Без комісії. Продам 3кім.квартиру, 72кв.м., м.Вишневе, ЖК Авіа Квартал, вул.Вітянська,2, 72/39/15кв.м., 15/16пов. Світла простора видова квартира в гарному житловому стані. Євроремонт 2017 року. Продається з меблями і технікою - так як на фото: варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, витяжка, холодильник, кондиціонер, бойлер, пральна машина, три телевізори. Планування: велика кухня-вітальня, спальня, дитяча кімната, гардеробна, лоджія-тераса. Є спортивний куточок. Просторий санвузол - 6,1кв.м. - з ванною і душовою. На тепло, світло, воду встановлені лічильники. Мінімальні комунальні платежі. Тарифи звичайні, не комерційні. Будинок 2015 року. Охорона, відеонагляд 24/7. Консьєрж цілодобово. Два ліфти - вантажний і пасажирський. На будинок придбані генератори, тому не має проблем з роботою ліфтів, теплом, світлом. Розвинена інфраструктура району - дитячі садочки, ліцей, школа, супермаркети Сільпо, АТБ, Фора, Новус, відділення банків, Укрпошти, Нової Пошти, Розетки - все поруч. В дворі Спортлайф, підземний паркінг. Зручна транспортна розвязка - до метро Академмістечко, Теремки, ВДНГ - 15-20 хвилин. Зупинка біля будинку. Поруч залізнична станція - до Караваєвих Дач 16 хвилин, до метро Вокзальна - 20 хвилин. Ціна 83000у.о. Без комісії. Розглядаємо продаж по програмі єОселя, по постановам, по єВідновленню. Запрошую на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Вітянська вул., 2

Без комісії. Продам 1кім. квартиру в м.Вишневе, ЖК Чорновола, вул.Чорновола,50А, 36/16/9кв.м., 7/9пов. Квартира з євроремонтом. Є меблі і техніка: мякий куточок, шафа-купе, кухня з вбудованою технікою - газова плита, витяжка, холодильник, бойлер, пральна машина. Квартира в середині будинку, дуже тепла. На світло, газ, воду встановлені лічильники. Мінімальні комунальні платежі. Планування роздільне. Санвузол суміжний. Велика лоджія 4кв.м. з видом на Київ. Цегляний будинок 2015 року. Закритий двір, відеонагляд. Багато місць для паркування. Розвинена інфраструктура району - дитячі садочки, школа, супермаркети, відділення банків, салони, кавярні. Зручна транспортна розвязка - поруч зупинка маршруток - до метро 15 хвилин, 302 маршрутка до Контрактової площі. Поруч залізничний вокзал - до Шулявки - 16 хвилин,до метро Вокзальна - 20 хвилин. Ціна 47000у.о. Документам більше 3х. років. Оформлення мінімальне - 1%. Без комісії. єОселю, постанови, єВідновлення розглядаємо. Запрошую на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чорновола вул., 50А

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЖК Піонерський квартал Вишневе. вул. Молодіжна, 25а/21 Поверх 6/10 65м2 + балкон з панорамою. В квартиі зручне продумане планування. Гардероб хол 2окремі кімнати і балкон. З кухні вихід на балкон. В кімнатах вікна з видом на дитячий майданчик і на зелену зону . Опалення - індивідуальне газове і тепла підлога. Вся необхідна інфраструктура. транспортна розвʼязка - в любу точку міста в хвилинах ходьби) Без комісії % Розглядається продаж по державних програмах. Більше 3х років.

власник
можливий продаж по єОселя
Молодіжна вул., 25а/21
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

єОселя! Продам однокімнатну в ЖК Чорновола, м.Вишневе, пров.Весняний 1а Площа 36,6 м2 Поверх 9/10 Вартість 36000$ Квартира внутрішня, не вуглова, дуже тепла, вікна виходять у внутрішній двір з виглядом на приватний сектор. КОМПЛЕКТАЦІЯ квартири: Фінішна стяжка на підлозі Стіни без штукатурки Входить у вартість 2-х контурний газовий котел Лічильники газ, вода, електрика встановлено. Ідеальна локація будинку, поряд є все: - Сільпо - МакДональдз - Спортивний клуб Grafit - Приватні та державні дитячі садочки та школи - Відділення банків - маленькі профільні магазини різного напрямку - Нотаріус - Нова Пошта - Розетка - Ресторани різних напрямків Запрошую на перегляд або маю відеоогляд квартири який можу надіслати в месенджер, звертайтесь!

Весняний пров., 1а

Продаж 1 кімнатої квартири в м. Вишневе за адресою провулок Поштовий, 15. Загальна площа – 38,4 кв.м. Поверх 8/9. Повноцінна 1 кімнатна квартира з ремонтом. В квартирі залишаються меблі та техніка. Відокремлена робоча зона на лоджії. Готові розглянути покупців з державними програмами. Документам більше 3-х років. Без комісії для покупця.

Поштовий пров., 15

Продам 1кімнатну квартиру, не кутова, є парковка біля дома, в житловому стані, поруч є все необхідне Документи гтові к продажу, боргів не має

власник
Миколи Хвильового, 1

Без комісії. Продаж однокімнатної квартири в мальовничому ЖК «Піонерський квартал» по вулиці М. Приймаченко 27 ( ранішне вул. Першотравнева ). Загальна площа квартири 46,1 кв.м., розташована на 8 поверсі. Раціональне планування, простора та світла кімната з панорамним вікном з відділеною зоною спальні. Вмістка гардеробна кімната. В квартирі зробленний дизайнерський ремонт. Квартира обладнана якісними меблями, технікою та всім необхідним для життя. Індивідуальне газове опалення. Доглянута територія з великим дитячим майданчиком, фонтаном, зоною для прогулянок та парковкою для автомобілів. Охорона території. В пішій доступності великі супермаркети NOVUS в 100 м., Сільпо 300 м., Фора, АТБ, McDonalds 300 м., KFC, салони краси, ресторани, аптеки. Зупинка громадського транспорту біля будинку. Школа та дитячий садочок в пішій доступності. Поряд із комплеком є чудовий парк, ліс та озеро. Будинок введений в експлуатацію. Документи готові для продажу. Можлива продаж під «єОселя». Ціна 68948 доларів США. Без комісії для покупців.

можливий продаж по єОселя
Першотравнева вул., 27

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! Розглядається продаж під єОселю/єВідновлення. Пропоную до уваги затишну 1-кімнатну квартиру в м. Вишневе, за адресою вул. Лесі Українки 33Б. Ідеальний варіант для одного або пари. 5/9 поверх. Загальна площа - 38.1 м.кв. Житлова площа - 20.7 м.кв. Площа кухні - 7 м.кв. Свіжий ремонт, встановлені всі необхідні для комфортного проживання меблі та техніка - одразу заїжджай та живи. Розвинута інфраструктура - в пішій доступності магазини, мінісупермаркети, відділення Ощадбанку, Нова Пошта, Rozetka, Євразія, Novus, ТРЦ Cherry Mall тощо. Є відеоогляд! Не впустіть можливість стати власником квартири своєї мрії! Звяжіться з нами прямо зараз та приходьте на перегляд вже сьогодні! Ціна 41 000$ Телефонуйте за номером або пишіть на Viber\WhatApp\Telegram З повагою агентство нерухомості NEXT DOOR Ольга

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 33Б

У продажу 3 кімнатна квартира в м. Вишневе по вул. Вітянська 2 в ЖК Авіа Квартал. Загальна площа 117 кв.м. 15 поверх 19 поверхового будинку. Ця квартира ідеально підійде сім’ї з дітьми. Багато місця для зберігання, гарний краєвид, та сучасне планування зробить Ваше життя максимально комфортним. Планування квартири: – спальня господарів з окремою великою гардеробною; – простора дитяча з гардеробною; – велика та дуже світла кухня-студія, обладнана побутовою технікою та посудомийною машинкою; – додаткова кімната для зберігання речей; – застеклена лоджія; – 2 сан.вузли (перший з великою ванною, роздільними умивальниками, та біде, другий з стильною душевою, та гігієнічним душем). Документам більше 3 років. Житловий комплекс розташований в зручному місці – поруч є школа, дитячий садок, поліклініка та супермаркети АТБ, Фора, Новус. Зупинка маршруток та електричок знаходиться у зручній доступності, метро знаходиться за 20 хвилин їзди. Можлививй продаж по програмі Є-Оселя!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Вітянська вул., 2

Продаж 1 кімнатної квартирив ЖК One House, вул. Паркова (Ломоносова), 40. Площа 48.7 кв.м. 17 поверх 17 поверхового будинку. В квартирі встановлений електричний 2 контурний котел, розведені труби та опалення. Штукатурка стін та стяжка підлоги від забудовника. Розглядаємо покупця під Є-оселю, сертифікат, є-відновлення та інші державні програми. Мінімальні витрати на офрмлення. Ціна нижча ніж у забудовника!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ломоносова вул., 40

Квартира в житловому комплексі Атмосфера! Цегляна технологія будівництва.. Квартира внутрішня, НЕ кутова, з роздільними кімнатами. Чудове ергономічне планування! Якісна стяжка та чистова гіпсова штукатурка. Енергозберігаючі ламіновані вікна WDS з шестикамерним профілем товщиною 70мм та двокамерним шумоізоляційним склопакетом. Встановлені міцні броньовані вхідні двері з МДФ накладками. Індивідаульне опалення з надійним італійським двоконтурним газовим котлом. Лічильники на всі комунікації. Вся необхідна інфраструктура в безпосередній близькості - дитячий садок, парк, лісова зона, зупинка транспорту (на Київ та по місту), магазини, амбулаторія. БЕЗ додаткових комісій за оформлення угоди. Телефонуйте за деталями до відділу продажу!

Європейська вул., 32

Затишна світла квартира в самому центрі м. Вишневе. Квартира з ремонтом , меблями та технікою, дуже тепла. В квартирі встановлений бойлер, є посудомийні машина, балкон засклений.На балконі є місткі шафи для зберігання речей. Зручний 5 поверх, підключений домофон.Поряд вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садочок, лікарня, стадіон, супермаркети, кафе, зупинка громадського транспорту.

Європейська вул., 33

Продам 3-кімнатну квартиру по вул. Лесі Українки, 19, м.Вишневе. Код обєкта SF-2-839-503 3-й поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа - 87 кв.м: кухня 10 кв.м. Планування роздільне. Квартира з ремонтом, мебльована. Вартість - $70 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри нерухомості та отримуйте нові пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%; - Постанова №206, №214, №280, №719; - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Лесі Українки вул., 19

Продаж 1к квартири в центрі Вишневого Загальна площа 38 м2. Хороше наповнення : Лазерна стяжка пола ,штукатурка стен , індивідуальне опалення, газовий котел. ЖК Комфорт класу ,дитячі майданчики, магазини, аптеки, садики в пішій доступності

Європейська вул., 32/1-Б

Продам 2кім.квартиру, 47кв.м., Вишневе, вул.Європейська,34Б, 47/25/9кв.м., 7/10пов. Квартира в гарному житловому стані. Продається з меблями і технікою. Дві окремі кімнати. Санвузол роздільний. Лоджія засклена. Тамбур на дві квартири. Є лічильник на тепло. Будинок 2014 року. Розвинена інфраструктура району - школи, садочки, супермаркети, відділення банків, пошти - все поруч. Зручна транспортна розвязка - до метро Академмістечко, Житомирська, ВДНГ - 15 хвилин, 820 маршрутка до Контрактової площі. Зупинка біля будинку. Поруч залізнична станція - до Караваєвих Дач - 16 хвилин, до метро Вокзальна - 20 хвилин. Ціна 45000у.о. єОселю, постанови, єВідновлення розглядаємо.

можливий продаж по єОселя
Європейська вул., 34Б

Продається 3-х кімнатна квартира ЖК АвіаКвартал, Вишневе. Це перший будинок 2015р, повністю обжитий. Квартира продається з меблями та технікою, ліжко, диван, шкафи, пральна, посудомийна машини, холодильник, телевізор і так далі. В квартирі 2 окремі спальні кімнати, кухня-студіо з кутовим диваном, 2 санвузла, гардероб. Квартира розташована на комфортному 5 поверсі. В підїзд консьєрж, і взагалі простора і симпатична вхідна група, в будинку 2 ліфта. Поруч Сільпо, АТБ, Фора, кавярні, стоматологія, паркінг, міський парк, державні школа та садочок, і взагалі місце розташування дуже зручне. В ЖК створено ОСББ, немає ніяких проблем з комунікаціями, прямі договора. Ви телефонуєте і приходьте на перегляд. ID: 76364

Вітянська вул., 2А

Дослідити місцевість

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Вишневі сади, вул. Машинобудівників, будинок 9. Загальна площа 55 кв.м. Поверх 7/10 Будинок добудований, введення в екплуатацію травень-червень 2024 року. Продаж по перепоступці.

можливий продаж по єОселя
Машинобудівників вул., 9

Продаж стильної 2 кімн. квартири в м Вишневе по вулиці Перштравнева, 22/27 в ЖК Акварелі 2. Квартира загальною площею, 70.5 кв.м. Поверх 17/17. Планування: 1) Спальня господарів 17.9 м2 облаштована двоспальним ліжком, сучасною шафою, кондиціонером. 2) Дитяча кімната 15.9 м2 обставлена дитячими шафами, ліжком. 3) Простора кухня вітальня 22.4 м2 обладана сучасною кухонною зоною, стильним дизайнерським диваном для комфорту встановлений кондиціонер. 4) Для зберігання речей в квартирі передбачена комора площею 1.8 м2. 5) Ванна кімната 6.4м2 виконана з якісних матеріалів, встановлений великий бойлер, система фільтрації води. Будинок побудований в 2021 році, зданий в експлуатацію та заселений. Стіни – червона керамічна цегла, утеплені мінватою . Всі комунікації централізовані. Опалення від газової дахової котельні. Котельня додатково має резервне живлення від дизельного генератора. Встановлений лічильник на тепло. Вхід на поверх через персональний електронний ключ. Продаж тільки за готівку.

Першотравнева вул., 22/27

Без комісії! Є- оселя Затишна 1к квартира з паркомісцем. Вишневе. Піонерський квартал. Добре Місто. Молодіжна, 30 А • 1 високий поверх над цоколем. Загальна площа 35,5 кв.м. 15,1/8,2/3,9 • Сучасно- яскравий інтерєр. • Комфортно- мякий диван-ліжко у вітальні. • Надійно - побутова техніка найкращих виробників. • Тепло - індивідуальне опалення, двоконтурний котел. Утеплений фасад. • Зручно- велика засклена лоджія в кухні. • Безпечно-ЖК з охороною, територія на шлагбаумі, закритий підїзд. • Економно - лічильники на все. • Доглянуте парадне. • Все- поруч! Нова інфраструктура. • Супермаркет Сільпо, "NOVUS", АТБ, ФОРА. • Фітнес-клуб, басейн. Ресторації та кавярні . Дитячі освітні заклади. • Власний паркувальний майданчик. • Громадський транспорт до Києва в будь-якому напрямку. • На авто -15 хвилин. • Чудова ціна-всього 46500 у.о. Без комісії.

можливий продаж по єОселя
Молодіжна вул., 30А

Світла, детально спланована та комфортна квартира з сучасним та якісним ремонтом 2021 року. Сучасний та красивий ЖК Акварелі 1. Квартира розташована єдина на поверсі. З вікон вигляд у двір на дитячий майданчик. Поблизу паркінги відкритого та закритого типу, магазини Новус, АТБ ..., різноманітні кафе, спортзал, аптеки, банки, парки, садочки і школи, гарна транспортна розвязка. Квартира продається повністю мебльованою та з якісною побутовою технікою. Все якісне і майже нове. Є бойлер, посудомийна машина, електрична керамічна панель для сушки полотенець. Перший, але високий поверх, в цоколі є бомбосховище. При відключені світла є водопостачання. Перегляд за попередньою домовленістю. Квартира в житті набагато краще ніж на фото)

Святошинська вул., 27

Продам двухкомнатную квартиру в городе Вишневое, по ул. Европейская. Практически вся мебель и встроенная техника остается. Можно въезжать без дополнительных затрат. Особенно будет интересна для владельцев кошек и маленьких собачек. Продажа от первых хозяев. Ремонт делали под себя, а значит качественно и не на продажу. Зона кухни увеличена за счет одного из балконов. Второй балкон соседствует со спальней. Большая просторная комната для ваших детей или зал, как вам будет удобно ее использовать. В прихожей огромный встроенный шкаф. Что одновременно и экономит, и за счет больших зеркал, увеличивает пространство. Полочки на противоположной стороне ожидают ваши семейные фотографии. Кухня грамотно разделена на зону отдыха, приема гостей и рабочую зону. За счет удачной планировки наполнена светом и теплом. В зимнее время года квартира очень теплая. В доме предусмотрен генератор на отопление. Расположение квартиры обеспечат досуг вам и вашим детям без необходимости выезжать в Киев. Рядом с больницами, детскими садами, школами и супермаркетами расположена школа искусств. Парковка около дома. Но если вы все же решили выехать в Киев не на машине, то до ближайшего метро 15 минут. Маршрутки по направлению: метро Академгородок, Житомирская, Политехнический институт, Шулявская, Теремки, Ипподром, ВДНХ, Контрактовая площадь. Остались вопросы, звоните с удовольствием отвечу. Продажа напрямую от хозяина без комиссии для покупателя.

Європейська вул., 34-б

Продам затишну 1 к квартиру. Вишневе ЖК Чорновола. Новий сучасний будинок, поруч з м-н Сільпо та Макдональдс. Відразу зупинка транспорту. Красивий двір. Квартира не кутова Має практичне планування . Кухня велика не вузька. Велика ванна кімната. Продається з меблями та технікою. Телефонуйте, всі деталі за номером телефону.

власник
можливий продаж по єОселя
пр Весняний, 2

Продаю большую 1 к.кв площадью 47 м.кв. в готовом, сданном в эксплуатацию ЖК Променада. Комплекс находится в 3 км от окружной Киева, в самом центре г.Вишневое по ул. Леси Украинки,62а. 7/16 этаж. кухню можно расширить за счет лоджии до 14 м.кв.. Окна на восток, в тихий двор. В пешей доступности от комплекса имеются в наличии разнообразные заведения для социального и культурного досуга – рестораны, кофейни, фитнес-центры, спортивные клубы различного плана, творческие и языковые студии. За несколько минут можно дойти до нескольких детских садов, общеобразовательных школ и центров раннего развития. Прямо напротив комплекса функционирует крупный супермаркет «Novus». Почтовые и банковские отделения, аптеки, медицинские учреждения тоже вокруг имеются в предостаточном количестве. 3 км от Киева. К метро Житомирская ехать примерно 20 мин. Дом сдан, активно заселяется, можно заходить на ремонт, коммуникации все подключены. В квартире автономное отопление - двухконтурный газовый котел. Продажа у любого нотариуса. Право собственности на руках.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 62

Якщо хочете бути власником маленької, компактної оселі, або розпочати вдалий бізнес? Пропоную смарт Оселю 22 кв.м. В квартирі зроблений ремонт, облаштована усіма необхідними меблями. Знаходиться на 10 поверсі 11 поверхового будинку. Біля будинку-зупинка транспорту. Поряд гарна інфраструктура. Для більш детальної інформації пишіть, телефонуйте

Київська, 2
1 - 24 з 600 результатів

Квартири у Вишневому – це житло буквально в 3 км від Окружної дороги і в декількох хвилинах їзди від станції метро «Теремки». Завдяки такому близькому місцерозташуванню відносно столиці, велика кількість киян розглядають місто Вишневе не як окремий населений пункт, а в якості одного зі столичних районів. Саме тому продаж житла у Вишневому користується великим попитом. Не виключено, що скоро місто дійсно стане частиною столиці, оскільки згідно з планами розвитку Києва його площа має бути розширена до 2020 року за рахунок приєднання територій, що знаходяться поряд. Таким чином, до складу столиці увійдуть населені пункти, що на даний момент вважаються передмістям і пропонують квартири недорого тим, хто не обов’язково хоче жити в центрі.

Чому продаж житла у Вишневому настільки популярний

Саме можливе приєднання цього населеного пункту до столиці стає однією з причин того, що охочі купити квартиру Вишневе розглядають в якості одного з пріоритетних варіантів. Але не тільки ця обставина робить місцеву нерухомість привабливою для покупців. Місто, яке поки що є самостійною адміністративною одиницею, можна назвати досить зручним для життя. Не дивно, що квартири Вишневого в зданій новобудові чи на вторинному ринку від власника привертають увагу багатьох.

Тим, кого зацікавить продаж квартир у Вишневому, ціни на які поки що залишаються нижче за київські, можна буде придбати тут нерухомість і жити в комфортних умовах передмістя, працюючи при цьому в столиці. Соціальна інфраструктура міста розвинена досить добре. Тут працює декілька шкіл і дитячих садочків, є спортивні секції та творчі гуртки, бібліотеки.

Громадяни, які вирішили дешево купити житло у Вишневому, не матимуть проблем і з розвагами, а також торгівельною інфраструктурою, яка, не дивлячись на відносно невеликий розмір міста, є досить різноманітною. Якщо раптом захочеться чогось нового, то столиця з безліччю варіантів організації відпочинку знаходиться буквально в 15-20 хвилинах їзди, що дуже зручно.

Купити житло у Вишневому на вторинному ринку

Вторинний ринок нерухомості міста представлено досить великою кількістю варіантів різноманітного житла – однокімнатних і 2-кімнатних квартир з ремонтом, 3-кімнатних та 4-кімнатних апартаментів у кредит чи з розтермінуванням. Тут є як панельні й цегляні будинки різних років забудови, так і більш сучасний моноліт, який уже встиг перейти в статус вторинного житла. Багато з тих, хто планує купити квартиру у Вишневому, вторинний ринок у цьому місті розглядають нарівні з новобудовами, а часом навіть обирають виключно перший варіант і купують квадратні метри напряму від хазяїна, попередньо вивчивши оголошення про житло на тематичних сайтах.

Для тих, хто бажає придбати нерухомість дійсно на вигідних умовах і по доступній ціні, чудовим варіантом стане пошук оголошень, в яких пропонується терміновий продаж квартир у Вишневому, вторинний ринок чи новобудова від господаря. Звичайно, таких пропозицій у місті небагато, але вони є. Шукати їх зручніше на ЛУН, де не просто зібрані оголошення з фото, а й представлена вся додаткова інформація – поверх, планування квартири, стан кухні, спальні та інших кімнат, можливість купівлі житла в розстрочку та інші деталі, які варто знати, перш ніж підписувати договір. Якщо продаж квартир у Вишневому на вторинному ринку видається вам не надто привабливим, зверніть увагу на нові житлові комплекси від забудовника. Купівля такого житла без посередників – чудовий спосіб відчутно зменшити витрати і стати власником омріяної квартири.