторинному ринку здійснюється недалеко від Шодуарівського парку, Ботанічного саду, Смоківського парку, Парку вічної слави. Улюбленим місцем відпочинку жителів є Корбутівський гідропарк, розташований на річці Тетерів.

Справжня окраса міста - понад 10 мостів, одним з найцікавіших серед яких є металевий Підвісний. Звідси відкривається прекрасний краєвид на Житомир.

Квартири Житомира: де купити нерухомість без посередників

Придбати однокімнатні, двокімнатні, трикімнатні, 4-кімнатні й 5-кімнатні апартаменти напряму у власника можна в Богунівському й Корольовському районах міста. У центрі житло можна придивитися на вулиці Михайлівська, що до того ж є пішохідною - шум транспорту тут точно не заважатиме. Однак і в більш віддалених районах продаж квартир у Житомирі на вторинному ринку йде активно, адже ціни на нерухомість тут дещо нижчі.

Знайти оголошення про продаж житла від господаря можна завдяки пошуковому ресурсі ЛУН. Більшість з них розміщені з фото й мають детальний опис (площу вітальні, кухні й спальні, поверх, планування квартири та ін.). Щоб побачити контакти продавця, треба перейти на сайт, де було подане оголошення.