Терміново продається 1-но кімнатна квартира. Не кутова. МП вікна, колонка, лічильники, кладовка. Залишаються частково меблі. Високий цоколь. Без балкону. Хороше місцерозташування.

Вокзальная улица, 6, Вокзал, Житомир, Житомирская 28500.0 USD

Двокімнатна квартира з практичним плануванням у зручному для проживання районі. Кімнати роздільні (17 і 10 кв м), балкон, кухня, роздільний санвузол, кладовка, на місці якої можна зробити гардеробну або розширити санвузол. Металопластикові двокамерні склопакети, включаючи балкон. Рівні стеля та стіни. Дерев"яні міжкімнатні двері, подвійні вхідні (броньовані і дерев"яні). На кухні та у ванній-керамічна плитка. Квартира внутрішня, тепла, суха. Будинок має високий цоколь. Під"їзд охайний, з кодовим замком. Є підвал. Вікна виходять на зелені насадження, серед яких можна вирощувати квіти, ягоди, зелень. Двір охайний, зелений, поряд з будинком дитячий майданчик. В пішохідній досяжності зупинки, магазини, базар та інші об"єкти інфраструктури.

Вокзальная улица, 12, Вокзал, Житомир, Житомирская 37000.0 USD

Продам однокімнатну квартиру в районі Вокзалу по вулиці Вокзальній. Високий цоколь. Не кутова. МП вікна. Кахель у санвузлі та на кухні (робоча зона). Лічильники, кладовка, колонка. Без балкону. Частково залишаються меблі. Хороша інфраструктура. Поряд базарчик, пошти, вокзали, магазини, лікарня, садочки, тощо.

Вокзальная улица, 6, Вокзал, Житомир, Житомирская 28500.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двокімнатну квартиру на вул.Вокзальній. Квартира розташована на 5-му поверсі 5-ти поверхового панельного будинку. Дах новий. Квартира не кутова. Загальна площа - 44.6кв.м., кухня - 5.4кв.м. Є засклений балкон, в кімнатах вікна дерев`яні. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Стан жилий, з частковим косметичним ремонтом. Опалення централізоване, є колонка. Більше інформації за телефоном.

Вокзальная улица, 18, Вокзал, Житомир, Житомирская 35500.0 USD

1- кім квартира в цегляному будинку, простора кухня, світла та затишна кімната, балкон, вид з вікна у затишний двір, є дитячий майданчик, поряд магазини, аптека, садочок

Вокзальная улица, 14, Королевский, Житомир, Житомирская 30000.0 USD

Продам двох кімнатну квартиру на Вокзальній, 1/5 панель, не кутова 47/32/5, з балконом заскляним, житловий стан, кімнати окремі, колонка, грати на вікнах, МПВ. Прохання ріелторів не турбувати.

Продам двохкімнатну квартиру

Продам двокімнатну квартиру на Вокзальній, 2/5 панель, не кутова, колонка, лічильники, роздільна, 43/28/5. Квартира під ремонт.

Продам 3-х кімнатну квартиру на 4/5 п 50/36/6 гарний стан,тепла ,суха,кахель, бойлер, личильники,меблі, побутова техніка ціна .Поруч вся інфраструктура Документи готові.

Продам 3-х кімнатну квартиру на Вокзальнійі

Не угловая, комнаты раздельные, МП окна, балкон застеклён МП, новая сантехника, колонка, подвал, рядом детский сад, остановка транспорта, магазины

Продам 2-х ком квартиру Вокзальная

Продаж 2 - х. кімнатної квартири вул. Вокзальна, 2/5 п., 43/27/ 5.3, кімнати окремі, не кутова, колонка, лічильники, потребує ремонту. Ціна : 32000 у.о. По даному обєкту, прохання, посередників не турбувати.

Житлові комплекси у Житомир

Квартира по вул Вокзальній , 4/9 цегляного будинку, не кутова, вікна у двір . Велика лоджія, кімната правильної форми, простора кухня. Вільний продаж.

Термвново! Чудова 1но кімн Центр

Дослідити місцевість