Ексклюзив! Без комісії для Вас! Колегам СПП! Переуступка. Можно за криптовалюту (USDT)! Видовий пентхаус з власним балконом ЖК GREAT Дніпровська набережна, 15Д (6 будинок), планування 4Д7. Квартира на 25 та 26 поверсі. Загальна площа 164 кв.м., має на 1 рівні велику кухню вітальню, спальню, санвузол та вихід на балкон, на 2 рівні 3 дитячі кімнати, санвузол, гардеробна. Є сучасний дизайн проект. Житловий комплекс Great — це сучасна архітектура, яка впевнено вписалася у ритм міста та в той же час, вигідно виділяється серед існуючих забудов вздовж набережної. Великі площі скління віддзеркалюють панораму Дніпра та досконалий внутрішньодворовий простір. Будинки спроектовані таким чином, щоб забезпечити максимальний огляд з вікон кожної оселі. Місце розташування житлового комплексу можна сміливо назвати «партером» Лівого берегу — поруч ТРЦ River Mall та супермаркет NOVUS, LE SILPO, сучасна транспортна розв’язка, «місто в місті» все потрібне всередині: торговий комплекс, дитячий садок, початкова школа та міні-стадіон. А неймовірну панораму на Дніпро, до якого лише 90 метрів, ніколи не закриють інші новобудови. На території комплексу передбачено все необхідне для комфортного та першокласного життя. Власний парк з ландшафтним дизайном, автономне опалення, ліфти у підземний паркінг. Додаткову інформацію, фото, відео по запиту в любий месенжер.

Дніпровська наб., 15д

Унікальна пропозиція продажу видової квартири в одному із найкращих ЖК на лівому березі Києва - ЖК Seven, мікрорайон Осокорки. Житловий комплекс Seven є свідченням активного розвитку прибережної зони лівого берега Києва. Розташування на місці колишніх пустирів та видові панорами Дніпра та правого берега з одного боку, а також східної частини міста з іншого, роблять цей ЖК особливо привабливим для мешканців. Дороговартісний дизайнерський ремонт квартири за індивідуальним плануванням є ще однією перевагою цієї пропозиції. Це дає можливість власникам насолоджуватися комфортом та елегантністю, які відповідають їхнім особистим вподобанням та стилю. Узагалі, ЖК Seven створює ідеальне поєднання сучасного комфорту, елітності та прекрасного розташування, що робить його одним із найпрестижніших місць для проживання на лівому березі Києва. Квартира укомплектована дороговартісною електропобутовою технікою та сантехнікою, кухня обладнана технікою Franke, стільниця керамограніт, великогабаритна плитка, дубовий паркет BOEN, в кожній кімнаті є кондиціонер, два санвузла з ванною та душовою кабіною, бойлер, пральна та сушильна машини, гаряча вода централізована та бойлер з Wi-Fi. Балкон 5 кв.м. з мальовничим видом на Дніпро, Печерські пагорби. У квартирі ніхто не проживав. Причина продажу - зміна країни проживання. Будинок підключений до генератора. У будинку наявні велосипедна та колясочна кімнати, три ліфти Otis, цілодобова охорона. Продаж квартири можливий з двома суміжними паркомісцями на 2-му поверсі 8-ми поверхового паркінгу на території ЖК Seven. Технічні характеристики: 1- передпокій 11.44 м.кв. 2- коридор 2,77 м.кв. 3- с/в 1 3,62 м.кв. 4- с/в 2 5,06 м.кв. 5- спальня 1 15,35 м.кв. 6- спальня 2 15,07 м.кв. 7- вітальня 24,60 м.кв. 8- кухня 10,80 м.кв 9- лоджія 5,10 м.кв. Перегляд у зручний для Вас час! #A283

Дніпровська наб., 18б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

На продаж пропонується нова квартира з 2 спальнями в ЖК Great (ЖК Грейт). Ремонт завершили в 2023 році. Повністю укомплектована меблями та технікою. Загальна площа: 82 кв.м Планування: - кухня-вітальня - дві спальні - два санвузла (в одному з них ванна) - гардероб Є тепла підлога, встановлений кондиціонер. Вікна виходять у затишний двір. 3 1 5 9 1 7 3 4 8 7 7 3

Дніпровська наб., 15К
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора 1кімн квартира на Дніпровській набережній, 19-А. Елітний будинок 2007 року. Атмосферна, затишна , з двома балконами та лічильником на опалення. 16/23 поверх, 57,2/19/14,7. Квартира - студія з євроремонтом: вбудовані меблі, побутова техніка, якісна сантехніка - все є для комфортного проживання. Чудовий перспективний краєвид з вікон в бік р. Дніпро. Квартира супер-тепла, дуже сонячна. В квартирі підігрів підлоги. В будинку дуже гарне парадне, є консьєрж, парковка. Будинок в зеленому доглянутому закритому на шлагбауми дворі. Прекрасне місце розташування та добротна квартира для комфортного життя. Через дорогу River Mall, станція метро "Осокорки" - 20 хв пішого ходу. Ціна кварири : 79 000 у.о.

Дніпровська наб., 19а

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Great, на Дніпровській набережній 15 К, Лівий берег. Квартира розташована на 17 поверсі 26 поверхового будинку. Вдале планування - окрема кімната, простора кухня, окрема гардеробна. Загальна площа - 48,2 м кв., житлова -15,3 м кв., кухня - 17,6 м кв., гардеробна - 4,3 м кв. Право власності. Ремонт - після будівельників. Зручна вхідна група - охорона, відеонагляд, три швидкісних ліфти, підземний паркінг (спуск на ліфті). ЖК Great - Комплекс комфорт-класу, з власною доглянутою територією, парповою зоною, дитячими та спортивними майданчиками. Передбачено все необхідне для комфортного першокласного життя. Метро Осокорки в пішій доступності. Оптимальна відстань від центру Києва, сучасна транспортна розвязка, достатня кількість обєктів інфраструктури, ТРЦ РіверМолл, поряд парк на набережній Дніпра, мальовничі краєвиди на Правий берег столиці.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Дніпровська набережна, 15к

Продається двокімнатна квартира з видом на Дніпро та Правий берег Києва у ЖК Great БУДИНОК - 4 (перша лінія❗️❗️), Дніпровська набережна , Дарницький р-н. ПЛОЩА - 70 м², ПЛАНУВАННЯ - 2С4, ПОВЕРХ - 5/26, Будинок збудовано та введено в експлуатацію. У будинку підземний паркінг. Перепоступку сплачує продавець. Є інші варіанти 1,2,3 кімнатних квартир у комплексі. На території комплексу дитячі ігрові та спортивні майданчики, прогулянкові алеї, магазини, кафе, ресторани, аптеки, салони краси, паркінг (наземний та підземний), дитячий садок та діловий центр. Поблизу ЖК: • ТРЦ River Mall. • ЖК River Stone, ЖК Seven, ЖК Славутич, ЖК Рівєра, ЖК Зарічний. • Супермаркети та магазини: Novus, Metro Cash&Carry, Сільпо, Білла • Дитячі садки: МалиКульки, Ладушки, Райдуга, Радуга; • Школи: Dec School, №111, №329, №62, №314; • Яхт-клуб Рівєра, ресторани: Pesto Cafe, Villa Riviera restaurant, TORO BLANCO grill&wine, il Molino До центру міста 20 хв. на авто. До метро Осокорки 20 хв. пішки та 4 хв на громадському транспорті.

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 15

- Новий будинок в ЖК «Great» 🏡 - Найвигідніша пропозиція по 1к квартирам в комплексі - 72700$💰 - Будується власний торговий центр - Будується приватний дитячий садочок - В 5 хвилинах новий парк по Набережній Дніпра - ТЦ River Mall в 5 хвилинах🏬 - м. Осокорки в 10 хвилинах 🚉 Про будинок: *якісні інженерні мережі та комунікації💡 *світла, простора квартира, з видом на ЖК та Дніпро🌉 *з роздільним плануванням🔝 *є окремий гардероб *готова до втілення будь-яких дизайнерських ідей та рішень✨ *панорамні вікна *презентабельний під’їзд, *5 нових ліфтів (3 пасажирські, 2 вантажні) *охорона, відеоспостереження🚓 *благоустрій прибудинкової території🏡 *у дворі дитячий майданчик *гостьовий та підземний паркінг🏎️🚘 *розвинена інфраструктура *поруч школа, дитячий садок, супермаркет, лікарня🏫 *відмінна транспортна розвязка🛤️ - 6 будинок, шикарний вид з вікон, Дніпро, - в тебе завжди є можливість сісти в своє авто🏎️, не виходячи з будинку, бо ліфт тебе довезе прямо в підземний паркінг! - бронюй собі місце на перегляд👀 і я залюбки розкажу тобі всі переваги цього ЖК!

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 15д

Продаж дизайнерської квартири з неймовірним видом на Дніпро ЖК Грейт 47м2 Кухня-вітальня + окрема спальня Повністю мебльована Укомплектована технікою, а саме: - варильня поверхня - витяжка - духова шафа - мікрохвильова піч - вбудований холодильник - посудомийна машина - пральна машина - сушильна машина Вся техніка від надійного брену Bosch. Бойлер на 100л Трьохетапна фільтрація води Зворотній осмос для питної води. Тепла підлога Внутрипідлогові конвектори М’які меблі від українських фабрик Blanche та Frankoff. Всі меблі виконані на замовлення з фурнітурою Blum та Muller. Багаторівневе освітлення, підсвітки Магнітні треки Повністю готова до проживання, потрібні лише ваші речі і 136 000$ За всіма деталями і на перегляд - звертайтесь! Даніл

власник
можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 15є

Без комиссии!!! Предлагается 1-но комнатная квартира, 4 минуты ПЕШКОМ метро "Осокорки", расположена в комплексе "Південна Брама", 2012 года постройки. Общая площадь 51.4 кв.м, комната 21.4 кв.м, кухня 12,1 кв.м. Балкон из кухни застеклен. Окна на Ю-З, в тихий уютный двор. Капитальный ремонт 2015 года. Дом – кирпичный, полы – паркет и плитка (с подогревом). Продажа с мебелью, встроенной кухней и бытовой техникой, бойлером на 80 литров, стиральной машиной, кондиционером. Заходи, живи и радуйся. Консьерж, 3 лифта -2 пассажирских, 1 грузовой. Чистая продажа. Є-відновлення – готвы. Цена – 95000у.е Без комиссии!!!

ексклюзив
Дніпровська наб., 26к

Пропонується 3к.кв в престижному ЖК Great Грейт. За адресою: Дніпровська Набережна. Дарницький р-н, Позняки. •Квартира розташована на 9/26 поверх. •Має 81,4кв.м. •Стан: після будівельників. •Тип планування: 3С3. Це 5 будинок котрий введений в експлуатацію. Є вже ті хто живе та багато хто робить ремонти. Комерційні умови: Ціна: 117.000$ (1437$ за кв.м) Комісії АН немає. Торгу немає. Власник отримав вже право власності. 5%+1,5% ПДФО та військовий збір -сплачує продавець. 1% держмито та 1% пенсійний фонд сплачує - покупець. Послуги нотаріуса 50/50. Є відеоогляд квартири. За додатковою інформацією, звертайтеся.

Дніпровська наб., 15е

Продається двоповерховий пентхаус, на лівому березі, за адресою Дніпровська Набережна 19. Унікальний та єдиний на весь житловий комплекс. Документально розумно і привильно оформлений. Закрита територія обгороджена шлагбаумом від чужих машин. Загальна площа – 115 кв.м. житлова (спальні) – 25 кв.м., кухня-студія – 54 кв.м. Знаходиться на 24 поверсі. Видовий пентхаус. Особистий тамбур під відеоспостереженням, коридор за межами квартири 50.кв.м, доступний тільки для власника квартири: окрема господарська кімната кімната 12 кв.м: пральна машина, величезна шафа купе, сушка, стелажі, особисте користування вантажним ліфтом (ліфт на ключі) йде на поверх. На першому поверсі простора кухня-вітальня, санвузол. Кухня: плита електролюкс, витяжка, миття франка з диспосером, система фільтрації питної води, система утилізації харчових відходів (insikerator), духовка, посудомийка, 2 холодильники, 1 холодильник з морозилкою – електролюкс. Робочий камін на дровах, стіни, ЛГК + фарбування, дубові сходи зроблені вручну на замовлення. 2 поверх: система вентиляції з рекуперацією та підігрівом усіх кімнат. Перша кімната: підлога ламінат Квік Степ Друга кімната: вбиральня з системою полиць, хол – підлога ламінат Квік Степ. Санвузол: скрізь плитка, душова кабіна 1000/1000 Італія, термостатний змішувач – підвісний унітаз з біде підвісна тумба з раковиною, три кондиціонери Смарт Wifi – вихід на відкриту терасу Тераса: 18 кв.м., система обігріву зливу води. Загальні дані: – 15 кВт 3 фази, – водяні лічильники, – бойлер 100 л, 2 кабельні лінії інтернету. Інфраструктура: у пішій доступності від будинку ТРЦ River Mall, Novus, Socar, Sport Life, ЦНАП). Транспортна розв’язка: зупинки транспорту поблизу будинку до станцій метро, піша доступність до метро Осокорки. Документи в порядку готові до продажу. Дзвоніть відповідь на питання, що Вас цікавлять, домовимося про перегляд. Ольга

ексклюзив
Дніпровська наб., 19

Продажа 2-к квартиры в ЖК Great в 4 доме Состояние: от строителей, панорамное остекление, высокие потолки . Удобное планирование квартиры: просторная кухня-гостиная , гостевой санузел, гардеробная, 2 спальни, лоджия, просторный санузел 10м2, гардеробная. В доме охрана, видеонаблюдение, лифт спускается в подземный паркинг, большая придомовая территория, с зонами для отдыха. Удобная транспортная развязка. рядом RiverMall.

можливий продаж по єОселя
Дніпровська набережна, 15ж

#7734 Статус объекта: актуален на покупку. Ключи на руках, просмотры в удобное время. Возможен расчет криптовалютой: usdt. Продажа двухуровневого видового пентхауса 100м2 в ЖК Great в 3 доме Состояние: от строителей, панорамное остекление, вид на Днепр и правый берег, высокие потолки 3.3м. Удобное планирование квартиры: на первом уровне просторная кухня-гостиная , гостевой санузел, гардеробная, на втором уровне 2 спальни, лоджия, просторный санузел 10м2, гардеробная, прачечная. В доме охрана, видеонаблюдение, лифт спускается в подземный паркинг, большая придомовая территория, с зонами для отдыха. Удобная транспортная развязка. рядом RiverMall.

Дніпровська наб., 15а

#8487 Продажа 2-х комнатной в ЖК «Seven» на Днепровской набережной, 16-Г. Метро Осокорки и Славутич в пешей доступности. • Дом 2019 года постройки, монолитно-каркасный, кирпич. • 62 кв.м, 19/26 эт., три лифта, генератор на лифт. • Кухня-гостиная, две спальни, лоджия, санузел раздельный. • Состояние после строителей. • Вид из окон на восток. • Презентабельное парадное, охрана, домофон, колясочная, охрана территории, видеонаблюдение, своя котельня. • Во дворе спортивные и детские площадки. • Документы более трех лет, готовы к продаже. • Развитая инфраструктура: метро Осокорки и Славутич, ТРЦ River Mall, ТРЦ «Аркадия», Днепровская набережная, парк, клиники, рестораны, спортклубы, 20 минут езды до центра Киева/

Дніпровська наб., 16г

Продажа 3-х комнатной квартиры по улице Днепровская набережная 11 в Днепровском р-не, Березняки, Русановская набережная, ЖК Great. - Общая площадь - 69,4кв.м, кухня - 7,5кв.м - Этаж 5 из 9 - Квартира под ремонт с хорошим расположением комнат, большой гостиной и большим балконом. Вид на Днепр - Рядом Вы сможете найти пляж Березняки, парк Вербовая роща, Эпицентр, Велмарт, школы, детские сады, спортивные площадки, а также рестораны и кафе. Все это доступно в пешей доступности, обеспечивая удобство и комфорт для жителей района. Просмотры в удобное для вас время!

ексклюзив
Дніпровська наб., 11

Пропонується для придбання квартира на Дніпровській набережній, 19а. Квартира розташована на 20 поверсі з видом на River Mall та Днiпро. Загальна площа 56,7 м2 Просторий коридор 14 м2. Окрема спальня 18 м2 з балконом. Велика кухня 14 м2 з альковом. Сумісний санвузол з ванною. Якісний ремонт, всі необхідні меблі та техніка. Додатково на поверсі є комора для зберігання особистих габаритних речей (автомобільні шини, сноуборд/лижі, ялинка тощо). Ідеальний стан дома, парадне з консьєржем, нові ліфти. Біля будинка є парковка зі шлагбаумом для мешканців. Поруч величезна кількість торговельних центрів: «Рівер Молл», «Аркадія», «Піраміда», «Аладдін» та ринок, «АТБ», NOVUS. Закритий двір у якому дитячий майданчик, школа ЛОГОС,елітний дитячий садок, Sport Life формату Premium з аквазоной та лазнями, ресторан. До метро Осокорки та Позняки 10-15 хвилин. #A3461 Telegram: koblents

ексклюзив
Дніпровська наб., 19а

Продаж квартири за адресою вул. Дніпровська набережна 19А. У квартирі гарне й функціональне планування: спальня, простора кухня-вітальня, гардероб і санвузол. У будинку створена атмосфера комфорту й затишку: тут можна із задоволенням прогулюватися, відпочивати від шуму міста. Інфраструктура організована таким чином, що все необхідне - виявиться під рукою: садок для дошкільнят, фітнес-центр, перукарня й салон краси, медичний та стоматологічний центри, супермаркет, невеликі продуктові та господарські магазини, аптека, хімчистка, відділення банку.

Дніпровська наб., 19

Зручне функціональне планування, утеплена зовні, після євроремонту, повністю мебльована. Всі меблі та побутова техніка нові. Новий спальний гарнітур з ліжком. Велика шафа купе. Також є новий розкладний диван на кухні. Встановлена сучасна вбудована кухня. Нова вбудована побутова техніка від відомих провідних брендів. Пральна машина. Варильна поверхня. Духова шафа. Холодильник. Два кондиціонери. Бойлер. Витяжка. На підлозі покладено якісний ламінат та кахель. Екологічний район міста Києва;

Дніпровська наб., 16Г

Вашій увазі пропонується чудова квартира в добротному цегляном будинку! Квартира з ремонтом, використовували якісні дорогі матеріали! Планування: кухня - вітальня, дві окремі спальні, санвузол роздільний, засклена лоджія. Квартира оснащена меблями та побутовою технікою від відомих виробників. Встановлено бойлер, 2 кондиціонери, посудомиюча машинка. В квартирі все залишається. Поруч зона відпочинку, магазини, кодовий замок, консьєрж, парковка безкоштовна, консьєрж, лифт, поруч школа, садок, гімназія, дитячий майданчик, супермаркети, фітнес клуб, яхт-клуб, зона відпочинку біля Дніпра.

Дніпровська наб., 19А

БЕЗ %. Видова 2-х кімнатна квартира в ЖК Great. Адреса - Дніпровська набережна 15-Є. Будинок 5. Перша лінія. Технологія будівництва: монолітна-каркасна. Квартира розташована на 6 поверсі. Вікна виходять на Дніпро. Площа - 75 кв.м. Планування - 2С6. Складається з: 2-х кімнат, кухні-вітальні, лоджії, 2-х санвузлів та гардеробної. На території ЖК вже працює своя обслуговуюча компанія. Концепція ЖК «місто в місті» – всередині комплексу буде все необхідне для комфортного життя. Локація: 10 хв на громадському транспорті до метро Осокорки, 20 хв на авто до центру міста, 10 хв пішки до великого ТРЦ River Mall, 5 хв до одного з найбільших магазинів Новус. Ціна - 105000 $. БЕЗ %.

Дніпровська наб., 15-Є

Вашему вниманию представлена 3 комнатная квартира на продажу по адресу : Днепровская набережная 9а, которая находиться на 7 этаже. Квартира в жилом состоянии, очень светлая и просторная. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 25 минут до центра города, 20 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Дніпровська наб., 9а

Продається 3 кімн. квартира, за адресою Дніпровська Набережна, 14-Б, ЖК RiverStone. Загальна площа 112 кв. м. Поверх 14/24. Квартира з частковим ремонтом: перепланування, сантехніка, електрика, стяжки, теплі підлоги на кухні і в коридорі, в одному санвузлі плитка, вентиляція, заміна батарей, утеплення всіх відкосів, висновки під кондиціонери, бойлери, систему очищення води. Гардеробна, пральня. Передбачено місце для невеликої сауни. Є частково гіпсокартон на стелі. Потрібно підшити стелі, шпаклівка стін і підлоги. Комплекс закритого типу знаходиться під цілодобовою охороною і відеоспостереженням. На території комплексу передбачені дитячі садки, магазини і кафе, підземний паркінг, своя інфраструктура. У пішої доступності метро Осокорки.

Дніпровська наб., 14Б

Готові придбати квартиру мрії? Наша пропозиція саме для тих, хто цінує сучасний стиль, якість та естетику. Ви закохаєтесь у цю компактну, але ідеально облаштовану квартиру. Повністю нова, атомоферна, стильна та ще й з красивим краєвидом. ЖК Seven один з кращих проектів комфорт класу прибережної зони лівого берега. Відрізняється він високою якістю будівництва та зручним розташуванням. В радіусі 10 хвилин пішої прогулянки можна дійти до кафе, ресторанів, магазинів, ТЦ River Mall, спортзалів та яхт-клубу. Також за три хвилини пішки можна дістатися до станції метро Осокорки. Із задоволенням розкажемо також про комплектацію. Підлогове покриття - ламінований водостійкий паркет Parador (Німечина) та керамограніт Subirana New tiles(Іспанія), фарба стінова- Sadolin (Швеція), приховані двері Astori з магнітною фурнітурою Manital (Італія), плінтус алюмінієвий анодований Sintezal (Україна), підвіконня Werzalit(Німеччина), сантехніка EGO та кераміка Jacob Delafon (Франція), меблі та комплектація виробництва Швеція, Польща,Україна,Данія, Німеччина. Пральна машина та холодильник INDESIT з пониженим рівнем шуму 36 db, бойлер Termex,плита склокерамічна з духовою шафою Elektrolux, витяжка кухонна циркуляційна Borgio,телевізор Samsung LED SMART 43", кондиціонер Сooper Hunter S09.Кухонні меблі та шафа у ванній кімнаті виконані на замовлення за ескізами архітектора з харчової нержавіючої сталі AISI316. Всі приміщення оснащені системою циркуляції повітря Vents. Квартира варта уваги покупців, які оцінять всі її переваги. З радістю надішлемо відео огляд та оперативно організуємо перегляд. 3 1 5 9 1 7 3 3 7 6 2 1

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 18Б

Пропонуємо Вам чудову 2-кімнатну квартиру в ЖК "Great"! - Новий дизайнерський ремонт 2024 року - Панорамні вікна - Ергономічне планування - Укомплектована якісними меблями та технікою - Підземний паркінг 💙💛 Співпрацювати зі мною Вам буде легко, комфортно та безпечно! До зустрічі на перегляді!

Дніпровська наб., 15ж
1 - 24 з 379 результатів