Пропонуємо до продажу 3-х кімнатну квартиру «київку» в центрі міста по вулиці Фортечній. Будинок розташований в самому затребуваному районі міста «малому ринку». Поруч все що необхідно для комфортного проживання. Квартира вільна та чекає на свого господаря. Більш детальну інформацію уточнюйте по телефону.

Фортечна вул. (Грязнова), 40

20999$. 5/9. 40/208. Пропонується до продажу велика 1-но кімнатна квартира в центрі міста по вулиці Фортечна поруч з набережною. Квартира розташована на 5 поверсі 9-ти поверхового будинку. Має великий 6-ти метровий балкон з краєвидом на Дніпро. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном. Реальному покупцеві торг.

Фортечна вул. (Грязнова), 3

Продається двокімнатна квартира-студія в Олександрівському районі. У пішій доступності є Малий ринок, Аврора, АТБ, Сільпо і тд. У квартирі виконано якісний капітальний ремонт. Квартира тепла та світла. Електрика замінена, водопровід пластик. Балкон утеплений та засклений МПО. Квартира мебльована, побутова техніка: шафи-купе, телевізор 45 дюймів, холодильник, кондиціонер: повністю готова до заселення та комфортного проживання.

Фортечна вул. (Грязнова), 45
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-кімнатна квартира, розташована на вул. Фортечній. Добре розвинена інфраструктура: у дворі будинку дитячий садок, у кроковій доступності школа, Сільпо, Ашан, ТРЦ Сіті Мол, зупинки трансорту. Квартира у житловому стані. Чеський проєкт з балконом та лоджією. Встановлено труби, лічильники. Будинок ОСМД. Дуже чисте, доглянуте подвіря та підїзд. Встановлено ІТП (індивідуальний тепловий пункт), що дуже заощаджує витрати на опалення. Квартира вільна, готова до продажу. Розумний торг під час перегляду.

Фортечна вул. (Грязнова), 2

Пропонується до продажу світла, простора, чотирикімнатна квартира-студія на зручному, третьому поверсі девятиповерхового, цегляного будинку загальною площею 87 кв. Квартира з якісним ремонтом Підлоги в квартирі плитка та ламінат. На кухні та у ванній підлога з електропідігрівом. Стелі-натяжні. Три кімнати та велика вітальня-студія. Квартира продається з меблями та технікою.Телевізор (Philips), посудомийна машина (Bosch), духова піч (Bosch) пральна машина (LG), Варильна поверхня, кондиціонер, бойлер, холодильник. Все є для комфортного життя. Квартира має охоронну систему, інтернет та супутникове телебачення. Розташована поряд з садком, школою, АТБ, Сільпо, аптеками, стоянкою, що охороняється.

Фортечна, 333

Продаємо однокімнатну квартиру в самісінькому центрі міста, проте далеко від обєктів інфраструктури - за адресою вул. Фортечна, 4 (біля магазину "Сільпо"). Стан можете оцінити по фотографіям, планування зручне, те саме стосується і розташування будинку: магазини, аптеки, школа, дитячний садок, поліклініка, зупинки транспорту, проспект Соборний - все поблизу, до 5 хвилин спокійного ходу. Вікна нові, бойлер, кондиціонер, замінено канали водопостачання, встановлено лічильники. Вартість квартири складає $18500 USD з можливим торгом для реальних покупців, на всі питання відповімо за номером телефону (прохання дзвонити!) - з 10:00 до 19:30 щодня.

1-кімнатна квартира в центрі міста, вул. Фортечна 4, проспект Соборний

Продам 3-х комн.кв. по ул. Грязнова 5,3/9, 68/48/7,5. Квартира в самом обычном состоянии, поменяны трубы, есть счетчики на все,два балкона по старому застеклены, пол паркет. Дом ОСБб, чистый подъезд, хороший лифт, замечательное месторасположение. Рядом с супермаркетами, почта, мед учреждения, транспорт, цена прод 33500 у.е.

Продам 3-х комнатную квартиру р-н Грязнова, д.5

Продаж 3-кімнатної квартири, 8-й поверх 9-и поверхового будинку. Дуже зручне розташування! Олександрівський район, вул. Фортечна 1-А, у центрі кварталу (далі від шумних доріг). Відносно чисте повітря (зазвичай, дим з заводів та приватного сектору "Зеленого яру" стілиться вздовж річки Суха Московка та розповсюджується до вул. Українська). Поряд ТРК «City Mall» (був Ашан), ТЦ «Епіцентр», магазини: Ciльпо, АТБ, школа, дитячий садок, Малий ринок, Парк культури та відпочинку «Дубовий гай» (1,3 км- 17 хв. пішки), відділення Нової пошти, Укрпошти. Будинок ОСББ. В будинку проведена заміна вікон та дверей на пластикові; заміна каналізаційної мережі з під’їздів, електрокабелів; виконана герметизація між панельних швів, приведені в належний стан термічні шви та підвал, планується проведення ремонту у під’їздах. Тарифи на теплопостачання, орієнтовно, в 1,5 рази нижче ніж у будинках розташованих поблизу (грудень-18,5 грн/м², січень-22,91 грн/м², лютий-15,86 грн/м²). Балкон, лоджія, паркет, лічильники (електричний з режимами день/ніч), металеві вхідні двері, кондиціонер.

власник
3-кім кв. 8/9.  Фортечна 1-А (поряд Шкільна, Запорізька, Набережна)

Продажа от собственника! Большая двухкомнатная квартира, по улице Фортечна 4. Общая площадь 70,56, жилая 28,6. Торцевая, большой балкон выходит в сторону проспекта, остальные окна выходят во двор. Кухня совмещённая с гостиной. Очень теплое и тихое помещение. Место шикарное, рядом с подъездом Сильпо. В шаговой доступности Ашан и Епицентр. Выезд на набережную! Квартира требующая ремонта. Торг уместен!

власник
Большая 2-х комнатная квартира на Фортечной

Продається затишна двокімнатна студія на Запорізькій, Запоріжжя, Олександрівському (Жовтневому) районі, по вулиці Фортечній. Загальна площа квартири - 44 кв.м, кухня - 12 кв.м. Поверх 2/9. Ідеальний варіант для комфортного проживання. Торг. Дзвоніть, та поїхали дивитися! Рієлтор Анна Сороко - підберу бажаний обєкт за вашим бюджетом та ви залишитесь задоволені!

Фортечная Грязнова ул., 1, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 48000.0 USD

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продам 4х комн.кв. з меблями по вул.Грязнова з поліпшеним плануванням. Два балкона засклених, кондиціонер, на підлозі паркет. Квартира в хорошому житловому стані, всі меблі залишається. Зручне місце розташування, поруч Сільпо, АТБ, зупинка транспорту. У пішої доступності дитячий сад, школа.

Крепостная улица, 111, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 55000.0 USD

Продается 2-х комнатная квартира в состоянии "заезжай и живи" с автономным отоплением (газ). Общей площадью 70м2, расположенная на 2 эт./5эт.кирпичного дома. Ремонт (2022г.) Утепление наружное, новые двери, новая сантехника. Планировка: - две комнаты, - кухня 13м2 Квартира продаётся с новой мебелью, бытовой техникой. Во дворе детская площадка.

Крепостная улица, 75, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 45000.0 USD

До продажу пропонується двокімнатная квартира по вул.Фортечна. Загальна площа 50м2, 9 поверх (є технічний поверх)! Потребує ремонту, вже зроблено частковий демонтаж оздоблювальних матеріалів. Будинок ОСББ, розташован в центрі Олександрівського району, поряд з ТРЦ Аврора. Навколо є вся необхідна інфраструктура.

Крепостная улица, 45, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 30000.0 USD

Продается 3-х комн. кв. в центре города ( ул. Грязнова) в отличном состоянии, после ремонта, пластиковые окна и трубы, поменяна эл. проводка, ламинат, решетки на окнах. Укомплектована мебелью и техникой. В пешей близости находятся магазины, остановка, университет, рынок.

Продается 3-х комн. кв. в центре

Продаж затишної 3-х кімнатної квартири в Олександрівському р-ні, по вул. Фортечна, 8 поверх 9-ти поверхового будинку. Загальний метраж 68,52, кімнати 17,4/14,5/10,7, кухня 8,36. Зроблений якісний ремонт (робили для себе): замінена електропроводка, металопластикові вікна, металопластикові труби, пластиковий каналізаційний стояк, лічильники на воду, металеві двері. Квартира має балкон та лоджию. Залишаються усі меблі, побутова техніка. Будинок знаходиться в середині кварталу, квартира не торцева. Дуже гарна транспортна розвʼязка. Інфраструктура в кроковій досяжності: Сільпо, Ашан, Епіцентр, Малий ринок, школи, садочки, парки. Чудове місце для затишного проживання або здачі в оренду. 35000$ Можливий торг! Телефонуйте, гарантуємо оперативний перегляд та повний супровід угоди!

3 кім. квартира вул. Фортечна

Квартира в доброму стани, з меблями та технікою. по вул. фортечна (в р-ні вул. Гоголя) Один дорослий власник, прописанних в квартиирі немає.

2-ком. з меблями та технікою по вул. Фортечна

Квартира з ремонтом, будинок цегляний, двір тихий, сховище через дорогу. Квартира тепла, сусіди дуже приємні. Поряд Сильпо, АТБ, транспорт, до залізничного вокзалу 10 хв машиною. 3 поверх девятиповерхівки. Пластикові вікна, дорогі вхідні металеві двері. Хороший торг при зустрічі.

власник
Квартира вул. Фортечна (Грязнова)  Малий ринок

УВАГА! ЦІНА ДОГОВІРНА. ціна (паперова) в рекламі на ОЛХ змінюватися не буде, якщо цікавить поверх, місце, планування, пишіть або телефонуйте. Домовляйтеся про перегляд. ТОРГ ПРИ ПЕРЕГЛЯДІ НА МІСЦІ. Або, одразу, ПРОПОНУЙТЕ ЦІНУ і, гайда з вашою ЦІНОЮ НА ПЕРЕГЛЯД. Чистий та охайний двір ОСББ, з гарним дитячим майданчиком. зручне розташування: поряд "Малий" ринок, ринок "Анголенко", декілька університетів ЗНУ, ЗНТУ, КПІ, в пішій доступності зупинки транспорту, супермаркети, магазини, театр "Магара", "Інтрейд", школи (5, 15), 2 дитячі садочки плюс приватний, парки. Гарна інвистиція під бізнес або для якісного та коміортного життя великою родиною. Чистий продаж. Ключі передаються у день угоди кімнати ОКРЕМІ. стан житловий. перший час пожити можна. або одразу, під ваш дизайнерський ремонт

продам 4к квартиру, вул. Фортечна, будинок цегляний "з баштами"

В продаже большая( 40 квадратных метров) однокомнатная квартира по улице Фортечная Большое трехстворчатое пластиковое окно на кухне В комнате и балкон -дерево Удачное расположение дома: вся необходимая инфраструктура рядом. Продажа без поиска взамен Дополнительные вопросы по телефону

Однокомнатная, Фортечная (Грязнова)

Срочная продажа 3х кв в самом центре города, ул Фортечная (Грязнова ) , 7/9 эт , 70/45/10 площадь Отличное состояние, балкон и лоджия застеклены С/у кафель Встроенная кухня, бойлер МП окна , пластиковые трубы Очень хорошо развита инфраструктура, в шаговой доступности Ашан , Эпицентр , Сильпо , школа , детский сад, остановка транспорта Цена 47000$ с хорошим торгом Все торги после просмотра квартиры с собственником ! Звоните , договаривайтесь на просмотр !

Срочная продажа 3х комн. кв

Продається трикімнатна квартира в житловому стані на вул. Фортечна. Не торцева, чеський проект. Кімнати суміжно - роздільні. 3-й поверх 9-ти поверхового будинку. Обща площа 67 кв.м, кухня 8 кв.м. Металопластикові вікна. Балкон та лоджія засклені. Поруч із будинком супермаркети, Малий ринок, аптеки, банки. Транспортна розвязка у будь-який район міста.

Продаж 3-х кім. квартири на вул. Фортечна (019)

В Олександрівському районі по вулиці Фортечна (поблизу "Сільпо " ) продається однокімнатна квартира 7/9; 40 /20/ 9. Балкон 6 метрів засклен , МПО, паркет, нові труби. Вільна. Квартира чистенька. Можна використовувати як для оренди так і для власного проживання. Тільки продаж. Вартість продажу 20000 у.о. Всі додаткові питання та запис на перегляд за телефоном.

Термінова продаж великої однокімнатної квартири

Продам 3-к квартиру, по вулиці Фортечна, р-н ТЦ «Аврора». Чеський проект, є лоджія та балкон засклені (радянське скління) Квартира під ремонт, є можливість здійснити ваші дизайнерські рішення. Частково замінено проводку. Поміняні труби і нова сантехніка. Великий тамбур на 2 квартири, добрі сусіди. Є відеоспостереження у підїзді. Будинок осбб, новий ліфт. Планується на вїзді у двір поставити шлагбаум і зробити двір закритого типу. Так само будують у дворі будинку стоянку і до квартири додається 1 місце для авто. Великий затишний двір, хороший дитячий майданчик, футбольне поле. Відмінне розташування, добре розвинена інфраструктура. Все що потрібно в кроковій доступності до проспекту 2 хвилини. Реальному покупцю торг. За додатковою інформацією звертатись за телефоном.

Продаж 3-к квартири р-н ТЦ « Аврора »

Пропонується до продажу затишна квартира на вул. Фортечної у районі набережної. Чеський проект, дві окремі спальні, простора вітальня, два балкони. Квартира з меблями та технікою. Другий поверх, є пандус у підїзді, на вікнах ґрати. Гарна локація : транспорт, крамниці, школи, дит.сад, лікарня - все у кроковій доступності. Торг.

Продається 3 кім квартира по вул. Фортечна, Олександрівський р-н
1 - 24 з 25 результатів

Географія Запоріжжя