Продається 2-кімнатна квартира в самому центрі міста Долина по вул. Проспект Незалежності з індивідуальним газовим опаленням та гарним ремонтом! Код квартири #36296471 Підходить під державні програми! Відразу готова для проживання! Знаходиться в утепленому панельному будинку будинку, хороший середній поверх, гарне планування кухня + дві окремі кімнати, великий балкон, кладовка. Квартира сонячна, поряд вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання а саме : хороша транспортна розвʼязка, зупинка поруч, школи та садочки в пішій доступності, великий торговий центр, дитяча лікарня. Є місце для автомобілів, поруч центр міста. • індивідуальне опалення; • 5 поверх з 9; • центр; • ремонт; • паркет; Є всі документи на право власності. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Проспект Незалежності, 5

Саме час здійснити свою мрію та придбати сонячну та простору квартиру для своєї сімї. Телефонуйте, щоб познайомитись з житлом, відчути енергетику та прийняти позитивне рішення! Місця вистачить для усіх, власна зона відпочинку та комфортне зберігання авто. Продаж квартири в місті Долина, Івано - Франківської області. Квартира з земельною ділянкою, цегляним гаражем на 2 авто та цегляними сараєм. Будинок на 2 поверхи, квартира з окремим входом. Загальна площа квартири - 95,8 м2. Висота кімнат 3 метри. Три кімнати, дві кухні, санвузол та підвал. Квартира розміщується в двоповерховому особняку на центральній вулиці міста. Окремий вхід до квартири та окремий заїзд на ділянку з гаражами. Балкон виходить на центральну дорогу. Лоджія у двір. Площа кухні 15 м2 та 8 м2. Камін, який створює затишок та обігріває квартиру. Кімната з балконом 19 м2. Ванна 10 м2 . Два санвузла. Індивідуальне опалення та нова система водопостачання та електромереж. Площа підвалу 19,8 м2. Горище на усю площу квартири. Квартиру обєднує деревяна сходова. Площа земельної ділянки 0,0441 га. На ділянці розміщені два гаражі ( без перестінки ) та сарай для зберігання садових інструментів. Окремий заїзд, з огорожею. Квартира сонячна та простора. Меблі частково залишаються. Поруч ряд продуктових та промислових магазинів, аптека, зупинка громадського транспорту.

Шептицького, 52

Продам чудову квартиру на 8 поверсі вікна якої виходять у двір. В квартирі чорнова штукатура, вмонтовані лічильники обліку комунікацій. Якісні броньовані двері з МДФ накладками та змонтованими броньованими накладками на замках. Хороші вікна Viknaroff 5кам.профіль. Будинок розташований в центрі міста по вул. Грушевського 15А, зданий. Будівництво-цегляне.По периметру ззовнішні утеплений пінопластом 10см. В будинку є 2 сучасні безшумні ліфти. Щоб домовитись про огляд -телефонуйте.

Продаж квартири в зданому будинку
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в м. Долина по вул. Обліски 117 Г

власник
Продається однокімнатна квартира в м. Долина.

Продам 3-ох кімнатну квартиру на першому поверсі в м.Долина по вул. Обліски 20/21.Частково з ремонтом.Двохстороння. Є газова колонка і конвектор.Можливість добудови ззаду будинку .Квартира світла і чистенька готова до комфортного проживання.

власник
Продам квартиру на першому поверсі

Продається світла дуже гарна і простора трьохкімнатна квартира в самому центрі м.Долина по вул.Грушевського 15, ЖБ "Сонячна Долина". Власник. - Зданий будинок; - Стіни цегляні, будинок утеплений пінопластом; - Хороше планування; - Панорамні, двокамерні вікна Viknaroff; - Якісні вхідні двері; - Чудовий краєвид з вікна не залишить Вас байдужим до цієї квартири; - На даху будинку зроблена простора відпочинкова зона; - 1 (один) підїзд - 2 (два) ліфти для Вашого комфорту; Поруч є школа, дитячий садок, розвинена інфраструктура різних магазинів та супермаркетів. В пішій доступності міське озеро з зонами відпочинку. Місце, звідки зручно дістатися в будь-який куточок міста. Можливий обмін на комерційну нерухомість в м.Долина або м.Івано-Франківськ

власник
Продається 3-кім.! Зданий Елітний будинок! Центр!

Продаж великої, просторої , трикімнатної квартири 94м2 в новобудові по вул.Молодіжна 8 . 4 Поверх , два балкони , заведено всі міські комунікації , газ , водопостачання , водовідведення, стоять лічильники , зроблено розведення електропроводки, стоять розетки і виключателі , підшитий потолок , чорнова штукатурка стін, вхідні двері та вікна . Сан вузол окремо. Будинок здан та введено експлуатацію. Центр міста , розвинута інфраструктура , поруч сполучення міського транспорту, гарні дітсадочки , школа , гімназії, супермаркет , торгівельні центри. Гарні краєвиди ,вид на гори , чисте свіже повітря , красиве зелене та чисте місто. Реальному покупцеві доречний Торг. Дзвоніть домовимося на перегляд.

ДОЛИНА!Продаж трикімнатної квартири 94м2!Стан Новобудови!

ЖК Паркова Долина по вул. Котляревського 23 Продається 1-кімнатна квартира. Простора кухня 17м2 в якій легко розмістити як робочу кухонну зону, так і місце для сімейних посиденьок. Простора спальня, оптимальний санвузол тобто все для комфортного та затишного життя! Дана квартира – це ідеальний вибір для молодої сім’ї! Чудовий варіант для спокійного сімейного життя в затишному районі, поруч біля ліцею, садочка. Паркова Долина -цегляний 2-секційний будинок, з вікон якого відкриваються краєвиди на парк. По периметру будинок буде утеплений, встановлено якісні вікна з енергозбереженням. Всі комунікації будуть заведені до квартир та встановлені лічильники обліку. Завітайте у відділ продажу де вам нададуть вичерпну консультацію

ЖК Паркова Долина по вул. Котляревського 23

Продам квартиру по вул. Обліски в зданому, обжитому будинку. Площа квартири 106,2м2, планування двостороннє. Можна розглядати як комерційне приміщення , є можливість зробити окремий вхід. Щоб домовитись про огляд телефонуйте!

Продам квартиру по вул. Обліски

1-кімнатна квартира площею 43,74 м2 в ЖК «Паркова Долина». Простора кухня має більше 12 м2 – тут буде приємно і затишно проводити час, як із сім’єю, так і з друзями. Велика світла кімната 14,66 м2 якраз ідеальна по розміру для молодої сім’ї, просторий коридор з вдалим місцем під гардероб та велика функціональна ванна кімната – в квартирі є все для комфортного життя! На старті бронювання на вас чекає найвигідніша ціна та розтермінування аж до 2 років! Чудовий варіант для спокійного сімейного життя в затишному районі, поруч біля школи, садочка. Великий вибір планувань, які ви зможете оглянути онлайн або завітавши на консультацію у Відділ продажу. Паркова Долина - цегляний 2-секційний будинок. По периметру будинок буде утеплений, встановлено якісні вікна з енергозбереженням. Всі комунікації будуть заведені до квартир та встановлені лічильники обліку.

1-кімнатна квартира ЖК Паркова Долина, вул. Котляревського 23

2- кімнатна квартира 65 м.кв Житло комфорт класу в центрі міста Долина. Поряд ТЦ, супермаркети. 3 хв до школи та дитячого садочка. Квартира з просторими кімнатами та неймовірною кухнею. Ванна та С/В - окремо. Велика лоджія. Вікна виходять на вулицю Чорновола Кімнат: 2 Загальна площа 65м.кв 2га черга будівництва Квартири доступні на 6 та 7 поверхах Вхідні двері: металеві з МДФ накладками. Замок KALE ; Mul-T-lock Утеплення: пінопласт 12 мм Вікна: Профіль п"ятикамерний 70 мм з енергозберігаючим склопакетом 32 мм. Лічильники: газ, вода Штукатурка: чорнова Стяжки: в жилих кімнатах Заведено в квартиру: кабельне, інтернет, Домофон з відеонаглядом Сучасні безшумні ліфти Комфортний зелений двір закритого типу (огороджена територія) з нічним освітленням Якісне внутрішнє оздоблення під’їздів( об’ємна фарба, облицювальна плитка, поручні із нержавіючої сталі, камери відеоспостереження) Оздоблення двору якісною сучасною бруківкою Коридор: 8,8 м.кв Кімната 1: 15,3 м.кв Кухня: 12,3 м.кв Лоджія: 2.6 м.кв С/В: 3,3 м.кв С/В: 1,5 м.кв Кімната 2: 20,8 м.кв Лоджія: 3,00 м.кв Ціна 42 250$ вказана при 100% оплаті! Токож є: 1но кімнатні квартири - 45 м.кв (велика кухня студія). 2х кімнатні квартири - 65 м.кв та 85 м.кв 3х кімнатні квартири – 89 м.кв; 96 м.кв та 105 м.кв Квартири з терасами Квартира Мансардна на 9му поверсі Мансардні квартири від 600$ за м.кв - знижки для ЗСУ - Безвідсоткова розстрочка платежів на весь термін будівництва - Перший внесок від 10% з турботою про ваше майбутнє! м. Долина Чорновола, 9 Відділ продажу: +38 06*******87 +38 06*******27

2х кімнатна квартира в новобудові. Комфорт класу

Продається або здається 4 кімнатна квартира на вулиці Чорновола 18 , девятий поверх, дах просмолений. У квартирі 2 великі засклені балкони, велика кухня , котел, жилий стан. Присутні меблі та техніка. Є велика кладова на поверсі. В оренду ціна 6 тис грн + к.п. Дзвоніть, пишіть, завжди на звязку.

власник
4 км квартира з видом на гори

Розмінюється 4-х кімнатна квартира на 2-х кімнатну із доплатою в м. Долина; Загальна площа 79.5 кв. м; Жила площа 48.4 кв. м; Технічна характеристика квартири: 1 -кімната-16.6 кв. м; 2-а кімната-8.9 кв м; 3-а кімната-12.0 кв. м; 4 а кімната-10.9 кв м; Кухня (переобладнана) - 10.5 кв. м; Ванна-2.6 кв. м; Туалет-1.05 кв. м; Коридор-11.8кв. м; На одній стороні кутовий балкон(засклений) довжиною 9 м, площею 11.0 кв. м На другій стороні засклена лоджія довжиною 5 м, площею 6.9 кв. м В спальні і залі встановлені кондиціонери; Індивідуальне опалення; На лоджії є кладовка; Квартира знаходиться в центрі; Приватні будинки, перші і останні поверхи і в старих будинках НЕ цікавлять; Можливий продаж хіба в випадку гідної нормальної ціни від покупця; Детальна інформація по телефону

власник
Обмін 4-к.квартири в м. Долина

Продаж однокімнатної квартири у місті Долина. 9-й поверх 9-ти поверхового будинку. Гарне розташування , неподалік школа, садочок, супермаркет, автовокзал. Ціна 600$ за квадратний метр. Кого зацікавила дана пропозиція телефонуйте 09******34.

Однокімнатна квартира

Продається квартира 122м²,3 кімнати, в котеджі на 4 сімї, свій гараж, окремий вхід, своє подвіря. Євроремонт, усі меблі та техніка залишаються.

Квартира в котеджі

Продаж квартри загальною площею 113,2 м2 ,з них житлова площа 58,4 м2. До квартири відноситься підвал, площею 14,9м2 (висота 1,9м2) є три повноцінні кімнати, кухня площею 12,8м2 Ванна кімната 3,6м2 ,туалет 1,5м2 окремі . Будинок цегляний утеплений 10 пінопластом Центральний водопровід +водовідведення. Також приємним бонусом буде окремостоячий гараж. Щоб домовитись про огляд телефонуйте.

Купи квартиру готову до проживання

Продаж 2-кімнатної квартири в новому ЖК Паркова Долина. Завітавши на консультацію у відділ продажу, ви зможете ознайомитись з усіма видами планувань квартир. А поки, пропонуємо вам розглянути детальніше квартиру площею 61,54 м2. Дана квартира має кімнати "правильної форми", що зробить ваше проживання в ній комфортним. Ви зможете раціонально використати простір. Кухня з лоджією з панорамними вікнами площею більше 10 м2. Вікна виходять на парк. Біля будинку передбачений гостьовий паркінг, дитячі майданчик .

2-кімнатна квартира в ЖК Паркова Долина, вул. Котляревського 23

Цінуєте комфортне та просторе житло? Мрієте про вихід на власну терасу з квартири? Завмираєте від краєвидів рідного міста? Тоді ми знаємо, що вам запропонувати: дворівневу 4-кімнатну квартиру в ЖК «Паркова Долина» з житловою площею більше 120 м2 і власною просторою терасою! Така квартира – це справжній оазис затишку посеред міста! Чудовий варіант для спокійного сімейного життя в затишному районі, поруч біля школи, садочка. Паркова Долина -цегляний 2-секційний будинок. По периметру будинок буде утеплений, встановлено якісні вікна з енергозбереженням. Всі комунікації будуть заведені до квартир та встановлені лічильники обліку.

Продаж ВІП квартир в ЖК Паркова Долина

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Паркова Долина. Пропонуємо вам розглянути детальніше дану квартиру. Вона має кімнати "правильної форми", що зробить ваше проживання в ній комфортним. Ви зможете раціонально використати простір та розставити меблі. Кухня з панорамними вікнами площею 15,14м2 з видом на парк. Біля будинку передбачений гостьовий паркінг, дитячі майданчики. Записуйтесь на консультацію у відділ продажу з понеділка по пятницю з 9 до 17год.

2-кімнатна квартира ЖК Паркова Долина

Продаж квартири за адресою вул. Довбуша,будинок зданий в 2023р. Девяти поверховий, цегляний будинок утеплений ззовні пінопластом. Загальна площа 90,6 м2 ,з них житлова площа 39,6 м2 Різностороннє планування. Висота приміщень 2,8м . Вікна WDC,6 камерний профіль 70мм товщина,2 камерний склопакет. Є лічильники обліку на газ ,світло ,воду. Опалення індивідуальне. Розглядаємо продаж по державних програмах кредитування, звертайтесь. Доб дізнатись деталі та домовитись про огляд телефонуйте

Продам квартиру в зданому будинку. Можна під Є ОСЕЛю

Продам квартиру в накращому житловому будинку м.Долини. Будинок зданий в експлуатацію. Розташований в самому центрі міста. Зроблений з якісних матеріалів та добре утеплений. Поруч школи, дитячі садки, кафе, магазини, хороша транспортна розв’язка. Квартира двостороння, дуже світла та затишна. Має броньовані двері. Великі та якісні вікна дозволяють насолоджуватися прекрасним видом на місто та природу. Зручне та продумане планування. Детальніше по телефону

3 к квартира в центрі

Продається 3х кімнатна квартира в новобудові вулиця молодіжна 10а. Квартира з повним ремонтом все як на фото.

Продам 3х кімнатну квартиру

Продам двокімнатну квартиру площею 54,4 м/кв. в с. Мала Туря по вул. Дачна 6, поблизу м.Долина. Гарне, спокійне затишне місце, хороше планування, з вікон відкривається вид на чудові карпатські гори. Присутні усі комунікації: вода, електрика, газ, каналізація. Приємні сусіди. Продаж без посередників від власника.

Продам двохкімнатну квартиру 54,4м

Продається однокімнатна квартира в смт. Вигода. Загальна площа -28,5 кв.м Перший поверх, індивідуальне опалення. Житловий стан, але потребує ремонту.

власник
Однокімнатна квартира
1 - 24 з 50 результатів