КОД 8040 Простора двокімнатна квартира на Садах 3(Огнівка). Квартира в гарному, жилому стані. Кімнати окремі. Зручне місце розташування. Поруч школа, дитячий садочок, ринок, магазини, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парковка.

Боровиковського В. бульв., 14

КОД 8207 Продам однокімнатну квартиру. Мікрорайон Огнівка, Сади 3. Квартира розташована на середньому поверху. Великий засклений балкон. Простора кухня, 8,5м кв. Всі вікна замінені на металопластик. Стан жилий. Тихий, затишний двір. Поруч школа, дитячий садочок, магазини, супермаркети, ринок, зупинка громадського транспорту, автостоянка.

Боровиковського В. бульв., 14

Дворівнева квартира. Новобудова. м-н Сади 3, бульвар Боровиковського 2/4. Загальна площа квартири - 103м2, площа кухні - 17м2, будинок - цегла, 9-10/10 поверх. Індивідуальне опалення, лічильники на світло, воду та газ, тепла підлога, 2 санвузла, 2 балкона. Стан квартири - ремонт, меблі та побутова техніка входять в ціну квартири. Комісія агенції - 0%. Ціна за квартиру - 136000$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості за домовленістю.

‼️ Сади 3 ‼️ Дворівнева квартира, ремонт, видова.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У продажу квартира після будівельників, Сади 3 (Огнівка), трикімнатна. Квартира підготовлена до ремонту. Вдале місце розташування будинку, поряд: школа, дитячий садок, ринок, магазини продовольчих товарів та дитячі майданчики. Відмінно підійде для молодої сімї, які хочуть зробити ремонт на свій смак. Код обєкта: 41722

Боровиковского бульвар, 14, Сады 3 (Огнивка), Полтава, Полтавская 37000.0 USD

КОД 11416 Однокімнатна квартира в спальному районі міста . Будинок поліпшеного планування . Велика жила кімната та кухня . Квартира з косметичним ремонтом , доглянута та чиста , жилий стан , можна заїхат та жити . Зручний середній поверх . Сатехніка поміняна , вікна метало-пластикові . Меблі по домовленості . Додаткова інформаця по телефону .

Боровиковского бульвар, 10, Сады 3 (Огнивка), Полтава, Полтавская 33000.0 USD

Продається 3-х кімнатна квартира покращеного планування під ремонт. Розташована на девятому поверсі з десяти. Стіни і підлога підготовлені під фініш. Квартира дуже тепла. В будинку створено ОСББ. Підїзд і ліфт в гарному стані. Поряд вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання, район Сади 3. Телефонуйте, домовимось на перегляд. Код обєкту 51612.

Боровиковского бульвар, 14, Сады 3 (Огнивка), Полтава, Полтавская 37000.0 USD

Чудова простора однокімнатна квартира в районі Огнівка. Квартира утеплена. Є техповерх. Є Гараж в гаражному кооперативі, 5хв ходьби від дому за окрему ціну КОД:18465

Боровиковского бульвар, 3, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 48000.0 USD

Є лічильник з опалення, можете регулювати подачу опалення (економити). Обладнаний підвал для зберігання. Кухню встановили 2 роки тому. Вбудовані меблі + вбудована побутова техніка входить у вартість. Квартира тепла та світла. Вся інфраструктура знаходиться в хвилині ходьби: школа, стадіон для заняття спорту з тренажерами, маркетопт, базар, eva, нова пошта, Укрпошта, аптеки, кафе, ресторан і купа всяких магазинів. А найголовніше гарний двір з дитячими майданчиками, паркувальні місця для машин та поруч прекрасна зелена зона з ставком. Телефонуйте.

Боровиковского бульвар, 20, Сады 3 (Огнивка), Полтава, Полтавская 65000.0 USD

Дворівнева, простора, світла квартира. Продається з вбудованим меблями на кухні, ванній і дитячій кімнатах. Є дві невеликі кладові - гардеробні які заміняють собою повноцінні шафи. На кухні також є приміщення - кладова. Індивідуальне опалення. Квартира дуже тепла. Навіть взимку комунальні платежі невисокі.

Боровиківського б-р., 1, Сады 3 (Огнивка), Полтава, Полтавская 140000.0 USD

Житлові комплекси у Полтава