Продаж сучасної квартири у Центрі міста Знаходиться по вул. Гончій в цегляному будинку на першому поверсі Загальна площа 62 м2 Планування - велика студія і дві окремі спальні Зроблено авторський капітальний ремонт Залишається техніка і всі меблі Особливості квартири - встановлено індивідуальний лічильник на опалення на квартиру та є льох під балконом В квартирі ніхто не прописаний

Гонча вул., 80

Пропонуємо затишну 1-кімнатну квартиру. Повністю готова до проживання! Мебльована, обладнана технікою та просочена приємною атмосферою. Центр міста. Вул. Гонча, 59а Комфортабельна новобудова 2021 року. Поверх - 8\10 Зроблена в форматі студії, що значно збільшує простір компактної квартири. Загальна площа - 35.5 м2 Кухня-вітальня - 21.6 м2 Має містку гардеробну кімнату, великий суміщений санвузол та засклений балкон. Якісний євроремонт. Дороговартісні меблі та техніка. Все входить у вартість! АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ (двоконтурний газовий котел) Лічильники на світло, воду і газ. Унікальна пропозиція житла в центрі міста за адекватну вартість. Чудово підходить як для власного проживання, так і для здачі в оренду з великим прибутком!! Локація будинку не потребує реклами. Поруч є все для життя з комфортом. Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві та записуйтесь на перегляд Вашого майбутнього житла!

Гонча вул., 59а

Продається чудова 1-кімнатна квартира у центрі Чернігова. Характеристики: - Зручне розташування на 4 поверсі з 10 - Якісний цегляний будинок, що гарантує надійність та довговічність житла. - Економічне індивідуальне газове опалення забезпечить комфорт та ефективність теплового режиму. Ремонт: - Стильний та якісний євроремонт, який створює атмосферу затишку та сучасності. - Простора кухня, обладнана якісною технікою, для зручного та приємного приготування. - Замінені вхідні двері для підвищення рівня безпеки та комфорту. Площа та організація: - Загальна площа квартири - 43,9 кв.м - Вікна виходять у двір, створюючи природне освітлення та атмосферу затишку. Локація: - Дуже крута локація в центрі міста, вул. Гонча, 59. Все необхідне знаходиться поруч, що дозволяє забезпечити комфортне та зручне щоденне життя. Не упустіть можливість стати власником цієї чудової квартири! Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

Гонча вул., 59а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Отличное предложение. Продам 1 комнатную квартиру на 6 этаже 9-ти этажного дома серии ЧН по ул. Гончая, р-н Мега Центра. Общая площадь 40 м2, кухня 9 м2, комната 18 м2, с/у раздельный, есть лоджия (застеклена). Квартира с качественным ремонтом, утеплена снаружи по периметру, установлен кондиционер, счетчики на свет и воду, продается со всей мебелью и техникой. Отличный вариант как для проживания, так и под бизнес (сдачу помесячно или посуточно). Посуточная аренда квартиры приносит доход в 13000 грн ( чистого дохода ). Хорошая инфраструктура, школа, садик, магазины, супермаркеты, остановка транспорта, ТРЦ ЦУМ, парк, поликлиника и больница, кафе и рестораны, все в шаговом доступе. Звоните.

Гонча вул., 90

Продам 1-но комнатную квартиру по ул.Гончая 59, р-н Центр. Находится на 1-ом этаже 10-ти этажного, кирпичного дома (новострой). Общая площадь 48.5м2, кухня 14.4м2 с выходом на лоджию, комната 23.6м2, санузел совмещен. Состояние после строителей. Автономное отопление (двухконтурный котел), на все коммуникации установлены счетчики. Тихий двор,есть место для парковки автомобиля,детская площадка. Хорошее месторасположение, все необходимое в шаговой доступности, школа, садик, магазины, рынок, остановки общественного транспорта. Звоните отвечу на все ваши вопросы и организую показ.

Гонча вул., 59

Пропонуємо чудовий варіант житла в Центрі Чернігова! Вул. Гонча, 59б (р-н Прогресу) Новобудова 2022 року Поверх - 5/10 (не кутова) Загальна площа - 46 м2 Фунціонально продумане планування! Велика кухня - 16 м2, з відокремленою обідньою зоною. Кімната розділена на спальну та гостьову зону. Простора лоджія. Суміжний санвузол. Свіжий євроремонт із дороговартісних матеріалів. Ніхто не проживав. Тепла електрична підлога в кухні та коридорі, в санвузлі - водяна (від опалення). Встановлено кондиціонер. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ (двоконтурний газовий котел) Лічильники на всі комунікації. Повністю мебльована та частково обладнана технікою фірми Electrolux (все входить у вартість). Відокремлена прибудинкова територія з великим дитячим майданчиком та гостьовим паркінгом. Ведеться відеонагляд. Чудова локація будинку, яка не потребує реклами (все поруч). Підходить під програму Є-Оселя (Іпотека 3% та 7%), а також Є-Відновлення (Сертифікат). Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Гонча вул., 59б

БУДИНОК ЗДАНИЙ, підходить під ІПОТЕКУ 3%, СЕРТИФІКАТ єВІДНОВЛЕННЯ Квартира в самому ЦЕНТРІ міста Чернігів, на 1 поверсі в СЕРЕДИНІ ЦЕГЛЯНОГО будинку. В квартирі АВТОНОМНЕ газове опалення. Найкраща локація – затишний центр, дуже зручно коли все в кроковій доступності, р-н магазину Прогрес (Проспект Перемоги), поруч магазини та ТРЦ ЦУМ. Зроблені такі роботи: 1. Встановлений 2-х контурний газовий котел, встановлені батареї. 2. Вікна - двокамерні м/п склопакети. 3. Зовнішнє утеплення, шумоізоляція та енерго збереження. 4. Розведена електрика. 5. Встановлені вхідні бронедвері Вже можна починати ремонт Вашої мрії! Квартира загальною площею 49 м2, кухня - 23,6. Високі стелі 2.75 м. Просторий світлий підїзд, сучасний комфортний ліфт, у дворі дитячий майданчик. Телефонуйте, домовимся про показ!

Гонча вул., 59

Продаж 1-кімн квартири у Центрі міста, гарний стан Знаходиться по вул. Гонча Загальна площа 39м2 Квартира з ремонтом: - мп вікна - якісні вхідні двері - санвузол і ванна кахель нового зразка - лоджія обшита деревом, рама мп - Кухня простора 9м2, з виходом на лоджію У коридорі зручна гардеробна Залишаються меблі і техніка: вбудована кухня, духова шафа, варильна поверхня, холодильник, бойлер, кондиціонер

Гонча вул., 84

Пропонуємо вишукану 1-кімнатну квартиру в Центрі міста! Вул. Гонча, 59а (р-н Прогресу) Новобудова 2021 року. Цегляний будинок, утеплений мінеральною ватою (10 см) Поверх - 6/10 Загальна площа - 50 м2 Велика кухня-вітальня - 24 м2 Спальна кімната - 13,2 м2 Санвузол - 4,8 м2 Гардеробна кімната. Засклений балкон. Євроремонт із дороговартісних матеріалів. Повністю мебльована та обладнана технікою. Встановлено кондиціонер. Лічильники на світло, воду та газ. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ (двоконтурний газовий котел) Рідкісна пропозиція. Чудово підійде як для власного проживання з комфортом, так і для здачі в довгострокову або подобову оренду. Для детальної інформації та перегляду телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Гонча вул., 59а

Якщо ви мріяли жити в центрі міста, перехрестя Київської та Гончої, в 3 кімнатній сучасній квартирі, в приватному багатоквартирному будинку з власною адресою, то вам до нас. В будинку дві кімнати спальня та дитяча, або кабінет за бажанням з сучасним ремонтом, натяжні стелі, ламінат, гарні меблі. Світла та затишна вітальня з видом на костел та його ландшафт. Простора кухня - студія , але дуже продумана, теплий пол. Ви матимете власне автономне опалення, є бойлер. На все лічильники. Будинок утеплений по всьому периметру. По периметру всієї квартири йде підвальне приміщення, 19 м2, можна під майстерню, погреб. Щодо інших плюсів це власне паркомісце у дворі, невелика присадибна діляночка , неймовірний вид з вікна. Вам залишається все, що бачите на фото . Сусіди чемні, привітні . Поруч ЦУМ, сімейна медицина, школа, сад , і все це в пішій доступності. Це той випадок, коли краще один раз побачити, відчути, ніж сто разів читати!

Гонча вул., 77

3 кімнатна квартира в новобудові з індивідуальним опаленням вул. Гонча. Будинок в 2021 році було введено в експлуатацію і підключені всі комунікації. Квартира розташована на 9 та 10 поверхах 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири – 110 м2, кухня – 22 м2, висота стелі - 2,75 м. Зверніть увагу на переваги квартири: - стан квартири – після будівельників, підготовлена до фінішної обробки. - в квартирі індивідуальне опалення (встановлений двоконтурний газовий котел та радіатори), що дозволяє Вам заощаджувати на комунальних платежах. - встановлені металопластикові вікна, металеві вхідні двері. - залита підлога, виконано розведення електрики та опалення по квартирі. - встановлені лічильники обліку води, газу та електроенергії. - вікна квартири з чудовим видом виходять на дві сторони будинку. - будинок утеплений по фасаду для максимальної енергоефективності - є вільні місця для парковки авто і в дворі будинку є гаражі ( є і на продаж ). - в будинку є підвал. - встановлено відеоспостереження в як зовні будинку так і в середині. - будинок обслуговує ОСББ. В кроковій доступності від будинку: зупинки громадського транспорту, парк, ринок, супермаркети, школа, дитячий садок. Для уточнення інформаціі телефонуйте в зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Гонча вул., 59а

Продаж 1-к квартири в новобудові вул. Гонча 59 Поверх: 5-й з 9-ти Індивідуальне газове опалення, повністю готовий ремонт з якісних матеріалів. Вбудована велика шафа в кімнаті, великий балкон, вбудований холодильник та духова шафа із мікрохвильовою піччю. Тепла підлога в квартирі та санвузлі! Відео огляд квартири готові надати в індивідуальному порядку!

Продаж 1-к, 46м2, центр! 5-й поверх!

Велика однокімнатна квартира 50м2 в самому центрі міста по вулиці Гонча 59. 7/9 цегла, середина, гарний поверх 7/9. Будинок зданий. Гарний вигляд з вікон, тихий двір, деякі роботи вже провели, тепла підлога, штукатурка частково. Підходить під Є ОСЕЛЯ!

НОВОБУДОВА в самому центрі міста. Будинок зданий!

Продам 1 ком по ул. Гончая 59 ( центральная часть города ) Новый дом, автономное отопление ( что позволяет экономить в отопительный сезон), газ, свет, вода, канализация- централизованы. Индивидуальная планировка, общей площадью 56 м2 что позволяет ее сделать в евро двушку. Квартира расположена на 1 этаже , также может подойти по коммерцию ( видение любого бизнеса ). Документы готовы к продаже . Рассмотрим оформление под Сертификат ( Є відновлення) и ( Є оселя ). Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Продам 1 ком Центр Сертификат Єоселя

Нова видова дворівнева квартира у самому центрі міста - вулиця Гонча, 59. Локація є тихим центром: все необхідне поруч. Будинок 2021 року було введено в експлуатацію. Квартиру розташовано на 9 та 10 поверхах, з чудовим видом. Загальна площа квартири: 100 м2 Квартира дозволяє втілити у життя перепланування та ремонт на власний смак. В квартирі: - двокамерні м/п склопакети. - загальний стан від забудовника БЕЗ наявного зайвого та не якісного ремонту. - висота стелі - 2,75 м, що забезпечує комфортне проживання у квартирі у подальшому та підвісну або натяжну стелю на вибір. - установлений двоконтурний газовий котел Valliant. - сантехніку, електрику не розведено, що дозволяє одразу виконати якісно, а не демонтувати та перероблювати чиєсь. - всі лічильники (газ, вода, електроенергія) встановлено. - зовнішні стіни утеплено забудовником 100мм пінопластом. Підходить під програму єОселя та єВідновлення. Телефонуйте прямо зараз і записуйтесь на перегляд!

Продаж! Видова дворівнева квартира у Центрі міста

Продам квартиру в по ул. Гончая, 61! Квартира расположена на 8ом этаже 10-этажного кирпичного дома с внешним утеплением и шумоизоляцией всех внешних стен! Сдача дома — конец марта 2024 года. Общая площадь квартиры - 42 м2: - кухня - 11, 32 м2 - комнаты - 16 м2 - с/у - 4 м2 В квартире 2 лоджии. В квартире: - индивидуальное автономное отопление (двухконтурный газовый котел); - радиаторы; - черновая стяжка пола; - штукатурка стен; - электрическая медная разводка; - перегородки пеноблок, стены обшиты гипсокартоном, швы поштукатурены; - высота потолков - 2,75м; - счетчики на газ, хол. воду, электричество; - металлопластиковые окна; - бронированная дверь. Дополнительная информация и запись на просмотры по телефонам 06*********32, 06*********02 Инна.

НОВАЯ КВАРТИРА с автономкой в центре города!!!

Продается 1 комнатная квартира 49 кв.м. новом доме на 1 этаже 10 этажного дома, ул. Гончая, 59, возле р. Стрижень. Отопление индивидуальное газовое, счетчики на все коммуникации, разведена электрика, дом сдан. Возможна продажа под ипотеку. Есть еще одна такая же квартира в этом доме 56 кв.м. цену уточняйте.

Продается 1 ком квартира Центер Дом здан ул. Гончая

Продаж! Будинок введено в експлуатацію! Нова дворівнева квартира у самому центрі міста - вулиця Гонча,59 В подарунок проект від дуже крутоголов дизайнера. Загальна площа: 135,8м Є можливість зробити перепланування на свій смак! Та зробити 3-4 житлові кімнати. Перший рівень: - велика кухня студія 67,1м з вихідом на балкон 1,2м Другий рівень: - кімната 18,8м з виходом на балкон 1,2м - кімната 25,7м - гардеробна 4,6м - санвузол 8,1м В квартирі: - двокамерні м/п склопакети, - шумоізоляція та енергозбереження, - встановлені вхідні бронедвері, - перегородки піноблок, стіни обшиті гіпсокартоном, шви поштукатурені, - квартира підготовлена до фінішної обробки, - стяжка на підлозі, - висота стелі - 2,75 м, більш ніж достатньо для монтажу підвісних або натяжних стель, - електрична мідна розводка, - установлений двоконтурний газовий котел та радіатори з регуляторних, - Лічильники обліку газу, холодної води та електрики - додаткова економія на комунальних платежах. Телефонуйте прямо зараз і записуйтесь на перегляд!

Продаж! Центр міста! 2-рівнева квартира 135,8м, вул.Гонча

Продаётся просторная квартира в самом центре города по ул. Гончая 59 А Не угловая . Классная планировка.Получится большая кухня- гостиная и отдельная большая спальня.Сделан тёплый пол. Красивое место.Рядом Набережная. МОЖНО В ИПОТЕКУ(3% и 7% ) ДОКУМЕНТЫ ГОТОВЫ.

ЦЕНТР 50м2 Можно под  3%(7%)Дом сдан! Продам 1 ком

Продам світлу та затишну 4-х кімнатну квартиру з гарним розташуванням. Розташована по вулиці Гонча, будинок 76 на 8 поверсі 9 поверхового будинку. Не кутова. Кімнати та санвузол окремі. Зручна транспортна розвязка.

Простора квартира в центрі міста

Без реелторских!!! Покупателю - экономия на комиссиях! 1 комнатная квартира центр - Гончая 61 Покупай - делай ремонт! 3 секция достраивающегося жилого коплекса (2 сданы и полностью подключены). Сдача - весна 2024. Будет сдан в срок! Активно ведуться завершающие работы. Все комуникации подвеены на 100%. Завершающие работы. Внутри все сделано. Всего 36.5 м Кухня - 12 Кімната - 14 С/у - 4 Балкон - 3 Продажа по переуступке права требования(стоимость 2000 грн) Тихий центр! Рядом ЦУМ парк и все необходимое! Отличная планировка - удобна для проживания и компактна!!! Квартира в средине дома - очень теплая! Возможна перепланировка!!! Низкая стоимость ремонта и комунальные платежи при оптимальном размере!!! Автономное отопление - газовый котел Утепленный дом - стекловата и пенопласт

власник
1 комнатная! Дом сдан! Новострой! Автономка! Центр - Гончая 61!

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Гонча, 59 б. Закритий і затишний двір. Зручне планування. Сучасний та якісний ремонт. Нові вікна Rehau, вхідні двері Abwehr.. Тепла підлога, техніка Electrolux, кондиціонер з WiFi. Все нове, ніхто не жив. Запрошую на оглядини.

власник
Однокімнатна квартира в центрі.

Без реелторских!!! Покупателю - экономия на комиссиях! 1 комнатная квартира центр - Гончая 61 Покупай - делай ремонт! 3 секция достраивающегося жилого коплекса (2 сданы и полностью подключены). Сдача - весна 2024. Будет сдан в срок! Активно ведуться завершающие работы. Все комуникации подвеены на 100%. Завершающие работы. Внутри все сделано. Всего 36.5 м Кухня - 12 Кімната - 14 С/у - 4 Балкон - 3 Продажа по переуступке права требования(стоимость 2000 грн) и потом оформлкник на себя. Тихий центр! Рядом ЦУМ парк и все необходимое! Отличная планировка - удобна для проживания и компактна!!! Квартира в средине дома - очень теплая! Возможна перепланировка!!! Низкая стоимость ремонта и комунальные платежи при оптимальном размере!!! Автономное отопление - газовый котел Утепленный дом - стекловата и пенопласт

власник
1 Комнатная!! ЦУМ! Дом сдан! НОВОСТРОЙ! Все готово!

Нова видова дворівнева преміальна квартира у самому центрі міста - вулиця Гонча, 59. Локація є тихим центром: все необхідне поруч і водночас під вікнами немає зайвих джерел шуму. Будинок 2021 року було введено в експлуатацію, квартира знаходиться у жилому підїзді. В майбутньому територію групи будинків Гонча 59-61 згідно генплану планують перетворити на територію клубного характеру. Квартира підходить під кредитування за програмою єОселя. Квартиру розташовано на 9 та 10 поверхах, з чудовим видом на церкву та приватний сектор. Загальна площа квартири: 139,4м2. Квартира дозволяє втілити у життя перепланування та ремонт на власний смак. На поточний момент планування наступне: Перший рівень: - кухня-вітальня у вигляді студії 52,3м2 з лоджією та виходом на балкон. - гостьова або дитяча спальня 13,2м2 - санвузол 3,5м2 Другий рівень: - зал 29,6м2 з лоджією - спальня 13,8м2 з виходом на балкон - кабінет 13,7м2 - санвузол 5,0м2 В квартирі: - двокамерні м/п склопакети. - загальний стан від забудовника БЕЗ наявного зайвого та не якісного ремонту. - висота стелі - 2,75 м, що забезпечує комфортне проживання у квартирі у подальшому та підвісну або натяжну стелю на вибір. - сантехніку, електрику не розведено, що дозволяє одразу виконати якісно, а не демонтувати та перероблювати чиєсь. - всі лічильники (газ, вода, електроенергія) встановлено. - зовнішні стіни утеплено забудовником 100мм пінопластом на стадії будівництва. Вже було зроблено: - частково замінено вікна та балконні блоки від забудовника на якісні Rehau. - на першому поверсі у стяжку закладено водяну теплу підлогу. - установлений двоконтурний газовий конденсаційний котел Valliant. - виконано капітальну металеву драбину (каркас під облицювання) з першого на другий поверх. Телефонуйте прямо зараз і записуйтесь на перегляд!

власник
Дворівнева квартира 139,4м2 у центрі міста
1 - 24 з 31 результатів

Географія Чернігів