Продам 1к в Ирпине 38.4м2 с застеклннным балконом в тихом месте,детская площадка,школа,маркет все рядом.Квартира в жилом состоянии.

Гостомельське шосе, 20

Продаю велику 2к квартиру ,площею 68 кВ.м. в ЖК Ірпінські Липки2! Комплекс комфорт класу, власна закрита територія, індивідуальне газове опалення,діюче ОСББ,вид з вікна на ліс та на озеро! Цегляні будинки дуже теплі та з хорошою шумоізоляцією! Достатня кількість паркомісць! Ремонт зроблений з якісних матеріалів,вся техніка нова, встановлений газовий котел Bosh, кондиціонер,тепла водяна підлога! Квартира світла та простора! Гардеробна 4 кВ.м! Квартира вартує вашої уваги!Ціна-якість! Розглянемо продаж під іпотеку, держсертифікат! Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Гостомельське шосе, 11

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж великої однокімнатної квартири в Ірпені по вул. Гостомельське шоссе Клубний будинок, затишне і тихе подвірʼя. Поверх 5/5, мансарда, висока стеля! 2,70 м. Площа:34 м.кв Балкон + горище 2*3м, де можна розмістити додаткове спальне місце Автономне газове опалення Вода, каналізація - централізовані Дуже світла квартира, красиве природне освітлення. Квартира потребує косметичного ремонту. Дуже зручне розташування будинку. Поряд зупинка, в пішій доступності супермаркети АТБ/Пчілка/Аврора, аптека, кавʼярня, караоке-бар, озеро, парк, ліцей 3, приватний та державний садок. Меблі залишають, холодильник, пральну машину і TV по домовленості. Мінімальне оформлення 2% без додаткових комісій! Тільки готівка Дзвоніть, домовимось про перегляд у зручний для Вас час.

Гостомельське шосе, 18
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця. Продаж світлої та затишної 1-кімнатної квартири у зеленій зоні з чудовим видом на сосни в ЖК "Ірпінські липки 2". Загальна площа – 39,2 м2, дуже зручне планування: ⁃ кімната ; ⁃ кухня ; ⁃ гардероб; ⁃ санвузол; ⁃ балкон-лоджія. В квартирі виконаний дуже якісний ремонт, укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Має панорамне скління та окремий вихід на невелику терасу. Енергозберігаючі склопакети фірми «Rehau». В квартирі індивідуальне газове опалення, є додаткові виходи на бойлер. Тепла водяна підлога в кухні, санвузлі, лоджії та прихожій. Квартира розташована в ЖК преміум-класу с закритою територією та відео - наглядом. На території ЖК сквер з фонтаном, дитячий та спортивний майданчики. Поруч зупинка громадського транспорту, розвинена інфраструктура. Оперативний перегляд. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Гостомельське шосе, 24/1

2-кімнатна квартира, Ірпінь, вул. Гостомельське шоссе, 18 Приміщення на цокольному поверсі під комерцію або житлову квартиру. Клубний будинок 2012 року побудови з червоної цегли, утеплений. Високий сухий цоколь, великі металопластикові вікна, що забезпечує хороше надходження денного світла. Каналізація та водопостачання - централізоване, висота стель - 3.0м, опалення індивідуальне - електричний котел, тепла підлога. Вікна металопластикові енергозберігаючі. Квартира з ремонтом, на стадії завершення, будматеріали закуплені і залишаються. На підлозі керамічна плитка, в кімнатах ламінат, електричний підігрів підлоги, на стінах шпалери, Призначення - під комерцію, можна перевести в житловий фонд, використовувати як житлову квартиру, також є можливість зробити окремий вхід з власним подвірьям. Уся інфраструктура міста поруч. Тарифи житлові.

2-х кімнатна квартира 50 м2

В продажу 25м2 (Смарт ) видова квартира ціна 24490$ Розтермінування від забудовника до 2 років ! В наявності є 25м2;(Смарт) 36,7м2 (1-к) 57,7м2 (1-к) 50м2 (2-к ) 78,64м2(2-к) ціна від 980$\м2 Комплектація: Термін здачі в експлуатацію – 2024 рік Адреса - Гостомельське шосе, 49 Клас будівлі - бізнес-клас Опалення - централізоване (індивідуальне на комплекс); К-сть поверхів - 16; К-ть ліфтів - 2 на підїзд: пасажирський та вантажний, безшумні, швидкісні ліфти від провідних європейських виробників; Внутрішнє наповнення - часткове оздоблення квартир, а також індивідуальні побажання для клієнтів;Технологія будівництва – монолітно-каркасна;Стіни – наповнення Газоблок;Утеплення - мінеральна вата (100 мл); Фасад – декоративна штукатурка; Вікна – двокмерний склопакет, пятикамерний профіль. «River Port» - перший в Ірпені житловий комплекс преміум-сегменту, з закритою територією та відкритими комерційними приміщеннями. ЖК споруджується за монолітно-каркасною технологією будівництва. Зручний виїзд на Київ. Поруч аптеки, кафе, ресторани, магазини, супермаркети АТБ, Фора та торгові центри. Маршрутне таксі по місту, на Київ №392.

Продаж Смарт (25м2) в «River Port» місто Ірпінь

Скористайся можливістю інвестувати по вигідній вартості. Продаж сучасної видової двокімнатної квартири з балконом та приголомшеним виглядом. Житловий комплекс River Port – це багатофункціональний проект ТОВ "ВІДВАЖНИХ", який передбачає будівництво 3х будинків преміум-класу, об’єднаних великим внутрішнім простором і власною інфраструктурою. Адреса : Гостомельское шоссе, 49 Завершення до 4 кварталу 2024 року Офіційний відділ реалізації нерухомості будівельної компанії Відважних. Телефонуйта або пишіть, оберемо квартиру разом.

Продаж двушки ЖК River Port Ірпінь

Двокімнатна квартира в місті Ірпінь по вул.Гостомельське шосе, 24 ЖК "Ірпінські липки 2" Розпашонка з шикарними видами на ліс Площа: 68м2/32м2/18м2, 10/11 поверх Квартира дуже простора і функціональна. Велика кухня-вітальня, дві просторі спальні, є гардеробна. Зроблено високоякісний ремонт. Використовувалися тільки найкращі матеріали. Тепла підлога. Німецький ламінат і сантехніка. Змішувачі та інсталяція GROHE. Італійська варильна поверхня, витяжка і духова шафа. Встановлено якісні меблі. Вбудована кухня. Мебльована ванна Опалення індивідуальне газове (двухконтурний котел) Оздоблення квартири виконано в сучасному стилі із застосуванням дорогих матеріалів. Стіни пофарбовані, з використанням декоративних шпалер на двох стінах для акценту, тепла підлога - кухня і санвузол, у гостьовій зоні підлога - плитка, у спальні - ламінат. Комплекс із закритою територією, що охороняється, наземний паркінг, поруч Адмірал клуб, госпіталь, шикарний ліс, садочки, школа, на території жк є дитячий майданчик, ресторани, салони краси, етітічеськой медицини тощо. Зручний виїзд до Києва (м. Академмістечко, м. Оболонь) Ціна: 83 000 y.e ДЕРЖ ПРОГРАМИ - ТАК

Двокімнатна квартира з ремонтом, шикарний вид на ліс

Продаж просторої 1-кімнатної із максимальним наповненням. Квартира 46 м2 за дуже приємною ціною! Без комісійних! Максимальне наповнення - чистова штукатурка стін, на підлозі стяжка, встановлений двоконтурний газовий котел. Є місце під гардероб. Поруч вся необхідна інфраструктура. Зручна транспортна розвязка/ Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Гостомельское шоссе, 24, Ирпень, Ирпень, Киевская 37000.0 USD

Продається однокімнатна квартира без ремонту, у житловому будинку в затишному районі міста. Площа квартири становить 46 м2, що забезпечує достатньо простору для комфортного проживання однієї або двох осіб. Квартира має логічне та практичне планування, що дозволяє максимально використовувати кожен квадратний метр. У квартирі є лічильники на воду, тепло та електроенергію, що дозволить регулювати витрати на комунальні послуги. Будинок має надійну систему безпеки, а також зручну транспортну розвязку. Вікна в квартирі виходять на чудовий краєвид міста та навколишню природу, що створює приємну та затишну атмосферу. Квартира чекає на свого нового власника, який зможе зробити з неї затишне та комфортне житло за своїм смаком. Ціна договірна. Дзвоніть і домовляйтесь про перегляд

Гостомельское шоссе, 24/1, Ирпень, Киевская 48000.0 USD

Житлові комплекси у Ірпінь

ЖК "Ірпінські липки" Кількість кімнат: 1 Площа загальна: 45, 8м2 Площа кухні: 18 м2 Поверх: 8/10 поверхового будинку Оф 2% Будинок цегляний, утеплений пінопластом, зверху декоративна штукатурка. Квартира з ремонтом, зробленим у світлих тонах. Правильне планування : роздільна кімната , кухня 18м2 суміжний с/у. В кухні панорамне вікно з виглядом на сосни. Повністю укомплектована всіма меблями та технікою, які необхідні для проживання (все що на фото залишається). Залишається вбудована кухня у світлих тонах, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, двоспальне ліжко, укомплектований с/в. Додатково є тепла підлога на кухні, коридорі та с/в. Відокремлена зона гардеробної. Квартира тепла, внутрішня. В квартирі індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел), додатково встановлений бойлер. Інфраструктура: Тихий мікрорайон, закрита територія, є дитячі та спортивні майданчики, гостьова паркова для автомобілів, дитячі садки

Гостомельское шоссе, 24/1, Ирпень, Киевская 57500.0 USD

2-кімнатна квартира, Ірпінь, вул. Гостомельське шоссе, 18 Приміщення на цокольному поверсі під комерцію або житлову квартиру. Площа 49, 8/27, 9/9, 7 кв.м., на 0/5 поверсі. Клубний будинок 2012 року побудови з червоної цегли, утеплений. Високий сухий цоколь, великі металопластикові вікна, що забезпечує хороше надходження денного світла. Каналізація та водопостачання - централізоване, висота стель - 3.0м, опалення індивідуальне електричне, тепла електрична підлога. Вікна металопластикові енергозберігаючі. Квартира з ремонтом, на стадії завершення, будматеріали закуплені і залишаються. На підлозі керамічна плитка, в кімнатах ламінат, електричний підігрів підлоги, на стінах шпалери, Призначення - під комерцію, можна перевести в житловий фонд, використовувати як житлову квартиру, також є можливість зробити окремий вхід з власним подвірьям. Уся інфраструктура міста поруч. Тарифи житлові.

Гостомельское шоссе, 18, Ирпень, Ирпень, Киевская 38500.0 USD

ЖК Ірпінські липки 2 Поверх 5/10 однокімнатна квартира 48м2 В квартирі гарний, свіжий ремонт у світлих тонах. Нові меблі та побутова техніка: кондиціонер, телевізор, пралка сушка.вбудована техніка меблі. Індивідуальне газове опалення. Тепла Підлога. Кухня вітальня, зона відпочинку з диванчиком. панорамні енергозберігаючі вікна. Спальня з великим ліжком. Сучасна ванна кімната. Телефонуйте! Є інші пропозиції!

Гостомельское шоссе, 24/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 42000.0 USD

Большая квартира в пригороде Киева! Гостомель! Дом готов! С документами! Большая кухня-студио, можно сделать маленьку двушку! До метро маршруткой 30 мин. Остановка сразу возле дома! Дом очень красивый, новый. Ктрпичный+ утепление! В квартире уже есть стяжка, штукатрука! Ждем вас на просмотр! Елена

Гостомельское шоссе, 10, Ирпень, Ирпень, Киевская 25500.0 USD

Терміново продам двокімнатну квартиру з житловим ремонтом в м.Ірпінь, район СМУ, Гостомельське шосе. Загальна площа 40,7 м2, 2-ий поверх двоповерхового цегляного утепленого будинку. Висота стелі 2,65 м. У квартирі є: газовий котел, газ плита, газ колонка, радіатори, горяча вода, лічильники на воду, газ та світло, пластикові вікна - 3 вікна, ванна і душ, кабельне тв бест, сантехніка в нормальному стані. Центральний водопровід, центральна каналізація, вивіз відходів, електрика. Інфраструктура: зупинки маршруток - Ірпінь центр, Буча, Київ. Аптеки, банкомати, супермаркети АТБ, Бджілка, магазини, школа, відділення пошти, лікарня, поліклініка. Оформлення мінімальне 2%. По всім питанням дзвоніть по телефону.

Продам двокімнатну квартиру з ремонтом район СМУ Ірпінь

Продається чудова 1 кімнатна квартира в будинку, щ оточений лісом. Індивідуальне газове опалення. Видові вікна. Розташування зелена зона за 5 хвилин на авто від Гостомельського шосе, по якому до станції Академмістечко 25 хвилин їзди в будній день. Купити продукти можна пройшовши пішки 15 хвилин до «Бджілка Маркету» або проїхати 10 хвилин на авто до центру Ірпеня, де є великі мережеві супермаркети Novus, «Руслан», «Фуршет», «ЕКО Маркет», «Фора» та «АТБ». Записуйтесь на перегляд. Працюємо без вихідних!

Добровольческая улица, 1, Ирпень, Ирпень, Киевская 20000.0 USD

Дослідити місцевість

Географія Ірпінь