Однокімнатна квартира - студія, тепла, світла, простора. * Сучасний, капітальний ремонт. * Повна заміна усіх мереж: електрика, сантехніка, опалення, каналізація. При ремонті демонтовані: * штукатурка стін, * стяжка підлоги * усі існуючі перегородки. Стіни: * гіпсокартон, шпаклівка, сучасна декоративна штукатурка * Підлога стяжка, керамограніт. * Стелі натяжні. *Санвузол: керамічна плитка, душова кабіна, бойлер. * Вікна вітражні, профіль 70 мм, склопакет енерго- 2-х камерний, вертикальні жалюзі. * Економне освітлення LED. * Якісні вхідні металеві двері. * Все робилося з якісних сучасних матеріалів. * В квартирі наявні всі необхідні нові меблі і побутова техніка (холодильник, газова поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна та пральна машини, бойлер, смартТВ 43, wi-fi роутер, домофон). *Лічильники стоять на усі комунікації (вода,газ,світло, тепло - домовий лічильник) Дзвоніть, пропозиція АКТУАЛЬНА!

Олега Міхнюка вул. (Воїнів-Інтернаціоналістів), 7

- загальна площа 110м2, житлова 58м2, кухня 17м2 - сучасний будинок 2012 року будівництва - розташований по вул. Олега Міхнюка 41 А корпус 1 - просторі, окремі кімнати, вітальня, велика кухня - гарний вид з вікон на місто - 2 лоджії - зроблен сучасний ремонт - мʼп вікна, якісні вхідні та міжкімнатні двері - залишаються меблі та техніка - вбудовані кухонні меблі, уся техніка, кондиціонер, телевізор - якісне напольне покриття, натяжна та підвісна стеля - квартира тепла, не кутова - встановлені лічильники на опалення, воду, електроенергію - ванна кімната потребує окремої уваги, а саме джакузі, окремий душ та всі зручності - гарне розтошування будинку з відмінною логістикою та інфраструктурою - багато місць для парковки, дитячий майданчик - поруч багато місць відпочинку - Додатковий бонус два підвали для зберігання Телефонуйте для отримання більш детальної інформації та організації перегляду квартири. Сергій АН Благострой

Продаж 3х кім. квартири в новому будинку з ремонтом  р-н 5Кутів

Продаж трьохкімнатної квартири по вулиці Міхнюка 41а. Квартира загальною площею 112м2. На сьомому поверсі дев’ятиповерхового цегляного будинку. Квартира тепла, затишна, з гарним ремонтом і плануванням. Має три роздільні кімнати, простора кухня, великі спальні кімнати, великий коридор. Встановлено деревяні міжкімнатні двері,добротні вхідні двері. Лічильник на тепло індивідуальний. Понарамний вид на місто. Гарні сусіди, затишний тихий двір, розвинена інфратсруктура. Вся детальна інформація за телефоном. З радістю організую показ. 09*********09 Юлія

Продаж трьохкімнатної квартири в Центрі 112м2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ ! Агенція нерухомості Новалад Чернігів Однокімнатна квартира в районі МіськСаду, Червоний Міст 6 поверх 58м.кв Будинок цегляний, утеплений ззовні Квартира в середині будинку, енергозберігаюча. Щодо квартири: двоконтурний газовий котел; лічильники : газ, електрика, вода прокладені теплі підлоги(частково) Покриття підлоги: плитка та паркетна дошка квартира продається повністю укомплектована якісними меблями та технікою наявна гардеробна кімната Квартира затишна з чудовим плануванням. Підходить під іпотеку 3% та Є-відновлення!

Михнюка Олега улица, 1А, Чернигов, Черниговская 88800.0 USD

Продається ексклюзивна ТРИкімнатна автономна квартира з чудовим видом на ліс та на Десну. !!!Розташована в живописному місці- в пішій доступності від Золотого пляжу та Міського саду. Квартира світла та простора, з дизайнерським ремонтом, виконаним з використанням тільки екологічних матеріалів. - Основна частина меблів виконана з дерева, що додає оселі затишку та тепла. -Особливої уваги заслуговує шикарна видова кухня-столова, яка дозволить господині насолоджуватися процесом приготування ( кухня - мрія) - Квартира оснащена автономним електричним опаленням з теплими підлогами та вбудованими в підлогу батареями ( керування може здуйснюватися дистанційно з телефона), що забезпечує максимальний комфорт та тепло. - Система рекуперації повітря- дозволяє підтримувати оптимальний рівень вологості і свіжості повітря. - Три сан-вузли ( гостьовий+осоистий в спальні) оснащені сантехнікою Kludi та Grohe, що гарантує комфорт і зручність використання. - Просторий балкон може слугувати Вам як особистий кабінет, де можна спокійно працювати, насолоджуючись видом. і ще одна родзинка помешкання : в Вашому розпорядженні- тераса 80м.кв.- зона відпочинку, не виходячи з будинку - На терасі є підсобне приміщення в якому можна розмістити велосипеди та інші габаритні речі. - Додатково - дизайнерський проєкт. Не втрачайте нагоди придбати чудову квартиру з усіма необхідними зручностями! Ще багато особливостей квартири - на перегляді ! Запрошую !

Михнюка Олега улица, 1, Чернигов, Черниговская 139000.0 USD

Двохрівнева квартира в центрі міста (р-н госпіталю) на вул. Міхнюка, для багатих людей. Загальна площа 230 м². У квартирі укладено дубовий паркет, на стінах дорогі тканинні шпалери (екологічно чисті), веніціанська штукатурка, якісні столярки з натурального дерева, мармурові підвіконня, багаторівневе освітлення, скрізь залишаються люстри, світильники, римські штори, тюль, підібрані по стилю кімнат. Залишається вбудована кухня з натурального дерева з надійними доводчиками, дорога техніка: вбудована варильна поверхня, духова шафа, витяжка та 2 газові котли, безперебійники. У кожній кімнаті кондиціонер. Квартира складається з 6 кімнат, двох терас, 3х санвузлів. Перший і другий поверх зєднують сходи зі зручним ходом із натурального дуба, перила ковані. 1 поверх: У передпокої підлога іспанська, плитка 17.4 м² (розташована шафа купе, тумба під взуття) Кухня: 14.7 м². Зона їдальні 9.8 м². Вітальня 25 м² з каміном, що діє, з мармуру. 1 спальня 18.1 м² залишаються місткі шафи, лоджія: підлога - кахель, стіни - під фарбування, залишається великий місткий сейф. 2 спальна кімната 20.4 м² Санвузол 4.5 м²: дорогі душова кабінка, біде, туалет (інсталяція), розкішне дзеркало. 2 поверх: 2 санвузли (є джакузі для двох). 1 спальна кімната 40, 8 м² розділена по зонах (зона відпочинку, активна зона та велика містка вбиральня). 2-а спальня 14.6 м² з виходом на терасу, де можна облаштувати розкішний зимовий сад, ігрову для дітей, зону відпочинку. 3 кімнати 19.4 м² з виходом на терасу.

Михнюка Олега улица, 41А, Деснянский, Чернигов, Черниговская 150000.0 USD

Продаж 1 кім квартири в новому будинку по вул. Міхнюка. Теплий цегляний будинок з ефективним зовнішнім утепленням стін. Квартира з автономним опаленням - встановлений двухконтурний газовий котел. Лічильники на все вода, газ, електрика. Якісні м/п вікна. Вхідні двері. В квартирі зроблений ремонт під салон краси. В пішій доступності Золотий пляж, кавʼярня, ресторан Колиба, продуктовий магазин, банки, школа #2 та дитячий садок. Телефонуйте та домовимось про перегляд.

1 кім квартира 60м в новобудову по вул. Міхнюка

Географія Чернігів