Продається затишна 2-х квартира по вулиці Соборна, 16, міста Богуслав. Будинок 1995 року. Квартира розташована на 5/7 поверсі, не кутова, є ліфт. Загальна площа з балконом 51,10 кв.м. Кімнати окремі. Невеличка кладова, санвузол роздільний. Великий балкон з якого відривається гарний краєвид. Опалення централізоване. Гаряча вода - бойлер. При продажу всі меблі залишаються. Доглянуте подвіря, чистий підїзд. Поруч з будинком розташований навчально-тренувальний центр "Льодограй". До Богуславського ліцею №1 близько 5 хвилин ходьби, до садочку №4 орієнтовно так само. Вся інфраструктура поруч. До Києва 125 км

2-к квартира, м. Богуслав Київської обл.

Продається 3-к квартира , вул. Миколаївська 53, м. Богуслав, Київської області Будинок 1984 року, побудований з білої цегли. Квартира розташована на 6/9 поверсі, є ліфт. Площа 60,3/35,5/7,6 м.кв. Квартира двостороння. Всі кімнати окремі, кухня зєднана з однією з кімнат. При бажанні можна зробити гостинну - столову, а можна знову відокремити. Є невелика кладова. Два балкони - вид на вулицю Миколаївська і на двір. Санвузол роздільний. У квартирі розпочато ремонтні роботи. Повністю замінена на якісну електропроводка. Скрізь, окрім балконів, встановлені металопластикові вікна. Броньовані двері, кодовий замок. ІНДИВІДУАЛЬНЕ газове опалення. Все готово для остаточного дизайнерського рішення. Охайний двір та чистий підїзд. Зручне місцерозташування, поряд все необхідна інфраструктура - аптека, магазини, зупинка громадського транспорту. Неподалік центр міста, поліклініка, супермаркети та автобусна станція. До ліцею №1 та садочку №5 орієнтовно 4-5 хвилин пішки. Поруч річка Рось. Вам не потрібно проживати в чиємусь старому ремонті. Ви маєте можливість зробити квартиру своєї мрії за своїм смаком і під свої потреби.

3-к квартира під чистове оздоблення. Богуслав.

трикімнатна квартира в центрі міста Богуслав Київської області, вулиця Миколаївська 52, з повним капітальним ремонтом. Квартира тепла, з індивідуальною системою опалення; балкон утеплений та засклений, металеві двері, металопластикові вікна; лічильники на воду і газ. В будинку є підвал, що належить до квартири - 14м2. Поруч центр, магазини, школа, лікарня, стадіон тощо. Парковка для автомобіля у дворі. Власна квартира, без посередників. Продаж не терміновий. Торг - є, але зрозумілий. В ОРЕНДУ - НЕ ЗДАЄМО!

власник
продаж трикімнатної квартири
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру на вулиці Миколаївська 140. Цегляний будинок. Класичний ремонт. Квартира не кутова, двостороння, 2 балкони. Кімнати роздільні, не прохідні. Металопластикові вікна. З кухні прибрали кладовку, тому площа кухні трішки збільшилась. В будинку є підвал, під замок. Поруч безліч магазинів, аптека. Спокійний, тихий двір. Поруч зупинка громадського транспорту. Можливий торг. Телефонуйте, якщо є питання.

власник
2-к квартира, м. Богуслав, Київська область, вул. Миколаївська

Продам чудову 1к квартиру студію в м. Богуслав, вул. Миколаївська, 100, Київська обл., Обухівський район. Поверх 5/5. Площа 40,2 м2, площа кухні 15 м2. Ціна 23 500$ без комісії! Можливий невеликий торг! Документам більше 3-х років. Квартира з чудовим ремонтом, меблями та технікою. Повністю укомплектована для комфортного проживання: пральна машина, холодильник , кондиціонер, газова варильна поверхня, духовий електрошкаф, бойлер, телевізор. Є балкон, засклений. Квартира знаходиться в хорошому спокійному районі. Поруч школа, дитячий садок, поруч магазини , аптеки, парк , біля будинку велика дитяча площадка. До Києва 120 км. 09*********26 Юлія

Продам чудову 1к квартиру, 40м2,  в м. Богуслав, Київська обл.

Продам трикімнатну квартиру в м.Богуслав по вул . Соборна 5 , ремонт робився років 10 тому але стан нормальний , мебльована , є тепла вода ( газ колонка ), великий балкон. Боплизу будинку знаходиться школа ,пед.училище,льодова арена, стадіон , парк , лікарня , магазин.

власник
Продам трикімнатну квартиру

Квартира в центрі міста. Затишне місце. Перший поверх. Без балкона. Дуже тепла взимку, прохолодна влітку. Простора квартира з кухнею-студією. Хороша ванна та кладовка. Дві кімнати не прохідні. Є вбудовані шафи-купе та велика кухня.

власник

Обміняю 1-кімнатну квартиру в центрі міста Богуслав вул. Інтернаціональна 15 на будинок з доплатою. Квартира НЕ ЗДАЄТЬСЯ Квартира на 3 поверсі , утеплена , є підвал . Неподалік школа , дитячий садок, майданчик для діток, лікарня, пошта, парк , річка Рось , магазини, спортивний комплекс Льодограй, пед коледж .

власник
Обміняю 1-кімнатну квартиру в центрі Богуслав

Квартира світла, затишна, дворівнева м. Богуслав, по вулиці Корсунська, в 120км від Києва, окремий вхід, всі кімнати роздільні, с/в роздільний, засклена лоджія, індивідуальне опалення, склопакети, підвал. Є гараж, вхідний льох, сад, сотка городика під вікнами. Поруч зупинка, річка Рось, ліс.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру

Продам двокімнатну квартиру зі всіма меблями і побутовою технікою , площею 48 кВ.м . , 2 поверх (фінське містечко )

власник
Продам двокімнатну квартиру

Київська область, прекрасне історичне й затишне містечко Богуслав. Продаж 1-кімнатної квартири, 37кв м. 1-ий поверх, будинок з цегли, ідеальний ремонт з нуля - від чорнового до того, що ви бачите на фото. Грамотно проведене електроживлення по всьому помешканню. Тепла підлога, автономне опалення, бойлер, кондиціонер, грати на вікнах, масивні, якісні двері. Центр міста. Після ремонту в квартирі ніхто не жив, з меблів є нове ліжко зі зручним ортопедичним матрацом. У підвальному приміщенні будинку є кладовка, яка входить у вартість. Оголошення від власника. Телефонуйте.

власник
Продаж 1к квартира Київ Богуслав

Географія Богуслав

Невеликі містечка мають особливу атмосферу. У них затишно жити, немає шуму й метушні, легко знайти природу й чисте повітря. Та й ціни на нерухомість у центрі маленького міста в більшості випадків нижчі, ніж у великому населеному пункті. Якщо життя в мегаполісі не для вас, можливо, вам варто купити житло в Богуславі на вторинному ринку?

Переваги купівлі квартири в Богуславі

Місто районного значення Київської області розташоване на р. Рось. На 2012 рік тут нараховувалось майже 17 тис. осіб населення.

Продаж житла в Богуславі навряд зацікавить тих, у кого є гарна робота в столиці, а ось тим, кому не треба часто бувати в Києві, відстань у 118 км здасться цілком нормальною. Автобуси з Києва до Богуслава відправляються з автостанції «Видубичі» щоденно (практично щогодини).

Якщо ви приймете рішення купити квартиру в Богуславі, вторинний ринок запропонує вам масу вигідних і цікавих варіантів житла. Однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні й 4-кімнатні квартири за вельми прийнятною ціною знайти не проблема. Головне – недорого купити житло в Богуславі в районі з гарною інфраструктурою.

У місті є:

  • дитсадки;
  • загальноосвітні школи;
  • спортивна школа;
  • стадіон;
  • Богуславський гуманітарний коледж ім. І. С. Нечуя-Левицького;
  • районна лікарня й поліклініка;
  • аптеки;
  • банки;
  • магазини й супермаркети;
  • кафе, ресторани;
  • готелі.

Вирішивши купити квартиру з ремонтом у зданій новобудові чи в не дуже новому будинку, Богуслав можна розглядати для проживання, а також в якості постійного місця роботи. У місті функціонує багато промислових підприємств, де можна відшукати вільну вакансію. Серед них маслозавод, консервний і цегляний заводи, «Богуславський кар’єр», «Спецпромбудсервіс» та ін.

У Богуславі купити квартиру - означає опинитися ближче до природи. Чого тільки вартий регіональний ландшафтний парк, розташований у місті, де люблять проводити вільний час місцеві жителі. У населеному пункті був відкритий і Центр зимових видів спорту «Льодограй». Якщо надумаєте купити житло в Богуславі від забудовника чи хазяїна, сюди можна буде віддати дитину на заняття з фігурного катання чи хокею.

Поради щодо купівлі квартири

Якщо вас цікавить терміновий продаж квартир у Богуславі від господаря по доступній ціні, вторинне житло вам підійде. Ви знайдете безліч варіантів квартир, які можна досить швидко придбати й відразу ж вселитися. Але майте на увазі, що продаж у кредит чи в розстрочку (з розтермінуванням) доступний лише на первинному ринку.

Щоб поспіхом не купити в Богуславі нерухомість, яка в результаті вам не підійде, спочатку вирішить, яким саме ви бачите своє майбутнє житло. Опишіть не тільки житлову нерухомість, а й місце, де вона розташована, а також якість будинку, поверх, планування квартири та її стан, площу кімнат (спальні, вітальні, кухні) - так вам буде легше відхиляти при огляді варіанти, що вам не підходять.

Питання продажу квартири в Богуславі без посередників можна вважати закритим тільки після укладання договору купівлі-продажу, передачі грошей та оформлення всіх необхідних документів. Гроші треба передавати в присутності нотаріуса. Власник може також вирішити провести операцію з продажу житла в Богуславі й передачі грошей у банку, щоб відразу внести кошти на особистий рахунок.

Продаж квартир у Богуславі на вторинному ринку, ціни, мікрорайони, планування - перед купівлею власного житла потрібно знайти відповідь на безліч питань. Дешево придбати квартири Богуслава можна разом з нашим каталогом, на якому представлена велика кількість оголошень з фото (детальний опис можна переглянути на сайті-першоджерелі) .