Без комісії! ЖК Ярославичі; Вишгород, Кургузова, 1а корп.3, АППС-люкс; стіни: керамзито-бетон; 2 кімн. кв., 19/20 поверх, площа: 73/35,5/11,5 кв.м. Продаж квартири з гарним краєвидом. Новий ремонт (робили для себе)! Якісна вбудована кухня та укомплектована побутовою технікою (варильна поверхня, духова шафа, витяжка, микрохвильова, очисник води) від найкращих світових виробників. Повністю укомплектована новими меблями та технікою. Великі вбудовані шафи. Санвузол сумісний, якісна сантехніка, бойлер, пральна машина. Ідеальне парадне, 3 ліфти, консьєрж, пожежна сигналізація. лічильники. Квартира дуже тепла, є лічильник на тепло. Біля будинку супермаркет, дитячий майданчик, парковка. Можливий продаж по програмі єОселя, сертифікат! Ціна: 69 500 USD Без комісії для покупця!

можливий продаж по єОселя
Кургузова вул., 1а к3

Вашему вниманию предлагается двухуровневая двухкомнатная квартира в уютном городе Вышгород ЖК "STAR LIFE", во дворе детская площадка, во дворе парко места, идеальное место вокруг лес море ,река Днепр и недалеко река Десна , остановка автобуса маршрутки возле дома ,на машине до Киева 5 мин ,в квартире дизайнерский ремонт ,Электрическийподогрев пола двух внешних террас всей квартире проведён водяной теплый пол.МЕБЕЛЬ ПО ДОГОВОРЬОННОСТИ , 2 санузла, 1 этаж душевая Кабина, туалет, 2 этаж ванна,, туалет!! . На подъезде установлена система Смарт Home ОМО, можно открывать дверь подъезда через приложение телефона, или через брелок.Без %

Шолуденка вул., 20

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Найкраща пропозиція в Вишгороді! Простора 1-кімнатна квартира з ремонтом в ЖК "Берізки" за адресою: мікрорайон Берізки, буд.6. Площа 56,4 м.кв, 15-й поверх з чудовим видом на Київське море. Будинок монолітний 2011 року. Функціональне планування, затишна простора спальня, великий санвузол, балкон. Ремонт у світлих кольорах, меблі та техніка від відомих виробників (Gorenje, Liebherr, Blesk, Ravak, Bosch). Зроблена містка гардеробна кімната продуманою системою зберігання. Будинок закритого типу з відеонаглядом, ОСББ, газова котельня, дизельний генератор великої потужності. Продаж без комісії. Запрошую на перегляди! Контактуйте для деталей.

ексклюзив
мкрн. Берізки вул., 6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Розглядаємо під державні програми єОселя, єВідновлення!!! Квартира з гарним плануванням та сучасним і якісним ремонтом! Простора кухня-гостинна, велика кімната з балконом. Є ще один балкон на кухні і він облаштований під робочій кабінет з теплою підлогою! Квартира повністю укомплектована, має всі необхідні меблі та техніку. Поруч дитячий майданчик, футбольний стадіон, зупинка громадського транспорту, магазини, аптеки, супермаркети, кавʼярні, дитячі садочки, школи, лікарня, поліклініка. Не витрачайте свій час на пошуки, ця квартира на 100% для вас!

Шолуденка вул., 2г

ЖК "Сіті Парк" Загальна площа: 58.4 м² Кількість кімнат: 2 кімн. Адреса: вул. Набережна 8Д, корпус 4 Ця прекрасна двокімнатна квартира знаходиться в самому серці Вишгорода у ЖК "Сіті Парк". Розташована на 4 поверсі, вона пропонує комфортне проживання в затишному середовищі. Основні переваги квартири: Функціональне планування: Кухня з виходом на балкон, дві кімнати 18м2 та 12м2, коридор та санвузол. Зручне розташування: Тихе і приємне місце розташування забудови, що забезпечує спокій та затишок. Усі необхідні комунікації: Встановлені лічильники води, електрики та опалення, зроблена стяжка. Інфраструктура: У дворі знаходиться продуктовий магазин, кав’ярні та салон краси. Поруч знаходяться дитячий садок, школа, супермаркети Сільпо, Новус, Лоток, басейн та інші заклади. Ціна: $58,000

Набережна вул., 8-Д

🏠 Продається стильна та затишна квартира у Вишгороді! Сучасна, світла та тепла. На ремонті не економили, робили для себе з наякісніших матеріалів та за участі дизайнера. Запроєктовано все дуже добре для комфортного життя. Будинок 2017 року, можливий продаж по програмі "Єоселя" Характеристики: Площа: 70 кв.м. Кількість кімнат: 2 (спальня та вітальня-студія) Ремонт: дизайнерський ремонт Планування кухні: студія Опалення: газовий котел Будинок: клубний, з закритою парковкою Місцерозташування: центр міста Вишгород, зручний доїзд Інфраструктура: школа, супермаркет "АТБ", дитячий садок всередині будинку, закритий двір-артріум з садом До метро "Почайна" та "Героїв Дніпра" - всього 15 хвилин на авто Ріелторам: Прошу звязуватися тільки з потенційними клієнтами. Ціную ваш час та вдячний за розуміння. Не втрачайте шанс стати власником цієї чудової квартири у самому центрі престижного пригороду Києва!

власник
можливий продаж по єОселя
Шевченка просп., 6 Б

Без комісії. Продам 1к квартиру в ЖК Ольжин Град. Вул. Шевченка 2г Видова на Дніпро. Дуже тепла, сонячна і затишна. Квартира з гарним ремонтом, мальована і обладнана сучасною технікою. У квартирі функціональне продумане планування: простора спальня з гардеробною, велика кухня з вбудованою технікою, включаючи посудомийну машину; роздільний с/в з ванною, бойлером. У коридорі теж достатньо місця, є шафа-купе. Є лічильники на воду, опалення, світло. На поверсі є місця для зберігання. Будинок 2011року. Заселений і теплий. Є паркінг. Поряд магазини, кафе, дит.сад, школа. ЖК Ольжин Град розташований у центрі міста, зручна інфраструктура і транспортна розвязка

Шевченка вул., 2г

ЖК "Французький квартал". Затишна 3 кімнатна квартира з великою кухнею-студією 30 м2 (одну кімнату обʼєднали з кухнею), дитячою та спальнею. Переваги: - цегляний будинок (51 см стіна + утеплення) - індивідуальне опалення (двох контурний газовий котел) - 1 поверх - газова плита - водяна тепла підлога, яка працює від котла - в підвальному приміщенні облаштовано укриття - для додаткової безпеки встановлені грати - у власності більше трьох років При наявності допоміжного виду живлення електроенергії та відключенні основної мережі газовий котел та газова плита дають комфортні умови існування. Квартира світла, тепла та оснащена всім необхідним (пральна машина, газова плита, холодильник, кондиціонери, мікрохвильова піч, телевізори, пилосос, велика шафа, гардеробна, шафа-купе та всі необхідні меблі) Відмінна квартира для тих, кому набридло жити у постійних пробках та метушні. Будинок обслуговується створеним мешканцями ОСББ, територія захищена шлагбаумами, є відеоспостереження. Безпосередньо у комплексі є дитячий садок, дитяче кафе, логопедичний центр, барбершоп, масажний салон, 3 салони краси, грумер-салон, магазин електрики. ЖК Французький квартал розташований на вулиці Шолуденка, 15Д. Центр Вишгорода (15 хвилин від Києва). Якісний шлях. Свіже повітря (в 5 хвилинах ходьби Київське море та затока Дніпра) та ліс. Соціально-освітня інфраструктура - школи, дитячі садки, спортивний комплекс, басейн, поліклініка, лікарня, "Сільпо", "Новус", парк "Межигірʼя", набережна, стадіон, у неділю "ярмарок" - все це розташоване в пішій доступності. З моменту введення в експлуатацію - один господар.

Шолуденка вул., 15Д

Продам 2 кімнатну квартиру, ЖК " Ярославичі", Вишгород,Київська обл. Простора квартира АППС Люкс, площею 78 кв.м, знаходиться на 10/20 поверхневого будинку. Величезний хол, роздільні кімнати , окремими санвузлами. В квартирі зроблений ремонт: на стінах якісні шпалери-шовкографія та флізелинові, санвузли оздоблені італійським кахелем, в світлих тонах,підлога з підігрівом. Ванна та камяна раковина, лічильники на воду,тепло, бойлер 80 літрів. Засклена лоджія оздоблена та зроблені господарчі шафки. Між кімнатами є простір для шафи. В квартирі є охоронна сигналізація. Тамбур на 3 квартири. Консьєрж, три ліфта. В підїзді поштомат Нова Пошта. Прекрасна територія ЖК з місцями для паркування , дитячим майданчиком, магазинами,кафе. Кінцева зупинка маршрутних таксі. Поруч поліклініка, дитячі садочок, школа. З квартири відкривається прекрасний краєвид на місто, прогулянки по лісу не залишать вас байдужими. Ключі на руках, вільна, покази по домовленності, сьогодні на сьогодні -так. Документи на руках. Ключи на угоді.

можливий продаж по єОселя
Кургузова вул., 1а

А як Вам жити біля моря? За десять хвилин від риболовлі та яхт клубу. Екологічно чисте місце, лісопаркова зона у Вишгороді . вул.Шолуденка 20. -15 хв. до Станціі метро «ОБОЛОНЬ» . Новий ЖК «START LIFE». -Перевірений забудовник PROF GROUP з реально введеними в експлуатацію обєктами, з досвідом робіт, завжди 100% гарантія якості. - SMART квартира. Відмінна та сучасна . Компактна , за привабливою ціною з досить перспективною локацією. -Будинок зданий. Введений в експлуатацію. -Етажність - 8й.поверх/ з 11поверхів. (червона цегла + утеплення пінополістиролу). -Термо-будинок! З лічильниками тепла на квартиру. Економічно та вигідно. - Площа за фактом та оплатою = 28.5 кв.м. Кімната-17.5 кв.м. Кухня-студіо . Хол-4 кв.м., великий балкон, не засклений. - Вільне планування. -Фінішне оздоблення, лазерна стяжка. -Металопластиковий віконний блок з дверима на балкон, і вхідні двері від забудовника. - Підведені точки комунікацій – електрика, вода, каналізація. - Встановлено лічильники на електрику, воду, вимірювання гігакалорій тепла у квартирі, з можливістю встановлення терморегуляторів на радіатор тепла. - Не торцева квартира, видова! - Опалення – власна прибудинкова котельня. Можливість встановлення системи «розумний дім» із програмою у смартфоні. -Під будинком зупинки громадського транспорту. Зручний виїзд на трасу «Київ-Нові Петрівці». – У дворі будинку передбачено наземний паркінг. - Дитячі та спортивні майданчики. - Обслуговуюча компанія вдома: «Профжилкомфорт плюс», найнижчі тарифи. - У 30 хвилинах пішої ходьби – Національний парк "Межигіря". -ціна -23500$ - Краще один раз побачити, ніж сто разів уявити, ласкаво просимо! Телефонуйте , дізнавайтеся, відповімо на усі питання!

Шолуденка вул., 20

Продаеться 1-кімнатна квартира на 2--му поверсі, 38/20/9, вікна на вулицю. Центр.Квартира без ремонту і може відтворити забаганки покупця.Житло, офіс,магазин - на любий смак.

Івана Мазепи просп., 13/9

🏠 Продається затишна та стильна двокімнатна квартира у місті Вишгород, за адресою вул. Шолуденко, 6-г. 📐 Загальна площа квартири - 69 кв.м, розташована на 9-му поверсі з 10. 🛋️ В квартирі використані якісні матеріали відомих виробників та брендів. Штукатурка на стінах, дизайнерський ламінат, нові вікна, тепла підлога, та кондиціонери для вашого комфорту. 🍽️ Вбудована кухня обладнана технікою від ТМ Bosch та Siemens, включаючи посудомийну машину, холодильник, газову поверхню, духовку, мікрохвильову піч та бойлер обємом 100 літрів. 🚪 Велика гардеробна та шафа-купе дозволять вам організувати простір для вашого комфортного життя. 🏢 У будинку діє ОСББ, є домофон та консьєрж для вашої безпеки та комфорту. 🏫 Поруч знаходяться 3 стадіони, школа, дитячий садок, магазини, супермаркети, кафе, пошта, перукарні, банки та аптеки, що робить це місце ідеальним для вашого життя. 💰 Ціна квартири - $99,000, але можливий торг. Не втрачайте свою можливість на купівлю цієї прекрасної квартири! Звертайтеся для отримання додаткової інформації та для організації перегляду. 🏡 Запрошуємо вас відчути тепло цього простору. Телефонуйте та зробіть крок до свого мрійливого життя! 📞+38(067)508-22-24

Шолуденка вул., 6-г

Вишгород, ЖК Ярославичі, Кургузова вул. 1 а. Можлива є-Оселя Продам 2х кімн. квартиру, 16/20 пов. будинку, 76/36/12, кімнати окремі, хол, лоджія засклена і утеплена. У квартирі зроблений гарний сучасний ремонт, повністю мебльована, побутова техніка, теплолічильник, лічильники на воду і світло. Квартира світла, тепла і затишна. Комфортна для постійного проживання. Закритий великий тамбур. Є консьєрж, відеоспостереження. Поруч ліс, паркова зона, спортивні і дитячі майданчики, дитсадок, школа, супермаркет, поліклініка, зупинка транспорту. До метро Почайна 20 хв. їзди. Ціна 65 тис.у.о Повний юридичний супровід Галина, АН Корсгал

можливий продаж по єОселя
Кургузова вул., 1 а

Продается 2 комн.квартира г. Вышгород ул.Днепровская 8. Смежные комнаты, 1 этаж, без балкона. Квартира без ремонта. Рядом супермаркет,остановка транспорта на Киев до ст. М Петровка 20 мин на маршрутке. Цена: 35 000 уе.

Дніпровська вул., 8

Продається затишна сучасна смарт-квартира в Вишгороді, в ЖК Старт Лайф, вул. Шолуденка, 20. Квартира знаходиться на комфортному 6-му поверсі, велика лоджія засклена. Дизайн-проєкт і авторський контроль від студії Dominik.com.ua. Барельєф в зоні відпочинку виконаний майстром від ArtNikol. В квартирі - сучасний, якісний ремонт, меблі, побутова техніка, бойлер, кондиціонер, лічильники. На балконі і в санвузлі встановлена тепла підлога. Прямі договори з постачальниками комунальних послуг. Поруч магазини, супермаркети, дитсадок, парк, водосховище, зупинка транспорту. До метро Почайна 25 хв їзди. Продаж від власника. Ціна 51 тис.у.о

власник
можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 20

Продам однокімнатну квартиру гарного планування. Новий комплекс Берегиня. Квартира з ремонтом. Частково мебльована. Розташована на комфортному 2 поверсі. В будинку 2 ліфти, вхід облаштований пандусами. Закрита територія. Велика стоянка для авто. Е відеоспостереження, дитячий майданчик, футбольне поле, місце для барбекю, зони відпочинку. Дитячий садочок та школа поряд. Державна клініка в 10 хв. пішки.Поряд з будинком АТБ, через дорогу Сільпо преміум класу, МacDonalds, аптека, піцерія, приватна клініка, салони краси та інше, парк Чайка, вишгородська набережна, пляж затока Дніпра, зупинка транспорту на Київ, станції метро Почайна та Героїв Дніпра 15-20 хвилин будь яким видом транспорту. Квартира підготовлена для швидкого продажу. Документи в порядку, заборгованості по комунальним платежам немає. Розглядаємо також продаж по Державним програмам та в єОселю.

Набережна вул., 6Г

Дослідити місцевість

Без комісії! Продам простору 3-кімнатну квартиру в ЖК Ярославичі, Кургузова 1а. Будинок 2016 року, АППС Люкс, поверх 20/21, площа квартири 97.9кв.м/53.3кв.м/11.5кв.м. В будинку консьєрж, три ліфта. Зручне планування: величезний хол, 3 окремі кімнати , роздільний санвузол, два балкони, окрема гардеробна. Гарний краєвид Прекрасна територія ЖК з парковкою, дитячим майданчиком, магазинами, кафе. Кінцева зупинка маршрутних таксі. Поруч поліклініка, дитячі садочок, школа. Розглядаємо продаж через державні програми. Перегляди у зручний час.

Кургузова вул., 1а

Вишгород, ЖК Старт Лайф. Шолуденка вулиця 20. Продам 1 кімн. квартиру, 1/11 пов. цегляного будинку, 32 кв.м, вільне планування. Теплолічильник, лічильники на воду і світло. Після будівельників, штукатурка, радіатори. Право власності на руках. Поруч магазини, супермаркети, дитсадок, парк, зупинка транспорту. Ціна 25 тис.у.о Повний юридичний супровід Галина, АН Корсгал

можливий продаж по єОселя
Шолуденка вул., 20

Продаж дуже гарної та світлої 2 кімнатної квартири в новобудові з гарними видами з вікон.БЕЗ КОМІСІЇ! ЖК Велесгард, м. Вишгород, вул.Ватутіна 111 В. Право власності з 2018 року.Будинок давно заселений. 2 кім, з роздільними кімнатами . Площа 59/30/11 , 10 поверх 12 поверхового. На підлозі лазерна стяжка,штукатурка на стінах, склопакети та радіатори. Дуже красивий ЖК який знаходиться на віддалі від міського шуму та метушні . Дзвоніть та домовляйтесь на перегляд ! єОселя,єВідновлення,Сертифікат. 49999 $ БЕЗ ДОДАТКОВИХ ВИТРАТ ДЛЯ ПОКУПЦІВ !БЕЗ КОМІСІЇ! ВІДЕО www.youtube.com/watch?v=I0PspbgcUeM 0937048888 Володимир. PS: ВЛАСНИКАМ ЖИТЛОВОЇ ТА КОМЕРЦІЙНОЇ НЕРУХОМОСТІ, допоможемо максимально вигідно здати, продати Вашу нерухомість. Будемо раді співпраці, дзвоніть-пишіть!

можливий продаж по єОселя
Ватутіна вул., 111в

Можливо Є Оселя 3% Продаж 1-кімнатної квартири - студії в Котеджному містечку Балатон Заг. Площа 38 кв.м. 3 поверх Квартира з ремонтом в стилі - лофт Підлога кахель: розведена тепла підлога (водяна) Опалення індивідуальне, встановлено електричний котел. Є можливість установки 2-фазного лічильника. Зараз ціна за 1 кВт становить 2,64 грн. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями і технікою. Панорамні вікна та відкритий балкон з видом на озеро, що дає можливість кожного дня насолоджуватися краєвидом на озеро. Територія містечка охороняється, закрита 24/7. Біля будинку є парковка. На території містечка є розвинена іфроструктура: магазини, Нова Пошта, облаштовані місця для прогулянок, дитячий майданчик, садочок, відділення банку, зупинка транспорту. Дзвоніть, буду рада організувати перегляд цієї милої квартирки.

Ватутіна вул., 10

До вашої уваги пропонується чудова однокімнатна квартира, розташована на першому (високому) поверсі девятиповерхового цегляного будинку, вул.Набережна 4 Загальна площа- 33.9 кв.м; Житлова площа- 18.7 кв.м; Кухня- 8 кв.м Холодильник, бойлер, пральна машина-автомат, кухонні меблі і меблі в кімнаті - в подарунок! Ціна - 38000 у.е. тел. 0672603770

Набережна, 4

продаю 1 кімнатну квартиру у Вишгороді під ремонт, 2 поверх є балкон , в затишному зеленому місці, є холодильник в нормальному стані, мікрохвильова піч нова, бойлер, газова плита, ціна приваблива запрошую на перегляд

Київська вул., 18

Продаж квартири у ЖК Ярославичи, вул. Кургузова, б. 1А, корп. 2. третий поверх, у домі консьєрж, поштомат поруч з домом кінцева зупинка маршрутки у Київ велика однокімнатна квартира переоблаштована у двокімнатну, перший власник, квартира вільна. Продаж з меблями ( вбудована кухня, 2 великих шафи, ліжко транформер, диван, уся побутова техніка. 50 000 у.о. без %. торг

ексклюзив
Кургузова вул., 1А

ЖК Велес град вул. Ватутіна 111-В - це новий житловий комплекс, який розташований в чудовому місті Вишгороді! Будинок 2015 року, комфорт класу, побудований по монолітно-каркасній технології, стіни – цегла, утеплений, має закриту територію та асфальтований підїзд , обслуговується що керує компанією. Біля ЖК є зупинка транспорту, наземна автостоянка, магазинчики та затишна кавярня. В будинку є відеоспостереження, консьєрж, вантажний та пасажирський ліфт. Квартира розташована на 4 поверсі/ 11 поверхового будинку. Загальна площа - 65,7/30,1/23,7 м2, має дві окремі кімнати з панорамними вікнами, які виходять на чудовий ліс, велика кухня вітальня, гардеробна, та просторий санвузол. Виконаний авторський ремонт, з використанням дійсно якісних, та дорогих матеріалів. Повна комплектація побутовою технікою та меблями - заходь і живи. ЖК має свою котельню, що є перевагою через те, що повністю атомні від міста. Встановленні лічильники на всі комунікації. Чекаємо на перегляд, вона варта вашої уваги! Вартість 82000 у.о без комісійних для покупця!

можливий продаж по єОселя
Ватутіна вул., 111
1 - 24 з 242 результатів

В останні роки чимало громадян хочуть купити квартиру у Вишгороді – вторинний ринок чи житло в зданій новобудові. Місто є відносно невеликим, чисельність населення становить близько 25 тисяч чоловік, проте воно має чимало вагомих переваг, що роблять місцеву нерухомість такою популярною.

Продаж житла у Вишгороді – особливості та переваги

Квартири у Вишгороді – це житло всього у 8 км від столиці та кінцевої станції метро Героїв Дніпра. Це означає, що за необхідності дістатись Києва можна буквально за 15-20 хвилин, використовуючи громадський транспорт. Це дозволить щоденно їздити в столицю на роботу чи у справах, проживаючи у передмісті з усіма його перевагами. Саме через показники транспортної доступності велика кількість громадян, які планують купити квартиру, Вишгород розглядають в якості зручного місця в найближчому передмісті. Дістатись звідси на роботу в Київ можна часом навіть швидше, ніж з деяких столичних районів, звісно, якщо мова не йде про квартиру в центрі.

При цьому продаж квартир у Вишгороді, ціни на квадратні метри в яких суттєво відрізняються від столичних, ведеться по досить привабливій вартості. Це дозволяє придбати житло зовсім дешево, особливо в порівнянні з Києвом або стати господарем більш просторої квартири, аніж можна дозволити собі в столиці. Варто зауважити, що продаж квартир у Вишгороді на вторинному ринку та в нових житлових комплексах від забудовника ведеться з однаковою активністю, адже кожний варіант має свої переваги.

Якщо говорити про інфраструктуру міста, то ті, хто вирішить купити житло у Вишгороді на вторинному ринку чи в одній з новобудов, будуть мати все необхідне. Звичайно, варто розуміти, що через невеликий розмір міста його інфраструктура не настільки різноманітна, але вона включає усі потрібні об’єкти. Нехай тут немає величезних супермаркетів, але є багато невеликих і якісних магазинів.

Ще одна причина, чому продаж житла у Вишгороді користується таким попитом – це екологія і зручне розташування міста. Буквально 10 хвилин відділяють його від Київського водосховища, а також берегів Дніпра і Десни, де обладнано багато місць для активного відпочинку. Тут немає промислових підприємств, що забруднюють повітря, і це важливо для багатьох покупців, які обирають квартири Вишгорода. Мальовничі краєвиди, якими можна милуватись прямо з вікон однокімнатної чи 2-кімнатної квартири на верхніх поверхах, - ще одна перевага місцевої нерухомості.

Якщо вас цікавлять оголошення, в яких пропонується терміновий продаж квартир у Вишгороді, вторинний ринок чи новобудова від власника, то знайти всю детальну інформацію можна на сторінках нашого інформаційного порталу. У наші базі ви зможете переглянути пропозиції житла з різних тематичних сайтів. На сторінках ЛУН зібрані актуальні квартири недорого, більшість оголошень розміщено з фото, на яких видно спальню чи кухню, вказано детальне планування квартири, чи продається вона з ремонтом, є інформація про кредит, можливість купівлі з розтермінуванням.

Щоденно передивляючись дані з пропозиціями купити житло у Вишгороді, можна швидко знайти оптимальний для себе варіант, оформити договір без посередників навіть з можливістю купівлі в розстрочку і стати хазяїном нерухомості по доступній ціні у цьому красивому і затишному місті з багатовіковою історією.