Новое предложение!!! Продам 2 комнатную квартиру на 4 этаже 4 этажного кирпичного дома по ул. Гетьмана Полуботка, 5. Отличное расположение в самом сердце Чернигова : Красная площадь, Сквер имени Богдана Хмельницкого, третья школа и так далее. Отличный вариант под сдачу в аренду : посуточно или помесячно с пассивным доходом. Квартира в хорошем жилом состоянии, окна и балкон застеклены металлопластиком, установлен кондиционер. В подарок остается вся мебель и техника для комфортного проживания. Рассмотрим оформление под СЕРТИФИКАТ Звоните, с удовольствием покажем и ответим на все Ваши вопросы.

Полуботка Гетьмана вул., 5

Продам 4х комнатную квартиру район 5 углы, отличное состояние, ремонта не требует, остается встроенная мебель, средний этаж, в шаговой доступности вся инфраструктура.

Полуботка Гетьмана вул., 84

Продам 2-х комнатную квартиру по ул. Г.Полуботка, р-н Площади, Центр. Находится на 2-ом этаже 6-ти этажного, кирпичного дома, очень теплая. Общая площадь 50м2, кухня-столовая и две раздельные комнаты, санузел раздельный. В квартире сделан ремонт, состояние заходи и живи. Установлены качественные металлопластиковые окна (Rehau). При продаже остается вся мебель, холодильник, стиральная машина и кондиционер. Быстрая продажа, нет прописанных. Хорошее месторасположение, все необходимое для жизни в шаговой доступности, школа, садик ,магазины ,остановка, парк, площадь. Звоните, с удовольствием организую для Вас показ и отвечу на все Ваши вопросы.

Полуботка Гетьмана вул., 8а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Можлива іпотека!!! Продаж двокімнатної квартири в центрі міста! Якісний та стильний будинок зі зручною локацією та гарним краєвидом на р.Стрижень. Загальна площа 77 м2. 2 поверх із 8 поверхового цегляного будинку! Індивідуальне газове опалення, також стяжка підлоги і всі чорнові роботи виконано! Краще один раз сходити на перегляд, ніж уявляти читаючи довгі тексти! Подробиці та запис по телефону!

Полуботка Гетьмана вул., 36

2 кімнатна квартира новобудова в центрі міста Розташована на другому поверсі, дизайнерський проект, сімейний погляд на сучасне життя - Загальна площа квартири – 82,5 кв.м - Спальня, вітальня, кухня - Гардеробна кімната - Тепла підлога - Лічильники на воду, газ, світло - Якісний ремонт в світлому кольорі Продумане планування до дрібничок Телефонуйте, узгодимо час перегляду квартири!

можливий продаж по єОселя
Полуботка Гетьмана вул., 36

Продаж чудової квартири в будинку класу Еліт! ЖК «Art House» Центр Міста Чернігів Біля ЗАГСУ! Чудове місцерозташування, будинок знаходиться під охороною, відео нагляд, паркінг для жильців будинку та гостьовий а також є підземний! Поряд з будинком чудова інфраструктура, в будинку на першому поверсі комерція буде все потрібне для вашого комфорту! --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- Квартира знаходиться на зручному другому поверсі! З вікон Вашої квартири відкривається чудовий вид на історичну частину Чернігова та річку! В квартирі встановлений двоконтурний газовий котел! В квартирі виконані чорнові роботи: штукатурка стін та стелі, зроблена стяжка підлоги, розведена електрика та система опалення, зроблені відводи під кондиціонер, заведен кабель під швидкісний інтернет! Площа квартири – 97.4м² Кухня-студія – 34м² Спальня – 29м² Санвузол – 6м² Передпокій – 16м² В квартирі дуже гарне планування! Придбати саме цю квартиру - це вигідно інвестувати свої коши в нерухомість ! Перегляд в зручний для вас час! А також більше подробиць за телефоном! 0679856650

можливий продаж по єОселя
Полуботка Гетьмана вул., 36

Продам Шикарную квартиру в новом доме с автономным отоплением в Центре города, "ЖК Art House" Этот элегантный дом предлагает роскошное пространство с прекрасным видом на город. Дом находится по ул. Гетьмана Полуботка 36. Расположена квартира на 2 этаже , площадь - 97,4 м2, кухня-студия , продуманная квартира до мелочей (охрана, видеонаблюдение, паркинг). Сделан частичный ремонт: штукатурка стен и потолков, залит пол. Заведена оптика, проложены трассы под кондиционеры. Не упустите возможность приобрести этот уникальный кусочек недвижимости с очень удачной планировкой и воплотить свои мечты в жизнь! По запросу высылаю видео квартиры Звоните и Записывайтесь на просмотр. Агентов, риэлтеров - просьба не беспокоить!

власник
Продам Шикарную квартиру в центре города (97,4 м2)

Продається унікальна квартира на 2-му поверсі в новобудові з індивідуальним газовим опаленням у самому серці Чернігова, вулиця Гетьмана Полуботка, 36. Загальна площа 91.4 м² (фактична 97.4 м²) включає величезну кухню-студію 34.3м² та простору кімнату площею 29.3м², квартира легко може бути переобладнане в 4 окремі кімнати завдяки вільному плануванню. Особливості квартири: Великі вікна: 6 панорамних вікон з виходом на дві сторони світу, що забезпечують багато природного світла та чудові види. Стіни: Зовнішні стіни з цегли, що гарантують відмінну теплоізоляцію та довговічність. Лоджія: Велика лоджія з реальною площею, яка вдвічі більша за зазначену у документах та фактично є видовою опалюваною кімнатою 12 м² (додаткові 6 м² у подарунок). Частковий ремонт: Вже виконано якісну штукатурку стін та стелі, залито підлогу, проведено електричну прроводку мідним кабелем, розведено сітку витою парою та оптичним кабелем, підготовлено траси для установки кондиціонерів. Інфраструктура: Житло розташоване у відмінному місці з добре розвиненою інфраструктурою, усе необхідне для комфортного життя знаходиться в межах короткої пішої прогулянки: дитячий садок, школа, аптека, центр міста з ресторанами та кафе. Близькість до річки (Золотого пляжу), парку та лісу додає особливої цінності цій нерухомості. Незалежно від того, чи плануєте ви створити сімейну оселю або місце творчого натхнення, ця нерухомість пропонує безмежні можливості для особистого налаштування. А розташування поблизу розвиненої фітнес-зони спонукатиме до прогулянок та зайнять на свіжому повітрі. Не упустіть можливість стати власником цієї виняткової нерухомості з великим потенціалом для індивідуального перепланування та унікальним розташуванням. Запрошуємо на перегляд! По запиту надається відео квартири.

власник
Ексклюзив! Простора Квартира в ЖК Art House, Полуботка 36 (97.4 м2)

Продаж 1 кімнатної квартира в новобудові Загальна площа 57.2м2 ціна 2 631 200 грн - чистова стяжка на підлозі , на стінах якісна штукатурка - прокладені сантехнична та електрична системи - вікна і балконні блоки REHAU - індивідуальне опалення , котел Protherm та радіатори з терморегулятором. - якісні вхідні двері , гідроізоляція у с.в. - парковка , наземна та підземна , відеонагляд , укриття Біля будинку буде облаштований дитячий майданчик . поряд школа , парк , історичний центр гарний вид з вікна , річка , розвинута транспортна інфраструктура . за деталями 0677731*31 Олександр +3809933*2223 Мстиславська 18 АН Благострой

Продам 1 кімнатну по Гетьмана Полуботка 36

Продаж 1-кімнатної квартири по вул. Гетьмана Полуботка 120 Площа квартири: загальна 30м2 житлова 15,2м2 кухня 7,3м2 Квартира знаходиться на першому поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. В квартирі зроблений косметичний ремонт. Меблі та техніка залишається при продажі Квартира тепла. Не кутова. Чистий підїзд ,гарні сусіди. Поряд знаходиться дитячі садки та школа, стомат поліклініка . 10 хв пішки до ринку Нива, Міського парку . Ціна: 23500$ 09******26 Юлія

Продаж 1к квартири вул.Гетьмана Полуботка 120

Пропонується для продажу 2-на квартира загальною площею 57 м2 в центральній частині міста по вулиці Гетьмана Полуботка 24, затишний та спокійний район міста. Квартира розташована на 3-му поверсі, роздільні кімнати, косметичний ремонт. Стан квартири дозволяє заїхати і жити, меблі та техніка залишаються. Телефонуйте для показів

2-на сталінка в центральній частині міста YV

Продаж однокімнатної квартири 49 м2, р-н ЗАГСУ. Підходить Єоселя 3%, сертифікат за знищене майно. Переваги: 1.Будинок побудований з якісних матеріалів, ззовні утеплений. 2. В квартирі зроблена чорнова стяжка, металопластикові вікна, встановлені радіатори та двухконтурний газовий котел. 3.Є можливість зробити гардеробу кімнату для зберігання речей. 4.Квартира не кутова, світла і тепла середина будинку. 5.На території будинку підземний і відкритий паркінг, для Вашої зручності 6.Чудова локація, поруч парк, школа, дитячі садочки, продуктові магазини, кафе, зупинка громадського траспорту та інше. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації та перегляду квартири, телефонуйте в будь-який зручний час

Гетьмана Полуботка улица, 36, Красный Мост, Чернигов, Черниговская 60000.0 USD

Новобудова в центрі міста. ЖК «ArtHouse» Іпотека 3%+ приємний бонус для Вас від нашої агенції нерухомості. Зверніть увагу: - житло бізнес-класу, підземний паркінг, закритий двір. - простора однокімнатна квартира. Загальна площа-57м2, кухня-17м2. - Розташована на 3-му поверсі 8-ми поверхового цегляного будинку, який утеплений пінополістиролом та мінеральною ватою. Висота стелі-2, 75. - Зроблені всі чорнові роботи, проведені стандартні комунікації, панорамні вінкна, двоконтурний котел. Будинок вже частково заселений. - Локація-центр міста. В пішій досяжності вся центральна інфраструктура міста. Телефонуйте вже зараз! Відповім на додаткові питання та організую показ квартири!

Гетьмана Полуботка улица, 36А, Деснянский, Чернигов, Черниговская 65000.0 USD

Видова простора квартира в одному з найкращих ЖК міста . Квартира простора, світла з вдалим плануванням. В квартирі виконані ремонтні роботи : зі стяжки підлоги та стін. Встановлений котел та радіатори. Квартира має особистий вихід на власну терасу з видом на Стрижень. Благоустроєм будинку займається правління ОСББ. В будинку є підземний паркінг. Якщо Ви поціновувач життя в центрі - цей варіант саме для Вас .

Гетьмана Полуботка улица, 36, Чернигов, Черниговская 65000.0 USD

Ви мріяли мешкати у центрі міста , де культурне життя кипить буквально у ваших дверей? Пропоную вам не просто квартиру , а ключ до життя вашої мрії! Унікальна пропозиція двокімнатної квартири у самому серці міста Чернігів . Чудове перепланування обєднало функціональні зони кухні- столової та вітальні, яка стала ідеальним місцем для відпочинку і спілкування в створеній атмосфері затишку і комфорту ! Затишна спальня з бездоганним ремонтом не залиште вас байдужим . Зі спальні є вихід на балкон ( до речі є погреб , який за потреби може служити як укриття ). Сучасний та стильний ремонт зроблений з найкращих та якісних матеріалів! Кожна деталь ретельно продумана щоб виправдати та перевершити ваші очікування! Ідеальне розташування в кроковій доступності від найкращих ресторанів , парків, театрів та музеїв нашого прекрасного міста є ідеальним вибором для тих , хто цінує час і прагне насолоджуватись життям тут і зараз ! Не пропустіть шанс бути власником ексклюзивного житла в престижному районі , що ж символом успіху та високого статусу !

Гетьмана Полуботка улица, 24, Центр, Чернигов, Черниговская 69999.0 USD

Продаж двокімнатної квартири в центрі міста. На що звернути увагу: 1. Простора квартира загальною площею 50 кВ. м 2. Розташована на вигідному 2 му поверсі, 6ти поверхового цегляного будинку. 3. В квартирі зроблено новий ремонт. Частково залишаються меблі та техніка. Можна заїзджати вже сьогодні, отримуючи лише задоволення від покупки. 4. Знаходиться квартира за адресою Г. Полуботка. У кроковій доступності вся центральній інфраструктура міста, гарна транспортна розвязка. 5. Чудовий варіант як для життя, так і під бізнес. 6. Документи готові до продажу, прописаних немає. Телефонуйте з питань стосовно квартири та її перегляду за номером вказаним у оголошенні. ВІкторія XXXXXXXXXX АН « НоваЛад».

Гетьмана Полуботка улица, 8А, Центр, Чернигов, Черниговская 55000.0 USD

Продаж чудової квартири в будинку класу Еліт! ЖК «Art House» Центр Міста Чернігів Біля ЗАГСУ! Чудове місцерозташування, будинок знаходиться під охороною, відео нагляд, паркінг для жильців будинку та гостьовий а також є підземний! Поряд з будинком чудова інфраструктура, в будинку на першому поверсі комерція буде все потрібне для вашого комфорту! --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- Квартира знаходиться на зручному другому поверсі! З вікон Вашої квартири відкривається чудовий вид на історичну частину Чернігова та річку! В квартирі встановлений двоконтурний газовий котел! В квартирі виконані чорнові роботи: штукатурка стін та стелі, зроблена стяжка підлоги, розведена електрика та система опалення, зроблені відводи під кондиціонер, заведен кабель під швидкісний інтернет! Площа квартири 97.4м² Кухня-студія 34м² Спальня 29м² Санвузол 6м² Передпокій 16м² В квартирі дуже гарне планування! Придбати саме цю квартиру - це вигідно інвестувати свої коши в нерухомість ! Перегляд в зручний для вас час! А також більше подробиць за телефоном!

власник
Гетьмана Полуботка улица, 36, Красный Мост, Чернигов, Черниговская 85000.0 USD

Продается нестандартная, большая, уютная квартира 95 м2 на 3-м этаже 10- ти этажного кирпичного дома (одна на этаже) по ул. Полуботко, рядом с педуниверситетом. Квартира с евроремонтом. Автономное отопление-двухконтурный котел. Дом теплый, оплата за отопление в самые холодные месяцы до 1000 грн. Большой, совмещенный санузел. Остается мебель на кухне, в прихожей, санузле, остальное по договоренности. Есть подвальное помещение. Подъезд со своим бомбоубежищем. Рядом отличная инфраструктура- остановки, школа, детсад, магазины и др. Звоните! Организуем показ в удобное для Вас время! Реальному покупателю хороший торг!

Квартира Элит-класса 95 м2 возле педуниверситета

ЦЕНТР! Продається! Сучасна укомплектована 2-кімнатна Квартира (тепла, економна, зручна та вигідна), повністю готова для проживання. Заходь та живи! (В добротному цегляному будинку). -- з Новими Меблями, новою поб.технікою, якісним Євроремонтом в самому ЦЕНТРІ біля Площі, вул. Пятницька-вул.Г.Полуботка. Вид на парк Б.Хмельницького. Дуже зручна ТОП-локація/супер розташування. Абссолютно все у Вас поряд під рукою! -- Квартира дуже тепла і єкономна по комун.посл. -- Ремонт 2020р , увага: для ремонту використані реально всі-всі якісні матеріали і звичайно,-з хорошим смаком підібрано..Робили для себе(не на продаж) -- Нова фірменна сантехніка, повністю замінена вся мідна проводка в квартирі. -- Нові Авторські меблі. -- Новий якісний БОЙЛЕР -тобто (завжди гаряча вода= 24/7/365) -- Новий балкон і блок, нові М/п Вікна REHAY, нові двері Abwer (три замка, защита от взлома) -- Ламінат теж дуже якісний. -- Поряд також 3 школа, дитячий садочок. -- В дворі паркомісце. --Завжди є світло(невідключали в налютіші блекаути) -- Потужний/високошвидкісний інтернет. -- Під’їзд чистий, все закривається на ключ. Сусіди солідні та порядні. -- Маємо також підсобне приміщення. Для активних ділових людей, які бажають, щоб все було поруч - ідеальний варіант. P.S. Якщо ви хочете випити зранку чашку кави милуючись парком Хмельницького, а повечеряти в ресторані в пішій доступності _ ця квартира для вас. * Ціна договірна. Реальному покупцю- Можливий Торг :-) * Конкретні деталі- телефонуте уточнюйте!

2-кім.Кв. ЦЕНТР/Парк Хмельницького. Все Нове. Меблі.Техніка/ЄВРОРЕМОНТ

Продаж трикімнатної квартири вул. Гетьмана Полуботка 75м2. Переваги: 1.Зручне планування квартири, три окремі кімнати,великий хол, два балкони,роздільний санвузол. 2.Стан квартири дозволяє заїхати та жити, металопластикові вікна,болкони оброблені деревом. 3.Квартира тепла,не кутова, окремий тамбур на три квартири. 4.Встановлено лічильники:світло,вода,газ,загальний лічильник тепла на будинок. 5.Поруч з будинком міський парк культури,школа,дитячий садок,зупинка громадського транспорту,продуктові магазини. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації та перегляду телефонуйте в зручний для Вас час

Центр міста, ціна менша ніж у забудовника 1м2-520$ СЕРТИФІКАТ(NN)

Двокімнатна квартира в новому будинку по вул. Гетьмана Полуботка. Квартира з чистовою стяжкою на підлозі, на стінах якісна штукатурка, прокладені сантехнична та електрична системи. Також встановлені металопластикові вікна і балконні блоки від компанії REHAU. Головна перевага - індивідуальне опалення. В квартирі встановлені сучасний котел європейського зразка Protherm та якісні радіатори з терморегулятором. Індивидуальною системою опалення можно управляти самостійно, виставляючи оптимальну температуру в кімнатах по своїм перевагам. Біля будинку буде облаштований дитячий майданчик . Ведеться відеонагляд По всім питанням дзвонити по тел. 05******05, denarluxgroup.com.ua.

Двухкомнатная квартира в  ЖК "ART HOUSE"

В продажі 2кімнатна квартира по вул. Гетьмана Полуботка. Загальна площа 81.7м2 ціна 3635000 - чистова стяжка на підлозі , стінах якісна штукатурка, - прокладені сантехнична та електрична системи. - вікна і балконні блоки REHAU. - індивідуальне опалення , котел Protherm та радіатори з терморегулятором. - якісні вхідні двері , гідроізоляція у с/в - парковка , наземна та підземна , відеонагляд , укриття Біля будинку буде облаштований дитячий майданчик . поряд школа , парк , історичний центр за деталями 0677731*31 Олександр +3809933*2223 Мстиславська 18 АН Благострой

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі міста

Центр! Сталинка! Красивая 1-комнатная квартира в достойном доме, ул.Гетьмана Полуботка, р-н Площади. Драмтеатр! Расположена на 4-ом этаже 4х-этажного кирпичного дома, общая площадь которой составляет 43м2, просторная кухня. Квартира с достойнейшим ремонтом, добротная новая мебель и техника. Интереснейший проект! Комната с балконом выходят в тихий двор. Металлопластиковые окна, бойлер. Счетчики на воду, счетчик на отопление в доме. Рядом Драмтеатр, площадь, парковая зона, супермаркеты, центральный рынок. В шаговом доступе школы, садики. Удобная транспортная развязка. Продажа с техникой и мебелью. Войти и жить!

Центр! 1-ком. квартира ул.Гетьмана Полуботка р-н Площади Сталинка 43м2

Продам квартиру в центре города с новым ремонтом и автономным отоплением. Ул. Гетьмана Полуботка. Новый дом. Квартира светлая, солнечная, не угловая. Кухня студия и спальня. Остаётся встроенная кухня. Крыша над квартирой выкуплена и может быть использована как зона отдыха. Звоните организую показ. Оксана Агентство Недвижимости Прогресс.

Продам евродвушку с автономным отоплением в центре города
1 - 24 з 26 результатів

Географія Чернігів