Продаж трикімнатної квартири на Вишеньці в простому житловому стані. Середній поверх, централізоване опалення, на гарячу воду є колонка. Планування квартири суміжно-роздільне. Санвузол та ванна кімната відокремлені одне від одного. Реальний продаж!!!

ексклюзив
Стахурського вул., 72

Продам 1 кімнатну квартиру на Вишенці, по вул. Василя Порика. Це гарна квартира, як для власного проживання, так і здачі в оренду. Стан квартири по фото. Комфортний середній поверх, не кутова. В доброму жилому стані, ремонт в ванній кімнаті, пластикові вікна, балкон, бойлер, меблі. Інтернет та кабельне ТБ. В підвалі є комора 3 м.кв. Будинок знаходиться в самому центрі спального района, біля будинка є школи №33 та 23, дитячий садочок №52, спортивні та дитячі майданчики, сучасний спортивний стадіон, багато різноманітних магазинів та торгових центрів, та багато всього іншого. Ціна:38000 доларів. Продається через АН. Запрошуємо на перегляд!

Василя Порика, 19

Квартира в простому житловому стані з меблями та технікою, не кутова, зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, тихий двір.

Литвиненка вул., 40
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира з сучасним євроремонтом, залишаються усі меблі та техніка. Натяжна стеля, вбудована кухня. Балкон засклений, вбудована шафа на балконі, кладовка, вивід під бойлер, є підвал у будинку. Поруч дві школи, дитячий садочок, супермаркети, магазини, аптеки, дитячий майданчик, відділення Нової та Укрпошти. До зупинки міського транспорту 5 хвилин. Чистий продаж Запрошуємо на перегляд! Детальніше по номеру телефону! 105112

Стельмаха вул., 17

2 КІМНАТНА КВАРТИРА НА ПОДІЛЛІ Продається 2 кімнатна квартира в Вінниці, по вул. Зодчих, 40. В одному з найпрестижніших будинків мікрорайону “Поділля”. Будинок першої черги забудови, коли ще при будівництві не використовувався газобетон. А це значить , що будинок повністю побудований з цегли. 82,2/ 36,8/13,5 7 поверх 9 поверхового будинку. Стан квартири та планування по фото. Автономне опалення (АГВ). Пластикові вікна. Балкон. Великий сан. вузол. Кухня-студія. Так як квартира в чорновому оздобленні (від забудовника), то це дає Вам простір для втілення всіх Ваших мрій та дизайнерських рішень. Та не переробляти ремонт після когось, а зразу робити новий ремонт саме під себе. В кроковій доступності від будинку є абсолютно все, що необхідно для комфортного проживання . Ціна: 76000 доларів . Торг. Продається через АН. Ключи на руках ,показуємо в любий зручний для Вас час. Запрошуємо на перегляд!

ексклюзив
Зодчих вул., 40

Продається 1 кімнатна квартира. Вінниця, Вишенька, вул. Василя Порика. Відмінне місце для проживання. Стан квартири по фото. Квартира продається з меблями. Інтернет та кабельне ТБ. В підвалі є комора 2,3 м.кв. Поблизу є абсолютно все, що потрібно для комфортного проживання: школи, дитячі садочки, магазини, ринок “Юність” та ТЦ “МагіГранд” та багато іншого. Документи готові до продажу. Ціна: 38000 доларів. Продається через АН. Задавайте питання та запрошуємо на перегляд!

Порика Василя вул., 21

Секція здана ! продам однокімнатну квартиру в новому житловому комплексі Forest Home . вікна квартири виходить в двір. Квартира велика, простора, можна переплановувати за своїм баченням.

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул., 21

Ратушної Л. вул., 77

Продам трикімнатну квартиру із автономним опаленням у хорошому міці, поруч зупика транспорту та сепермаркети. Будинок 2001 року побудови, ззовні утеплений. Квартира знаходиться на середньому поверсі, всі кімнати роздільні, санвузол теж роздільний. Запрошую на перегляд. Більш детальна інформація за телефоном.

Учителька, 10

Продається 2 кімнатна квартира в ЖК “Сімейний Комфорт”, за адресою: Немирівське шосе,94И. Стан квартири та планування по фото. Квартира не кутова. Автономне опалення (АГВ). Пластикові вікна. Балкон. Будинок зданий. Біля будинку є дитячий садочок. Багато спортивних та ігрових майданчиків. Будинок та територія ЖК під охороною та відеоспостереженням. У дворі є міста для паркування авто та зарядна станція для електромобілів. Багато магазинів та кафе. Продаж квартири по переуступці. Ціна: 60000 доларів. Можливий торг. Продається через АН. Ключи на руках. Запрошуємо на перегляд!

Немирівське Шосе, 94

Житлові комплекси у Вінниця

Продам двокімнатну квартиру у новому мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою ( магазини, аптеки, кафе, пошти, дитячий садочок, бібліотека та стоматологія). Квартира перепланована для максимальної зручності та комфортного проживання, дві спальні та кухня-вітальня. Запрошую на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Тимофіївська, 4

Квартира в гарному житловому стані, меблі та техніка, зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, тихий двір, не кутова, тепла, світла, поруч школа та дитячий садочок.є підвальне приміщення та комора.

Литвиненка вул., 27

Квартира в простому житловому стані, тепла, світла, в зручному місці, поруч транспорт, тихий двір.

Чайковського вул., 15

Миколаївська, 19

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул., 21

Терміновий продаж 1 кімнатної квартири, в чудовому спокійному районі міста, від надійного забудовника. Прекрасне місцерозташування, дуже близенько до центру, поруч усі зручності для комфортного життя. Здається в 3му кварталі, 2024 року, гарна ціна, можливо по переуступці. Телефонуйте, відповім на усі запитання, та оперативний показ.

Костя Широцького,  5 А

Продається ексклюзивна трьохкімнатна квартира з вишуканим дизайнерським ремонтом у серці міста. Житло поєднує в собі розкіш та стиль, в кожній деталі відчувається увага до естетики. Простора вітальня з великими вікнами створює вражаючий панорамний вид на місто. Кухня, виконана в сучасному стилі та обладнана найсучаснішою технікою, здатна задовольнити будь-які кулінарні фантазії. Три елегантні спальні забезпечують комфорт та розкішний відпочинок. Високоякісний ремонт та використання інноваційних матеріалів відображають вишуканий стиль та стандарти розкішного життя. Це ідеальне житло для цінителів комфорту та елегантності у самому центрі подій.

Соборна вул., 91

Терміново!!! Без комісії для покупця!!! Дешевше, ніж у забудовника !!! Продам двокімнатну квартиру ЖК Барський «Нова Хвиля». Квартира з гарним плануванням, зручний другий поверх, вікна в двір, некутова! Вікна у двір. 8 секція, здача 3 квартал 2024 року Квартира продається по переуступці. Запрошую на перегляд! Телефонуйте !

Одеська, 3

Двохкімнатна квартира в найпрестижнішому мікрорайоні міста! Хороший ремонт, два балкони, простора мебльована кухня, індивідуальне опалення, тепла підлога к кухні, на обох балконах, в коридорі та санвузлі. поряд нова школа, дитячий садочок, парк, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Є велика комора у тамборі.

власник
Пирогова вул., 103Б

Продається однокімнатна квартира в м. Вінниця по вулиці Стрілецькій в ЖК "Зоря", в двох хвилинах від МПМ "Зоря" площею 42 кв. м на зручному 6 поверсі 10 поверхового нового, сучасного будинку. Квартира не кутова, не біля ліфту, має простору кухню, майже 13 кв.м, з виходом на балкон, де ви одразу зможете спостерігати, як ваші діти бавляться на закритому спортивному майданчику чи на дитячому ігровому ! Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура : зупинка трамваю, громадського транспорту, великий супермаркет, школа, дитячий садочок, прозорий офіс ! Показ в зручний для вас час, телефонуйте, з радістю відповім на всі ваші питання!!!

стрілецька, 23в

Продається чудова двокімнатна квартира 65,97 кв. м., в ЖК Західний, Барське шосе, на шостому поверсі, велика кухня 15,18 кв. м з панорамною заскленою лоджією, з якої відкривається неймовірний краєвид , кімнати виходять на дві сторони будинку, просторий коридор. Показ в будь який зручний для вас час ! На всі питання з радістю відповім по телефону !

Барське шосе, 7

Терміново!!! Продам шикарну квартиру в елітному житловому комплексі Park Tower! У квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт щ якісних матеріалів! Вбудована кухня, робоча зона та стільниця з бразильського каменю. Подрібнювач харчових відходів. Венеціанська штукатурка з італійських матеріалів. Тепла підо на 4 зони, додатково бойлер на 80літрів.кондиціонер на 3 сторони. Всі вбудовані меблі залишаються!!! Швидко додаткову оплату є можливість придбання паркінгу. Запрошую на перегляд! Телефонуйте!!!

Магістратська, 156

Продаж квартири від відмінного забудовника Вінбуд. Будинок зданий , є можливість робити ремонт. В квартирі зроблене опалення, тепла підлога в коридорі санвузлі та кухні. Зроблена електропроводка, чистова шпаклівка, суха ідеальна стяжка. В кімнаті є гардеробна. Ключі , показ в любий зручний час.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п

Продам малогабаритну, але дуже затишну однокімнатну квартиру на вулиці Сергія Зулінського (район ГПЗ). Гарна світла чистенька квартира. Опалення централізоване, бойлер, електроплита. Газу немає, будинок електричний. Поруч зупинка громадського транспорту, в самому будинку знаходиться продуктовий магазин. Є технічний поверх, там можливо зберігати речі. А також можливість виходу на дах. Поруч ліс, новий стадіон. Спокійний і тихий район. Вигідна ціна. Оперативний показ. Телефонуйте.

Сергія Зулінського, 39
1 - 24 з 2 832 результатів

Місто Вінниця розташоване на березі Південного Бугу й приваблює тих, хто планує придбати в найближчому майбутньому власне житло. Обласний центр постійно зростає, розвивається, набуває європейських рис. У 2013 році відомий український журнал оголосив Вінницю найкращим містом для життя в Україні. То чому ж не купити в ньому квартиру та не оселитися в комфортних умовах?

Чому варто купити квартиру у Вінниці

Недорого придбати нерухомість від власника можна як у центрі міста, так і в таких історичних місцевостях, як Єрусалимка, Вишенька, Академмістечко, Сабарів, Поділля, Корея, Військове містечко та ін. Ціни на квартири Вінниці приваблюють не тільки місцевих жителів, а й приїжджих з інших областей України, тому продаж житла тут користується високим попитом.

Одна з основних переваг міста - величезна кількість зелені. Парків і скверів тут дійсно багато, однак головним можна вважати Центральний міський парк, де є крита ковзанка, планетарій, атракціони, літні танцювальний і театральний майданчики, заклади харчування та ін. Якщо ви мрієте про те, щоб купити квартиру у Вінниці поблизу зеленої зони, придивіться варіанти біля Подільського ботанічного саду, парку Дружби народів чи П’ятничанського парку. Тут вторинний ринок має цікаві пропозиції з продажу нерухомості по доступній ціні. До речі, відпочивати можна не тільки в парках, а й на березі Південного Бугу чи Вишенського озера.

Ще одна причина, чому варто купити у Вінниці напряму в господаря однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні чи 5-кімнатні квартири, - налагоджене транспортне сполучення. По місту можна пересуватися як на власному авто, так і на трамваях, тролейбусах, автобусах і маршрутних таксі. До того ж тут є і велосипедні доріжки, а також курсують річкові теплоходи.

Серед об’єктів інфраструктури міста варто відмітити:

  • залізничний та автобусний вокзали;
  • дошкільні, загальноосвітні та вищі навчальні заклади;
  • торгівельно-розважальні центри;
  • супермаркети, магазини, ринки;
  • поліклініки, лікарні, пологові будинки;
  • театри, кінотеатри музеї;
  • Подільський зоопарк та ін.

Як бачите, немає нічого дивного у тому, що продаж квартир у Вінниці на вторинному ринку цікавить багатьох людей, - тут дійсно можна жити комфортно, дешево придбавши житло з ремонтом у хазяїна чи від забудовника. В останньому випадку можна ще й отримати можливість купити нерухомість у зданій новобудові в розстрочку, тобто з розтермінуванням, або ж у кредит.

Чи реально знайти квартири у Вінниці без посередників за кілька днів

Кожен день проглядаєте новий сайт з надією знайти актуальні оголошення про продаж квартир у Вінниці на вторинному ринку і вже заплуталися у величезній купі інформації? Щоб наблизити до себе момент укладання договору купівлі-продажу нерухомості, варто скористатися агрегатором ЛУН, де представлені оголошення з фото з великої кількості сайтів. Кожне з них має опис: схему планування квартири, її вартість, площу вітальні, спальні, кухні, поверх та ін. Контакти продавця можна побачити, якщо натиснути на оголошення.

Зверніть увагу, на ЛУН є фільтри, що прискорять і зроблять зручним ваш пошук квартири та пришвидшать той момент, коли ви нарешті матимете власне житло!