Київська обл., м. Березань Броварського району. Тихе, спокійне місто, яке постійно розвивається, з населенням близько 17 тис. чол. Знаходиться по вул. Героїв Небесної Сотні, 23 (р-н Заріччя), 5-типоверхівка, 3-кімнатна на 5 поверсі, 65 м2, не кутова, двостороння, велика лоджія на 2 кімнати, під ремонт, повністю вільна, ідеально для планування під себе. Порядні та спокійні сусіди пенсіонери, поруч дитсадок, школа, лікарня, магазини, до центра міста 5 хв. пішки. Ціна - 21500 $. Власник.

власник
м. Березань, Броварський р-н, 3-к. квартира під ремонт, 21500 $

Теплая квартира в кирпичном доме.Тихое место.Двойной стеклопакет"Salamander".Две входных двери.Газовый котел.Новая проводка.Возможность пристройки и отдельного входа.Полисадник и место под гараж.Документы готовы.

власник
Березань 3-комнатная квартира.Ул.Героев АТО 30а,р-н заречье.

Продаж 2 кім. квартири в місті Березань, цегляний будинок, загальна площа 44 м2, 1/1, встановлене індивідуальне газове опалення, деревяні міжкімнатні двері, в одній з кімнат незавершений ремонт, санвузол сумісний, власний двір, є місце для встановлення гаража.

Продаж 2 кім. квартири в Березані, загальна площа 44м2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміново продам 3-х кімнатну квартиру в місті Березань Київської області Броварського району! Терміновий продаж у звʼязку з виїздом за кордон ! В квартирі роздільні всі кімнати ( не прохідні) , що зручно для сімейного проживання ! Є підвал і земельна ділянка .

власник
3-х кімнатна Квартира в м. Березань

Популярні запити

Географія Березань

Цікавитесь містами столичного регіону? Якщо хочете жити в населеному пункті, що динамічно розвивається, можна купити житло в Березані на вторинному ринку. Невисокі в порівнянні зі столичною нерухомістю ціни на квартири все більше приваблюють потенційних покупців переселитися саме до цього міста.

Продаж житла в Березані: чи варто купувати тут квартиру?

Місто обласного значення, що знаходиться в східній частині Київської області, розташоване на р. Недра. До Києва - близько 75 км трасою й 65 км залізничною дорогою.

У місті є залізнична станція. Вона з’єднана електропоїздами з 35 станціями, розташованими в Київській, Черкаській і Полтавській областях. Купити квартиру в Березані можуть і ті, кому треба періодично бувати в столиці. До Києва можна доїхати на електропоїздах «Яготин-Київ», «Гребінка-Київ», «Ніжин-Київ». У столицю курсують і маршрутні таксі - до станцій метро «Бориспільська» й «Харківська». Маршрутки їздять практично кожні 30-60 хвилин. Кілька разів на день курсують автобуси до автостанції «Дарниця».

Тих, хто вирішить тут купити квартиру, Березань приємно здивує наявністю ще й міських маршрутів. Населеним пунктом курсують наступні маршрути:

  • № 1 - Вокзал-Лікарня, Лікарня-Вокзал;
  • № 2 – Вокзал-Березань-2, Березань-2-Вокзал;
  • № 2а – Вокзал-Танк, Танк-Вокзал.

Для тих, хто багато подорожує й роздумає, а чи не купити житло в Березані, важливим фактором буде близьке розташування міжнародного аеропорту «Бориспіль». До нього лише 35 км.

Інфраструктура міста

Житлова нерухомість і продаж квартир у Березані на вторинному ринку цікавить навіть столичних жителів: недорого, чисте повітря, інфраструктура розвинена дуже добре.

Місцеві об’єкти інфраструктури:

  • дитсадки;
  • загальноосвітні учбові заклади;
  • школа мистецтв, музична школа та ДЮСШ;
  • міська лікарня й поліклініка;
  • стоматологічні кабінети;
  • аптеки;
  • банківські відділення;
  • бібліотеки;
  • будинок культури;
  • Березанський професійний аграрний ліцей;
  • Березанське відділення МАУП;
  • спорткомплекс.

Завдяки розвиненій інфраструктурі дуже активно йде продаж квартир у Березані, ціни до того ж тут вельми привабливі.

У місті функціонує кілька великих підприємств, таких як «Березаньпродтовари», «Березанський завод залізобетонних виробів», «Березанський комбікормовий завод» та ін. Якщо вторинне житло цього міста вам підійде, можна тут підшукати й роботу.

Екологія й відпочинок

Екологічне становище в місті можна назвати гарним, незважаючи на наявність заводів і фабрик. Ситуацію згладжує велика кількість зелених зон, а ще озеро Центральне й річка Недра. Єдиний недолік - відсутність піщаних пляжів.

Квартири Березані від забудовника чи хазяїна зацікавлять і сім’ї з дітьми. У місті є парки й дитячі майданчики, де можна погуляти з малечою. На радість дорослому населенню в Березані достатньо розважальних закладів: є кафе, ресторани, нічний клуб, кінотеатр. А от купити житло з ремонтом у зданій новобудові в кредит чи з розтермінуванням (у розстрочку) навряд вдасться, адже вибір первинної нерухомості тут досить обмежений.

В якому районі Березані купити житло?

Якщо ви вирішили купити квартиру в Березані по доступній ціні, вторинний ринок запропонує вам масу цікавих варіантів. Однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні й 4-кімнатні квартири - в цьому місті легко знайти житло за своїми фінансовими можливостями.

Дешево придбати нерухомість без посередників, тобто напряму у власника, можна в центрі й в таких мікрорайонах, як Вокзал, Заріччя, Танк, Садовий, Світанок, Поштовий та ін. Якщо ви хочете швидше укласти договір купівлі-продажу і вас цікавить терміновий продаж квартир у Березані від господаря, вторинний ринок запропонує вам чимало вигідних варіантів. Просто перегляньте актуальні оголошення про продаж житла в Березані в каталозі ЛУН. У нас завжди є оголошення з фото й описом, у якому вказано район, поверх, планування квартири, площа кімнат (вітальні, спальні, кухні) та ін. Переглянути детальну інформацію про те чи інше житло ви зможете, перейшовши на сайт-першоджерело.