Продам 4 кімнатну квартиру на нижній польовій 80кв.м. загальної площі. В ній не шкода все валити і робити на свій смак, ви жодної копійки не переплатите за чуже "на перший час вистачить", чи дешевенькі вікна чи шпалери "аби було". Бо нема нічого більш постійного ніж тимчасове. Місця для вашої фантазії вистачить, можна обєднати дві кімнати і зробити велику залу з виходом на свій власний оглядовий майданчик на крутому балконі. Тому не зволікайте і не прогавте цікаве планування для втілення ваших мрій.

Вітрука вул., 42/7

Вітрука вул., 45

Запрошую вас відчути розкіш та комфорт з цією розкішною квартирою преміум сегменту Пропонуємо вашій увазі двохкімнатну квартиру в зданому та заселеному будинку якісної побудови ЖК Фаворит один з найкращих житлових комплексів міста Житомир. Закритий двір, в якому обладнаний дит.майданчик, величезна парковка, магазини, салони краси, спортзал та інше... Неймовірно красива та простора, в кожній кімнаті неперевершений вид з вікна. Є відкритий балкон З індивідуальним опаленням та підігрівом підлоги, сучасним дизайнерських ремонтом та технікою від провідних виробників Кожен куточок цього простору вражає своєю елегантністю та функціональністю Краще один раз побачити цю квартиру, щоб переконатися в її неперевершеності Запрошуємо на огляд!

Вітрука вул., 49
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В продажі однокімнатна квартира, в тихому районі. Будинок знаходиться в дворі. Вікна не на дорогу. Пятий поверх девятиповерхового будинку. Квартира не кутова, дуже тепла. Встановлений двуконтурний газовий котел. Дуже демократичні ціна на комунальні послуги. Стан жилий. Лоджія 6 метрів - засклена. Ліфт працює.

Вітрука вул., 31

Продам 2к. квартиру, Новобудова, ЖК Фаворит 4/10, некутова, обща площа 60 м.кв., жила 33 м.кв., кухня 9 м.кв., евроремонт, АВТОНОМНЕ опалення, підігрів підлоги - коридор, санвузол, кухня. Балкон не засклений, використовується як тераса для ранкової кави. Закритий двір, дітячий майданчик. Поруч школа 24 та дитячий садочок, АТБ та інші магазини, транспортні зупинки. Залишаються дві шафи-купе, кухня. Решта меблів по домовленності (тоді дешевше). 82500 $ ТОРГ

Вітрука вул., 49

Продаж від власника!!! Пропоную чудову двокімнатну квартиру в ЖК «Фаворит» в мікрорайоні Промавтоматики по вулиці Вітрука 6-Б Квартира розташована на 7-му поверсі 10-ти поверхового будинку Загальна площа квартири - 56.4 кв.м. Дизайн виконаний в сучасному стилі, простора кухня-студія з вбудованою технікою та кондиціонером, з великими балконними вікнами, що робить її максимально світлою та затишною, встановлене автономне опалення та підігрів підлоги ЖК закритого типу, має гарну прибудинкову територію, зони відпочинку, дитячі майданчики, майстерню дитячих свят, студію-краси, тренажерний зал, стоматологію, магазин, 3 пункти охорони 24/7 та відеоспостереження. Поряд багато супермаркетів, аптеки, школа та багато іншого. Кращої інфраструктури для комфортного проживання Ви не знайдете) Квартира продається з меблями, ціна - 85000 $ За більш детальною інформацією та за оглядом квартири телефонуйте за вказаним номером. Рієлторів прошу не турбувати.

власник
Продається 2х кімнатна квартира *Фаворит*

Продається 1-но кімнатна квартира по вул. Вітрука 17б. Цегляний будинок. 1-й поверх з 5-ти. Є можливість зробити окремий вхід. Метраж 35м2, з просторою кухнею 9м2. Санвузол з душовою кабіною. Косметичний ремонт. Металопластикові вікна, нова газова колонка. Квартира дуже тепла, затишна. Продаж з усіма меблями та технікою Стан гарний, житловий. Зручне розташування будинку: поряд садочок, школа, магазини, зупинка транспорту

1-но кімнатна картира по вул. Вітрука. ТЕРМІНОВИЙ продаж!

Квартира розташована в районі Молодіжного ринку, що на Польовій. Газова колонка на горячу воду. Метало пластикові вінка. Заскленний балкон. Квартира в жилому стані під ваш індивідуальний ремонт. Поруч супермаркет АТБ, ринок, пошта, банк, дитячий садочок, полікліника та зупинка громадського трансорту. Зручне транспортне сполучення.

Витрука улица, 13, Полевая, Житомир, Житомирская 39500.0 USD

Продається 3-кімнатна квартира в елітному житловому комплексі клубного типу. ЖК Фаворит - парковка, дитячий майданчик, магазини, дитячий ігровий центр, спортивний комплекс, цілодобова охорона та відеоспостереження - ціле містечко у місті. Квартира з готовим ремонтом! Розташована на панорамному 10 поверсі з 11. Є технічний поверх. Вікна виходять на вул. Вітрука та у двір комплексу. У квартирі є балкон, засклений та утеплений. Кімнати РОЗДІЛЬНІ, квартира з оригінальним плануванням. АВТОНОМНЕ опалення. Метраж 84м2. Залишаються всі меблі та вбудована побутова техніка. Вхід у квартиру через тамбур із броньованими дверима додатковий захист вашого майна. НОВИЙ будинок, НОВІ меблі, НОВЕ, комфортне життя вашої родини всього в одному дзвінку від Вас.Код в базі партнера 160

Витрука улица, 6, Промавтоматика, Житомир, Житомирская 130000.0 USD

Квартира по типу Малосімейка знаходиться на польовій в районі Сімейного ринку в Кірпічному будинку .некутова 18 кв кімната .з кухні є вихід на лоджу яка на всю квартиру .бойлер , вмонтована кухня і шкаф купе залишається .Чисти продаж .Ніхто не зариєстрований.

Витрука улица, 55, Житомир, Житомирская 28000.0 USD

Житлові комплекси у Житомир

Продаж 3-х кімнатної квартири в сучасному ЖК «Фаворит». Закрита територія. Після будівельників. Право власності. Гарне планування. Зроблена стяжка на підлозі. Штукатурка стін. Розведена електрика.

Витрука улица, 6Б, Королевский, Житомир, Житомирская 91000.0 USD

Квартира на середньому поверсі в тихому районі. Поруч школа садочок ринок зупинка. Без євроремонту. Лічильники на все.Чистий підʼїзд . Гарні сусіди.

ул. Витрука, 43, Полевая, Житомир, Житомирская 37250.0 USD

Продам однокімнатну квартиру в районі Верхньої Польової. Не кутова. Балкон заселений МП. Кахель у санвузлі. Лічильники, колонка, в коридорі ніша. Хороша інфраструктура. Поряд школа, садочки, зупинки, базарчик, супермаркет "АТБ", поліклініка, перукарні тощо. Великий двір дуже зручний для прогулянок з дітьми.

Витрука улица, 27, Полевая, Житомир, Житомирская 32000.0 USD

Продається 1-но кімнатна квартира, в районі Сімейного ринку. Капітальний ремонт. МП вікна. Велика лоджія- 6 кв.м., засклена мп. Нові: труби, сантехніка, столярка, кахель, бойлер, гардеробна. Залишаються вмонтовані кухонні та кімнатні меблі.

Витрука улица, 53, Полевая, Житомир, Житомирская 29900.0 USD

Продається 1-но кімнатна, малогабаритна квартира в МС, в районі Нижньої Польової. Не кутова. Жилий стан. Велика лоджія- 6 кв. м., засклена. Бойлер. Кладовка.

Витрука улица, 49, Полевая, Житомир, Житомирская 26000.0 USD

Терміново продається 1-но кімнатна квартира, поліпшеного планування. Жилий стан. Бойлер. Вирівняні стіни та стелі. Лічильники. Балкон засклений.

Витрука улица, 12, Промавтоматика, Житомир, Житомирская 31000.0 USD

Дослідити місцевість

КВартира по типу Малосімейка , знаходитьсяна польовій в районі Сімейного ринку з добре розвинутою інфраструктурою , поряд ринок, АТБ, школи , садочки.Квартира не кутова , дуже тепла придатна для життя.Ніхто не рареестрований.

Витрука улица, 55, Полевая, Житомир, Житомирская 25000.0 USD

Продаж 1 кім квартири в р-н Польової по вул .Вітрука (Сімейний ринок) Квартира розташована на 5/5керамзитопанель, не кутова, 32/18/5м2, житловий стан, мпо, газ.колонка ,св/с, дах перекритий, осбб Меблі та техніка за домовленістю. В кроковій доступності вся інфраструктура 35000$торг Пропозиція від агенції з нерухомості За більш детальною інформацією і стосовно перегляду- телефонуйте

Продаж 1 кім квартири р-н Польова

Продам 2х кімнатну квартиру 9/9панель, дах високий, утеплена, балкон засклений є шафа для зберігання речей, також є лоджія . Зроблено ремонт, сантехніка замінена, мп вікна, частково меблі, двері замінено всі. -Загальна площа 53кв.м -Кімнати окремі 18.3кв.м та 11.3кв.м - Коридор 8.4кв.м - Кухня 8.8кв.м - Санвузол окремо від ванної кімнати . Лічильники: газ, вода ,світло. Бойлер. За детальнішою інформацією звертайтесь Ан Оберіг Віра 09*********44.

Продам 2х кімнатну квартиру по вул. Вітрука

Продається 2 кімнатна квартира, покращеного планування, вул. Вітрука, 52\36\8, не кутова, всі кімнати та санвузол роздільні, загальною площею 52 кв.м., установлені лічильники на газ та воду, засклена лоджія та балкон, простий жилий стан. Зручне місце розташування, поруч школи, садочки, зупинки транспорту, терміновий продаж в зв’язку з сімейними обставинами, додаткова інформація по телефону, фото по бажанню висилаю на вайбер

Продається 2 квартира, покращеного планування, вул. Вітрука,

Продам малосімейку по вул. Вітрука,гарний косметичний ремонт, МПвікна, меблі та техніка залишаються. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Продам 1но кімнатну квартиру (малосімейка)

Продаж квартири на Польовій . вул. Вітрука . Розвинута інфраструктоура :магазини,базар, парк,школа,садок. Квартира покращеного планування ,знаходиться на 4 поверсі 9 поверхового цегляного будинку . Санвузол роздільний. Хороший жилий стан. Балкон та велика лоджия. Вікна МП. Автономне газове опалення. Ціна 63000у.о.

Продаж квартири Польова з А.О.