Продам 4-кімнатну квартиру в Дергачях, вулиця Садова, 10-в, біля податкової. Код об’єкта SF-2-905-697 Будинок знаходиться у дуже зручному місці, інфраструктура вся поруч, магазини, маркети, школи, дитячі садочки, навчальні заклади, кафе, зупинки транспорту. 5-й поверх 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 76 кв.м: кухня - 8 кв.м, 4 ізольовані кімнати, окремий санвузол, коридор, балкони. Ремонт.Всі необхідні меблі та побутова техніка-пральна машина, холодильник. Вартість - $35 тис + послуги АН

ексклюзив
Садова, 10в

Продам будинок в Дергачах с газом в районі стадіону "Авангард" в будинку є 4 кімнати велика кухня, кімната під санвузол . Також є літня кухня, погреб , сараї , гараж , своя свердловина . До магазину та автобусної зупинки 5 хвилин пішки . Кадастровий номер на земельну ділянку є.

Харківська, 16

Продам відмінну 3-кімнатну квартиру в Дергачах з індивідуальним опаленням, в цегляному будинку. Квартира утеплена є решітки на вікнах, зроблено капітальний ремонт, 2 кімнати роздільні, кухня - студія. У санвузлі та на кухні тепла підлога. Торг присутній, дзвоніть!

Продам відмінну 3 кімнатну квартиру в Дергачах в цегляному будинку.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-кімнатну квартиру в Дергачах район переїзду з індивідуальним опаленням на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Не кутова, кімнати та санвузол роздільний, балкони зроблені, вікна та балкони пластикові 3 камерні. Поруч сосновий бір, до залізниці та автобуса 5 хвилин пішки. Документи в повному порядку. Реальному покупцю торг

Продам 3 кімнатну квартиру в Дергачах, район переїзду

Продам уютную,хорошую 3х комнатную квартиру,индивидуальное газовое отопление,жилое состояние.В квартире есть удобства,бойлер,своя скважина,слив.яма,балкон,есть сарай,погреб.Рядом магазины,транспорт 3 минуты.Звоните,торг уместен.Извините,на смс не отвечаю.

Впервые в продаже 3х комнатная квартира.Дергачи

Швидко продам повноцінну 1к.кв в Дергачах на вулиці Садова, р-н Ізраїль. 8/9, 33 м.кв. з ремонтом, мпо, балкон, ліфт працює, підїзд на кодовому замку. Ціна 24 тис. з торгом!

Продам 1к.кв в Дергачах

Двокімнатна квартира в Дергачах в одноповерховому будинку. (Реально частина будинку зі своїм двориком). Нове газове опалення, сучасний котел, вбудована кухня, нова сантехніка. Плитка.. Хороший ремонт, розглядаємо продаж за сертифікатом. Можливий продаж з меблями. Ціна 19500 Готові до діалогу.

Продам 2 кімнатну квартиру в Дергачах в одноповерховому будинку.

Продам 2-кімнатну квартиру в Дергачах з капітальним ремонтом. Площа 52 кв.м., житлова 31 кв.м. Кімнати роздільні. Електроопалення. Гараж входить у вартість. Всі меблі залишаються. Терміново!

Продам 2 кімнатну квартиру в Дергачах з капітальним ремонтом.

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах в районі переїзду. Не кутова, утеплена, під ваш ремонт, бойлер, балкон засклений. Траспорт, залізнична станція 5 хв. Поруч дитячий майданчик. Торг реальному покупцю хороший.

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах в районі переїзду.

Продам 1-кімнатну квартиру в Дергачах в найкращому районі. (Ізраїль) Акуратна, доглянута. 1/9, індивідуальне газове опалення, МПВ, балкон. Подвійні двері, поміняна електропроводка, бойлер. Вбудована кухня, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина - залишаються. Ціна 18 000. Торг.

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах в найкращому районі. (Ізраїль)

Житлові комплекси у Дергачі

В районе переезда Дергачей Продам 3-х комнатную квартиру с капитальным ремонтом.Во дворе есть участок земли и хозпостройки.

Продам квартиру в Дергачах

Продам 2-кімнатну квартиру в Дергачах. Площа 45 кв. Планування роздільне, балкон засклений. Своє опалення. Новий казан. Під ремонт. Район переїзду.

Продам 2-кімнатну квартиру в Дергачах.

Продаж 2 к. квартири з охайним житловим станом Індивідуальне газове опалення. Поруч садочок, зупинка транспорту, чудо маркет Працюємо з сертифікатами!

Продаж 2 к квартири в Дергачах. Р-н вокзалу

Продам свою уютную 3х квартиру в Дергачах, комнаты раздельные, 2 м/п балкона застеклённые , поменяны все окна на м/п, индивидуальное отопление, новый котел, С/у раздельный Хорошие соседи, рядом остановка маршрутки и электричка, с окна видно детскую площадку, в перспективе детский сад во дворе, рядом лес где можно отдохнуть и прогуляться Есть свой гараж. Звоните договоримся))

Торг 3 х квартира без комиссии Дергачи

Продам 3-х кімнатну квартиру на початку Дергачів, р-н "Ізраїль", загальною площею – 66 кв.м, 4 поверх у 5-ти поверховому цегляному будинку. Шикарна квартира з відмінним плануванням та капітальним ремонтом, квартира дуже тепла, всі кімнати роздільні. У квартирі індивідуальне газове опалення, у всіх кімнатах тепла підлога, кондиціонер, гарні МП вікна, велика засклена лоджія, з виходом на кухню та зал. Відмінне місце розташування, поруч дит.садок, школа, магазини, спорткомплекс, зупинка громадського транспорту. Чудовий варіант для життя. Реальному покупцю торг.

Продам 3-х кімнатну квартиру на початку Дергачів, р-н "Ізраїль"

Продам чудову 2-кімн.квартиру в Дергачах, в районі "Ізраїль", квартира розташована на 9-му поверсі в 9-ти поверховому будинку, є технічний поверх, гарний житловий стан, МП вікна, газове індивідуальне опалення, кімнати окремі, санвузол сумісний, простора прихожа, є велика кладовка, в якій можна облаштувати гардеробну. Дуже зручне місцерозташування, поруч зупинка, школа, дит.садок, магазини, спорткомплекс. Торг присутній.

Продам чудову 2-кімнатну квартиру в Дергачах, в районі "Ізраїль"

Продаж 1 кімнатної квартири в Дергачах по вул. Садовій, квартира продається з меблями та частково с технікою, тепла, суха квартира, не кутова, автономне опалення! Є Відновлення!

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах

Продам 2-х кім. смарт – квартиру в Дергачах – 40м2, вул Садова. У цегляному будинку з індивідуальним газовим опаленням! 5/5 - технічний/поверх, новий дах. Мп вікна, нові батареї, бойлер. Ціна 17800

Продам 2 кімнатну квартиру в Дергачах.

Новий обєкт в продажу - однокімнатна квартира, р-н Вокзал. МПВ, опалення електро, газова піч. Житловий стан, гарний варіант.

Квартира Дергачі

Продам однокімнатну квартиру в Дергачах по вулиці Садовій частково з меблями та технікою. У квартирі замінені вікна, сантехніка, проводка, гарні вхідні двері. Санвузол та ванна кімната в плитці. Гарні сусіди. Можна за сертифікатом!

Продам 1 кімнатну квартиру в Дергачах по вулиці Садовій

Однокімнатна квартира з євро ремонтом, залишається все, окрім дивану, телевізора і пральної машини! Посередників прошу не турбувати! Поміняно повністю все, проводка, труби, і тд. Телефонуйте.

власник
Продам однокімнатну квартиру в Дергачах Ізраіль

Продам трикімнатну квартиру в Дергачах! В квартирі зроблений свіжий ремонт, натяжна стеля, індивідуальне опалення,три окремі кімнати, засклений балкон, квартира доповнюється господарським приміщенням та погребом! Поруч дитячий садок, школа, багато магазинів, транспортна зупинка, все що потрібно для комфортного проживання!

Продаж трикімнатної квартири в Дергачах від Власника!

Швидко продам 3к.кв в Дергачах на вулиці Центральна, р-н Посьолок. 1/2 з ремонтом, автономне газове опалення, в будинку проведено кап. ремонт та заміна криші. Поруч транспорт, магазини, ринок та інше.

Продам 3к.кв в Дергачах

Продам 2х ком квартиру с дизайнерским ремонтом , с мебелью и техникой . Дорогой дизайнерский ремонт, Двух контурный котёл Buderus, теплый пол ( кухня, ванная), на кухне современный кессоновый потолок, в каждой комнате регулировка батарей , кондиционер, холодильник, микроволновка,стиральная машинка-(все фирменное)вся мебель и двери из натурального дерева, входная дверь бронированная, домофон,wi-if,электроплита Whirlpool, духовка Beko, вытяжка, снаружи квартира утеплена (100-ой).

власник
2 Кв  в Дергачах с мебелью и техникой