Якщо ви шукали ідеальну квартиру в найкращому районі Київа, терміново телефонуйте, ВИ ЇЇ ЗНАЙШЛИ!!! ДЛЯ КОЛЕГ СПП 1-й поверх - вітальня прикрашена ВОДОСПАДОМ по склу. Вся стіна вітальні між панорамним вікном і водоспадом з натурального зеленого скандинавського моху виробництва Італії; - сучасна багатофункціональна кухня, яка оснащена якісною німецькою побутовою технікою фірми Bosch і холодильником фірми Liebherr. - спортзал обладнаний всім необхідним для заняття фітнесом в домашніх умовах 2-й поверх - майстер-спальня; - а ось до кімнат для дітей дизайнери підійшли з особливою увагою. Креативне рішення розмалювати стелю веселими звірятами, а стіни квіточками з рамками дозволяє дитячої придбати свій особливий шарм. А використання кондиціонера фірми Mitsubishi з інтуїтивним кондиціонуванням убезпечить вашу дитину від небажаного переохолодження. - самої чарівною кімнатою пентхауса є ванна кімната на другому поверсі. Вона оснащена гідромасажною ванною для двох, душем і найпривабливіше – це панорамна стіна. Вікно на весь зріст дозволило значно збільшити освітленість кімнати в період від світанку до заходу сонця. Це відмінно позначилося на загальному сприйнятті інтер’єру. Екстравагантне рішення прибирає межі між зовнішнім світом і Вами! - всі меблі американського виробника дизайнерської лінійки - тришарова паркетна дошка (Чехія); - італійські освітлювальні прилади; - система антизатопления у ванних кімнатах; - плитка (керамограніт) і сантехніка фірми Kerasan; I - вентилятори з натурального дерева з пультами (Італія); - дистанційне відкривання дверей через додаток; - штори та текстиль виготовлені з натуральної тканини (Австрія); - чорні дизайн радіатори Terma. - Охорона, віддалене відеоспостереження, сигналізація, датчики руху, тривожна кнопка.

Глушкова академіка просп., 9в

Двокімнатна квартира у ЖК Акцент знаходиться на високому першому поверсі та електрично автономна (встановлено інвертор) Переваги першого поверху : наявність водопостачання, не треба користуватись ліфтами, більш безпечно в порівнянні з високими поверхами. Можливо використовувати для бізнесу. Є тепла електрична підлога у санвузлах та кухні. 2 кондиціонера. Бойлер ( також наявне централізоване гаряче постачання) Телевізори. Пральня машинка, посудомійка, варільня поверхня , духова шафа , холодильник , витяжка, СВЧ, чайник, тостер, осмос для очищення води і тд Встановлено усі лічильники. Усі меблі та техніку плануємо залишити. 1 власник. Право власності 3 роки- 24.05.24 Без комісії для покупця. Телефон ☎️ 066 836 88 55

власник
можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9є

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропозиція без комісії. Голосіївський район. Продаж просторої 3к квартири по проспекту Глушкова 9В. Загальна площа-106,3 кв.м, житлова-50,63 кв.м, кухня-18,32 кв.м. Найкращий поверх 2 з 25, висота стелі-2,7 м Дизайнерська 3-кімнатна квартира повністю укомплектована. Прокладали нові якісні труби опалення, замінені усі труби водопостачання (фітінгова система), замінена електропроводка, кожна ділянка окремо виведена на розподільчий щиток, нові батареї з індивідуальним керуванням температури. Змінені вікна на якісні 7-ми камерні з австрійською фурнітурою. -простора кухня (18,23 кв.м.) в наявності вся необхідна побутовою техніка Bosch (духова шафа, варильна поверхня, вбудований холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, витяжка) та якісні екологічні меблі. - 2 санвузли в імпортному кахелі з підігрівом підлоги, з системою захисту від потопу (4 точки встановлення електродатчиків), 5-ти ступенева очистка води з системою "Зворотній осмос". Встановлено 2 бойлери для підігріву води (50л,100 л) з системою переходу на 1 бойлер в разі виходу з ладу одного. - простора комора для зберігання речей, велика гардеробна з безліччю полиць. - вітальня (19,83 м.кв) з необхідними меблями. - спальня (12,84 м.кв) з великим ліжком- лакований дуб з підйомною системою та ортопедичним матрацем. - укомплектована дитяча кімната (17,96 м. кв) з замками захисту від дітей. - 3 кондиціонери CH, які працюють на обігрів при відсутності опалення і вивід під четвертий. Всі меблі в квартирі зроблені з екологічних матеріалів. Встановлені датчики охоронної та пожежної сигналізації. В будинку є глибокий підземний паркінг, який облаштовано під укриття. Будинок монолітно-каркасний знаходиться в тихому місці на масиві Теремки-1 з закритою територією, охороною, шлагбаумом, необхідними магазинами. Вся потрібна інфраструктура поруч: школи, дитячі садки, парк ВДНГ(3 хвилини і своя калітка до входу), парк Феофанія, Пирогово, ТРЦ Магелан, Республіка, Епіцентр Гарна транспортна розвязка: метро Теремки, Іподром, поруч зупинка громадського транспорту. За більш детальною інформацією телефонуйте та приходьте на перегляд! З повагою, Ольга.

ексклюзив
Глушкова академіка просп., 9В
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Cучасна квартира в ЖК 2018 року, розташованому біля метро "Іподром", з якісним ремонтом, може розглядатися для проживання або орендного бізнесу. Квартира знаходиться на 2 -му поверсі 25-ти поверхового будинку, серії АППС з утепленими фасадами.

Глушкова академіка просп., 9Є

Пропоную до продажу (можливо по програмi кредитування)нову квартиру - студію з позитивною енергетикою 49,8 м2 ЖК "Акцент",з євроремонтом та побутовою технікою по вулиці Академіка Глушкова,9є. Метро ст.Іподром,Теремки-10хв.ходьби.Власна закрита територія ,прекрасний дитячий майданчик,з виходом до паркової зони ВДНГ.Поруч базар,магазини,торговий центр ,,Магелан,садочки,школа,укриття.Все облаштовано для комфортного проживання,гардеробна,лічильники,бойлер,власна котельня,невеликі комунальні платежі .Записуйтеся на перегляд .Показуємо у зручний для Вас час 79990т.S.Торг доречний .0679116245 Альона

Академіка Глушкова, 9є

Без % продам 1 кімнатну в новому будинку Голосієво. вул.Глушкова 9 Д. ВДНХ 16/24 пов. 44/16/28 кв.м. Панорамна однокімнатна квартира в новому будинку Квартира повністю обладнана. Продаж з усіма вбудованими меблями, шафами, побутовою технікою: бойлер, пральна машина, холодильник, кондиціонер З дизайнерським євроремонтом У спальні широке двоспальне ліжко. Дизайнерський санвузол. Вбудована кухня, шафи-купе. Квартира тепла, світла та затишна. З вікон відкривається панорамний вид на Голосієво. Воєнізована охорона у підїзді. 4 сучасних ліфта. В підїзді : поштомат НП, продаж бутильованої води, кавоавтомат, ремонт одягу місце для відпочинку.. Закритий двір, парковка з шлагбаумом. З двору вихід в Голосіївський парк. У дворі дитячі майданчики, спортмайданчики. Найближчі станції метро: "Іпподром", "Виставковий центр". Без комісійних

Глушкова академіка просп., 9 Д

Квартира на Проспекті Академіка Глушкова 9Д. 45 кв.м, кухня 11 кв.м. 3 поверх. Будинок має 24 поверхи. Ремонт, обладнана меблями та технікою (кондиціонер, холодильник, пральна машина, варочна повепхня, витяжка, брйлер), інтернет. Засклений балкон, санвузол суміжний. Воєнізована охорона. Інфраструктура: ТРЦ Республіка, Епіцентр, метро "Іпподром" та "Теремки". Поруч вхід в парк ВДНГ.

можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9д

Продаж 1 кім квартири, Голосіївський р-н, ЖК Акцент, вул. Глушкова 9е. Квартира велика, простора, е великий 12м2 квадратної форми хол, в квартирі є необхідні меблі, техніка. Дуже зручне місцерозташування, до метро 5-7 хв пішки. Поруч розвинена інфраструктура, парк, маркети, ринок і багато іншого. Запрошую на перегляд, торг доречний.

можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9е

Продам 1 кімнатну квартиру Голосеевский район,просп. Глушкова 9г. Простора сонячна квартира, розташована на 16пов./25 пов. цегляного будинку, загальна плоша 52 /19.3/13. У квартирі є все для комфортного проживання : вбудовані кухонні меблі з побутовою технікою. Велика кімната мебльована корпусними меблями, тумбою під TV, поличками, комодом, великим диваном та письмовим стілом. Кондиціонер. Ванна кімната обладнана ванною, пральною машиною, бойлером. Вбудована гардеробна у холі. Лічильники на воду, тепло, єлектрику. Підземный паркінг, консьєрж, парадне у гарному стані, 3 ліфта Отіс, будинок 2015р., ст.метро Теремки 10хв. пішою ходою. Будинок розташований у наймальовничішому куточку Києва. Поруч ВДНГ, Іподром,тенісні корти та спортивні майданчики. Територія під охороною. Бе Салонів краси, аптеки та бари-ресторани. Нова Пошта та Укр Пошта. ТРЦ Магелан, Республіка, Епіцентр - усе у пішій доступності.

Глушкова академіка просп., 9г

Продаж видової, світлої та просторої квартири! Планування: кухня-вітальня загальною площею 37 м2, дві окремі кімнати, гардеробна та два санвузли (душ, ванна). Вбудована кухня (варильна поверхня, духова шафа, посудомийка і витяжка), підігрів підлоги, 3 кондиціонери, пральна машина, 2 бойлери. Мебльована спальна кімната. Індивідуальні лічильники. В квартирі ніхто не проживав. Гарний краєвид, зручна транспорта розвязка, метро Іподром та Теремки пішки 5-7 хвилин.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9В

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЖИТЛО-ІНВЕСТ». Готова 2-кімнатна квартира в ЖК «Авеню», м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 42 ЖК «Авеню 42» - новий житловий комплекс комфорт-класу недалеко від Голосіївського лісопарку та метро «Теремки», що обіцяє майбутнім мешканцям близькість до природи та зручності мегаполісу. Оформлені в одному стилі житлові будинки привертають увагу стриманою кольоровою гамою, використанням панорамного скління та лаконічними лініями фасадів. Будинок 2, квартира № 179 2-кімнатна квартира розташована на 24 поверсі. Загальна площа: 62 кв. м. Житлова площа: 31 кв. м. Кухня: 17 кв. м. Ванна кімната: 4 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування. Ремонт в квартирі виконаний у 2024 році. Двері вхідні металеві з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокої та кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні, санвузла та передпокою оздоблені керамічною плиткою, кімната – ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильники на опалення, електроенергію та водопостачання. Вартість квартири не є остаточна. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтесь до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Глушкова академіка просп., 42

Чудова трикімнатна квартира біля метро Теремки. Квартира з ремонтом, укомплектована необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Вбудована кухня у відмінному стані. Санвузол роздільний, оздоблений плиткою. У квартирі є кабельне телебачення та інтернет. Бойлер гарячої води та кондиціонер, лічильники води. Відмінно розвинена інфраструктура та транспортна розвязка, метро Теремки -2хв пішки. Чистий доглянутий підїзд, тихий зелений двір, поряд дитячий садок, дві школи, аптеки, поліклініка, ТРЦ "Магеллан", Епіцентр, ТРЦ Республіка. Поруч ВДНГ -10хв пішки, Голосіівський парк, Пирогово, Феофанія. Дуже комфортний район для проживання.

Глушкова академіка просп., 41

Проспект Академіка Глушкова 9В Пропонується на продаж чудова однокімнатна квартира в новобудові на проспекті Академіка Глушкова, 9в, у Голосіївському районі, розташована на 22-му поверсі 24-поверхового будинку. Площа квартири становить 47 квадратних метрів, з великою кухнею 12 кв. м, гардеробом 5 кв. м, ванною 4 кв. м та лоджією 5 кв. м. Ця квартира має вигляд з новим ремонтом, і з вікон відкривається панорамний вид на Голосіївський парк та ВДНГ. У будинку є охорона, а також додатковий великий тамбур з додатковими дверима разом із сусідами. Комплекс обладнаний трема ліфтами, підземним паркінгом, гостьовою стоянкою. Квартира продається з меблями та побутовою технікою, включаючи обладнану кухню, двоспальне ліжко, диван, стіл, комод, барну стійку з барними стільцями, великий гардероб. За наявності також бойлер, пральна машина, холодильник, посудомийна машина, духова шафа і варильна панель Miele, телевізор, Wi-Fi, світлодіодне зоноване освітлення. Крім того, є 2-зонний електролічильник, індивідуальний лічильник опалення, лічильник на воду. Зручна транспортна розвязка: метро Іподром і Теремки знаходяться в 7-10 хвилинах пішки; на машині легко виїхати як на Глушкова, так і на Окружну. У житловому комплексі розташовано кілька продуктових магазинів, Ашан знаходиться в 7 хвилинах пішки, а ринок "Столичний" - за 10 хвилин їзди. З вікон видно парк ВДНГ, тенісні корти, картинг. Запрошую Вас на перегляд!

Глушкова академіка просп., 9в

Пропоную до вашої уваги дуже цікаву пропозицію... Квартира у 52 кв.м., на 8-му поверсі, 25-поверхового будинку. Будинок розташований у наймальовничішому куточку Києва. Поруч ВДНГ, Іподром та Льодовий Стадіон з тенісними кортами та спортивними майданчиками. Територія під охороною. Безліч салонів краси, аптеки та бари-ресторани. НоваПошта та УкрПошта у 3 хвилинах пішки. Станція метро, максимум 10 хвилин пішки. МАГЕЛАН (з АШАН), РЕСПУБЛІКА, ЕПІЦЕНТР - усе у пішій доступності. Великі вікна квартири відчиняють чудову картину на проспект та іподром. Планування поєднало максимальну ефективність та комфорт. Квартира з холом та гардеробом, великою ванною кімнатою, кухнею-студією та окремою величезною кімнатою з диваном та робочою зоною, повністю облаштована всім необхідним: 2 кондиціонери, пральна, сушильна та посудомийна машини, холодильник, плита та духовка, бойлер, охоронна система, тепла підлога та опалення за лічильниками... Телефонуйте

Глушкова академіка просп., 9Г

Терміново! Квартира з шикарним видом на Голосіївський парк. Новий ремонт. У квартирі є всі необхідні меблі та сучасна техніка кращих виробників. Хороший варіант для проживання. Є підземний паркінг, охорона, відеоспостереження, поруч розважальний центр "RESPUBLIKA Park". Вся інфраструктруктура. 24/23 поверх, площа: 50,0/17,9/11,3 м2 Планування - кухня-студіо, спальня в ніші. Висота стелі - 3м. Тамбур з ремонтом на 2 квартири ТОРГ! Глушкова Академіка просп., 9в, будинок 2015р., утеплений фасад зовні (мінвата), 3 ліфти, поруч "Льодовий стадіон", картинг-центр, ТРЦ "Магелан", дельфінарій "Немо", церква, недалеко Голосіївський парк, культурно-етнічний парк "Феофанія".

Глушкова академіка просп., 9в

Двокімнатна квартира під ремонт, проспект академіка Глушкова 26. Теремки. Кімнати, санвузол окремі. Вікна виходять в тихий двір. Будинок 1978 року, серія БСП-6 В будинку два ліфти OTIS, пасажирський і грузовий, камера відеонагляду, консьєрж. Вхідна група і коридор на поверсі в гарному стані. Поряд ТРЦ Магеллан, ТРЦ Республіка, Епіцентр, Одеський ринок, школа і садочки. Зручна транспортна развязка. Розглядаємо "Є- Відновлення"

Глушкова академіка просп., 26

Продаж 3к квартири, вул. Академіка Глушкова, 41, метро Теремки, м. Київ Площа 75/41/8 м2. Поверх 7 / 18 поверхового будинку. У квартирі три просторі кімнати, що ідеально підходять для спальні або гостьової кімнати. Кухня обладнана всім необхідним, є бойлер, кондиціонер. Квартира розташована в середині будинку, два балконі на обидві сторони будинку. Дуже вдале планування. Створено ОСББ в будинку, замінено ліфти, чиста доглянута територія та парадне. Лічильник на світло та воду (холодна, гаряча) фРозташована в ідеальному місці поряд з метро Теремки, одна хвилина пішки, ця квартира є привабливим варіантом для тих, хто цінує зручність транспортної інфраструктури. Чистий доглянутий підїзд, тихий зелений двір, поряд дитячий садок, дві школи, аптеки, поліклініка, ТРЦ "Магеллан", Епіцентр, ТРЦ Республіка. Поруч ВДНГ - 10хв пішки, Голосіівський парк, Пирогово, Феофанія. Дуже комфортний район для проживання. Дзвоніть, відповімо на всі Ваші запитання. Є відео огляд!

ексклюзив
Глушкова академіка просп., 41

Продам квартиру в Голосіївському районі Києва. Житловий комплекс 2014 року побудови. Проспект Глушкова, 9В Поруч вулиці: Заболотного, Теремківська, Братів Шеметів Житлові комплекси мікрорайону: Respublika, Метрополіс, Теремки, Венеція, Сонячна Брама, Успішний квартал, Евріка Метро: Іподром, Теремки та Виставковий центр в пішій доступності Квартира дійсно сонячна та тепла. Комфортне планування простору: окрема світла спальня кімната, кухня- вітальня з балконом, гардеробна кімната. В квартирі зроблено: розводка електрики, води, стяжка та штукатурка, встановлені деревʼяні панелі, зроблене комфортне перепланування. ТЕХНІЧНА ІНФОРМАЦІЯ * Загальна площа: 46,6 m2 * Кількість роздільних кімнат: 1 * Вбиральні (санвузли): 1 * Поверх: 21-й з 24-х * Лічильники: тепла, води, світла * Парковка: підземна (паркінг), гостьова Дизайн проект в подарунок

можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9в

Чудова двокімнатна квартира біля метро Теремки 190м(2хв).Квартира під ремонт, кімнати роздільні, правильної форми. Розташована на першому поверсі вісімнадцяти поверхівки.Загальна площа 55м2.Великий хол, санвузол роздільний.Дві великі лоджії. Квартира двостороння, з двох сторін двір, тихо та спокійно. Чистий підʼїзд, дружні сусіди.Можливий варіант під комерцію! Відмінно розвинена інфраструктура та транспортна розвязка, метро Теремки -2хв пішки. Тихий зелений двір, поряд дитячий садок, дві школи, аптеки, поліклініка, ТРЦ "Магеллан", Епіцентр, ТРЦ Республіка. Поруч ВДНГ -10хв пішки, Голосіівський парк, Пирогово, Феофанія. Дуже комфортний район для проживання.

ексклюзив
Глушкова академіка просп., 39

Продаж! Видова 2 кімнатна квартира з ремонтом по пр-ту Глушкова Академіка, 9є в Голосіївському районі. Ексклюзивна пропозиція! Без %! Теремки-1, Голосіївський район. Жилищний комплекс "Акцент", будинок 2018 року побудови, серія АППС-люкс. Квартира розташована на 19 поверсі 25поверхового будинку. Площа квартири 72/36/12 кв.м Загальний стан квартири - євроремонт. Ремонт робили для себе. Лічильники на все, включаючи на тепло. Квартира продається з меблями та технікою. Зручне планування: дві окремі кімнати, великий хол, кухня, засклена лоджія, санвузол роздільний. Квартира одностороння, з видом на Голосіївський ліс. Краєвидом за вікном можна милуватися з вікон власної квартири. Охайний підїзд, 3 ліфти, консьєрж, біля будинку місця для парковки.Закрита прибудинкова територія на шлагбаум, під охороною. Вихід у парк прямо з території будинку. Будинок знаходиться в тихому місці, віддалений від шумного проспекту. Розвинена інфраструктура: ТРЦ Магелан,Республіка, Епіцентр, супермаркет Ашан, школи та дитячі садочки, аптеки, кафе, ресторани, салони краси, відділення банків - все у пішій доступності. Поруч Іподром та Льодовий стадіон, дельфінарій, Виставковий центр, парк "Феофанія", Голосіївський ліс. Відмінна транспортна розвязка, до метро Іподром 10 хвилин пішки, зупинка громадського транспорту у різні напрямки Києва. Ціна квартири 110000 у.о. Без комісійних для покупця

Глушкова академіка просп., 9Е

Теремки, пр . Глушкова 57. Тихая, светлая квартира с ремонтом в 2-х минутах от ст. м. «Теремки». 11 этаж 14-ти этажного дома. Общая S=36,8 кв.м., комната S=17,6 кв.м., кухня S=8,4 кв. м. Встроенная кухня, прекрасная мебель, шкафы-купе . Стиральная машина, бойлер . Ламинат, столярка, кафель, счетчики на воду . Большая лоджия застеклена и обшита, вид на парк, отличное место. Чистое парадное на кодовом замке

Глушкова академіка просп., 57

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЖИТЛО-ІНВЕСТ». Готова 1-кімнатна квартира в ЖК «Авеню», м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 42 ЖК «Авеню 42» - новий житловий комплекс комфорт-класу недалеко від Голосіївського лісопарку та метро «Теремки», що обіцяє майбутнім мешканцям близькість до природи та зручності мегаполісу. Оформлені в одному стилі житлові будинки привертають увагу стриманою кольоровою гамою, використанням панорамного скління та лаконічними лініями фасадів. Будинок 1, квартира № 157 1-кімнатна квартира розташована на 21 поверсі. Загальна площа: 66,5 кв. м. Житлова площа: 30,8 кв. м. Кухня: 16кв. м. Ванна кімната: 4,65 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування. Ремонт в квартирі виконаний у 2024 році. Двері вхідні металеві з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокої та кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні, санвузла та передпокою оздоблені керамічною плиткою, кімната – ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильники на опалення, електроенергію та водопостачання. Вартість квартири не є остаточна. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтесь до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Глушкова академіка просп., 42

Запрошуємо вас на придбання світлої та затишної 3-кімнатної квартири з новим ремонтом у найзеленішому районі міста! Характеристики квартири: Площа: 99 м² Розташування: 8-ий поверх Планування: велика кухня-вітальня, дві спальні, гардеробна, два санвузли, дві лоджії. Оснащення: повна комплектація необхідною побутовою технікою, готова для комфортного проживання. Квартира розташована у будинку, який управляється ОСББ. Адреса: м. Київ, проспект Глушкова 9д. Територія обєкту обладнана системою охорони для вашого спокою та безпеки. Розташування цього житла поруч з Національним експоцентром України та Голосіївським лісом створює комфортне середовище для життя та відпочинку. Будинок знаходиться у тихому місці зі зручним доступом до станцій метро Іподром та Теремки, які знаходяться всього за 10-хвилинною ходою. Це приваблива пропозиція доступна за ціною $149 000, без додаткової комісії для покупця! Не втрачайте часу! Зателефонуйте за номером 0675380123, щоб отримати більше деталей або узгодити перегляд!

можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9д

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ЖИТЛО-ІНВЕСТ». Готова 1-кімнатна квартира в ЖК «Авеню», м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 42 ЖК «Авеню 42» - новий житловий комплекс комфорт-класу недалеко від Голосіївського лісопарку та метро «Теремки», що обіцяє майбутнім мешканцям близькість до природи та зручності мегаполісу. Оформлені в одному стилі житлові будинки привертають увагу стриманою кольоровою гамою, використанням панорамного скління та лаконічними лініями фасадів. Будинок 1, квартира № 624 1-кімнатна квартира розташована на 12 поверсі. Загальна площа: 38,44 кв. м. Житлова площа: 16,02 кв. м. Кухня: 11,37 кв. м. Ванна кімната: 3,71 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Має зручне планування. Ремонт в квартирі виконаний у 2024 році. Двері вхідні металеві з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокої та кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні, санвузла та передпокою оздоблені керамічною плиткою, кімната – ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильники на опалення, електроенергію та водопостачання. Вартість квартири не є остаточна. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтесь до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Глушкова академіка просп., 42
1 - 24 з 59 результатів