Готова для проживання 2х кімнатна квартира в смт Глеваха, по вул. Вокзальна, 15. Загальна площа 48, 4поверх/5, некутова, тепла та затишна. Вікна м/п, балкон засклений, с/в суміжний. Квартира в гарному житловому стані, укомплектована меблями, продаж під ключ ( можливе часткове розтермінування). Поряд є все необхідне для проживання, зручний виїзд на Київ, електричка, ринок, магазини, зупинка все поряд. Перегляди за домовленістю, телефонуйте будь ласка, заздалегідь.

Вокзальна, 15

пгт Глеваха, ул. Вокзальная 53, 9/10 Кирп. эт., 45,4/17,6/10,6 кВ.м., спецпроект 2010 года, косметический ремонт, балкон из кухни, частично меблирована, квартира внутренняя, теплая, « чистая продажа» , хорошая транспортная развязка, развитая инфраструктура, без комиссии, 37500у.е.

Вокзальна, 53

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комисии. Продаж 4 кім квартири за ціною 3 кімнатної. Глеваха, пров. Вишневый 4а. Квартира з ідеальним плануванням, всі кімнати та санвузол окремо, балкон засклений, автономне опалення (газовий кател). Гарний стан, чудова енергетика. Зручне розташування. Найближче метро Теремки, 15 км по одеській трасі. Постійне сполучення маршрутка та електричка, з/д станції Шляхова та Глеваха. Документам понад 3 роки, прописаних немає. Розумний торг.

провулок Вишневий, 4а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-х кімнатна квартира в смт. Глеваха Київської області, вулиця Вокзальна 41. Поверх 3/5. Загальна площа 65,5 метрів, Кухня 11,2 метрів! Дві кімнати 14,1/19,3 метрів, балкон з кухні та тепла лоджія з кімнати 5,6 метрів. Санвузол розділений,. Квартира тепла та суха.Ремонт і вдале плаування. В квартирі встановлені: Тепла підлога на кухні, коридорі та в ванній , лiчильники на електроенергiю, газ та воду. Бойлер, склопакети, домофон. Квартира обладнена стабілізатором напруги. Зручна інфраструктура,до Київа 20 хв.,поруч зупинка маршруток,та електричка 20 хв.пішки. Поряд знаходяться дитячі майданчики, садочок, школа, ПриватБанк, Укрпошта, Розетка, лікарня, лабораторія Сінево, супермаркети та парк. Перегляди за домовленістю, власник Iрина +380660007188 Viber.Telegram.WhatsApp

власник
Вокзальна, 41

Продаю 3х-кімнатну квартиру в смт Глеваха по вул. Вокзальній. Кутова квартира на третьому поверсі з повним утепленням, є балкон. Вікна металопластикові у всіх кімнатах та на балконі. Централізоване опалення, бойлер, лічильники (газ, світло, вода), замінені радіатори опалення. Квартира з частковим ремонтом. А саме дві менші кімнати - повна заміна проводки, ламінат, міжкімнатні двері, натяжні стелі та точкове освітлення. Решта квартири в житловому стані. До квартири йде комірка (2,5х2,5) в підвальному приміщенні. Меблі залишаються в квартирі, окрім дитячої кімнати.

власник
Вокзальна, 37

Вокзальная 22 Общая площадь 41.5 жилая 18 .5 кухня 10.5 ванна туалет раздельные кирпичный дом 7 етаж

власник
1 комнатна квартира

ПРОДАМ Простору квартиру з ідеальним плануванням! + новобуд найякісніший на масиві + заселений, всі ремонти вже зробили) + просторе парадне (+чисте та акуратне) + надихаюча квадратура 106, 7 м2 + величезна кухня, чого не буває у старих будинках + велика ванна кімната, і просторий туалет, як ще одна кімната) + автономне опалення та відчутна економія на комунальних, ніж у Києві + чистове оздоблення – можливість легко втілити свій дизайн + чиста вода, чисте повітря, блаженна тиша Без КОМІСІЇ, без опікунського! 3-КІМН. + КУХНЯ 17М, двостороння, дуже тепла (в середині будинку) 17, 7+26, 5/17, 1с/в роздільний, лічильники на газ та воду, газовий котел Ferroli . Глеваха, вул. Вокзальна, 53, будівництво 2011 року Усі вікна та балкони: деревяні євровікна (профіль 78мм, енергозберігаючі 2-х камерні склопакети з аргоном) Все готове під чистове оздоблення - стіни та стелі пофарбовані, підлога не вимагає вирівнювання, туалет та ванна викладені плиткою. Зручне розташування всього 15км по одеській трасі. Найближче м.Теремки, Іподром, ВДНГ. Маршрутки ходять прямі. Центр-масив Глеваха, біля селищної ради та церкви. Поруч школа, Школа Мистецтв, садки, басейн (у Василькові), парк. Можливий предметний, невеликий торг. Телефонуйте, ми обовязково домовимось. Заселений новобуд, найякісніший на масиві, з автономним опаленням (економія!) + автостоянка перед будинком + 100 М до школи, лазня, церкви, селищ.ради, супермаркетів + 50 М до садка, розвивашок, школи мистецтв + 15 МІН до метро без пробок Документи у порядку, перший продаж.

власник
Глеваха, 106.7м2 Вокзальна, Васильків, Київська, Продаж квартири

Вокзальна 53 новий будинок 2010 року! 1/10 поверхового цегляного будинку! 74/38/12 квартира на дві сторони! 2 великі засклені лоджії! Гардеробна кімната! Грати на вікнах! Встановлений лічильник опалення! 65000 у.о.

Продаж 2-кімнатної квартири

Торг можливий!! Терміновий продаж 1 кімнатної квартири в новому будинку по вул Вокзальна 11-А. Будинок побудований в 2014 році. Квартира з ремонтом і всім необхідним для життя Продаж з меблями і технікою. Індивідуальне газове опалення. Лічильники на газ, електроенергію, гарячу та холодну воду. Вся необхідна побутова техніка, та меблі.. Присутній інтернет. Поруч парк, стадіон, школа, дитячі садочки, поліклініка, Фора та інші магазини. 15 хв пішки до зупинки електропотягів. В 2 хв зупинка автотранспорту, 15 хв до м. Київ.

Продаж 1-кім квартири в новому будинку смт Глеваха по вул Вокзальна 11

Продається квартира в дуже зручному місці, масив Глеваха, вул. Вокзальна 41. 5 поверх 5 поверхового будинку. Загальна площа 68 м кв. Великий засклений балкон із кімнати. Всі кімнати окремі, не прохідні. Стан жилий. Дуже гарна інфраструктура, все поряд, школи, садочки, магазини. До Києва близьке розташування та гарна транспортна розвʼязка. Тихе, чисте екологічно місце. Продаж без комісії. За додатковою інформацією звертайтесь за тел. 0-9-6-4-6-0-5-0-0-9 Юлія

Продаж 3-кімн кв, масив Глеваха, без комісії

Житлові комплекси у Глеваха

Продам 2-х кімнатну квартиру в смт. Глеваха Київської області, масив Глеваха, 52/29.7/8.4 , 1/5, високий поверх, квартира тепла та суха. Лiчильники на електроенергiю, газ та воду. Бойлер, санвузол розділений, склопакети, балкон з погребом , домофон. Квартира під ремонт, але на перший час стан жилий. Дуже хороша інфраструктура і транспортна розвязка. Нова школа, поліклініка, новісінький стадіон та парк - 5 хвилин пішки, дитячий садочок - 3 хвилини пішки. Супермаркети та магазини на будь який смак. Для тих хто поважає та любить домашні продукти Продовольчий базар -15 хвилин пішки. В селищі є чудове озеро, хто полюбляє рибалку та купання. Дуже швидко і легко дістатись Києва без пробок, зупинка : три маршрутних таксі на Київ - пішки 5 хвилин від квартири, електричка - пішки 15 хвилин від квартири. Поряднi сусiди. Ціна 36499 $. Торг. Беремо завдаток! Показ квартири кожного дня! Дзвонимо ,приходим на показ, не соромимось. Продаж від господаря! Швидке звільнення квартири. +38***********98 Анна, +38***********70 Вiра.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру від власника без комісії,  Глеваха

Вокзальна 45 простора однокімнатна квартира двостороння! 8/8 цегляного будинку! 40/17/10 великий балкон засклений!

Продаж 1-кімнатної квартири

! Коли цінність квартири значно перевищує її вартість. Можливий продаж за програмами, типу є-оселя та подібні! В прекрасній зручній локації ! Продається 3 кімнатна утеплена в цегляному будинку в Глевасі. Кімнати роздільні. На 4 поверсі 5-ти поверхівки. Утеплена ззовні. Вікна, та 2 балкони металопластикові. Вхідні двері подвійні зовнішні металев . Батареї замінені на нові економні. Загальна площа 62 м2, кухня-8 м2. Є вмонтована комірчина-добре підійде для шафи-купе. Квартира зі всіма зручностями та комунікаціями. Готова під чистове оздоблення. Будинок теплий та охайний. ПГТ Глеваха - сучасне, добре розвинене селище за 13 км від Києва по одеській трасі. Дуже зручне для проживання. Має ЗО та музичну школи, супермаркети, магазини, лікарню, дитсадки, церкву, стадіон, ресторан, тощо. Хороше розміщення та зручне транспортне сполучення, Автобусне та залізничну станцію. Комісію сплачує продавець. З усіх питань-телефонуйте.

Продається 3 кімнатна утеплена в цегляному будинку в Глевасі

Продам власну 2-х кімнатну квартиру на першому поверсі в смт. Глеваха Київської області, масив Глеваха, 52 кв.м. У квартирі частково зроблено ремонт, заведено нову електрику, встановлено нові меблі й техніку (відремонтовано кухню та кімнату), утеплено фасад та встановлено подвійні зовнішні двері та металопластикові склопакети, квартира тепла та суха. Санвузол роздільний, є балкон з погребом, домофон. Квартира у гарному жилому стані. Дуже хороша інфраструктура і транспортна розвязка. Школа, поліклініка, футбольний стадіон та парк, дитячий садочок . Супермаркети та магазини на будь який смак. Поруч продовольчий базар -15 хвилин пішки. В селищі є чудове озеро. Дуже швидко і легко дістатись Києва без пробок, зупинка : три маршрутних таксі у бік Києва - пішки 5 хвилин від квартири, електричка - пішки 15 хвилин. У підʼїзді є вихід у підвал, що можливо використовувати як бомбосховище. Торг, квартира звільнена й готова до заселення нових власників.

власник
Продам квартиру у Глевасі (масив)

Продам 3-х кімнатну квартиру в цегляного будинку чеського проекту. Квартира розташована на 3 поверху 5ти поверхового будинку. Загальна площа квартири 70 м кв. Житлова площа 46,6 м кв: 1-а кімната 18,6 м кв, 2-а кімната 17,1 м кв, 3-я кімната 10,9 м кв.Три роздільні кімнати. Площа кухні 8,4 м кв з виходом на лоджію. Дві засклені лоджії (одна з металопластиковими вікнами, друга з деревяними вікнами). Санвузол роздільний. Квартира двостороння, внутрішня, дуже тепла, сонячна. Гаряча вода бойлер 80л., центральне опалення. Квартира знаходиться в центральній частині Глевахи, вулиця Вокзальна. Поряд із будинком, 100 метрів, супермаркети. Інфраструктура: школа, дитячий садок, відділення поліклініки, парк выдпочинку, скейт-парк, футбольне поле, відділення банку. Чудове місце для сімейного життя. Зручне сполучення з містом Київ, Васильків, Фастів. 25 хвилин на машині до Києва. Можливо під єОселя-Програму доступного кредитування житла, Сертифікати є Відновлення. Супровід продажу здійснюється представником міжнародної компанії RE/MAX. Ціна узгоджена з господарем. Можливий торг.

Продаж 3-х квартитри Глеваха 70 м кв. Торг

Вокзальна центр! 5/5 поверхового панельного будинку! Кімнати всі окремі і санвузол! Великий балкон із зали!

Продаж 3-кімнатної квартири

Продаю 3-х кімнатну квартиру в містечко Глеваха , 5 поверховий будинок -1 поверх. Всі кімнати окреми, санвузол спільний , вбудована техніка- загальна площа 63 кВ метри. Зроблене не значне перепланування кухні . Є балкон. Поруч садок , школа , ЦНАП, бомбосховище. Зроблю додаткові фото за потребою - а взагалі приїздіть ) Власник.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру смт Глеваха (масив )

Продаж квартири від власника, з виконаним від забудовника переплануванням за індивідуальним дизайн проектом, замовленим в новому ЖК"ВЕРБА". Пропоную квартиру з унікальним плануванням вже внесеним до документів. В квартирі передбачено: дві затишні кімнати (спальні) з продуманими окремими гардеробами, мансардними вікнами, та індивідуальними санвузлами; ще один санвузол - гостьовий, та передбачений як пральня; та загальне приміщення великого обєму з цікавими просторовим рішенням завдяки геометрії стелі, до чотирьох метрів висотою , має площу 41кв.м!, та включає в собі функції кухні, їдальні та зону відпочинку. В подарунок до запропонованого додається ескізний дизайнерський проект на дві жилі кімнати і вітальню-студію з варіантами розташування меблів, а , також, варіант планування цієї квартири з трьома кімнатами, який був розроблений на додаток за потреби в додатковій кімнаті, і його легко можна втілити в життя за бажанням. Також додається кладовка у підвальному приміщенні загальною площею 6,5 кв.м., з вигідним розташуванням та правом власності і документами.

Квартира в новому Житловому комплексі

Продам світлу, простору, 2-х кімнатну квартиру в Глевасі (масив). Будинок цегляний, квартира утеплена ззовні. Поруч дитячі майданчики, ПриватБанк, Укрпошта, супермаркети, парк до зупинки транспорту на Київ 5 хвилин.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру

Двокімнатна квартира. Два балкони, з кухні та спальні, стяжка підлоги, стартова штукатурка стін, підключене та розведене опалення,встановлені радіатори, заведена вода(технічна та очищена), каналізація централізована. Корзина під кондиціонер. Лічильники: вода(два лічильники), тепло, електроенергія. Домофонія Будинок комфорт класу в затишному спальному місці, з закритою територією та власною інфраструктурою. Також є діюча інфраструктура в пішій доступності Супермаркет Фора, магазини,кафе,аптека,стоматологія,поліклініка,дитячі садочки, школа(ліцей) Чудова транспортна розвязка до Києва 20 км

Перепродаж готової квартири без переплат ЖК ВЕРБА

От хозяина, без комиссии, пгт Глеваха массив возле амбулатории, 80кв/м с мебелью, с гаражом заезжай и живи, всё есть, шикарный вид из окна, территория дома облагорожена, озеленения, развита инфраструктура.Под квартирой огромный подвал по желанию можно приватизировать под бильярд,спортзал и тд. все вопросы по телефону

От собственника + Гараж 80м/кв массив Глеваха (18 минут до м.Теремки)

Географія Глеваха

Глеваха – селище, яке розташовано в 15 км від столиці, у Васильківському районі Київської області. Купити житло в Глевасі можна як в східній частині, так і в західній. В одній частині знаходяться, переважно, приватні будинки, а в іншій – житлова нерухомість у багатоквартирних будинках різних років будівництва, в тому числі й відносно нових.

Продаж квартир у Глевасі: ціни та інші особливості

Чисельність населення селища складає близько 10 тисяч чоловік, за останні роки ця цифра істотно зросла. Це відбувається за рахунок того, що для багатьох, хто планує в передмісті купити квартиру, Глеваха виявляється дійсно непоганим варіантом.

Відстань між селом та об’єктами, що знаходяться в центрі Києва, робить місцеві ціни на нерухомість абсолютно прийнятними. А той факт, що відстань ця є не надто великою, дозволяє відвідувати столицю так часто, як це буде потрібно, в тому числі й щоденно. Недивно, що продаж квартир у Глевасі на вторинному ринку ведеться досить активно.

Квартири в Глевасі – це житло як на вторинному, так і на первинному ринку нерухомості від забудовника. Перший варіант представлено переважно п’ятиповерховими будинками, що були зведені в радянську епоху і досі продовжують користуватись попитом у покупців. Але насправді вигідно ведеться продаж житла в Глевасі в зданій новобудові, яка ще декілька років назад відносилась до первинного ринку, а сьогодні вже перейшли до категорії вторинної нерухомості. Таке житло є більш свіжим і сучасним, має зручне розташування і продуману інфраструктуру.

Більшість з тих, хто планує недорого купити квартиру в Глевасі, вторинний ринок розглядає нарівні з первинним, але вибір часто зупиняється саме на першому варіанті, і причин для цього є чимало. Головна з них – це відсутність необхідності чекати і ризикувати, вкладаючи свої заощадження в недобудований об’єкт, у той час як купити житло в Глевасі на вторинному ринку можна навіть краще, аніж в новобудові.

Оскільки селище є відносно невеликим, то дійсно вигідні оголошення, в яких пропонується терміновий продаж квартир у Глевасі, вторинний ринок чи новобудова, знаходять відгуки дуже швидко. Щоб встигнути в числі перших отримувати цікаву інформацію щодо реалізації нерухомості і можливості купівлі квадратних метрів дешево в розстрочку чи з повною виплатою, варто скористатись нашим ресурсом ЛУН. Регулярне оновлення інформації, яка зібрана з різних сайтів, надасть можливість не пропустити появу дійсно вигідної пропозиції щодо продажу житла в Глевасі.

Для зручності користувачів на нашому ресурсі зібрані актуальні квартири Глевахи з фото і детальним описом. У нас можна переглянути однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні та 5-кімнатні квартири, дізнатись, чи продаються вони з ремонтом, уточнити площу спальні, кухні та інших приміщень. Також ви зможете дізнатись про те, на якому поверсі знаходиться житло, його планування та чи надає хазяїн можливість оформлення кредиту або купівлі з розтермінуванням. Залишається обрати оптимальний варіант і укласти з власником договір. Аби купити житло дійсно по доступній ціні, варто обійтись без посередників та спілкуватись напряму з господарем.