Продам 2 кімн. квартиру в районі Обл.лікарні. Квартира не кутова. Електро опалення. Розвинута інфраструктура, все поряд.

Біляєва, 12

Продаж трикімнатної квартири біля 8 школи. Поруч ж все необхідне. Біля будинку зупинка маршрутного транспорту.

Бєляєва вул., 77

Пропонуємо до продажу 1ккв на Бєляєва, 4/5поверх, косметичний ремонт, нова газ.колонка, опалення централізоване, не кутова. Гарне розташування, поруч супермаркет, безліч магазинів, аптека, зупинка транспорту, парк. Вільна до заселення нових власників, покази в зручний для Вас час.

Бєляєва вул., 27
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

3ккв на Біляєва (8 школа). Пропонуємо до продажу 3ккв на Біляєва , блочний дім, чешський проект, 4 пов., загальна площа 59м, кухня 9м, кімнати роздільні 18,3м+ 11,3м+7,9м, санвузол окремий, АГО, не кутова, утеплена, балкон+лоджія, косметичний ремонт, чистий підʼїзд, доброзичливі сусіди. Детальніше за телефоном. Запрошуємо на перегляд в зручний для вас час

Бєляєва вул., 8

У продажу 3 кімнатна квартира, 1/5 поверх, вікна на дві сторони, у двір та на дорогу, прибудован великий балкон (узаконено), ідеально під комерцію. Загальна площа 64м.кв., житлова 36м.кв., кухня 7м.кв., газ.колонка, електро опалення, МП вікна, стан- звичайний жилий. Гарне розташування, поруч магазини, супермаркет, аптека, школи. Торг-можливий!!! Покази в зручний для Вас час.

Бєляєва вул., 21

Пропоную до Вашої уваги затишку 4-х кімнатну квартиру з якісним та сучасним ремонтом по вулиці Бєляєва! Ремонт робили, як для себе, все зроблене зі смаком.Продаж з меблями та технікою! Ця квартира для родини, яка не хоче витрачати час та гроші на ремонт! + квартира не кутова, зручне планування, окремі кімнати та велика, простора кухня студія (фото плану квартири додаю) + газове опалення (двоконтурний котел) + загальна площа 74 кВ, житлова 54 кВ + поверх - 5/5. Над квартирою технічний поверх. + балкон і лоджія на різні сторони будинку + тепла підлога: ванна, кухня та велика кімната (гостьова) + комфортне місце розташування будинку (поруч ринки, магазини, парк, зупинки громадського транспорту, школи та садочки) Меблі у квартирі зроблені з натурального дерева, міжкімнатні двері також. Телефонуйте за більш детальною інформацією! Запрошуємо Вас на перегляд! Пропозиція від агенції нерухомості - "ЕГІДА" Фахівець з питань продажу нерухомості - Фатєєва Ольга

Бєляєва вул., 9

Продам квартиру по улице Беляева, 12 угловая первый этаж, обе наружные стены квартиры выходят на красную линию, идеально подходит под коммерцию. Рядом садик, школа, супермаркеты и Дендропарк.

Квартира на Беляева 12

Продається 2к квартира на Біляєва 29, загальною площею 47м2. Квартира розташована на 4 поверсі 5 поверхового будинку. У квартирі встановлено електроопалення, частково м/п , газова колонка для нагріву води, встановлюють кондиціонер. Квартира на дві сторони, світла, тепла, не кутова. Підʼїзд чистий, охайний. У пішій доступності є ринок, супермаркет, безліч магазинів, аптека, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. З повагою агенція нерухомості «КОМФОРТплюс» 09******11 Юлія

2к квартира на Біляєва 29

Продам 3х. кому. кв. з гаражем - Упорядкована квартира - зроблено якісний ремонт - Нова проводка - Встановлено АГВ, м/п вікна. - Якісна столярня. - Квартира утеплена зсередини та зовні, дуже тепла, встановлено новий газ. котел. - Кондиціонер Mitsubshi. - Залишається вбудована кухня, шафи-купе, фільтр водоочищення, посудомийна машина. - Гараж видно з балкона, в гаражі - капітальний підвал. - Поруч садочок, школа, магазини.

ул.Беляева, 7, Старый Автовокзал, Кропивницкий, Кировоградская 71000.0 USD

Продам 4-х кімнатну квартиру на Бєляєва площа 60 м2; - Будинок знаходиться в спальному районі, поряд є дитячий садок, школа, лікарня, парк відпочинку, супермаркет, ринок. - Квартира в гарному стані; - Вікно склопакети, засклений балкон. - Також є підвал та погреби біля будинку.- - Квартира тепла, затишна на сонячній стороні. - Планування: Роздільна; - Cанвузол: Суміжний; - Опалення: Індивідуальне газове; - Ремонт: Житловий стан; -Торг;

Беляева улица, 11, Беляева, Кропивницкий, Кировоградская 53500.0 USD

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Квартира знаходиться біля АТБ на Беляєва, євроремонт новий, панорамні вікна, 2 балкони, роздільна, не кутова, чистий підїзд, поряд із зупинкою навпроти парку.

Продам 2к квартиру Дендропарк

Продається 2-кімн. квартира Вулиця Біляєва. Опалення індивідуальне електро. Кімнати суміжні. Квартира не кутова. Загальна площа - 43 кв.м. Стан житловий. Вікна і балкон деревʼяні. Ціна 30,000$ Поруч біля будинку «Файно маркет», школа 13, областна лікарня. Пропозиція від агенства нерухомості "Еліт"

Продається 2-кімн. квартира Біляєва

Квартира на 4 поверсі 5 ти поверхівки. Кімнати окремі, металопластикові вікна та балкон. Газова колонка . Квартира в середині будинку, дуже тепла. Меблі залишаються. Гарно розвинена інфраструктура. Реальному покупцеві гарний торг. №212873107 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Двокімнатна квартира на Бєляєва

Квартира з ремонтом.Тихий район ,рядом парк.

Продам 3 -х кімнатну квартиру на Бєляєва

Продаж чудової двокімнатної квартири після КАПІТАЛЬНОГО ремонту, з МЕБЛЯМИ ТА ТЕХНІКОЮ! Будинок знаходиться по вул. Беляєва. У пішій доступності є все необхідне: школа №8, гімназія №9, школа «Мрія», дитячі садочки №47, №71, Файно-маркет, «ятрань», РемПобуттехніка, ринок та безліч магазинів, зупинка громадського транспорту, поштове відділеня, відділеня банку, та багато іншого, що знаходиться поряд і робить життя комфортнішим. + п’ятиповерховий панельний будинок, охайний під’їзд, тихий двір, дитячий майданчик + квартира на 4-ому поверсі + НОВИЙ КАПІТАЛЬНИЙ ремонт, з заміною всіх комунікацій + загальна площа -44.4 м2, кухня-студія, суміжні кімнати + підігрів підлоги у ванній кімнаті + ГАЗОВЕ АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ (котел Beretta), кондиціонер + КУХНЯ з вбудованими меблями та технікою ( холодильник Toshiba, газова варильна поверхня та духовка Electrolux, витяжка Perfelli, мікрохвильова піч) + ВАННА кімната: інсталяція Geberit, високоякісна сантехніка, пральна машинка Electrolux + у ВІТАЛЬНІ, великий, дорогий м’який куток з кріслом + м/п вікна з високою шумо- та теплоізоляцією, засклений балкон + підлога в один рівень, високоякісний ламінат, коридор та кухня - плитка. + стильні та якісне освітлення , вимикачі та розетки + проводка змонтована з урахуванням сучасних потреб і навантажень + якісні та надійні вхідні двері та міжкімнатні двері, з гарною фурнітурою ЦІНА ВКАЗАНА усією ТЕХНІКОЮ ТА МЕБЛЯМИ Ви можете не витрачати одне з найважливішого – час, а також гроші та нерви на ремонт, а зайти і жити одразу після купівлі! Ціна 47500 дол. США. Деталі по телефону, запрошую на перегляд в зручний для Вас час. АН КЛЮЧ Фахівець з питань нерухомості, Алла.

Продаж 2к квартири з меблями та технікою на Беляєва!!!

Продам 1 кім квартиру вул Беляєва біля супермаркету АТБ, квартира без ремонту але житловому стані на всі питання відповім по телефону 05*********02 Оксана 06*********40 Людмила пропозиція від АН Надія

Продам 1 ком.квартиру р-он 13 школа

Продаємо затишну, світлу 2 кімн квартиру Біляєва -Загальна площа - 47.9 кВ.м. -Житлова площа - 32.9 кВ.м -Кухня - 7 кВ.м -Поверх 2/5 -Кутова (але утеплена з середини) -Новий металопластиковий балкон та вікна -Автономне опалення електро (встановлена газова колонка) -Кімнати просторі -Зроблений ремонт для себе -Підїзд чистий, доглянута територія, приємні сусіди. -Поряд з будинком знаходиться садочок, школа, АТБ, магазини, кафе, аптека, тощо. Гарна та зручна транспортна розвязка. Покази проводимо за попереднім записом. Ціна - 42 000 торг на місці За детальною інформацією пиши в direct або телефонуй 06******45 - Ольга АН "Берегиня" Ми працюємо для вас

Продаємо 2 кімн квартиру Біляєва

Географія Кропивницький (Кіровоград)