Продається повністю з усіма меблями та технікою як на фото. Є абсолютно все щоб одразу заїхати і жити. По всьому периметру утеплено фасад, встановлено ролети, сигналізація та пультова охорона. В самому центрі міста за адресою вул. Соборна 16, смт. Димер, Вишгородський р-н. Біля будинку є все: кінцева маршруток до м. Героїв Дніпра (35 хв. до метро), 2 магазини фора, Аврора, Ева, точки видачі Розетка та Епіцентр, Нова пошта, 2 школи, дитячий садок, парк На авто їхати 25 хв до Києва. Єдиний напрямок до Києва на якому ніколи немає заторів.

власник
2 кімнатна фортеця з усіма меблями та технікою

Маленькая, зато своя, уютная квартира. Да еще и в кирпичном доме с автономным отоплением. В квартире хорошая планировка, кухня с выходом на балкон. Двухконтурный котел - счетчики на газ, свет и воду. Черновая штукатурка стен, ввод коммуникаций. Сдача дома уже этим летом 2023 года. Территория закрыта, во дворе площадка для маленьких, парковка на 75 паркомест. Напротив школа, в пешей доступности продуктовый магазин, салон красоты, аптека, отделение Новой почты. Есть вариант рассрочки без удорожания в гривне, до 12 месяцев. Звоните, рада буду более детально рассказать!

Бударина улица, 11, Дымер, Киевская 788900.0 UAH

Є можливість розстрочення. У продажу 2 кімнатна квартира в цегляному будинку, швидка здача будинку в експлуатацію. 3 поверх 52 м2, 2 окремі кімнати Балкон Автономне опалення Закрита територія комплексу. Будинок цегляний. Наповнення квартири: чорнова штукатурка стін, введення електрики, каналізації, води, встановлені лічильники. Двоконтурний котел оплачується окремо 15000 грн. Розстрочка без подорожчання у гривні до 12 місяців. Мінімальне оздоблення. Інфраструктура - навпроти школа, поруч продуктовий магазин, відділення Нової пошти, аптека, стадіон. Без комісії для покупця

Бударина улица, 9, Дымер, Киевская 1376640.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Своя квартира намного лучше, чем жить с родителями, или на арендной квартире. Если у вас нет полной суммы для покупки жилья, мы вам предлагаем вариант рассрочки на хороших условиях. Дом уже построен, на данный момент заканчивают с остеклением окон, облагораживание придомовой территорией, которая будет закрытой от посторонних. В квартире автономное отопление, котел оплачивается дополнительно, в стоимость не входит. Черновая/чистовая отделка стен, счетчики, ввод коммуникаций и интенета. Квартира внутренняя, теплая. Есть застекленный балкон. В пешей доступности продуктовый супермаркет, школа, остановка, аптека. Звоните, есть выбор планировок и этажей.

Бударина улица, 9, Дымер, Киевская 929285.0 UAH

Продаж однокімнатної квартири в житловому стані, але ремонт потрібний. Будинок побудован 2007 р. ОСББ - помірні комунальні платежі, в квартирі тепло. Тихе зручні місце поряд з центром та зупинкою. За домом парк , дитячий майданчик та природне озеро. В квартирі встановлені лічильники на газ, воду, бойлер. Вікна не металопластик, балкон з кухні - не засклений. Вікна у двір, на майданчик. Кімната простора, кухня 6.8м. За бажанням продаж з меблями. У будинку 6 поверхів- останній технічний, так що ваша квартира буде не під самим дахом. Перегляд за домовленістю. Торг на місці розглядаємо! В селищі 2 школи, музична школа, 2 Фори, Ощадбанк, пошта, магазини, кафе, клуб дозвілля для дітей, садочок. Маршрутки в Київ на площу Шевченка та м. Героїв Дніпра кожні 25-30хв. Поряд в 2,5 км Київське водосховище (море), ліс, бази відпочинку.

Продаж 1 кімнатної в центрі смт Димер

Продаж квартири в ЖК "Сімейний" від забудовника без комісії. Всі державні програми - так! Розтермінування БЕЗ здорожчання! Квартира розташована на сонячну сторону будинку. ОПАЛЕННЯ - ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ! Всі комунікації підключені. У квартирі виконане чистове оздоблення стін. Встановленні якісні вхідні двері та вікна. Поруч з житловим комплексом гарно розвинена інфраструктура міста у пішій доступності. На авто 10хв. - Київське море. Щоб дізнатися більше інформації, телефонуйте! Перегляд у зручний час для Вас!

1к квартира з гардеробною та балконом. ЗДАНИЙ ЖК!

Якісний цегляний будинок з власним паркінгом. Розвинена інфраструктура, зручний виїзд. Технічні характеристики будинку: фундамент - монолітно-збірний стіни - червона цегла утеплення - полістирольні плити, 100 мм фасад - декоративна штукатурка стіни - гіпсова штукатурка, готова під поклейку шпалер лічильники - на газопостачання/світло/водопостачання індивідуальне опалення - 2-х контурний газовий котел 6-ти камерний профіль ViknaLand, 2-х камерний склопакет з аргоновим покриттям вхідні двері – металеві, з МДФ накладкою. Найкраща ціна в регіоні. Дзвоніть, щоб записатися на перегляд.

Готові квартири з власним паркінгом, великий вибір планувань.

2-к квартира площею 57,36 м2 в НОВОМУ житловому комплексі Сімейний у Димері по доступній ціні!! Квартири із чистовим наповненням, заведені всі комунікації. Зручне розташування, поруч прямий виїзд на Київ. Школа, садок, магазини, аптека, відділення Нової пошти. Напряму від ЗАБУДОВНИКА. Без посередників! ЄОсеоя та єВідновлення - ТАК!! Можливі індивідуальні умови розтермінування від забудовника!

Готова 2-к квартира, по супер ціні, єОселя

Продаж! Однокімна квартира в житловому стані. Квартира тепла. Велика кімната 17, 4 м з виходом на балкон. Кухня 8.5 м. Сан вузол роздільний. В коридорі мається шафа/ніша. Зручний 3 поверх 5-ти поверхового будинку, що розташован біля школи/ ліцей, садочка та Фори. Нова пошта, магазини, маршрутки в Київ регулярно ходять на площу Шевченка або м. Героїв Дніпра. Затишний двір, дитячий майданчик. Є де припаркувати машину. Перегляд за домовленістю. Торг на місці обіцяємо потенційному покупцю!

Продаж квартири в центрі смт Димер

Продається 1к квартира в ЖК "Сімейний". Квартира із заскленим балконом (є можливість обрати відкритий балкон. • Територія закрита та облаштована заноми відпочинку із дитячою площадкою та власним парковим місцем. • В квартирі виконана гіпсова штукатурка стін під поклейку шпалерів. • Встановлені якісні вхідні двері та енергозберігаючі вікна. • Опалення - індивідуальне газове. • Лічильники входять у вартість квартири. • Мінімальні витрати оформлення права власності. Інфраструктура міста знаходться в пішій доступності. Якщо необхідно, надаємо індивідуальні умови розстрочки БЕЗ ПЕРЕПЛАТ. Напряму від забудовника, без комісії! Цікавлять деталі, телефонуйте!

1к квартира з балконом. Будинок зданий! Розтермінування БЕЗ %!

Продаж 1-к квартири площе 37,93 м2 з великою кухнею в НОВОМУ житловому комплексі "Сімейний" у Димері. Будинок готовий та введений в експлуатацію!! Напряму від ЗАБУДОВНИКА. Без посередників! Будинок із червоної цегли. Квартири із чистовим наповненням, заведені всі комунікації. Зручне розташування, поруч прямий виїзд на Київ. Школа, садок, магазини, аптека, відділення Нової пошти. Можливі індивідуальні умови розтермінування від забудовника!

1-к квартира 37,93 м2 у готовому будинку по доступній ціні, єОселя-ТАК

Продаж трьох кімнатної квартири 4/4- поверх будинку,загальна площа 68 квм, житлова 40 квм, кухня 9 квм. Квартира частково з ремонтом,є кладовка,два санвузла. Квартира знаходиться в центрі селища Димер. Поряд школа(ліцей ), дитячий садок, відділення Нової пошти та супермаркет Фора, лікарня, Укрпошта. Гарна транспортна розвязка ,( Вишгород, Київ, площа Тараса Шевченко,метро Героїв Дніпра, Академгородок ),до міста Києва 30 км.

Продаж трьох кімнатної квартири

1-к квартира площею 48,28 м2 в ЖК Сімейний у Димері з великим балконом!! ГОТОВИЙ будинок! Квартира із чистовим наповненням, заведені всі комунікації. Зручне розташування, поруч прямий виїзд на Київ. Школа, садок, магазини, аптека, відділення Нової пошти. Напряму від ЗАБУДОВНИКА. Без посередників! Можливі індивідуальні умови розтермінування від забудовника!

1-к квартира 48,28 м2 в ЖК Сімейний, Димер, єОселя, єВідновлення -ТАК

Продам повноцінну двохкімнатну квартиру в Димері Без комісії та додаткових платежів Загальна площа 57,22 м2 Поверх 5 з 5 Розтермінування: 50 % перший внесок, решта без здорожчення на 12 місяців Будинок на стадії здачі в експлуатацію, виконуються роботи по прибудинковій роботі Побудованний з червоної цегли, та утепленний мінеральною ватою Квартира під чистову обробку( чистова стяжка полу, гіпсова штукатурка стін, підвід електрики, вмонтовано стояк каналізації, металопластикові вікна, металеві двері з МДФ накладкою) Всі лічильники На кухні гарна лоджія Будинок газифікованний, опалення від двухконтурного газового котла Дуже зручне розташування. Поруч школа, садок, магазини, зручний виїзд до Києва, поруч Київське море, річка Ірпінка. Також неподалік сосновий ліс За більш детальною інформацією звертайтесь в тел. режимі, або при відсутності звязку телефонуйте на вайбер. З повагою менеджер Анатолій

Продам готову 2 кк в Димері

Продам однокімнатну квартиру в центрі Димера Київська обл., Вишгородський р-н, смт. Димер, Покровська, 1б. Загальна площа - 36,5 м. кв, Кімната - 18,8 м.кв, кухня - 7,5 м.кв з виходом на балкон, санвузол роздільний. Будинок 2002 року, 1/4 поверх. Поруч дитсадок, школа, зупинки, супермаркет, магазини. Від власника, 18000$.

власник
Продаж 1-кімнатна квартира в смт Димер

Терміновий продаж двокімнатної квартири у ЖК "Сімейний" Будинок введено в експлуатацію. Мінімальне оформлення. Продаж без комісії від офіційного забудовника. На вибір 2 планування! А також на вибір відкритий або закритий балкон! ДО УВАГИ! В даному ЖК залишилось 3 двокімнатних квартири, тому поспішіть! Пятиповерхівка із індивідуальним газовим опаленням. Територія закрита, облаштована різноманітними зонами відпочинку. Власне парко місце. Наповнення - гіпсова штукатурка стін, якісні вікна та двері, лічильники (газ,світло,вода) Локація будинку у дуже зручному та тихому місцю, поруч з центром. Максимально розвинена інфраструктура. Поруч на авто 10 хв до Київського моря. Щоб переглянути, телефонуйте та записуйтеся на перегляд!

Продаж 2 к квартири по гарячій ціні у ЗДАНОМУ будинку. Газове опалення

В продаж 1 квартири у зданому житловому комлексі "Сімейний". Без посередків, від офіційного забудовника. Будинок газифікований. Підключені всі комунікації. Збудований із червоної цегли. У квартирі вже виконано чистове оздоблення стін. Квартира розташована на 1-му висому поверсі, майже, як 2-й поверх. Локація будинка у зручному тихому місці, а поруч у пішій доступності вся необхідна інфраструктура. Є розтермінування, індивідуальне погодження для кожного клієнта. Щоб переглянути квартиру, телефонуйте та записуйтеся на перегляд!

1к квартира 34м2 із заскленим балконом. ЗДАНИЙ ЖК! Є розстрочка без %

Продаж 2-к квартири в НОВОМУ житловому комплексі Сімейний у Димері. Будинок із червоної цегли. Квартири із чистовим наповненням, заведені всі комунікації. Зручне розташування, поруч прямий виїзд на Київ. Школа, садок, магазини, аптека, відділення Нової пошти. Напряму від ЗАБУДОВНИКА. Без посередників! Можливі індивідуальні умови розтермінування від забудовника!

ПРОДАЖ 2-к квартира у розтермінування в ЖК Сімейний, Димер

Якісний цегляний будинок з власним паркінгом. Розвинена інфраструктура, зручний виїзд. Технічні характеристики будинку: фундамент - монолітно-збірний стіни - червона цегла утеплення - полістирольні плити, 100 мм фасад - декоративна штукатурка стіни - гіпсова штукатурка, готова під поклейку шпалер лічильники - на газопостачання/світло/водопостачання індивідуальне опалення - 2-х контурний газовий котел 6-ти камерний профіль ViknaLand, 2-х камерний склопакет з аргоновим покриттям вхідні двері – металеві, з МДФ накладкою. Найкраща ціна в регіоні. Дзвоніть, щоб записатися на перегляд.

Готова квартира за 22 000 грн/м2.

Житловий комплекс клубного типу, побудований по технології цегляної кладки. Своя закрита територія, особистий паркінг. Індивідуальне опалення, всього 5 поверхів. ЗДАНИЙ в експлуатація Індивідуальне ГАЗОВЕ опалення Перший внесок 1000$ Повна ціна 19409$ Можливе БЕЗВІДСОТКОВЕ розтермінування Житловий комплекс Сімейний відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: школа, тц, ринок, магазини, ресторани, транспортна розвязка, автостоянка. Інфраструктуру навколо новобудови та відстань від будинку до необхідних обєктів можна оцінити на карті.

1- к вартира в ЗДАНОМУ будинку. БЕЗ % розстрочка. Димер

1-к квартира в НОВОМУ житловому комплексі Сімейний у Димері по доступній ціні!! Квартири із чистовим наповненням, заведені всі комунікації. Зручне розташування, поруч прямий виїзд на Київ. Школа, садок, магазини, аптека, відділення Нової пошти. Напряму від ЗАБУДОВНИКА. Без посередників! Можливі індивідуальні умови розтермінування від забудовника!

Готова 1-к квартира площею 34,22 м2 Димер

Продам трьох кімнатну квартиру з невеликою перепланіровкою ( студія ) прибраний перестінок між кухнею та маленькою кімнатою у Димері, ремонт робився на початку 2000 року, тому потребує , Планується перехід з загального опалена на індивідуальне- газове( план затверджений ), це дає незалежне опалення в квартирі, можна включати раніше від центрального і регулювати температуру самостійно. Поряд школа, дитячий садок, відділення Нової пошти та супермаркет Фора, лікарня, Укрпошта. Філія Епіцентр. Фабріка Вікноленд, та фабріка Ярослав. Багато різних магазинів. В неділю базар. Гарна транспортна розвязка ,( Вишгород, Київ, площа Тараса Шевченко,метро Героїв Дніпра, Академгородок ),до міста Києва 30 км. Маршруткой 30 хвилин, машиною швидше. Поряд ліс ( грибні місця ). До Києвського водосховища 10 хвилин. На всі запитання відповім по телефону 09*********67 Капітальний кірпічний сарай з погребом біля будинку у подарунок. Готова співпрацювати з ріелторами. Квартира повністю пуста, готова під ремонт.

власник
СРОЧНО!Продам три-кімнатну квартиру

Продаж двокімнатної квартири в ЖК "Сімейний" від забудовника без комісії. Всі державні програми - так! Також є квартири у розтермінування БЕЗ здорожчання! Будинок збудований із червоної цегли та якісно утеплений. Квартира із найпопулярнішим плануванням. Шикарний 2-й поверх. Всі комунікації підключені. ОПАЛЕННЯ індивідуальне газове! У квартирі виконане чистове оздоблення стін. Засклений балкон. Встановленні якісні вхідні двері та вікна. Поруч з житловим комплексом гарно розвинена інфраструктура міста у пішій доступності. На авто 10хв. - Київське море. Щоб дізнатися більше інформації, телефонуйте! Перегляд у зручний час для Вас!

Шикарна 2к квартира з балконом у новобудові / Зданий будинок

1-к квартира площею 32,2 м2 в НОВОМУ житловому комплексі "Сімейний" у селищі Димері. Напряму від ЗАБУДОВНИКА. Без посередників! Будинок із червоної цегли. Квартири із чистовим наповненням. Індивідуальне опалення - 2-х контурний газовий котел. Водопостачання, електропостачання – заведені в квартиру. Лічильники - на газопостачання/світло/водопостачання. Зручне розташування, поруч прямий виїзд на Київ. Школа, садок, магазини, аптека, відділення Нової пошти. Можливі індивідуальні умови розтермінування !! єОселя, єВідновлення!

Продаж 1-к квартири Димер! Вигідна ціна!
1 - 24 з 27 результатів

Останнім часом чимало мешканців мегаполісів приймають рішення оселитись у передмісті і шукають доступні оголошення на різних сайтах. Якщо в столиці купити квартиру навіть від забудовника надто дорого, нерухомість за межами великого міста може стати чудовою ідеєю, наприклад, для молодої родини. Тим, хто вирішить купити квартиру, Димер може сподобатись, адже це селище добре підходить для заміського життя.

Продаж житла в Димері: особливості проживання в передмісті

Якщо вас зацікавив продаж квартир у Димері на вторинному ринку, варто знати, що це селище міського типу належить до Вишгородського району Київської області. На 2012 рік тут проживало майже 5800 чоловік. Проте кількість населення постійно зростає, адже є чимало людей, які хочуть купити житло в Димері на вторинному ринку чи в зданій новобудові.

Відстань від селища до столиці становить 32 км. Якщо працювати в Києві, можна їздити додому на маршрутних таксі, які щодня курсують від автостанції «Полісся» до Димера. Маршрутка №350 відправляється кожні 15 хвилин. У тих, хто вирішить купити квартири в Димері, проблем з дорогою до Києва не виникне.

У 30 км від селища знаходиться залізнична станція «Немішаєве». Серед розташованих поблизу великих населених пунктів варто також зазначити Вишгород. Відстань до нього – 22 км.

Тим, хто планує дешево купити квартиру в Димері, вторинний ринок краще розглядати поблизу об’єктів інфраструктури. Якщо придбати в центрі селища (наприклад, на вулиці Революції) однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні чи 4-кімнатні квартири, все необхідне буде під рукою.

Серед важливих об’єктів інфраструктури потрібно назвати:

  • відділення пошти;
  • районну лікарню;
  • загальноосвітню школу і гімназію;
  • будинок культури;
  • музичну школу;
  • бібліотеки;
  • дитячий садок;
  • АЗС;
  • супермаркети;
  • магазини;
  • аптеки;
  • кафе, ресторани.

Також у селищі щотижня організовується ринок.

Екологічну ситуацію в Димері можна назвати хорошою. Тут велика кількість зелених насаджень, є водойми. Якщо купити житло в Димері в розстрочку чи з повною виплатою, можна знайти місця і для пікніків, і для прогулянок на свіжому повітрі. На автомобілі за 10 хвилин можна дістатися Київського водосховища.

Корисна інформація: як проводиться продаж житла в Димері з боргами

Перш ніж провести продаж житла в Димері, відповідальний продавець має погасити усі наявні борги по комунальним платежам (світло, вода, газ), а також оплатити телефон, домофон, інтернет.

Якщо ви вирішили купити житло в Димері, попросіть господаря показати вам довідки з усіх інстанцій щодо відсутності боргів станом на поточний місяць. Навіть якщо проводиться терміновий продаж квартир у Димері, вторинний ринок має бути правильно оформленим, щоб надалі не виникло жодних проблем. Найкращий варіант – особисто бути присутнім під час видачі таких довідок продавцю.

Якщо ж власник не може погасити заборгованість, він повинен попередити про це майбутнього покупця. У даному випадку сплатити борги може і клієнт, врахувавши це при виплаті вартості квартири. Потрібно лише заключити письмову угоду у вигляді задатку, де обов’язково слід вказати, що передплата йде в рахунок погашення заборгованості по комунальним платежам.

Якщо продавець сплатив борг перед продажем квартири в Димері, в договорі купівлі-продажу це має бути вказано. Якщо «випливе» заборгованість вже після купівлі, її зобов’язаний сплатити попередній власник.

Займаючись таким питанням, як продаж квартир у Димері, ціни на нерухомість можна дізнатись на нашому ресурсі. Недорого придбати вторинне житло без посередників у передмісті Києва досить реально, головне – вивчити всі пропозиції. Для зручного пошуку ми зібрали всі доступні квартири Димера на одній сторінці. Більшість пропозицій розміщено з фото, є інформація про поверх, житловий стан приміщень (кухні, спальні, вітальні), планування квартири, можливість купівлі в кредит чи з розтермінуванням, контактні дані хазяїна. Така детальна інформація дозволить обрати ідеальне житло в Димері з ремонтом чи без нього. Головне, швидко і по доступній ціні.