Вашій увазі пропонується трикімнатна квартира в центрі Бахмача. Кращого розташування не знайти, поряд є все необхідне. За будинком облаштована променадна зона, дитячий садочок у дворі, гімназія номер 1 в двох хвилинах. Під‘їзд в дуже гарному стані. Другий поверх, квартира надзвичайно тепла та світла, тристороння, є великий балкон. Дуже вдале планування, санвузел сумісний. Квартира з ремонтом. Натуральний паркет в гарному стані, якісні склопакети. Документи готові до продажу. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

власник
Продам 3к квартиру, м. Бахмач, Чернігівська область

Продаётся 3-х комнатная квартира в центре города по улице Дружбы. Рынок,банк,магазины и поликлинника со школой в 2-5 минутах хотьбы от дома. все интересующие вопросы обсуждаю в телефонном режиме.

власник

Продам однокімнатну квартиру по вул. Героїв України, буд.30 , кв.16 Всі питання за телефоном 06*********63

власник
Продам однокімнатну квартиру в центрі міста
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-кімнатну квартиру по вулиці Східна 11а,цегляний будинок 2/2 поверх, металопластикові вікна, центральне опалення

власник
Продам квартиру у місті Бахмач

Квартира по вулиці Чернігівська 5, 3-й поверх, тепла квартира, більше фото у вайбер, квартира з євро ремонтом, індивідуальне опалення, дзвоніть непошкодуєте

власник
Квартира 4-х кімнатна

обміняю 3-кімнатну квартиру на 1-кімнатну з доплатою, квартира знаходится в центрі міста

власник
обміняю 3-кімнатну квартиру на 1-кімнатну

Продається трикімнатна квартира у центрі міста Бахмач. 3-й поверх пʼяти поверхового будинку. Усі питання по телефону-09******51

власник

Продається 2-х кімнатна квартира із всіма зручностями для комфортного життя. Індивідуальне газове оплення, кімнати не прохідні, простора кухня, квартира тепла, розташована в середині будинку, деревяний дім обкладений цеглою. Біля будинку є дитячий майданчик, літній флігель (плодові дерева: абрикоса, вишня, шовковиця), великий гараж, сарай, підвал а також земельна ділянка в пяти хвилинах. Можливий торг.

власник
2-х кімнатна квартира із зручностями

Продам 3-кімнатну квартиру в цегляному будинку на 3 поверсі.Кімнати непрохідні. Кухня 9кв.м. Квартира не кутова.Індивідуальне газове опалення,лічильники на все,бойлер,кондиціонер,балкон,лоджія. Є кладова,

власник
Продам квартиру

Продам квартиру в хорошому стані Меблі відсутні Всі питання по номеру телефону

власник

Продам 3-х кімнатну квартиру на першому поверсі, по вул.Героїв України, Опалення індивідуальне,вода по лічильнику.Зроблений косметичний ремонт,є балкон.

власник

Центр міста ! Продам 3-и кімнатну квартиру з гарним плануванням ( не кутова , вікна виходять на обидві сторони дому , дві лоджіі, на одну зроблений вихід безпосередньо з кухні , що дуже зручно ) на першому поверсі одного з найкращих пʼятиповерхових ЦЕГЛЯНИХ будинків міста ! ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ! Велика кухня! Сама пʼятиповерхівки гарна, не стара , подвал сухий , в підʼїздах чисто . Знаходиться за адресою вул. Соборності 60, біля маленької «Фори» , напроти Ощадбанку . Можливий також обмін на квартиру/дім/авто з вашою доплатою . Телефонуйте все більш докладно розповім і все обговоримо.

власник
Квартира 3-и кімнатна в цегляному  будинку!Індивідуальне опалення .

Квартира у місті Батурин. Приватизована, з усім пакетом документів. У гарному, спокійному місці. Є індивідуальний вихід та невеликий палісадник. Також є сарай, 2 підвали, господарчі будівлі поруч, 1,5 сотки землі. Загальна площа квартири - 51,2 кв. м, жила площа -28 кв. м. Роздільний санвузол. Житло просторе, світле. Влітку не душно, прохолодно. Опалення індивідуальне газове, також є пічне. Все по лічильниках. Квартира у гарному стані. Ціна договірна. Реальному покупцеві гарний торг! Вся додаткова інформація по телефону.

власник
Продам квартиру у м. Батурин. Торг!

однокімнатна квартира в центрі м. Бахмач.

власник
Соборности (Октябрьская) улица, 50, Бахмач, Черниговская 13000.0 USD