Без комісії!!! Розглянемо Є-оселя та решту державних програм!!! Прямі договора по комунальним!!! Документи на квартиру готові. Швидкий продаж. Продам видову 2 кім. кв. с. Білогородка, ЖК Перший Парковий. Площа 66 / 32 / 16. Поверх 10 /11. Гарне планування - шикарні видові вікна на захід сонця! Індивідуальне опалення-двуконтурний газовий котел. Будинок цегляний, новий, обжитий, утеплений. Вода подається із артезіанської свердловини глибиною 127 метрів. Поряд зупинка маршрутки! Будинок розташований в зеленій зоні, де ви можете насолоджуватися свіжим повітрям і природою, не відчуваючи віддаленість від міста. Поряд садочки, школи, лікарня, супермаркет, гарний ліс - все це створює комфорт та затишок! Ми готові допомогти вам з усіма питаннями і провести огляд в зручний для вас час. Можливий розумний торг! Зателефонуйте нам вже зараз і дізнайтеся більше про цю квартиру. Не втрачайте свій шанс отримати комфортне житло у зручному місці!!!

ексклюзив
Європейська вул., 1

2 1 2 8 3 4 6 8 1 Без комісії! Розглянемо Є-оселя та решту державних програм! Право власності більше 3-х років! Прямі договора по комунальним! Мінімальне оформлення! Продам 2 кім. кв. с. Білогородка, ЖК Перший Парковий Площа 59/ 31/ 15. Поверх 4 /11. Сучасний ремонт. Гарне планування, вікна на захід та схід- шикарні види з панорамних вікон. Велика кухня та лоджія Індивідуальне опалення-двуконтурний газовий котел Теплла підлога Меблі та техніка Будинок цегляний, новий, обжитий, утеплений. Вода подається із артезіанської свердловини глибиною 127 метрів Поряд зупинка маршрутки! Будинок розташований в зеленій зоні, де ви можете насолоджуватися свіжим повітрям і природою, не відчуваючи віддаленість від міста. В дворі ігрові та спортивні майданчики, є мангальна зона та альтанка. Поряд садочки, школи, лікарня, супермаркет. гарний ліс - все це створює комфорт та затишок! Ми готові допомогти вам з усіма питаннями і провести огляд в зручний для вас час. Можливий розумний торг! Зателефонуйте нам вже зараз і дізнайтеся більше про цю квартиру. Не втрачайте свій шанс отримати комфортне житло у зручному місці!

ексклюзив
Паркова, 8

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається 1-кімнатна квартира Белогородка, в новому будинку житлового комплексу комфорт-класу , у ЖК City Lake, у спальному районі Шевченкове. Квартира з євроремонтом, площею 39 кв. метрів, житлова 14 кв. метрів, кухня 14 кв. метрів. Квартира на 6-му поверсі 8-поверхового будинку. Продається з меблями та побутовою технікою: газова плита, газова духовка, холодильник, витяжка, пральна машина. Wi-Fi. Будинок обладнаний домофоном, пожежною та охоронною сигналізацією, відеоспостереженням, територія, що охороняється. Вид з вікна на вулиці. Житловий комплекс City Lake у с. Шевченкове у пров. Ювілейний знаходиться лише за 6 км від столиці, в Києво-Святошинському районі. Ви можете відчути оптимальний баланс якості екології, розвиненості інфраструктури та зручності транспортної доступності. Для створення по-справжньому ідеальних умов життя у цьому житловому комплексі буде забезпечено всією необхідною інфраструктурою. За проектом тут передбачено наявність 2 дитячих садків та школи, великої зони для занять спортом на прибудинковій території, власного пляжу. Перші поверхи будинків будуть відведені під нежитлові приміщення, де буде розміщено магазини, салони краси, офіси. Зявляться тут і дитячі майданчики, а вся прогулянкова зона поруч із будинками матиме покриття безкоштовним Wi-Fi. Майже все це є на території. Вже працює дитячий садок, багато магазинів та кілька ресторанів. Також на території вже працює спортзал, дитячий басейн, йога, салони краси та багато іншого. Неподалік комплексу є лікарня. Відмінний варіант для комфортного проживання. Поспішайте купити своє ідеальне житло! https://vm.tiktok.com/ZM6cuyTPv/ - обзор Комісійні Агентства Нерухомості оплачує Покупець! Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю! Телефонуйте по телефону! Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла, для наших клієнтів безкоштовно! З ув. АН «Ideal Home»

проулок юбилейный, 11
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Білий Шоколад вул. М. Величка, 22 Центр селища. 5 поверх 8 пов. будинку. Є ліфт. Загальна площа 56 м.кв. Будинок зданий в експлуатацію, документи права власності на руках. Готові до угоди. Кімнати роздільні 13 м.кв. та 17м.кв. Кухня 12,5 м.кв. Два балкончика. Не кутова. Панорамні вікна з красивим видом на територію комплексу. Індивідуальне опалення. Установлений двоконтурний газовий котел та батареї. Важливо! По всій квартирі вже залито теплу підлогу, та зроблена стяжка. Всі стіни оштукатурені! В житловому комплексі багато магазинчиків, кав‘ярень, дитячих майданчиків. Облаштовані зони відпочинку з альтанками та барбекю. Платна парковка з цілодобовим наглядом, є і безкоштовна на вибір. Вся територія охороняється 24/7. Відеоспостереження. Поряд школа, дитячий садок, ринок, супермаркет, відділення нової пошти, зупинка транспорту. Зручне сполучення з Києвом. 4 км до Житомирської трасси.

можливий продаж по єОселя
Михайла Величка вул., 22

Продажа (переуступка инвестправ) 1-комнатной квартиры в ЖК « Все Свои», Комфорт- класс. Киево-Святошинский р-н, с Белогородка, ул. Александра Саенко, 11. Это развитый и перспективный населенный пункт возле Киева, в котором можно найти все объекты инфраструктуры для повседневной жизни. Квартира расположена на 3-м (есть на 6-м эт.) этаже 9-ти этажного дома. Общая площадь – 38 м², высота потолков 2,7 м. Есть гардеробная (2,3 м²), балкон. Состояние: после строителей. Есть стяжка, стеклопакеты. Материал конструкций стен – кирпич, индивидуальное отопление, закрытая территория. Наземный паркинг с подзарядкой электрокар. Дом введен в эксплуатацию. Площадь территории ЖК – 0, 455 га. Уютный комплекс карамельного цвета. Удачная локация позволит жителям ЖК сэкономить на поездках: в двух шагах школа, детский садик «Барвинок», остановки общественного транспорта, которым можно доехать до ст. метро за 35-40 минут, автомобилем - за 15 минут. Тишина, комфорт и чистый воздух природы с пением птиц. Максимум полезной социально-бытовой (супермаркет, кафе, аптека, ресторан, рынок, Дом Культуры, др.) и транспортной инфраструктур. Для любителей активного отдыха рядом с домом есть стадион. Поблизости раскинулся живописный лес и речка, где прогулки принесут максимальное удовольствие. На территории: детские площадки, зоны отдыха для взрослых и красивый ландшафт. Ближайшие ст. метро: «Святошин», «Академгородок», «Житомирская». Цена - 30400$ (800$/1м²).

Олександра Саєнка вул., 11

Продаж великої однокімнатної квартири з незавершеним ремонтом в ЖК Амстердам. В квартирі поштукатурені стіни, розведена електрика, стяжка підлоги. Будинок зданий та заселений. Поруч з ЖК великий супермаркет "Сільпо", "Фора", ринок, зупинка громадського транспорту. До метро курсують маршрутки кожні 5 -10 хвилин.

Гетьманська, 57

Продажа квартиры в ЖК Белгород, Таунхаус, 15 мин. к Сильпо, остановке, дома по типу таунхаус, функциональная планировка: кухня-гостиная+ отдельно спальня+ душ, с/у. Общая площадь 35 кв.м. Отопление электро. Отдельный двор, вход, есть небольшой газон и место для отдыха с зоной кухни, водой. Построен с газоблока, утеплен 100мм пенопласт. Кровля металл черепица гидробарьер, утеплен мин вата. Вода скважина. Электрики 8кВт. Продаж квартири в ЖК Белгород, Таунхаус, 15 хв. До Сільпо, зупинки, будинки за типом таунхаус, функціональне планування: кухня-вітальня + окремо спальня + душ, з/в. Загальна площа 35 кв.м. Опалення електро. Окремий двір, вхід, є невеликий газон та місце для відпочинку із зоною кухні, водою. Побудований із газоблоку, утеплений 100мм пінопласт. Покрівля металочерепиця гідробарєр, утеплений мін вата. Вода свердловина. Електрики 8кВт.

можливий продаж по єОселя
Абрикосова, 26

Набрид шум міста? Постійна суматоха та біготня? Пропоную вашій увазі простору 2-кім квартиру в спокійному та живописному ЖК "Перший парковий", за адресою: вул. Паркова, 8 с.Білогородка Бучанського р-н Київська обл., який розташований неподалік від столиці, якісна монолітно-каркасна побудова, зовнішнє утеплення, на території ЖК своя зона барбекю, поряд ліс, продуктові маркети "Сільпо" та "Фора", в 10 хв їзди школа та садочок. Заселення ЖК на 95%. Власники розглядають продаж під державні Програми "єОселя" та "єВідновлення". Документам БІЛЬШЕ 3-х років, прописаних немає. В ремонт квартири власники вкладали душу, робили для себе, все якісно та зі смаком. Просторий коридор, дві окремі кімнати, з яких вид з вікон виходить на різні сторони, не пересікаються між собою, світла простора кухня з виходом на засклену утеплену лоджію, з якої можна дивитися на прекрасний вид, де розташована "зона барбекю", дитячий майданчик та вигляд на сусідні ЖК. Мебель та техніка залишається (окрім двухспального ліжка та ТВ (плазми)). ЖК "Перший Парковий" - це чудове поєднання домашнього затишку, природи, замислитись і зупинитись від міської метушні і мати змогу провести свій час з родиною та друзями. До Метро Академмістечко, Житомирська 20-25 хвилин на міському транспорті, який курсує кожні 5-10 хв. Телефонуйте! Показ в зручний для Вас час. Відеоогляд скину в особисті.

можливий продаж по єОселя
Паркова, 8

Продаж квартира 97,95 м2 ❕Київська область с.Білогородка ЖК Білий Шоколад Центр Без ремонту ✅ Цегляний будинок Панорамні вікна Автономне газове опалення Стальні радіатори Вхідні двері з МДФ накладками Корзини під кондиціонер Утеплені фасади Охорона 24/7 + відеоспостереження Розвинена інфраструктура ЖК Вартість 60 000$ Без комісії для покупця Ексклюзивний договір Перегляд за домовленістю

Михайла Величка вул., 34

Коли Ви купуєте квартиру, то достатньо довго не маєте змоги насолоджуватися нею. Чому? Да тому, що ремонт дуже довге, брудне та нервове діло А ось, коли всі брудні роботи закінчені, і вона така свіжа, біленька як наречена в підвінечному платті перед вами – ось тоді і починаються приємні творчі дії. Які меблі, техніку, який декор, квіти, картини…. А при цьому в квартирі вже можна жити! А можливо одразу другий етап? Так! Все можливо. В цієї квартирі ремонт майже закінчений. Залишилось встановити двері та покласти плінтус Свіженька, біленька тому, що Зроблено - шумо- та теплоізоляцію даху, стін - замінено усі труби (навіть в підлозі) на якісні Rehau, - замінено мансардні вікна, - розведена електро проводка якісним мідним проводом, - встановлено точки освітлення, - встановлено фільтри очищення води, - встановлено двоконтурний газовий котел. А ще: - стіни вирівняні та укріплені за допомогою додаткової сітки, під фарбування або шпалери - на підлозі дорога італійська паркетна дошка, - встановлено чудові сучасні сходи, - два санвузли в кахлі, підлога в плітці, - встановлено консольні сантех - прилади, ванна, змішувачі да души (тропічний та гігієнічний), - підготовлено фартух для вбудованої кухні. Ви тільки уявіть, скільки грошей ВЖЕ ВЛОЖЕНО у все це, якщо: - дворівнева квартира 107 кв м (дві спальні, кухня-вітальня та хол – тераса, два санвузли) - 4й та 5й поверх 5-поверхового будинку з ліфтом. - будинок має власний двір та місце для паркування авто. Можна ще додати, що дуже розвинений комплекс «Білий шоколад» знаходиться в самісінькому центрі м. Білогородка (так, зараз це місто). Комплекс дуже доглянутий, всюди квіти, він має власну інфраструктуру – магазини, салони, аптеки, кав’ярні, дитячі центри, медичні заклади, фітнес-центр. Три рази на тиждень працює ринок біля в’їзду. Неподалік є ліс та озера. Поряд зупинки транспорту. До Києва 20хв.

можливий продаж по єОселя
Михайла Величка вул., 10-Б

Житлові комплекси у Білогородка

Продається однокімнатна квартира в новому будинку! Стан євроремонту. Кухня з вбудованими меблями на індивідуальне замовлення. Спільний санвузол, обкладений італійською плиткою. Провід мідний, , Виводи під кожну точку. Автономне газове опалення, двоконтурний казан. Прибудинкова територія закритого типу. Є місця для паркування, що дуже зручно і вигідно. Чудова інфраструктура - державна школа, дитячий садок, поліклініка, безліч спортивних секцій: супермаркети, кафе. Зручна транспортна розвязка. Зупинка маршруток навпроти будинку, ходять кожні 3 хвилини до станції метро Академмістечко, Теремки 45 хвилин їзди, 30 хвилин до лінії швидкісного трамвая. ДКП більше трьох років. Один власник. Прописаних нема. ID: 76693

ексклюзив
Шкільна, 79

Продаж теплої, затишної, однокімнатної квартири в ЖК "Білий шоколад" в центрі Білогородки. Квартира з гарним ремонтом та автономним опаленням (двох контурний газовий котел). В ванній кімнаті тепла підлога. В квартирі залишаються меблі та техніка: - Телевізор LG 55" - Телевізор Skyword 32" - Пральна машина Skyword - Мікрохвильова піч Samsung - Чайник Tefal - Тостер Tefal - Холодильник - Пилосос... На території ЖК багато різних магазинів, кавярень, аптеки, пошта і т.д. Школа, садок, зупинка громадського транспорту, супермаркети "Сільпо", "Фора", "Варус", ринок все в пішій доступності 5-10 хвилин. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Олександром, за ціною узгодженою з власником.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Михайла Величка вул., 18Б

Продається 1-к квартира, вул.Гетьманська 59, ЖК Амстердам, с.Білогородка. Квартира розташована на 4-му поверсі 4-х поверхового будинку. Квартира дуже тепла, світла та простора з незавершеним ремонтом. Квартира з автономним опаленням (двохконтурний, газовий котел ). Гарно розвинена інфраструктура поруч з ЖК: Супермаркет "Фора", ринок, школа, садок державний та приватний, кавярні, зони відпочинку. Будується великий супермаркет "Сільпо" за 200 метрів від ЖК. Є все що необхідно для комфортного проживання та відпочинку. Зручна транспортна розв’язка. Будинок введений в експлуатацію та оформлено право власності, податки сплачує продавець. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» –Юрієм, за ціною узгодженою з власником.

можливий продаж по єОселя
Гетьманська вул., 59

Продаж 1к квартири ЖК Білий Шоколад, Білогородка Стан квартири -після будівельників. Вільне планування. Квартира світла, вікна виходять на 2 сторони . 2 окремі балкони. Автономне газове опалення. Змонтовано двоконтурний газовий котел та радіатори опалення. На стінах штукатурка, стяжка на підлозі. Велика площа, що дозволяє перепланування на двокімнатну. Також готовий дизайн проект для початку ремонту (план розведення по воді та електриці, розміщення меблів). Проект у подарунок! В будинку багато заселених квартир, працює ліфт. Великий і розвинений житловий комплекс за 15 хвилин їзди від м. Академмістечко, 30хв на маршрутці до метро «Житомирська». Розвинена інфраструктура! Зупинка транспорту, дитячий садок, школа, магазини «Сільпо», «Фора», ринок – 5 хв пішки

Михайла Величка вул., 40/5

Продається повноцінна 1к квартира з гардеропною, в ЖК Білий шоколад, центр с. Білогородка, за адресою Михайла Величко. Квартира загальною площею площа 49,03 кв. метрів. Квартира без ремонту з гардеропною. Наповнення від забкдовника машинна штукатурка стін лазерна стяжка підлоги газовий двоконтурний котел підключений Будинок, в якому знаходиться квартира, вже введено в експлуатацію, переуступка. Можна відразу заходити на ремонт. Ця квартира ідеально підходить для тих, хто шукає просторе житло в гарному місці, та бажає створити комфортний простір для себе. Швидка угода.

можливий продаж по єОселя
Михайла Величка вул., 3

Унікальна квартира з великою терасою та видом на озеро. Без агентських додаткових витрат. Затишний елітний комплекс City Lake в найближчому передмісті Києва у с.Білогородка на березі мальовничого озера. Закрита територія з власною інфраструктурою. Цілодобова охорона та відеонагляд. Будинок введений в експлуатацію. Оформлення на покупця первинного права власності.

Ювілейний пров., 2/6

Продажа 3 ком квартиры .Селище Білогородка, ЖК «Білий шоколад», продам 2 рівневу квартиру 85 м2, тераса 7 поверхів з 7. Будинок введено в експлуатацію. Газовий котел вже встановлений. Всі стіни поштукатурені та встановлена інсталяція. Стяжка на полу і гіпсова штукатурка на стінах. Індивідуальне газове опалення. Квартира знаходиться на 8 поверсі з чудовим видом на місто. Запрошую вас на перегляд!) Телефонуйте або пишіть в любий час, буду рада дати відповідь Вам на всі питання по квартирі.)

Ювілейний пров., 11

Продаж 1-кімнатної квартири. Києво-Святошинський р-н, Білогородка. До метро "Академмістечко" 20 хвилин. ЖК "Амстердам" (2024, введено в експлуатацію, сусіди вже роблять ремонти і живуть!). Комплекс з мальовничою територією: дитячі майданчики, міні-парк у кожному дворі, охорона. Достатньо місць для паркування. Принцип "місто в місті". Надійна монолітно-каркасна технологія будівництва із заповненням газоблоком. Індивідуальне газове опалення дозволяє економити на комунальних послугах. Вже встановлено двухконтурний газовий котел. Будинок утеплений ззовні. Оздоблення: якісна стяжка, вхідні броньовані двері з МДФ-накладками, склопакети, рівна стукатурка (можна одразу клеїти шпалери). В пішій доступності: ТЦ Сільпо, магазини і служби сервісу, кафе, дитячі садки, школи, амбулаторія. Будується McDonalds. Чудове транспортне сполучення: по гарній дорозі, маршруткою до метро "Академмістечко" 20 хвилин. Квартира чудова! Краще 1 раз побачити вживу, ніж довго читати:) Перегляд можливий в будь-який час за попередньою домовленістю. Ласкаво просимо!

можливий продаж по єОселя
Будівельна вул., 1

Гаряче. Ціна нижче забудовника.Введено в експлуатацію.Переуступку сплачує власник.ЖК Всі свої яскравий представник Комфорт класу у передмісті Київа , вільне плануання, комунікації підключено, тариф на електроенергію 2,44. можна робити ремонт. 1секция. Вікна у двір. Можливий діалог . Центр селища Білогородка, поруч школа, садочок, АТБ,спортивний зал, кав"ярні, аптека та укрпошта. Зупинка громадського транспорту в 40м від комплексу, до метро Житомирська та Академмістечко 15 хилин

Олександра Саєнка вул., 11

Продаж просторої та світлої однокімнатної квартири в ЖК Білий Шоколад,вул.М.Величка 40/1 2/7 поверх 52,72 кв.м Квартира двостороння.Можливе перепланування в двокімнатну! Кухня має велике панорамне вікно і виходить на парковку.Спальня кімната має два вікна в двір будинка.Гардеробна кімната 2,42 кв.м. Основні переваги квартири: - власний газовий котел,індивідуальне опалення, радіатори опалення; - розвинена інфраструктура ЖК з магазинами, кавярнями, ресторанами, альтанками та мангалами; - наявність дитячих та спортивних майданчиків; - поряд садочок і школа в пішій доступності. Великий і розвинений житловий комплекс. До метро Житомирська і Академмістечко 15-20 хв. на авто.Поруч супермаркет Сільпо та центр села з усіма необхідними сервісами та зупинки громадського транспорту.

Михайла Величка вул., 40/1

Однокімнатна квартира в Білогородці, ЖК Перший парковий. Квартира з чудовим ремонтом 50м.кв. Кухня студія 17 м. кв. Велика гардеробна. 10/11 поверх. Гарний краєвид. Біля будинку дитячий майданчик, продуктовий магазин, салон краси, школа танцю. Закрита територія, вільне паркування. Поруч з зупинка транспорту в різні напрямки.

Європейська вул., 1а

Продажа (переуступка инвестправ) 2-комнатной квартиры в ЖК « Все Свои», Комфорт- класс. Киево-Святошинский р-н, с Белогородка, ул. Александра Саенко, 11. Это развитый и перспективный населенный пункт возле Киева, в котором можно найти все объекты инфраструктуры для повседневной жизни. Квартира двухсторонняя, расположена на 3-м (есть на 7-м) этаже 9-ти этажного дома. Общая площадь – 59,6 м², высота потолков 2,7 м. Есть гардеробная (2,3 м²). Состояние: после строителей. Есть стяжка, стеклопакеты. Материал конструкций стен – кирпич, индивидуальное отопление, закрытая территория. Наземный паркинг с подзарядкой электрокар. Дом введен в эксплуатацию. Лифты: пассажирский, грузовой. Площадь территории ЖК – 0, 455 га. Уютный комплекс карамельного цвета. Удачная локация позволит жителям ЖК сэкономить на поездках: в двух шагах школа, детский садик «Барвинок», остановки общественного транспорта, которым можно доехать до ст. метро за 35-40 минут, автомобилем - за 15 минут. Тишина, комфорт и чистый воздух природы с пением птиц. Максимум полезной социально-бытовой (супермаркет, кафе, аптека, ресторан, рынок, Дом Культуры, др.) и транспортной инфраструктуры. Для любителей активного отдыха рядом с домом есть стадион. Поблизости раскинулся живописный лес и речка, где прогулки принесут максимальное удовольствие. На территории: детские площадки, зоны отдыха для взрослых и красивый ландшафт. Ближайшие ст. метро: «Святошин», «Академгородок», «Житомирская». Цена - 47680$ (800$/1м²).

Олександра Саєнка вул., 11

Белогородка ,новый комплекс "Первый парковый " , ул Европейская 1один из лучших домов в этом комплексе так называемый" Капучино" ,дом кирпичный утеплен , закрытая территория ,охрана , пропускная система ,на территории есть свои магазинчики ,кофейни , детские площадки ,спорт площадки , чистое парадное ,этаж, лифт , 2/12 кирп дома ,49/18/23, санузел совмещен , большая лоджия ,кухня гостиная , мпо, проводка медь, напольная плитка , кафель ,евро батареи , кондиционер ,газ, индивидуальное отопление , и постоянно есть горячая вода , оплата только холодной воды ,теплый пол , высота потолка 2,80, полностью выравнивали полы , утепляли и делали лоджию, выравнивали стены ,осталось совсем немного , большая красивая квартира с отличной планировкой , остается вся бытовая техника ,есть возможность сделать двухкомнатную ,то что вещи готовятся к отьезду ,чистая продажа , вокруг вся инфраструктура ,транспорт ,в Белогородке школа ,садик ,сеть крупных магазинов и супермаркетов ,есть все для комфортного проживания .

Європейська вул., 1

Життя з усіма плюсами, але з незайманою природою за вікном - найкраще, зо ви можете вибрати для себе та близьких. Ми пропонуємо 1-кімнатну квартиру в ЖК Всі свої»! Адреса: с. Білогородка, вул. Олександра Саєнка 11; Поверх: 3/9; Загальна площа: 39.8 кв.м.; Житлова площа: 28.4 кв.м.; Кухня: 5 кв.м.; Санвузол: суміжний; Квартира після будівельників, можна заходити на ремонт! Будинок вже введено в експлуатацію!!! Тех. характеристики будинку: Технологія будівництва - це цегляна, стіни утеплені мінеральною ватою, індивідуальне опалення. Житловий комплекс Всі Свої – це яскравий представник комфорт класу у передмісті столиці. Новобудова розташована приблизно в 15 хвилинах їзди від червоної гілки метро (Житомирська та Академмістечко) та у самому центрі селища Білогородка Навколо нерухомості розташоване все необхідне для комфортного життя, наприклад: садочки і загальноосвітня в 100 метрах, спортивний зал через 50 метрів, автобусна зупинка через 40 метрів, продуктовий магазин АТБ, кавярні, аптека та укрпошта - прямо на фасаді житлового комплексу. Комерційні приміщення на фасаді будинку вже придбана інвесторами і підібрана таким чином, щоб мешканці насолоджувались всім, що їх оточує. Крім того, на території комплексу планують відкрити великий торгівельний супермаркет. Ціна: 29 000 у. о. без % Можливий продаж за програмою єОселя, Сертифікат, єВідновлення. Продаж за готівку по переуступці! Телефонуйте!!!

Олександра Саєнка вул., 11
123...7
1 - 24 з 151 результатів

Житлова нерухомість у Київській області приваблює все більше людей, які бажають поєднувати столичний рівень заробітної платні з життям у більш тихих, спокійних і екологічно чистих місцях. Якщо ви хочете жити подалі від шуму і метушні мегаполісу, вам варто купити квартиру в Білогородці - вторинний ринок цього населеного пункту запропонує масу цікавих варіантів житла.

Квартири Білогородки: переваги вибору

Село Києво-Святошинського району Київської області розташоване на правому березі річки Ірпінь. Населений пункт знаходиться за 30 км від центру Києва. За 8 км від села є залізнична станція (в Боярці).

Якщо купити житло в Білогородці на вторинному ринку чи в зданій новобудові, можна добиратися до столиці на особистому чи громадському транспорті.

До міста курсує кілька маршрутних таксі:

  • № 824 і № 749 - с. Бобриця - Київ (метро «Нивки»);
  • № 748 - Білогородка - Київ (метро «Святошин»);
  • № 796 - Боярка - Київ (метро «Академмістечко»).

Маршрутки ходять часто, тому продаж житла в Білогородці від забудовника чи господаря зацікавить навіть тих, кому кожен день потрібно бувати в Києві.

Село має гарні перспективи й активно розвивається. Купити тут квартиру - означає оселитися в місці з добре розвиненою інфраструктурою.

Населений пункт має:

  • дитячі садочки (є також приватний);
  • загальноосвітні школи;
  • поліклініку;
  • ДЮСШ і спортивний клуб;
  • магазини;
  • аптеки;
  • ветеринарну клініку;
  • пошту;
  • банківські відділення.

По вівторкам працює досить великий базар у центрі села. У 2010 році тут був відкритий оновлений стадіон. Тих, хто приймає рішення дешево купити квартиру з ремонтом у хазяїна, Білогородка порадує інфраструктурою, що постійно розвивається. У селі з’являються нові багатоповерхові будинки, завдяки чому відкриваються магазини та інші організації. У новобудовах продаж житла здійснюється як у кредит, так й у розстрочку. Купити нерухомість з розтермінуванням - гарне рішення для тих, хто не має повної суми на власне житло.

Якщо ви зайнялися таким питанням, як продаж квартир у Білогородці, ціни на вторинне житло вас приємно здивують. Що б ви не купували - однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні чи 4-кімнатні квартири - недорого придбати нерухомість тут цілком реально. Ще один важливий фактор, чому варто купити житло в Білогородці, це гарне екологічне становище і мальовничі краєвиди. Річка Ірпінь, три озера з рибою і раками, ліс - все це створює сприятливі умови для проживання.

Продаж житла в Білогородці: перевірка якості квартири перед її купівлею

Якщо вас цікавить саме терміновий продаж квартир у Білогородці, на вторинному ринку ви знайдете безліч варіантів. Але поспішати з купівлею не варто, доки ви не перевірите якість житла. Попросіть у власника, який здійснює продаж житла в Білогородці, документи БТІ на квартиру і подивіться, чи відповідає їм якість житла: чи було неузгоджене в законному порядку і змінене планування квартири (розширена кухня, вітальня і т.п.).

Майже всі перебудови чи перепланування вимагають узгодження з органом місцевого самоврядування. Якщо людина, яка здійснює продаж квартири в Білогородці без посередників, виконала їх без дозволу, вони потрапляють у розряд адміністративних правопорушень. За них передбачена відповідальність. Будь-яка перебудова житла, на яку не був отриманий дозвіл у відповідних органах, вважається незаконною. Добре подумайте, перед тим як укладати договір і купувати житло в Білогородці без перевірки його якості.

Щоб дізнатися, де по доступній ціні можна придбати квартиру, достатньо вивчити каталог ЛУН. У ньому зібрані оголошення про продаж житла з фото та іншою інформацією (площа, поверх, район і т.п.) з великої кількості українських сайтів нерухомості.