Без комісії. Продам 1кім. квартиру в м.Вишневе, ЖК Чорновола, вул.Чорновола,50А, 36/16/9кв.м., 7/9пов. Квартира з євроремонтом. Є меблі і техніка: мякий куточок, шафа-купе, кухня з вбудованою технікою - газова плита, витяжка, холодильник, бойлер, пральна машина. Квартира в середині будинку, дуже тепла. На світло, газ, воду встановлені лічильники. Мінімальні комунальні платежі. Планування роздільне. Санвузол суміжний. Велика лоджія 4кв.м. з видом на Київ. Цегляний будинок 2015 року. Закритий двір, відеонагляд. Багато місць для паркування. Розвинена інфраструктура району - дитячі садочки, школа, супермаркети, відділення банків, салони, кавярні. Зручна транспортна розвязка - поруч зупинка маршруток - до метро 15 хвилин, 302 маршрутка до Контрактової площі. Поруч залізничний вокзал - до Шулявки - 16 хвилин,до метро Вокзальна - 20 хвилин. Ціна 47000у.о. Документам більше 3х. років. Оформлення мінімальне - 1%. Без комісії. єОселю, постанови, єВідновлення розглядаємо. Запрошую на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чорновола вул., 50А

У продажу двокімнатна квартира зі стильним свіжим ремонтом у новому ЖК комфорт-класу ЖК Чорновола. Будинок монолітно-каркасний, утеплений, з індивідуальним газовим опаленням в кожній квартирі. Введено в експлуатацію листопаді 2018р. Площа – 58,9 кв.м. Поверх 2/10 Планування: – кухня 14,3 кв.м. – спальня дитяча 12,3 кв.м. – спальня основна 17,2 кв.м. – с/в роздільний, ванна кімната та туалет; – великий передпокій. У квартирі зроблено дизайнерський, продуманий до дрібниць, ремонт. Всі меблі виготовлялися за індивідуальним проектом безпосередньо під цю квартиру (не массмаркет). Індивідуальне газове опалення за рахунок газового котла та теплої підлоги, що дозволяє регулювати температуру та економити на комунальних. Продається зі всією необхідною технікою та меблями. Розвинена інфраструктура, на території будинку дитячі майданчики сортмайданчик. У пішій доступності 2 супермаркети Сільпо, АТБ, Фора, Новус. Нещодавно відкрився Макдоналдс, ТРЦ. Школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок.

можливий продаж по єОселя
Чорновола вул., 48

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Ця приваблива 1-кімнатна квартира знаходиться на південній стороні, що забезпечить вам більше сонячних променів та тепла протягом дня. ЖК комфорт класу гарантує вам зручне та сучасне життя. А розташування на другому поверсі забезпечує легкий доступ та комфортне проживання. В квартирі виконаний якісний ремонт, і вона повністю укомплектована меблями та технікою - все залишається для вашого комфорту. Індивідуальне опалення з газовим котлом та теплою підлогою по всій квартирі забезпечать вам затишок та економію на опаленні. Торг - це ваш шанс забезпечити собі ще більше вигідних умов. Не сумнівайтеся, торгуйтеся, і мрійте про своє ідеальне житло. Не втрачайте часу - зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та обговорити всі деталі! Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Чорновола вул., 47д
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «Черрі Таун», вул. Чорновола, Бучанський район, місто Вишневе, станція метро "Термки" або "Академмістечко" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-886-854 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «KM Груп». 4-й поверх 9-ти поверхового будинку. Загальна площа - 57.7 кв.м: кухня 12,5 кв.м, 2 кімнати, 1 балкон, 1 лоджія, 1 роздільний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Продається з меблями та технікою. Вартість - $76 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Чорновола вул., 2

Продається 1к. квартира у Вишневому, біля переїзду. Загальна площа 37 кв. м., поверх 2/3. Квартира повністю мебльована, з усією необхідною технікою, у житловому стані. Є газ! Вікна виходять на подвіря, на дитячий майданчик. Підлога ламінат, встановлений бойлер на 80 літрів. Подвійні вхідні двері в квартиру захищають від зайвого шуму та зберігають тепло. За плануванням кухня студія з великим розсувним диваном, а також в окремій кімнаті двоспальне ліжко. У квартирі продумано місця для зберігання речей. Інфраструктура: Поруч продуктові магазини, ринок, переїзд, аптеки, дитячий садок, зручна транспортна розвязка. ID: 71555

Чорновола вул., 36

Продається 2 кімнатна квартира, ЖК CherryTown, вул. Чорновола, буд. 46Б, м. Вишневе, Бучанський р-н, Київська обл. Будинок комфорт класу, монолітно-каркасний, 2017рік. 1 високий поверх 9 поверхового будинку. Загальна площа 58.3 кв.м, житлова 26.2 кв.м, кухня - студія 10.08 кв.м, передпокій 15.6 кв.м, висота стін 2.8 м. Панорамні вікна. Балкон засклений та об`єднаний з кухнею. Санвузол сумісний. Зроблено сучасний ремонт в світлих тонах. Є вся необхідна техніка та меблі. Бойлер, інсталяція, біде, пральна машина. Вмісткі шафи-купе, велике ліжко, шкіряний диван, телевізор. Двухконтурний котел. Територія ЖК закрита. В дворі дитячий майданчик і зелена зона відпочинку. Під будинком Фора, АТБ, стоматологія, аптека, СТО, зупинка громадського транспорту в різні напрямки. ЖД станція 10 хвилин пішки. Податки мінімальні. Право власності більше 3 років. Розглянем програму єОселя, єВідновлення. Телефонуйте, готові до швидкої угоди. Ціна 75 000 у.о.

можливий продаж по єОселя
Чорновола вул., 46Б

Новий будинок в ЖК «Чорновола», затишна квартира з капітальним ремонтом, меблями та технікою. Індивідуальне газове опалення. Функціональне планування: передпокій, санвузол, кухня обєднана з балконом та окрема кімната. Презентабельний під’їзд, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, до ст.м. "Теремки" - 15 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Чорновола вул., 50A

ПРОДАЖ ТЕРМІНОВО! Без комісії. 2-кім. квартира. м. Вишневе, південна сторона. Вул. Чорновола, 42б. Поверх 2 з 9. Площа - 54 кв. м. Загальний тамбур, поруч добрі привітні сусіди. Квартира одностороння, вікна на захід, з ремонтом, меблями та технікою. Окремі кімнати- 17 та 12 кв.м, засклений утеплений балкон, роздільний санвузол, велика кухня- 9 кв.м. Підведено інтернет та кабельне. Стан гарний, можна заходити та жити, все залишається. Фото відповідають на 100%. Є відео. Будинок 2001 року, утеплена панель, висота стелі 2,6 м, дуже чисте парадне, домофон, доглянута прибудинкова територія, парковка, дитячий майданчик у дворі. Державні школи, дитячі садки, магазини, супермаркети, ринок, лікарня, поліклініка, ЦНАП, салони, кафе, ресторани, , спорт зали, залізнична станція, зупинка громадського транспорту-все в 5 хвилинах ходьби від будинку. Телефонуйте, перегляди за попередньою домовленістю. Розглядаємо продаж по держпрограмах, єВідновлення.

Продам 2-кім.кв. Без комісії. єОселя. Вишневе. вул.Чорновола, 42б.

Продаж двокімнатної квартири у Вишневому, вул. Вячеслава Чорновола 42 Загальна площа квартири 52.3 м2 Кімната 1 - 14.3 м2 Кімната 2 - 9.7 м2 Кухня - 8.1 м2 Санвузол - 3.5 м2 Коридор - 2.2 м2 Будинок 2-поверховий, на 1-му поверсі коридор, на 2-му поверсі розміщено 2 кімнати, кухня, санвузол. Будинок цегляний. Вікна виходять у двір та на дорогу. Тихе та затишне місце. Кімнати суміжні. Минулого року був зроблений косметичний ремонт. Встановлені металопластикові вікна. Квартира укомплектована. Підходить як для власного проживання, так і під орендний бізнес. Продається з меблями та технікою. На кухні встановлений газовий котел, а також лічильники на газ та електроенергію, водопостачання. Санвузол суміжний, встановлена ванна, облицювання - кахель. Є балкон, незасклений. Окремо на вулиці є кладова. Територія огороджена парканом, є власний двір. Спокійні та доброзичливі сусіди. У дворі є дитячий та спортивний майданчик. Добре розвинена інфраструктура. Поруч дитячі садки, школи, супермаркети (зокрема "Новус"), поліклініка, ринок, поштові відділення та банки, аптеки, салони краси, ресторани, а також багато місць для прогулянок і парків. Зупинка громадського транспорту біля будинку. Поруч міська електричка - в 10 хвилинах ходьби. Готові документи, право власності більше 3-х років. Прописаних немає. Можливий продаж по безготівковому рахунку. Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир. Для більш детальної інформації телефонуйте!

Терміновий продаж 2к квартири Вишневе  вул. В Чорновола 42А.

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Вишневе

Географія Вишневе