Бородянка/ ул Вокзальная 13 1к и 2к без/ремонта 48м2 ,53м2 ,53м2 / цена 500$ /м2 Новое жилье/ отопление электрика +Все программы! Цена квартир от24 000$ Рассрочки 50% взнос, по 4,5% ежемесячно. возможны индивидуальные рассрочки. 1к с ремонтом 32м2 по 650$/м2 2к с ремонтом 42м2 по 650$/м2 ГАЗ +все программы/ сертификаты Цена квартир с жилым ремонтом от 20 800$ Рассрочки 50% взнос, по 4,5% ежемесячно.

Новые 1к и 2к квартиры в БОРОДЯНКЕ. от 32м2 от 20800 (с ремонтом)

Продам двох кімнатну квартиру в самому центрі Бородянки. Квартира знаходиться на 3 поверсі 5 поверхового будинку. В квартирі зроблений якісний ремонт з повною заміною всіх комунікацій (електро, опалення і тд). Квартира облаштована дороговартісними меблями та технікою. Будинок проходить роботи з термосанації в рамках програми відновлення. За більш детальною інформацію звертайтесь по телефону.

власник
Продам квартиру Бородянка, вул.Центральна, 365 б.

Продаём 1ком квартиру 38кв.м в пгт. Бородянка. По вулиці вокзальна 4/4В квартирі є все необхідне для того щоб заїхати і жити при цьому є можливість зробити другий поверх. Документи готови. Власник. 05******26

власник
Продам квартиру. Пгт бородянка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х кім.квартиру в Бородянці, Київська обл, в тихому, спокійному місці, по вул. Миру 12, з сучасним дизайнерським ремонтом. Повністю нова проводка, сантехніка, індивідуальне опалення, з теплою підлогою по всій квартирі. Квартира мебльована, з усією технікою-заходь і живи. Є власна кладовка на поверсі. Ремонт робився для себе. Спальня-17,5 кв+лоджия 4,2 кв. Дитяча 12,5 кв+лоджия 4.2 кв Кухня-студія 20 кв. Біля дому є дитячий садок, школа, автобусна зупинка, гарна природа та річка. До Києва 40-45 км. Від власника, без посередників. По всім питанням - вайбер або вотсап +38********42

власник
Продам 3-х кімн.квартиру

Пропонуємо продаж однокімнатної квартири в центрі Бородянки. Загальна площа 37 квм, житлова 20 квм, кухня 7 квм Квартира в житловому стані, балкон засклений, опалення двух контерний газовий котел, також є кладовка де можна тримати різні побутові дрібниці. Квартира знаходиться в центрі селища, поруч чудове озеро, Будинок Культури, магазини, аптеки,банки, поліклініка, Фора, зупинка маршруток на Киев та до електричок,школа,дитячий садок. Телефонуйте, будемо раді відповісти на ваші запитання.

Продаж квартири в Бородянці, центр. БЕЗ КОМІСІЇ.

До Вашої уваги пропонується продаж квартири (готельки) перший поверх пяти поверхового будинку. Вікна квартири виходять в двір ( фасад), будинок знаходиться в центрі,гарна пропозиція для бізнесу стоматологічний кабінет,магазинчик, офісу тощо.Поруч вся інфраструктура: магазини, аптеки, банки, поліклініка,зупинка маршруток, школа, дитячий садок,Будинок культури. На даний час йде реконструкція будинку, а саме: утеплення фасаду будинку, реконструкція даху,ремонт підїзду,заміна каналізаційних труб та електропроводки по всьому будинку.

Продаж квартири Бородянка,центр.

Продається квартира в місті Бородянка. Знаходиться в девʼяти поверховому будинку, на девʼятому поверсі. Загальна площа квартири 50 м кв, утеплена, має дві лоджиї, що є великим плюсом. Кімнати за площею 18,7 м кв, 11,7 м кв + по 2 м кв лоджиї. Поруч школа, церква , магазини. Один власник. Документи готові до продажу. Торг присутній

Продаж двухкімнатної квартири м Бородянка

Пропонуємо продаж однокімнатної квартири в центрі Бородянки. Загальна площа 37 квм, житлова 19 квм, кухня 7 квм Квартира в чудовому стані, зроблено гарний ремонт ,замінена вся електрика та сантехніка, лічильник на світло день - ніч,балкон засклений, опалення електро конвектори, також установлено кондиціонер. Квартира стоїть на охороні, залишається в квартирі все : меблі та побутова техніка. Знаходиться квартира в центрі селища, поруч чудове озеро, Будинок Культури, магазини, парк, пошта, Нова пошта, аптеки,банки, поліклініка, Фора, зупинка маршруток на Киев та до електричок,школа,дитячий садок. Ціна 32000 у.о.без комісії для покупця. Чекаємо Вас на перегляд цієї чудової квартири!

Продаж квартири в центрі Бородянки

Продається однокімнатна квартира в Бородянці, загальною площею 38,5 м2 (один власник), з меблями готова для життя. Будинок 2013 року, чистий під’їзд, власний двір з можливістю паркувати автомобіль, вхідні двері в будинок оснащені магнітним замком, гарні та спокійні сусіди. Площа кімнати 18,3 м2, просторний коридор, де зручно вміщується вмістка шафа-купе, у санузлі встановлена дуже зручна широка ванна та поміщається все необхідне: раковина з тумбою, навісне дзеркало з тумбою, унітаз, рушникосушарка, пральна машина. Велика простора кухня площею 11.8 м2, дозволяє мати повноцінну кімнату із розміщенням дивану. У квартирі хороший оновлений у 2023 році ремонт, зроблені красиві фігурні стелі із гіпсокартону, приховані електро, інтернет, телевізійні кабелі в стінах, проведено кабелі для підключення світлодіодних стрічок з окремо виведеними вимикачами. Опалення: двоконтурний котел, який дозволяє мати гарячу воду протягом всього року. Квартира тепла зимою, влітку – встановлений кондиціонер. Квартира знаходиться водночас в центрі і тихому місці від шуму центральної дороги. Все знаходиться поруч: адміністративні установи, нова школа, дитячий садок, АТБ, Фора, аптеки, центральний ринок, зупинка міських автобусів на залізничний вокзал та автобусів на Київ.

власник
Продаю однокімнатну квартиру в центрі Бородянки

Продається 2-кімнатна квартира в смт. Бородянка (центр). Знаходиться на 1-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Без ремонту. Загальна площа квартири - 51.4 кв. м. Жила площа квартири - 29,6. Кімнати - 12,3 і 17,3 м. кв. Кухня окрема - 8,8 кв.м. Ванна окрема - 2,6. Туалет окремо - 1,4 кв.м. Балкону немає. Можливість зробити окремий фасадний вихід до Центральної вулиці (під торгівельне приміщення, стоматологію, тощо). Поряд лікарня, магазини, банки, вся інфраструктура). Один власник. (Олександр 09******03).Торг присутній. Можливий безготівковий розрахунок (Сертифікат)

власник
Продаж 2-кімнатної квартири, Бородянка

Житлові комплекси у Бородянка

Пропонуємо продаж однокімнатної квартири ( готельки) в Бородянці, центр.1/5-поверх.будинку,в гарному стані. Загальна площа 32 квм, житлова 18 квм, кухня 6 квм.Поруч вся інфраструктура: школа,дитячий садок, поліклініка, аптеки, Фора.Будинок Культури, базар,зупинка маршруток на Київ. На даний час йде повна реконструкція будинку,а саме утеплення фасаду будинку,ремонт підїзду, заміна каналізаційних труб, також заміна електропроводки по всьому будинку та реконструкція даху.

Продаж квартири Бородянка, центр.

Географія Бородянка

Купівля жилої нерухомості - питання серйозне, особливо, якщо треба визначитися з містом для проживання. Невеликі населені пункти в Київській області стануть прекрасним варіантом для тих, хто хоче жити ближче до столиці. Ціни на нерухомість радують і рівень життя непоганий.

Чи варто купувати житло в Бородянці на вторинному ринку?

Селище міського типу є адміністративним центром Бородянського району Київської області. Розташоване воно на березі річки Здвиж. Населення - близько 13 тис. осіб (за даними на початок 2014 року).

Як дістатися до Києва

Відстань від селища до центра столиці - 53 км. Не так вже й багато, так що продаж квартир у Бородянці на вторинному ринку може зацікавити й тих, хто планує працювати в Києві.

Якщо використовувати громадський транспорт, можна їздити до селища на маршрутках від станції метро «Святошин» (під мостом). Дорога займає близько 1 години. Має населений пункт й залізничну станцію. Якщо є бажання недорого купити квартиру в Бородянці у власника, можна заощадити й на проїзді, віддаючи перевагу електропоїздам, а не автобусам.

Розклад по місцевій станції містить 35 приміських електропоїздів, на яких можна дістатися до Києва (Київ-Пасажирський і Святошин), Коростень-Подільського, Борщагівки, Тетерева, Яблунця, Караваєвих Дач.

Об’єкти інфраструктури селища

У такому питанні, як продаж квартир у Бородянці, ціни грають далеко не останню роль. Але при цьому покупці звертають увагу й на розвиненість інфраструктури.

У селищі є:

  • спеціалізовані загальноосвітні школи;
  • школа мистецтв;
  • дитсадки;
  • аграрний ліцей;
  • центральна районна лікарня й поліклініка;
  • аптеки;
  • декілька банківських відділень;
  • пошта;
  • ресторани;
  • магазини.

Культурний і спортивний відпочинок у Бородянці

Якщо вирішили купити квартиру в Бородянці, вторинний ринок вразить вас різноманіттям пропозицій: тут є однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні й 4-кімнатні квартири на будь-який смак і кишеню. Причому вирішують купити житло в Бородянці від господаря також сім’ї з дітьми, адже тут для них є всі умови для нормального життя й розвитку. Якщо є плани придбати нерухомість у кредит чи в розстрочку (з розтермінуванням) від забудовника, можна пошукати квартиру в зданій новобудові.

У селищі функціонують Будинок культури, бібліотеки, ДЮСШ, а також спортклуб «Здоров’я». Не так давно тут збудували сучасний спорткомплекс ФК «Система» з 4 футбольними полями й спортивним залом.

Тих, хто ще не вирішив купити житлову нерухомість, Бородянка привабить чистим повітрям і гарною природою. Особливо зацікавлять квартири Бородянки прихильників активного відпочинку. Тут можна не тільки провести час у лісі чи біля озера, а й стрибнути з парашутом! Стрибки здійснюють тільки з інструктором.

Як дешево купити вторинне житло без посередників

Якщо немає бажання укладати договір з агентством нерухомості, а ще хочеться заощадити на комісійних, купити житло з ремонтом у центрі Бородянки по доступній ціні можна напряму в хазяїна. Скориставшись нашим сервісом, де зібрані тільки актуальні пропозиції з продажу квартир у Бородянці, відфільтруйте оголошення, поставивши галочку біля «без посередників». Більшість з них розміщені з фото, мають повний опис (поверх, площа вітальні, спальні, кухні, планування квартири). Контакти продавця можна переглянути, перейшовши на сайт-першоджерело.

Якщо вам підходить тільки терміновий продаж квартир у Бородянці, вторинний ринок може запропонувати не так багато варіантів, як при звичайному продажу. У цьому випадку краще за все підписатися на нові оголошення - так ви точно нічого не пропустите! Вирішити питання купівлі чи продажу житла в Бородянці терміново й без участі агентств цілком реально з ЛУН!