Власна простора квартира в центрі Бучі всього 990$ за 1 квадратний метр. Готова до заселення з ремонтом та меблями! Простора та світла площею 47,4 кв. м., розташована на зручному 2 поверсі добротного цегляного будинку. ЖК заселений з 2010 року, дуже теплий, цегляні стіни з керамоблоку товщиною 80 см. дозволять відчувати себе у безпеці та спокої. Тихі та доброзичливі сусіди, власна обслуговуюча компанія. Прямо в будинку відділення банку, амбулаторія, нова пошта, супер маркет. Поряд державна школа та дитячі садочки, поліклініка та торгівельно-розважальний комплекс з басейном. Все, що потрібно для активного та зручного життя. Продаж без комісії! Телефонуйте для перегляду, на звʼязку у всіх месенджерах.

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького бульв., 2

Продажа полноценной однокомнатной квартиры с свежим ремонтом в центре Бучи! Прописанных в квартире нет, владелец на месте и готовы к продаже под любые государственные программы, сертификат! Квартира полностью укомплектованная для жизни: - Душевая кабина - Стиральная машинка - Полотенцесушитель - Духовой шкаф - Газовая варочная поверхность - Холодильник - Телевизор - Кондиционер - Теплый пол Звоните по телефону, работаем без комиссии!

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького бульв., 8б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Повноцінна двокімнатна квартира з балконом у самому центрі Бучі. Будинок цегляний, утеплений мінеральною ватою! Квартира надзвичайно енергоефективна, витрати на комунальні послуги мінімальні. Усі комунікації по лічильниках, тарифи на житлові! Встановлена нова кухня, усі меблі і техніка в чудовому стані. Планування на дві сторони і роздільний санвузол! Квартира максимально видова! З кожної кімнати та кухні відкривається шикарний вид на місто. Стосовно локації – центр міста. Поруч абсолютно усе що потрібно для комфортного життя. Супермаркети, ресторани, басейн, клініка, школи та дитячі садочки, McDonalds і багато іншого. Поруч з будинком зупинка громадського транспорту. Переоформлення мінімальне 2% Без будь яких комісій для покупця! Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького бульв., 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж світлої однокімнатної квартири загальною площею 32,2 кв.м., Хмельницького 11, ЖК Амур, м. Буча. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. Цегляний будинок 2014 року, з напівзакритою територією, своєю парковкою. Поверх 4/5. Великі панорамні вікна від полу до стелі, південна сторона. Гардеробна кімната Двоконтурний газовий котел, комунальні платежі- мінімальні. Встановлений кондиціонер. Квартира продається з меблями та технікою. Вдале місцерозташування, поруч вся необхідна іфраструктура для життя Ціна 41500$, без комісії. Телефонуйте, відповім на Ваші питання. Продается светлая однокомнатная квартира общей площадью 32,2 кв.м, Хмельницкого 11, ЖК Амур, г. Буча. БЕЗ КОМИССИИ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ. Кирпичный дом, построенный в 2014 году, с наполовину закрытой территорией и собственной парковкой. Этаже 4/5. В квартире большие панорамные окна от пола до потолка, выходящие на южную сторону. Есть гардеробная. Оборудована двухконтурным газовым котлом, коммунальные платежи минимальные. Установлен кондиционер. Квартира продается с мебелью и бытовой техникой. Удобное месторасположение, рядом вся необходимая инфраструктура. Цена - 41500 долларов, без комиссии. Звоните, и я отвечу на ваши вопросы.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького бульв., 11

Продам Евро3к квартиру площею 68м2 в центрі Бучі Будинок побудований з червоної цегли, утеплений. Ремонт дорогий та якісний, робили для себе. Меблі виготовлені з натурального дерева (шафи, кімнатні двері, ліжка, дивани) Диван на кухні шкіряне. Тарифи житлові. Поруч центр Бучі, інфраструктура: магазини, школа, дитячий сад, зупинка громадського транспорту, ТРЦ, парковка, дитячі майданчики знаходяться поруч з будинком. Залишається все що на фото! Квартири варує вашої уваги!!

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького бульв., 19

Уникальная 3х Уровневая квартира с авторским ремонтом мебелью и техникой Квартира приятно удивляет с первых минут просмотра - расположение в центральной части Бучи, красивый и нетипичный внешний вид фасада жк Амур (дом кирпичный, обжитой со всеми потребительскими тарифами и своим ОСББ), качественный авторский ремонт с элементами ковки, настенными панно, Мебелью и элементами декора + вся необходимая для комфортного проживания техника В Квартире 3 этажа: 2 спальни ( 2й и 3й уровень), огромная кухня студия на 1 м уровне более 20 м2 с обеднений зоной (по всему этажу тёплый пол)и кладовой, а так же большой оборудованной ванной с биде, унитазом и стиральной машиной , просторная гостиная на 2 м уровне Идеальна как для проживания, так и под Аренду Продажа без скрытых комиссий Просмотр по договорённости Цена 75000$

Богдана Хмельницького бульв., 11

Богдана Хмельницького, 10. Пропонуємо 1-кім квартиру у самому мальовничому районі Бучі. 15 поверх/ 16- поверхового каскадного будинку. Загальна площа 39,8 кв.м; житлова 15,9; кухня 10,2; ванна 4,2; коридор 8,2. Тепла та затишна квартира. Зроблений гарний ремонт, залишається шафа-купе та вбудована кухня. Будинок з дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку. Мікрорайон з розвиненою інфраструктурою: поряд розташований спорткомплекс, аптека, перукарня, дитячий садок, школа- гімназія, парк 500 метрів, поруч багато магазинів та кафе. Будинок збудований з цегли у 2011-15 роки, центральне опалення. По документам: приватизація. Запрошуємо на перегляд та відповідаємо на всі Ваші запитання! Торгуємось!

Богдана Хмельницького бульв., 10

Продаж квартири з можливістю відстрочення платежу з можливістю безкоштовного проживання в квартирі!!! (Оплата до моменту розрахунку за квартиру здійснюється виключно за комунальні послуги). Можливий обмін. Выгодное предложение! Центр Бучи! Кирпичный дом 2008 года постройки. Высота потолков - 2,75 м. Продажа 3-х комнатной квартиры бульвар Богдана Хмельницкого, 2. Общая площадь квартиры 99,0 кв.м Большой коридор, все комнаты раздельные, два санузла раздельных, две просторные лоджии с новыми стеклопакетами. Квартира двухсторонняя с шикарным видом на Собор. Отличное месторасположение: в пешей доступности школы, садики, несколько крупных супермаркетов, отделение почты, больница, поликлиника, горсовет, кафе и рестораны, отделение Приватбанка, Почтомат, продовольственные магазины, около дома большая парковка. 7-й этаж 10-ти этажного кирпичного теплого дома. Чистый уютный дом и парадное, большой грузовой лифт. Документы готовы, чистая продажа от собственника. В квартире никто не прописан.

РОЗСТРОЧКА!!ОБМЕН!Продажа 3-ки 99кв.м б-р Б. Хмельницкого 2 Буча

Продаж квартири з можливістю відстрочення платежу з можливістю безкоштовного проживання в квартирі!!! (Оплата до моменту розрахунку за квартиру здійснюється виключно за комунальні послуги). Можливий обмін! Без комиссии продается 3 комн квартира Буча, буль. Богдана Хмельницкого.4. кв. 89 С ремонтом, мебелью и техникой. Метраж: 100 м2 , кухня 19м2. 2 застекленные лоджии Квартира продается с мебелью и техникой. Парковочные места у дома.. Школа, садик напротив дома.. Инфраструктура возле дома: аптеки, тренажерки, супермаркеты, больница, ресторан, парк ,ТРЦ. Маршрутки в Киев и по городу.

РОЗСТРОЧКА!!ОБМЕН!3 комн, Буча, Богдана Хмельницкого, 4

Продам 1 кімнатну квартиру в Гостомелі , район Баланівка - фактично Буча, - навпроти Бучанський парк, магазини, пошта. - перед будинком зупинка маршруток на Бучу і Київ - 4 поверх з 5, площа 35 м.кв. - будинок на 4 підїзди, адреса вул. Б. Хмельницького 2а. - новий ремонт в кімнаті і ванній з туалетом, в кухні частковий ремонт, - нова електрика і автомати. - нові вікна, двері, пралка , меблі залишаються - Ціна 29 000 дол. Держпрограми ТАК ! - Запрошую на перегляд. - продаж Без комісії ! - Торг на місці.

Продам жилу 1 кімнатну квартиру. Навпроти Бучанського парку

Продам м.Буча вул.Богдана Хмельницького 4, 3-х кімнатну квартиру з гарним ремонтом та меблями. Загальна площа 96,8 м2, жила 56 м2, кухня 18 м2. Квартира двостороння, знаходиться на 2-му поверсі 10 поверхового дама. Встановлено індивідуальне електричне опалення, санвузол роздільний, є 2 бойлери, електрична плита. Дуже добре розвинена інфраструктура, у кроковій доступності садки, школа, гімназія, зупинки маршруток, супермаркети, поліклініка, лікарня, церква, ринок. Ціна 64 000 уе.

Буча продам 3 к.кв. вул. Богдана Хмельницького 4 з ремонтом та меблями

Місцерозташування - краще і не придумаєш! Буча, Б.Хмельницького 2х к квартира 60м2 на 8/16 Квартира з гарним плануванням, внутрішня. Гарний житловий стан, лишаються меблі та техніка. Засклена лоджия, встановлений тепловий лічильник. Заходь та живи або здавай в оренду! Поряд з будинком розташований ліцей#9 та дитячий садок Капітошка. Вартість квартири 71500$ Оформлення 2% Згодні на продаж по Державним програмам! Дзвоніть 09******76 Таня

Сертифікат - Так!  2х кімнатна квартира Б.Хмельницького 10

Продам простору однокімнатну в центрі міста Буча. Квартира з меблями та технікою. Індивідуальне газове опалення! Поряд вся необхідна інфраструктура. Мінімальне оформлення. Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Буча вул. Б.Хмельницького 42м2 з ремонтом та меблями

Продається велика двокімнатна квартира з ремонтом та меблями. Квартира знаходиться в центральній частині міста Буча, за адресою бул. Богдана Хмельницького 6. Вся необхідна для комфортного життя інфраструктура знаходиться неподалік, 3-5 хвилин. Кваротира розташована на 11 поверсі 16 поверхового будинку. Загальна площа квартири 75,2 м., житлова 35,6м., кухня 15,6м. В квартирі залишаються меблі та техніка. Опалення в квартирі централізоване (газове) з індивідуальним лічильником. Розглядаємо продаж під усі види державних програм. Оформлення мінімальне. Вартісь квартири 81 700$. Для покупців без комісії. Запрошуємо вас на перегляд!

Простора квартира у центрі

ЕСТЬ ДРУГИЕ ВАРИАНТЫ ЖИЛЬЯ СМОТРИТЕ ВСЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ АВТОРА Продам 3-ком квартиру г. Буча бул. Богдана Хмельницкого 4 ЦЕНТР, 9/10 этаж, общ. 88 м2, жилая 53 м2, кухня 11 м2, с/у 5 м2, своя котельная на крыше дома, на все счетчики (газ, свет, вода), год постройки 2004 год, дом с белого кирпича, застройщик Киевгорстрой, два застекленных балкона, в доме ОСББ. Рядом школа, детский садик, магазины, удобная транспортная развязка. Документам больше 3-х лет. Цена 77 900 $ На номере Life есть Viber, Telegram, WhatsApp КОМИССИЯ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ 0%

Продам 3-ком г. Буча бул. Б. Хмельницкого 4 ЦЕНТР, общ. 88 м2

Продається 1-кімнатна квартира в самому центрі м. Буча Адреса: вул. Богдана Хмельницького 2 Основні характеристики: •Поверх: 3 з 10 •Загальна площа: 48 м² •Планування: кухня 13 м², кімната 22 м² •Ремонт та меблі/техніка включені у вартість •Лічильники на газ, світло, воду, центральне опалення Розташування: Квартира знаходиться в цегляному будинку з товстими стінами, що забезпечує тепло та економію на комунальних послугах. Район з відмінною інфраструктурою - поруч магазини, лікарні та інші зручності. Ціна: 55 000 доларів США (торг можливий), також розглядаємо під Сертафікат , Є-Оселя Не упустіть цю чудову можливість придбати квартиру в самому центрі міста Буча! Звертайтеся для отримання більш детальної інформації та організації перегляду. Анна

Буча. Продам квартиру 1 кімнатна, вул. Б.Хмельницького 2 Ціна 55000уо

Продаж видової дворівневої квартири площею 155 м2 в місто Буча, проспект Богдана Хмельницкого, 4. Надійний забудовник "Київміськбуд", теплий цегляний будинок, розташована на 10 та 11 поверхах. В квартирі велика кухня-вітальня, окремі три кімнати, два зали та два сантехнічні вузли. Квартира укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою. Тепла електрична підлога по всій квартирі, три засклені балкони, гарний краєвид з вікон. Встановлені кондиціонери. Будинок знаходиться в центрі міста з гарно розвиненою інфраструктурою. Зручний виїзд на Варшавську трасу, добре розвинений громадський транспорт (маршрутки, автобуси, електричка). Мінімальне оформлення 2%. Відео огляд квартири: youtu.be/bPgvvjgjJ_8

Дворівнева кв. 155 м2, Буча, прос. Богдана Хмельницкого,  ВІДЕО ОГЛЯД!

3к квартира в центрі Бучі Проспект Богдана Хмельницького 2 Київміськбуд З хорошим ремонтом Площа 115м² Поверх 7-8/8 (дворівнева) В квартирі індивідуальне газове опалення! Офіційно! В інших квартирах від котельної. Двері, кухня, підлога з натурального дерева. Залишаються вбудовані меблі та техніка. Та деякі меблі за домовленістю. Є 3 балкона. Податки 2%. Іпотеки, держпрограми - так. Ціна 104 000 Без комісії для покупця

Київміськбуд. Центр. Опалення від котла.

Продам велику 2-х кімнатну квартиру в самому центрі м. Буча! Бульвар Богдана Хмельницького, 2 (біля Церкви та Міської ради) Світла, простора квартира. Великі кімнати. Є балкон. Продаємо з меблями та технікою. Санвузол - ванна. Будинок з газом, газова варочна поверхня. Мін податки. Оформлення - 2% Подивитись та купити квартиру телефонуйте по номеру в оголошенні. Посередникам не турбувати. Продаж від власника, без комісії для покупця.

Продам 2к 65м2 Київміськбуд з ремонтом! бул. Богдана Хмельницького, 2

Трикімнатна квартира, Буча, бульв. Б.Хмельницького, 6, Київміськбуд ЦЕНТР МІСТА Площа: 103/50/16; поверх 13/16 Будинок розташований в центрі міста Буча в тихому та спокійному місці. Збудований з цегли, товщина стін 70 см. Забудовник Київміськбуд. В квартирі новий ремонт, меблі та техніка. Побутова техніка, сантехніка від європейських виробників, все нове, ніхто не жив. Три окремі кімнати, з кожної є вихід на лоджію. Санвузол з душовою кабіною та ванна кімната. Дві засклені лоджії, з яких відкривається панорамний вигляд на місто. На стінах декоративна штукатурка, стелі з гіпсокартону, на підлозі плитка та ламінат. В квартирі лишається вбудована кухня, стіл зі стільцями, велика шафа- купе довжиною 7 метрів, холодильник, посудомийка, пральна машина, духовка, варильна поверхня, витяжка, два великих бойлери( на 120 та 80л). Все нове, ніколи не було у використанні. Будинок обслуговується ОСББ, на всі послуги прямі договори з постачальниками. Є лічильники на воду, електроенергію, тепло. Невисокі витрати у зимовий період. У власності більше трьох років. Локація будинку одна з найкращих у місті. Поруч великий муніципальний дитсадок, стадіон, супермаркет, школа, мерія, поліклініка, McDonald`s, парк, зупинки та інші переваги центру міста

Трикімнатна квартира з ремонтом, ЦЕНТР міста Буча

Продається велика однокімнатна квартира на 8му поверсі з 10, розташована в середині будинку, дуже тепла і затишна, повністю мебльована! Є лічильники на опалення! Дуже чистий підʼїзд, вся інфраструктура поряд, школа і дитячий садок. Мінімальне оформлення 2%, переглядів в зручний для вас час! За усіма питаннями телефонуйте

Богдана Хмельницкого бульвар, 10, Буча, Буча, Киевская 45000.0 USD

1к кв Буча Богдана Хмельницького Площа 45, 5м2 Кухня 11.1 м2 Житлова 19.5м2 Опалення центральне (є лічильник) Бойлер, кондиціонер Поверх 8/10 Планування двухстороння , тепла, розташована всередині будинку Санвузол суміжний , ванна Балкон 1 Лишається все (крім телевізора) Оформлення 2% Сертифікату+1000

Богдана Хмельницкого бульвар, 10, Буча, Буча, Киевская 45000.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири з лоджією, в гарному і затишному ЖК. Поруч дитячі та спортивні майданчики, магазини, школа та садочок, аптеки, кавярні та ресторани. В 10ти хвилинах дуже гарний Бучанський парк та будинок культури. Біля будинку транспортна зупинка з маршрутом до Ірпіня та Києва 388, 389. Все , що потрібно для життя, у пішій доступності! Ціна вказана за перший внесок. залишок без здорожчення. За детальною інформацією звертатись за номером телефону

Богдана Хмельницкого бульвар, 1, Буча, Буча, Киевская 24700.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири з лоджією, в гарному і затишному ЖК. Поруч дитячі та спортивні майданчики, магазини, школа та садочок, аптеки, кавярні та ресторани. В 10ти хвилинах дуже гарний Бучанський парк та будинок культури. Біля будинку транспортна зупинка з маршрутом до Ірпіня та Києва 388, 389. Все , що потрібно для життя, у пішій доступності! Ціна вказана за перший внесок. залишок без здорожчення. За детальною інформацією звертатись за номером телефону

Богдана Хмельницкого бульвар, 1, Буча, Буча, Киевская 26650.0 USD
1 - 24 з 38 результатів

Географія Буча