Продам квартиру в кращому будинку біля Маріїнського парку, простору кухня-студія, та 2 спальні з санвузлами, гардеробна кімната. Найкраща локація. Поруч ресторани та магазини.

Грушевського Михайла вул., 9а

Продам квартиру в кращому будинку біля Маріїнського парку, та видом на Дніпро.простору кухня-студія, та 3 спальні з санвузлами, гардеробна кімната. Найкраща локація. Поруч ресторани та магазини.

Грушевського Михайла вул., 9а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії для покупця! Метро "Арсенальна" - 5хв! Маріїнський парк через дорогу! Площа Слави, Лавра, Європейська площа! Квартира з дизайнерським ремонтом 2020 року! Дві окремих кімнати+ кухня-вітальня. Балкон з краєвидом на парк та історичний центр! Комфортний 5-ий поверх!. Є ліфт. У квартирі газова плита! Висота стелі- 3м! Квартира розташована у будинку Верховної Ради (будувався для радянської еліти). Будинок - у дворі: тихо, затишно, спокійно! Організовано ОСМД. Охайне парадне, зачинений двір! Бонус - гараж у дворі!

Грушевського Михайла вул., 34А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продаж 3-кімнатна квартира (80м2) у класичному стилі, в центрі Києва, за адресою: вул. Грушевського, 28/2, Печерський район. Є відеоогляд. Квартира знаходиться на 4-му поверсі. Планування: - кухня-вітальня - спальня - кабінет/дитяча/друга спальня - Балкон - суміщений санвузол (з душовою) 4-поверховий будинок без ліфта. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання. Зручна транспортна розвязка та відмінна інфраструктура, все що потрібно для життя – є близько. У пішій доступності – Маріїнський парк. 315917344109

Грушевського Михайла вул., 28/2

Продажа vip 3-х комн квартиры ул. Михаила Грушевского 9а. Дорогой дизайнерский ремонт, делали себе. Функциональная планировка: две спальни, два санузла, прачечная, гардеробная, просторная гостиная, кухня, прихожая. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Централизованная система кондиционирования. Шикарный панорамный вид на Днепр. Охраняемая придомовая территория. В доме есть большой подземный паркинг, есть несколько паркомест. Удобная локация: рядом Мариинский парк, Печерская лавра, метро Арсенальная, Kyiv food market. Площадь: 165 кВ.м., этаж: 10-й, цена: 1 200 000$ Без комиссии.

Грушевського Михайла вул., 9а

Пропонується на продаж 3-кімнатна квартира (80м2) у класичному стилі, в центрі Києва, за адресою: вул. Грушевського, 28/2, Печерський район, біля Маріїнського парку. Квартира знаходиться на 2-му поверсі. Будинок без ліфта. Є відеоогляд квартири. Планування: - кухня-вітальня - 2 спальні - Балкон - 2 санвузли (з ванною) Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання. 4-поверховий будинок, без ліфта. Зручна транспортна розвязка та відмінна інфраструктура, все що потрібно для життя – є близько. У пішій доступності – Маріїнський парк. 315917344110

Грушевського Михайла вул., 28/2

Грушевского 9а. ЖК De-Luxe класса! Панорамные апартаменты с террасой! Площадь: 411 м2 Планировка: гостиная - 116 м2, три спальные комнаты с собственными санузлами и гардеробными, кабинет, две нижние террасы по 100 м2, две верхние террасы по 80 м2 Панорамный Вид на Днепр, Лавру и Мариинский парк! Без комиссии! Владею информацией о продаже всех актуальных предложений данного дома! Оперативная организация просмотров

Грушевського Михайла вул., 9а

Перед вами палитра природных оттенков и настроений. Каждая дверь ведет в неведомые до сих пор миры. Переступив порог, получайте удовольствие от собственного дома. Это потрясающая резиденция с 3 спальнями, где для отделки использованы высококлассные качественные материалы, включая мрамор и экзотические породы дерева. Несравненная изысканность художественной росписи и волшебные потолочные витражи – это вершина домашнего декора. Жилой комплекс находится на Грушевского 9-А – и это комфортное жилье в центре столицы с неповторимым видом на Днепр и Мариинский парк. В непосредственной близости от дома расположены ключевые государственные учреждения: Верховная Рада, Национальный Банк, Кабинет Министров. Купить квартиру в элитном жилом комплексе на склонах Днепра в Печерском районе города – значит обеспечить себя и свою семью комфортным жильем премиум класса. Высшая ценность не имеет цены.

Грушевського Михайла вул., 9-а

вулиця Грушевського Михайла, 28/2 Будинок особливої архітектури, "Арсеналець", навпроти Маріїнського парку з власним сквером, закритим двором, охороною. Окремий вїзд у двір через шлагбаум. Гарний стан, підїзди охайні, два входа в будинок обладнані домофоном.к, дитячий майданчик, зручний заїзд для авто. Поруч ліцей Міжнародних відносин, продуктовий магазин, Маріїнський парк, готель "Київ", ресторан "Київ" 2 кімнатна квартира, 4-й поверх, площа: 75 метрів. Продаж шикарної квартири в центрі міста. Історичне місце, Липки. Поруч метро Арсенальна, Верховна Рада, Маріїнський парк, фуд корти. Школа, дитячий майданчик, магазини - все в пішій досяжності. В квартирі дві окремі кімнати, + велика студія, якісний коштовний ремонт, меблі та побутова техніка. Ціна: 215 000 USD

Грушевського Михайла вул., 28/2

Квартира с функцией осуществления желаний. Представьте жилье своей мечты. Каждое утро, когда вы будете просыпаться в этой квартире, ваша мечта будет осуществляться. Для требовательных эстетических гурманов квартира оформлена в эклектичном стиле. Внутреннее пространство арок и отдельные детали декора и отделок отсылают к живописным сюжетам и мотивам. Квартира – бесспорное воплощение эстетического триумфа. Через панорамные окна виднеются Днепр и зелень Мариинского парка. Жилой комплекс разместился на Грушевского, 9-а. Здесь можно позволить себе жить в деловой части города, но при этом не отказываться от удовольствия наслаждаться природой. Качество всегда имеет значение. Особенно качество жизни.

Грушевського Михайла вул., 9-а

Пропонується до продажу чудова квартира у елітному будинку в самому центрі Києва з видом на Маріїнський парк за адресою: Грушевського 9А. Ця квартира двостороння. Займає весь поверх, що означає, що у вас немає сусідів на цьому поверсі. Вікна виходять на Маріїнський парк та внутрішній двір ЖК. Для комфортного проживання великої сім’ї, архітектори уважно продумали всі деталі. В квартирі зроблений ексклюзивний якісний ремонт із використанням лише натуральних матеріалів. Використано дерево та натуральний камінь, що істотно збільшує термін експлуатації ремонту. Мармур застосований у обробці кухні, вітальні та санвузлів. Уся меблі та техніка в квартирі від провідних світових брендів. А система “Розумний будинок” допомагає керувати усіма інженерними системами. За допомогою смартфона ви зможете дистанційно включити світло, зачинити штори та змінити температуру повітря в будь-якій кімнаті. Система відеоспостереження попередить вас про несподіваних гостей. У квартирі встановлена автономна система опалення та очищення води. У квартирі: • хол • велика кухня з виходом у вітальню • світла та простора вітальня • головна спальня з гардеробною та санвузлом • 3 окремі дитячі кімнати зі своїми гардеробами та особистими санвузлами • міні-спортивний куточок • пральня • гостьовий санвузол ЖК на Грушевського 9А - це комфортне житло в центрі нашої столиці з неповторним видом на Дніпро та Маріїнський парк. Тут можна дозволити собі жити у бізнесовій частині міста, не відмовляючи собі у задоволенні насолоджуватися природою. Паркові алеї, власна інфраструктура, військово-охоронна служба, затишний двір. Комплекс введено в експлуатацію, і власники квартир вже можуть насолоджуватися життям у закритому клубному будинку. Перегляд за зручним для вас часом.

Грушевського Михайла вул., 9А

Бізнес центр столиці. Респектабельне розташування, стильна авторська архітектура, вишуканий дизайн. Розкішна видова квартира площею 334,4/174/25,05 з ексклюзивним дизайнерським ремонтом VIP-рівня. Оздоблення виконане з натуральних високоякісних матеріалів переважно кращих італійських брендів. У кожній деталі поєднується розкіш та елегантність. Мальовниче розташування поруч із Маріїнським парком, зручна транспортна розвязка.

Статусний обєкт, видова квартира на Грушевського 9а

#6864 Предлагается на продажу видовая квартира в самом центре Киева, по адресу Грушевского 9а (345м2). Дом Премиум-класса, квартира расположена на 9 этаже. Свободная планировка, высота потолков 3,3м. Вид на Днепр! В доме предусмотрена централизованная система кондиционирования, зал для деловых встреч, ресторан, бассейн, СПА-центр, специализированная охрана, подземный паркинг.

Продажа 6к квартиры 345м2 ул. Грушевского Михаила

Продам квартиру в будинку класу De Luxе по вул. Грушевського Михайла, 9А. Елітний будинок, який розташований в Маріїнському парку з підземним паркінгом, басейном, СПА-центром, ресторанами, спецохороною, системою Розумний будинок, централізованою системою кондиціонування, спроектовано зал для ділових зустрічей. Презентабельний підїзд прикрашений гранітом з вітражами, воєнізована охорона, паркомісце. Квартира облаштована холом, з нього - гостьовий санвузел, пральна кімната, далі простора кухня з відкритою гостьовою зоною. Гостьова зона поділена на дві частини - обідню та лаунж-зону. з двох боків гостьової кімнати, по різним кінцям квартири розташовані спальні з просторими санвузлами та великими гардеробними кімнатами. Квартира видержана в стилі класика, багато діталей, дерева, коштовні люстри, бра і світильники, коштовні порьєри та текстиль, санвузли - натуральний камінь, дизайнерська сантехніка, освітлення, підлога-горіх, камінь, відеосистема, портьєри.

Класс De-Luxe 200м2 Грушевского 9А в Мариинском Парке

ул. Грушевского 9а. Элитный дом класса «De Luxе», секция А. Площадь: 190 м2. Этаж: 2 Авторский дизайн! Эксклюзивная мебель и брендовая техника. Рациональная продуманная планировка: Гостиная, кухня-столовая, 2 спальни (со своими с/у и гардеробными комнатами), 3 гардеробные, 3 с/у, постирочная. Централизованная система кондиционирования. 2 паркоместа в подземном паркинге

Грушевского 9а. Элитный дом класса «De Luxе». 190 м2, Авторский дизайн

Бізнес центр столиці. Респектабельне розташування, стильна авторська архітектура, вишуканий дизайн. Розкішна видова квартира площею 288,2/94,8/23 з ексклюзивним дизайнерським ремонтом VIP-рівня. Оздоблення виконане з натуральних високоякісних матеріалів переважно кращих італійських брендів. У кожній деталі поєднується розкіш та елегантність. Мальовниче розташування поруч із Маріїнським парком, зручна транспортна розвязка.

Видова квартира на вул. Грушевського 9а, Липки

Правительственный квартал.ул.Грушевского 9а, великолепный дом премиум-класса в Мариинском парке. Пятикомнатные апартаменты с авторским ремонтом одна квартира на Этаже, бронированные окна, автономное отопление, кондиционирования... 300 кв.м., два Паркоместа в подземном паркинге. Презентабельное парадное с охраной. Контроль доступа на придомовую территорию - шлагбаум с пультом. Дом расположен в элитном киевском районе Липки, на Печерских холмах, с которых открываются пейзажные виды Днепра. В реальности квартира на много симпатичнее и уютнее чем на фото. Апартаменты Премиум уровня в доме класса "Delux", натуральные эксклюзивные материалы, итальянские мебель, мрамор, в каждой спальне свой санузел и гардеробная комната, дизайнерское освещение, дом находится в Марининському парка, рядом Ресторан и магазины, ведется круглосуточная охрана, паркинг. Также есть 3-8 комнатные Квартири с ремонтом и без., также есть в Даймонд видовые. Звоните. также есть все Актуальные Обекти с ремонтом и без Даймонд Мазепы 11 б и Грушевкого 9а Печерск Хилл.

Центр Институтская ул. Грушевского 9А Мазепы 11б.

Грушевского 9а. ЖК De-Luxe класса! Вид на Мариинский парк! Квартира под ваш ремонт. Без комиссии! Есть паркоместа отдельно. Владею информацией о продаже всех актуальных предложений данного дома! С ремонтом и без, супер видовые. Даймонд с ремонтом и без, супер видовые. Оперативная организация просмотров. Без комиссии. Звоните Есть Вайбер, ватсап, телеграмм .

Лучшая цена Грушевского 9а Мазепи 11 а(б) центр Печерск

Продаж двокімнатної на Грушевського 34/1 . Квартира підготвана до капітального ремонту: повністю замінено труби опалення, вікна, замінено балконний блок, винесені всі перестінки та підлога. Встановлені лічильники. Балкон засклений , але також потребує капіталовкладень, можна розширити. В парадному свіжий ремонт. Ліфт. Будинок цегляний 1956р. Сталінка. Тихий та затишний двір закритого типу. З вікна вид на Маріїнський Парк та Китайське посольство. До метро Арсенальна 300 м

Грушевськго 34/1  . 55м2 підготована до ремонту

Предлагается эксклюзивный вариант шикарных апартаментов в самом элитном и дорогом доме столицы - DIAMOND HILL. Дом, у которого нету недостатков, за исключением того факта, что далеко не каждый может себе его позволить. На этом они заканчиваются. Информация о квартире. - Общая площадь - 300м2 Цена 2900$ за м2. - Планировка - свободная, только несущие пилоны. - Предусмотрено комнат - 4 - Предусмотрено санузлов - 4 - Этаж -/21 - Высота потолков - 3,3м - Ориентация - южная сторона. Всегда солнечно. - Комплектация - стяжка, окна, двери, счетчики на тепло, воду и электричество. В жилом комплексе для вас работает: Фитнес центр, 2 бассейна (взрослый и детский), тренажерный зал, SPA-салон, детская и спортивная площадка, подземный паркинг, охрана всей территории, консьерж-сервис. В 5 минутах езды на автомобиле Правительственный квартал Арсенальная. "Майдан Независимости" , "Печерская", "Олимпийская", "Днепр" и т.д. В пешей доступности сконцентрирована вся необходимая социально-бытовая инфраструктура. В округе комплекса – «зеленые зоны» и историко-культурные памятники, в том числе Мариинский парк и парк Славы. Рядом возле дома Рестораны мировых кухонь … Просмотры в абсолютно любое время по предварительной договоренности. Ключ у меня. Вся дополнительная информация по телефону, Вайбер, ватсап, телеграмм Звоните есть и другие объекты с ремонтом и без DIAMOND HILL и Грушевского 9а Пенхаус Печерск Хил Резидент, Есть дома в Царском селе Редутная Лаврская. Без Комиссии!!!

Мазепы 11 Diamond Hill Грушевского 9АЛучшая цена в доме!

Продається 3-кімнатна квартира в самому центрі Києва з видом на Маріїнський парк загальною площею 74 м/кв. Історичний центр міста, зручна транспортна розязка, поряд один з наймальовничих парків Києва, До метро 5 хвилин пішки (метро Арсенальна). Поряд безіч крамниць, кафе і ресторанів. Адреса: вул. Грушевського, 34/1 Ціна: 170 000$ (торг можливий)

власник
Продається 3-кімнатна квартира в центрі Києва з видом на парк

Вишукана квартира в одному із самих елітних та якісних будинків Києва, розташованому на схилах Дніпра поруч із Маріїнським парком у самому серці столиці. Найбажаніша локація та найвищий сервіс: закрита територія із пропускною системою, цілодобова охорона, відео моніторинг, багаторівневневий підземний паркінг, зал для ділових зустрічей, басейн, SPA - комплекс, фітнес-центр, ресторан. Відчуйте себе обраними! 2012 року, елітний будинок класу "De-Luxе", розташований у Маріїнському парку на Липках з чудовим краєвидом Києво-Печерської Лаври, Грушевського 9а. Це місце підходить для комфортного проживання як діловим людям, так і сімейним людям, які будуть абсолютно спокійні за своїх дітей, які гуляють на території комплексу. Загальна площа 242, 7 м2, квартира на 3-му поверсi з видом на Маріїнський парк та м. Арсенальна. Статусний ремонт, доцільне планування: просторий хол, гостина, кухня-їдальня, майстер спальня зі своєю ванною кімнатою та гардеробною, дитяча кімната зі своїм санвузлом, гостинна кімната, яка може бути кабінетом, кладова та изюминка - окрема ванна кімната із сауною, джакузі і БАСЕЙНОМУ. A 2. 5. 8. 1

ПРЕМИУМ Квартира/ ул.Грушевского,9а/ Самая Выгодная Цена/Срочно/Центр

Квартира в центрі Києва. м. Київ, вул. Грушевського, 9-а Площа загальна - 242,7 м2 Вартість: 800 000 $ !!!БЕЗ КОМІСІЇ!!! Коротка характеристика об’єкта: Вишукана квартира в одному із самих елітних та якісних будинків Києва, розташованому на схилах Дніпра поруч із Маріїнським парком у самому серці столиці. Найбажаніша унікальна локація та найвищий сервіс: закрита територія із пропускною системою, цілодобова охорона, відео моніторинг, багаторівневий підземний паркінг, зал для ділових зустрічей, басейн, SPA - комплекс, фітнес-центр, ресторан. Загальна площа 242,7 м2., квартира на 3-му поверсі з видом на Маріїнський парк та м. Арсенальна. Статусний ремонт, доцільне планування: просторий хол, вітальня, кухня –столова, майстер спальня зі своєю ванною кімнатою та гардеробною, дитяча кімната зі своїм санвузлом, гостьова кімната, яка може бути кабінетом, велика кладова та окрема SPA- кімната із сауною, джакузі і БАСЕЙНОМ. Найнадійніша інвестиція.

243м2, вул. Грушевського Михайла, 9А !!!БЕЗ КОМІСІЇ!!!

Грушевского 9а - премиальная локация красивейшей видовой квартиры. Общая площадь: 272 м2 Этаж: 6 из 11 Н = 3.3 м после строителей Планировка Open Space. Планировочное решение квартиры предусматривает: • 4 спальни • 4 санузла • кухня • просторная гостиная • просторный холл • хозяйственный блок • 3 гардеробные Элитный жилой комплекс с роскошными видами на Мариинский парк, подземный паркинг с видеонаблюдением, охраняемая закрытая территория. Вид на Днепр и м. Арсенальную Всё для вашей комфортной и приватной жизни!

Продажа / Квартира / ул. Грушевского Михаила, Липки, г. Киев