Завораживающая квартира ждет своего нового хозяина на улице Глаголева! Этот прекрасный дом располагается в самом лучшем районе города. Квартира расположена на среднем этаже, обеспечивая идеальное сочетание приватности и удобства. После капитального ремонта каждый элемент пространства олицетворяет стиль, уют и современность. Балкон застекленный пластиком, приглашает вас насладиться утренним кофе с великолепным видом. Внутри вас ждут лишь самые лучшие инновации: новая проводка, все счетчики, электроотопление для комфортного проживания в любое время года, и роскошный ламинат, который придает помещению особый шарм. Раздельный санузел в кафеле обещает вашему утру начало в стиле роскоши, а встроенная кухня и новые люстры подчеркивают уровень вашего вкуса и стиля. Квартира светлая и уютная! Район Украины просто идеально подходит для жизни: супермаркеты, рынок, школа и детский сад - все в шаговой доступности. А удобная транспортная развязка с автобусами, маршрутками и трамваем делает путешествия по городу легкими и приятными. Это не просто квартира, это место, где рождаются воспоминания. Не упустите свой шанс обрести идеальное жилье без долгов и проблем!

Глаголева вул., 11

В продаже уникальная двухкомнатная квартира на Левом Берегу в районе Диспетчерской, Дружбы Народов. Этот участок города, окруженный зеленью, предлагает экологически чистое пространство с развитой инфраструктурой и множеством мест для отдыха, включая лесные зоны, водоемы, парки и набережные. В квартире отдельные комнаты, санузел, и застекленный балкон. Просторная кухня станет идеальным местом для семейных посиделок и праздников. Кроме того, наличие кондиционера обеспечивает комфорт в жаркое время года, а лифт делает доступ к квартире на третьем этаже легким и удобным. Закрывающийся тамбур обеспечивает приватность и безопасность. Цена квартиры 25 000 долларов, хозяева готовы рассмотреть предложения. Документы на квартиру в полном порядке, без долгов.

Дружби Народів просп., 25

Продаж 2-х кімнатної квартири, БАМ. Квартира розташована по вулиці Дунайська, на 8 поверсі, 9- поверхового будинку. Для зручності мешканців цього чистого підїзду, в наявністі сучасний ліфт. Сусіди тіхі та спокійні. Квартира ідеально підходить для сімї ,яка мріє створити авторськмй ремонт на свій смак. Чудовий вид з вікон цієї квартири не залишить Вас байдужим . Власник вже повністтю замінив електрику, сантехнику. Встановив водонагрівач. На воду, світло встановлені лічильники. На 2-х балконах та інших вікнах, трипакетні, металопластикові вікна. Для сзручного зберегання речей, в квартирі обладнені дві додаткові кладові. Зручна інфраструктура в радіусі будинка: дитячий садок; школа; супермаркети; транспортна зупинка; лікарні; зоомагазини. За додатковою інформацією, або домовитись на просмотр, дзвоніть за номером 050-950-71-70. З повагою, агент з нерухомості Даря Перова. АН AVANGARD. Наша адреса: м.Камянське, пр-т. Свободи,2. Наші філіали: Дніпро, Запоріжжя, Київ, Черкаси.

Дунайська вул., 45
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В одном из самых востребованных районов Левого Берега продаётся двухкомнатная чешка на среднем этаже из категории Заходи-живи. Дизайнерский ремонт для тех, кто ценит качество и имеет вкус. Ко всему прочему квартира полностью укомплектована качественной дорогой мебелью и бытовой техникой. Для вашего комфорта каждая из комнат оснащена кондиционером. Автономное ГАЗовое Отопление - идеальное решение для вашего комфорта, который не обременит вас заоблачными платёжками. Просторная кухня укомплектована многофункциональным современным кухонным гарнитуром с полным набором соответствующей современной качественной бытовой техники, в том числе посудомоечной машиной. Все окна - металлопластиковые, это ваш уют, тепло и покой. Навесные и зеркальные потолки - вы будете чувствовать себя собственником действительно изысканного дорогого жилья. Межкомнатные двери, кафелированный просторный санузел - везде использовался только дорогой качественный материал. Застекленный балкон с функцией тёплых полов - на балконе вам будет всегда тепло и комфортно. Видеонаблюдение сделает вашу комфортную жизнь в этой квартире ко всему прочему ещё и безопасной. Левый Берег - экологически чистый район с развитой инфраструктурой, очень удобной транспортной развязкой. Супермаркеты, школы, садики, остановки транспорта, локальные зоны отдыха - всё это у вас под рукой. Эта квартира стоит своих денег и вашего внимания

Харьківська вул., 3

Продаж 1 кімнатна квартира; 2-МКР; Лівий берег. До Вашої уваги пропоную 1 к.кв на 2-му поверсі, 9-ти поверхового будинку. В квартирі встановлені металопластикові вікна, лічильники. Централізоване опалення. Ця пропозиція чудово підійде для здійснення індивідуального ремону на свій смак. В квартирі є невеличкий борг за комунальні послуги. За додатковою інформацією звертайтесь за номером 050-950-71-70. З повагою, агент з нерухомості Даря Перова. Наша адреса: м.Камянське, пр-т. Свободи,47. Наші філіали: Дніпро,Київ, Запоріжжя, Черкаси.

Героїв бульв., 12

Чотирьохкімнатна з Автоном Газ Опаленням. Район: Соцмісто. пр. Конституції. В квартирі три окремі просторі кімнати. Квартира БЕЗ боргів. Поруч з квартирою є все необхідне для комфортного проживання. Одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Конституції просп., 55

Продаж 2-х кімнатної квартири; 1-МКР. Якщо в пошуках квартири під ремонт, тоді це буде краща пропозиція на ринку нерухомості. Чудовий вид із вікна. Квартира розташована на Лівому березі, 1-мкр. Вулиця Харківська 25. 9 поверх, 9-ти поверхового будинку з працюючим ліфтом. В квартирі централізоване опалення. Встановлені металопластикові вікна, труби. Є лічильник на газ, світло, воду. Електрика стара. Зручна локація, школа во дворі будинку, дитячий садочок поряд. Розважальний парк близько 500 метрів. Транспортні зупинки, ринок, магазини-все в кроковому доступі. Ця пропозиція підійде для тих, у кого мета зробити свій ремонт на своїй смак . За додатковою інформацією , або записатись на огляд телефонуйте за номером телефону 050-950-71-70. З повагою, агент з нерухомості Дарʼя Перова. Наша адреса: м.Камʼянське, пр-т Свободи, 47. Наші філіали: Дніпро, Запоріжжя, Київ, Черкаси.

Харківська, 25

Однокімнатна на середньому поверсі. Бонус: Техніка та Меблі. Вулиця Богдана Хмельницького. Квартира Без боргів. Поруч є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Аванагрд.

Богдана Хмельницького вул., 25

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира в тихому районі міста Камянське, розташована на проспекті Гімназичному на другому поверсі чотириповерхового будинку з класичним плануванням, що відзначається архітектурним стилем Сталінки. Квартира орієнтована на дві сторони та розташована в середині будинку. Вона має дві окремо суміжні кімнати та квартира потребує ремонту. Система опалення центральна, санвузол обєднаний, а на кухні встановлена газова колонка . Будинок має чистий та доглянутий підїзд, якісні вхідні двері та обладнані всіма необхідними комунальними лічильниками. Розташована в непосредній близькості від зупинок маршруток та трамва, а також школи, дитячого садка і поліклініки. До центру міста - всього 5 хвилин. Добра сталінка за гарну ціну ! Ціна - 15500 доларів торг. Телефонуйте зараз, обговоримо всі деталі.

Гімназичний просп., 67

Продаж 3-и кімнатної квартири. Лівий берег; 2-МКР. До Вашої уваги чудова пропозиція квартири під ремонт. Гарна нагода для втілення своїх ідей та дизайну на свій смак. Будинок розташован по пр-ту Металургів 50. Квартира на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. В квартирі виконана бетонна стяжка, встановленні нові металопластикові вікна. Також встановлена нові, металеві двері. Збільшення електропостачання до 5.1 кВт. Зручна локація квартири, поряд зупинки, дитячі садочки, школи, магазини, через дорогу гарний ліс та річка. Є невеликий борг за комунальні послуги. За додатковою інформацією, звертайтесь за номером телефону 050-950-71-70. З повагою, агент з нерухомості Дарʼя Перова. Наша адреса: м. Камʼянське, пр-т Свободи, 2. Наші філіали: Дніпро, Київ, Запоріжжя, Черкаси.

Металлургов, 50

Житлові комплекси у Кам'янське

Очень хороший торг присутствует Трёх комнатная квартира-Коттедж , продается по выгодной цене 18500$ +в подарок участок + большой подвал который можно переделать под гараж чистый сухой , забетонированный +отдельный вход в квартиру ... Счётчики все есть , электроэнергия день и ночь ..Стены ровные, +чугунные батареи. +Планировка очень удачная для вашего дальнейшего ремонта и дизайна под вас.. +Солнечная сторона... Площадь общая квартиры 57, 9 кв.м, житловая 36, 8 кв.м, кухня 7, 3кв.м + балкон ( терраса ) 0, 8 кв.м Адрес : Ухтомского 33

Ухтомського вул., 33

Однокімнатна. Цегдяний будинок. Район Дніпробуд. Квартира тепла і суха. В квартирі зроблений косметичний ремонт, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі є Газова колонка, у Вас не буде обмежень на гарячу воду. Квартира БЕЗ боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про переляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Дніпробудівська, 31

У продажу двокімнатна квартира на Черемушках. Район України вул. Гайдамацька 7. Зручний район з розвиненою інфраструктурою, поруч є все необхідне для комфортного проживання: школа, дитячий садок, АТБ та безліч інших магазинів, гарна транспортна розвязка. Квартира знаходиться на найзручнішому третьому поверсі, з окремими кімнатами та чудовим видом із вікна. В кімнатах натяжні стелі, пластикові вікна, є бойлер для гарячої води. Залишається все що на фото. Квартира в жилому стані, з незавершеним ремонтом ви зможете жити та доробляти ремонт на свій смак. Є борг по комунальним платежам 2500$ який йде плюсом до вартості. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Гайдамацька вул., 7

У продажу 3 кімнатна квартира на Матросова (Максима Чиженка). Квартира в цегляному будинку з гарним краєвидом. Поруч є все необхідне для комфортного мешкання: школа, садок, магазини, нова пошта, зупинка транспорту під домом. В кроковій доступності залізничний та авто вокзал. Квартира має три окремі кімнати, роздільний санвузол, балкон та лоджію. Ліфт працює, дах не тече. Є технічний поверх. Квартира потребує ремонту, ви зможете зробити ремонт на свій смак. Є борг по комунальним платежам який іде плюсом до вартості квартири. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Матросова вул., 49

У продажу чудова двокімнатна квартира на Черемушках. вул. Костромська Зручний та тихий район для проживання, гарна транспортна розвязка, поруч школа, садок та магазини. Квартира знаходиться на найзручнішому другому поверсі, з виконаним косметичним ремонтом. Пластикові вікна, засклений балкон, міжкімнатні двері. Гарна пропозиція, за вигідною ціною. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Костромська вул., 23

Продам 2х кімнатну квартиру, затишного планування в найпривабливішому районі міста, Лівий берег, 10 мкр. на комфортному 4 поверсі ! Квартира розташована на 4 поверсі теплого будинку з встановленим газовим опаленням, що гарантує теплу атмосферу квартири в холодну погоду і цілий рік гаряча вода. Особливості цієї квартири включають в себе: просторе планування з роздільними кімнатами, житловий стан на перших порах, броньовані двері для вашої безпеки, роздільний санвузол, і наявність всіх лічильників (Газ, Світло, Вода). Відмінне розташування квартири з усіма зручностями і пішою доступністю до транспортних розвязок. Поруч знаходяться річка Дніпро, + обладнана для прогулянок набережна Дніпра, прекрасний хвойний ліс для прогулянок, тенісні корти і спортивний майданчик, елітний ліцей, дитячий садок, поліклініка, ЦНАП, кінотеатр "Мир", а також зупинки громадського транспорту та різні магазини для вашої зручності. Ця квартира ідеально підійде як для сімї, так і для пари, що цінують комфорт і затишок. Телефонуйте поки ще в продажу Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз! У нас завжди багато клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми активно залучаємо потенційних покупців і орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах, забезпечуючи безкоштовні юридичні консультації, займаємося оформленням всіх необхідних документів. ДІЄ ЗНИЖКА 10% ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ЇХНІХ РОДИН НА ПОСЛУГИ АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ

Наддніпрянський просп., 17

У продажу двокімнатна квартира в районі 9 лікарні. Цегляний будинок. Затишне та зручне розташування. Квартира в жилому стані, гарна кухня. Продається з усіма меблями та технікою. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Аношкіна просп., 58

У продажу трьох кімнатна квартира в Центрі міста. Зручний район, поруч: центральний парк, ЦУМ, Варус, школа, садок та інші переваги центру міста. В квартирі виконано якісний ремонт та обладнано сучасною технікою. Кухня обладнана холодильником Whirlpool 6 sens, посудомийною машиною торгової марки Bosh, також встановлена варочна поверхня від дизайнера Andrea Tan та духова шафа Samsung! Виконана кухня з гарного матеріалу: натуральний шпон та камяною столешнею. Усі кухонні шафи обладнані доводчиками, це дуже комфортно при використанні. Також встановлено кондиціонер, який влітку дає комфорт при готуванні страв. Гостинна кімната обладнана новою HI-FI стереосистемою від англійського виробника з ресивером останнього покоління марки Denon на wi fi та потоковою музикою з виходом до міжнародних радіостанцій. Телевізор 55 діагональ марки Samsung QLED 8 series та модульними двома барами які робилися під замовлення. Встановлено кондиціонер марки LG з інверторним двигуном. В спальній кімнаті нове ліжко з ортопедичним новим матрацом, Ваш сон буде самим гарним по всім відчуттям! Усі міжкімнатні двері є фірмовими та ексклюзивними з німецькими петлями та замками. Коридор обладнаний гарними вбудованими шафами з гардеробом, та дзеркалом з авто затемненням яке не робить відблисків при яскравому світлі. Броньовані вхідні двері з двома типами замків. Встановлена сигналізація з окремими датчиками руху по всій квартирі, які можуть окремо відключатися і регулюватися за непотрібністю, наприклад якщо ви знаходитесь у квартирі, ви можете на ніч відключати датчики і тільки ставити на охорону самі вхідні двері. По всім кімнатам електрична опалювальна система з окремими незалежними електронними термостатами, де з легкістю можливо керувати температуру, якщо Ви знаходитись у відпустці або корегувати по годинам тепло у квартирі. Для комфортного проживання вам залишилось тільки розпакувати свої особисті речі. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд, покази вже розпочато.

Москворецька вул., 20

☝️Пропонуємо Чудову 1-кімнатну квартиру на лівому березі міста Камянське! Затишне житло знаходиться за адресою проспект Металургів 4. ✅️У квартирі для економії на комунальних послугах встановлені всі лічильники, також хороші встановлені броньовані вхідні двері і утеплений комфортний балкон. Це чудовий варіант для тих, хто цінує комфорт та зручність. 🏠Квартира розташована на 8-му поверсі з 9, і вона не кутова, що забезпечує додаткову приватність. Площа квартири складає 36 квадратних метрів. 👍Тут є все необхідне для комфортного проживання: центральне опалення з баком, кондиціонер, окремий санвузол, пральна машина, холодильник, плита, духовий шкаф. Всі вікна виконані з якісного пластику, що забезпечує тепло у зимовий період. ❗️Особлива перевага цієї квартири - це розташування. Вам не доведеться йти далеко за всім необхідним, оскільки поруч знаходяться ліс, річка, магазини, зупинка громадського транспорту, лікарня, ТРЦ та ринок. ✅️Весь цей інфраструктурний розмаїття робить життя тут ще більш комфортним і зручним. Вартість 💥18.000 $ торг ✅️Не пропустіть свій шанс на придбання цієї прекрасної квартири, де все готово для вашого комфорту та затишку! ☝️Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи безоплатні юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів. ДІЄ ЗНИЖКА 10% ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ЇХНІХ РОДИН НА ПОСЛУГИ АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ.

Металургів просп., 4

Вашій увазі пропонується комфортна і затишна квартира в тихому і спокійному районі. В 10 хвилинах набережна і міський пляж. Вікна виходять на школу і садочок. Чистий, відремонтований підїзд і тихі сусіди. Металопластикові вікна і балкон. Замінені труби і сантехніка. Залишаються кухонні меблі і водонагрівач. Чиста, світла, затишна і тепла квартира! Телефонуйте і записуйтесь на перегляд, бо краще один раз побачити все на власні очі! З повагою, ваш ріелтор Анастасія Лаптєва. Агенство нерухомості Светоч. Адреси офісів: бульв. Будівельників 17, вул. Сачка, 16, м. Дніпро вул. Т. Шевченка 37.

Освітня, 34

Продам 2х кімнатну квартиру вул.Дорожня, на 1 поверсі, Загальна площа 43 кв.м, зручне перепланування, добре центральне опалювання, встановлена газова колонка, зроблений євроремонт скрізь, проводка вся поміняна, стоять всі лічильники, світло день-ніч, металеві грати, вікна металопластикові, сигналізація, простора ванна, кухня -ванна підлога плитка, кімнати - коридор лінолеум. Квартира без боргів. Доглянутий підїзд, хороші сусіди, поруч церква. Залишаються меблі в кухні, шафа в спальні. Зручна транспортна розвязка! Хороший виїзд на трасу Дніпро Телефонуйте на перегляд

Дорожна вул., 32

Простора 3-кімнатна сталінка площею 90 кв.м готова до продажу зараз! Будинок знаходиться на вул. Василівській, поряд школа, дитячий садок, спортклуб, плавальний басейн, парк. До центру міста пішки можна дійти за 15 хв, а близькість зупинок міського транспорту дозволяє без пересадок дістатися майже будь-який район міста, включаючи вокзали, Лівий берег, Романкове, Дніпробуд, Черемушки. Квартира вимагає проведення капітального ремонту, але завдяки великій площі та нестандартному плануванню тут можна втілити будь-які дизайнерські ідеї. Ремонт виконаний тільки в одній із спалень, в якій до того ж встановлена система підігріву підлоги. У другій спальні є невелика лоджія, яку можна перетворити на куточок відпочинку або зєднати з кімнатою для збільшення простору. У кухні площею 13 кв. м. знайдеться місце і для звичних кухонних меблів, і для місткого холодильника, і для великого обіднього столу. Ідеальний другий поверх чудово підійде і для сімей з маленькими дітьми, і для людей похилого віку. Є проект на електроопалення,4 комори, боргів за комуналку немає. Телефонуйте сьогодні, щоб вже завтра стати власником цієї унікальної квартири!

Васильевская, 95

В квартирі 5 окремих кімнат. Одна сторона виходить у двір, друга на природу. На перегляд приходимо з чашечкою кави, щоб затриматись і насолодитись видом з вікна.

Наддніпрянський просп., 11

Продам 1к квартиру (малосімейка) з балконом в Камянському, на Аношкіна 9. Квартира на 7 поверсі. Замінено вікна, труби, батареї, міжкімнатні та вхідні двері, стоять на всі лічильники. У квартирі вимкнули опалення, теба підключати конвектори. В іншому повністю під Ваш ремонт. Ліфт працює. 10 хвилин їзди до центру. поряд транспорт, магазини. Телефонуйте і пішли дивитись

Аношкіна просп., 9
1 - 24 з 803 результатів