Продаж від власника. Квартира в самому центрі Баришівки. Поряд вся інфраструктура: школа, дитячий садок поряд магазини, стадіон, зупинка маршруток до Києва. Вулиця Центральна, 31. 4 поверх 5 поверхового будинку. Не кутова. Є газова колонка всі вікна металопластикові. Деталі за номером тел. 09******18 Ольга

власник

Вул.Софіївська, 51.66/17.35+11.44/8.77м2, 2/5пов, брон.двері, світла, не кутова, затишна аура Гарне транспортне сполучення та інфраструктура. Затишний,великий двір для прогулянок з дітьми або з вашими улюбленцями. Також навколо приємні сусуди, а це дуже важливо. Телефонуйте на Viber /09*********59, +48 886 729 227

власник

Продається двокімнатна квартира в Баришивці. Район Совхоз,біля газконтори,вул. Софієвська 34.Квартира на другому поверсі, криша не тече. Замінені вікна на пластикові. Встановлені добротні вхідні двері та міжкімнатні двері. Повністю замінена електрика, водовідведення ,водопостачання та опалення. Встановлені нові лічильники на газ, воду. Підведений кабель інтернету. Більшість стін поштукатурені. Стелі вирівнені.Ванна кімната готова, встановлений бойлер, душова кабіна, вмивальник. Є вивод під пральну машинку. Залишаємо залишки будівельних матеріалів.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру в Баришивці
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2 кімнатної квартири в смт. Баришівка, загальна площа-56 м2, кухня-8м2, 1 кім.-18м2, 2 кім.-19м2, санвузол суміжній, балкон застеклений, встановлене індивідульне газове опалення (двоконтурний котел), 2 кондиціонера, підлога з підігрівом (кухня, коридор, балкон), меблі в квартирі залишаються, не углова, квартира утеплена, поряд дитячий садок, магазини, лікарня, кавярні, автобусна зупинка, до Києва маршруткою 40 хв, електропотягом 1 год 10 хв, вул. Софіївська (колишня Пархоменка) 22.

Софиевская (Пархоменко) улица, 25, Барышевка, Киевская 24000.0 USD

Продам 4-кімнатну квартиру у центрі Баришівки. Поверх 1/5. Площа-77, 4м2. Великий коридор, кухня, 3 спальні кімнати, зала, ванна кімната та туалет окремі, лоджія. Індивідуальне газове опалення, інтернет. Поруч банки, магазини, ринок, аптеки, школа, садочок, маршрутка на Київ. Дивіться інші обʼяви автора.

Богдана Хмельницкого (Комсомольская) улица, 22, Барышевка, Киевская 45000.0 USD

Продам однокімнатну квартиру в совхозі.рядом находится дитячий майданчик,дитячий садок,автобусна зупинка.

власник
Продам однокімнатну квартиру

Продається 4-х кімнатна квартира з меблями (105,5 кв.м), двома підвалами та недобудований гараж (площа 0,0065 га) в центрі смт. Баришівки (вулиця Березанська, 11). Ціна за все разом 60 000 $. Можливий обмін на дво- трикімнатну квартиру в Києві поруч з метро. Смт. Баришівка- містечко з населенням 10-12 тис.осіб неподалік Києва (60 км).Квартира розташована на другому поверсі триповерхового будинку в самому центрі та являє собою затишне місце для проживання поруч з центральним парком. Всі необхідні заклади та зони відпочинку знаходяться в пішій доступності. Квартира утеплена, знаходиться в гарному стані. Ванна кімната та туалет роздільні. Прохання за всіма деталями звертатись за номерами телефону: +38********27 (Телеграм, вайбер)- Лілія +38********11 (Телеграм, вайбер)- Євгеній

власник
Продаж 4 кімн. кварт. + 2 підвала та гараж в центрі смт. Баришівка

Продам 2-х кімнатну квартира в містечку Баришівка, по вулиці Софіївська. Квартира на 4-му, поверсі 5-ти поверхового будинку. Кімнати роздільні з балконом. Індивідуальне опалення, ощадливими електричними керамічними тепловими панелями (тариф день/ніч). Металопластикові вікна та балкон (Rehau), балкон утеплений з середини. Сантехніка вся замінена. Окрема лінія на (бойлер та пральну машину). В квартиру підключене кабельне Т/б, та інтернет. Лічильники на: газ, вода, електроенергія. Поруч знаходяться: продуктовий-маркет,магазини,перукарня,кавярня,дитячий садок, піцерія, аптека, озеро,та зелена зона для прогулянки чи відпочинку. Зупинка міських автобусів в трьох хвилинах ходьби. До єлектрички 15-хвилин. ЗУПИНКА маршрутки сполучення Баришівка -М. ХАРКІВСЬКА, - М. БОРИСПІЛЬСЬКА,- М. Лісова. Також є ГАРАЖ -6*4-цегляний з підвалом. Ціна вказана за квартиру,без гаража. Продаж без посередників. (Власник).

власник
Продається 2-ох кімнатна квартира 52м2.вул.Софіївська

Продам затишну квартиру в самому центрі Баришівки від власника. Вся інфраструктура поруч за декілька кроків. Квартира не вуглова, тепла. Криша не протікає. Вікна та балконний блок пластикові хороші. Чудовий здобуток як для себе так і під здачу. Із задоволенням відповім на всі питання." Молніївська гостинка" розташування.09*********14, 09*********55 Софія

Продам 1-к.квартиру в центрі

Терміновий продаж 2 кім. квартири в смт. Баришівка, 52 м2, кімнати роздільні, 1/5 панельного будинку, будинок побудований в 1991 році, санвузол роздільний, простора кухня, поряд автобусна зупинка, дитячий садок, лікарня, до залізничної станції 5 хв. маршруткою, гарна розвязка до Києва, електропотяг кожні 1,5 год, маршрутка кожну годину, терміново, торг

Продаж 2 кім. квартири в Баришівці 52 м2, терміново 20 000$

Житлові комплекси у Баришівка

Продаж 2 кім. квартири в смт. Баришівка, заг. площа 45 м2, житлова 30 м2, 2/2 цегляного будинку, житловий стан, балкон, сунвузол сумісний, поряд з будинку є загороджена земельна діляночка поряд автобусна зупинка, дитячий садок, лікарня, до залізничної станції 5 хв., гарна розвязка до Києва, електропотяг кожні 1,5 год, маршрутка кожну годину, терміново, торг.

Продаж 2 кім. квартири в Баришівці , поряд залізнична станція 16800$

Продаж двохкімнатної квартири на околиці міста Баришівки. Поряд знаходиться дитячий садок , спортивний майданчик , центральна лікарня, автобусна зупинка. Неподалік знаходиться автобусна розвилка , 15 хвилин до залізниці. Відправка автобусів відбувається в місто Київ на станції метро Лісова , Харківська та Бориспільська. Загальна площа квартири 52.4м3. Третій поверх , євро-вікна кухня і зал, тепла квартира .

власник
Продаж двокімнатної квартири

Продаж 2х кімнатної квартири Баришівка Потребує ремонту Поверх-1 кутова Центр

Продаж 2х кімнатної квартири Баришівка

Трикімнатна квартира вул.Софіївська.1/5 поверхового будинку, 68м.кв Свій підвал, у квартирі мається погріб. Стаціонарне опалення. Гарна інфраструктура.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру від власника

Продаж від власника. Квартира в самому центрі Баришівки 58-60 м2. Тихий двір. Поряд вся інфраструктура. Через дорогу школа і дитячий садок. Поряд магазини, стадіон, зупинка маршруток до Києва і в той же час тихий двір. Вулиця Центральна 5 поверх 5 поверхового будинку. Не кутова. Гарний ремонт. Залишаються всі меблі, пральна машина. Одразу можна заїжджати і жити. Є газова колонка. Всі вікна металопластикові. Повністю мебльована. Все на лічильниках. Торг можливий.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру Баришівка Центр

Продам квартиру в гостинці,однокімнатна План на останньому фото. За деталями телефонуйте за номерами Є торг в межах розумного 38********66 38********83

власник
Продаю квартиру однокімнатну

2-х кімнатна квартира на вул.Софіївській у чернобильському будинку під РЕМОНТ на першому поверсі. Вікна - євро, на вікнах - грати. Дві двері при вході у квартиру (для тепла). Квартира двохстороння: велика кімната виходить на схід, а кухня і маленька кімната - на захід. Ванна кімната обкладена плиткою, а туалет - лише до половини. Квартира потребує ремонту, але стіни рівні. Поруч із будинком є озеро, бювет, дитячі майданчики, магазини, супермаркети, поліклініка та лікарня, аптеки, дитячий садочок, зупинка місцевих автобусів та київських маршруток. Гарні сусіди, тихий двір. Торгуємося до продажу!

ТЕРМІНОВО 2-х кімнатна в Баришівці на совхозі

Продам однокімнатну квартиру в самому центрі Баришівки. Вікна та балкон на бік парку – центральна алея. Дуже добре місце, все під рукою в пішій доступності: садок, школа, банк, пошта, базар, магазини, адміністрація, автобусна зупинка, список можна продовжувати. Звичайний ремонт, ніякої Америки, все як у всіх: бронедвері, склопакети, зроблена нова електрика із захистом, автономне опалення, на воду колонка. Меблі всі та деяка техніка залишиться. У квартирі за планом є комора. Бонусом до квартири йде сарай на вулиці 6 м2 для колясок/велосипедів та ін. Звязок: тільки повідомлення на Олх або повідомлення вайбер, телеграм, 0-99-шість сот-00-58

власник
Продам 1-кімн. квартиру в центрі Баришівки

Продається квартира на 4 поверсі з ремонтом по вул. Софіївська. Загальна площа 36 кв.м. Санвузол роздільний. Балкон застрелений. Біля будинку магазини, лікарня, дитячий садок, церква, зупинка автобуса. До електрички 20 хв пішки. Без комісії від власника. Ціна 25000 доларів США. Оформлення документів і послуги нотаріуса оплачує покупець.

власник
1 кімнатна квартира в Баришівці

Популярні запити

Географія Баришівка

Якщо ви любите шумні мегаполіси, вам краще за все купити нерухомість у столиці. Тим же, хто більш за все цінить спокій, тишу і розмірене життя, можуть сподобатися квартири Баришівки, що продаються на вторинному ринку від власника.

Особливості життя в Баришівці

Це селище знаходиться в Київській області і віддалене від столиці приблизно на 70 км. Населений пункт розташований на правому березі річки Трубіж (ліва притока Дніпра). До траси Київ-Харків - 6 км.

Транспортне сполучення

До Києва з селища можна доїхати як на особистому авто, так і на громадському транспорті. І все ж квартири в Баришівці - не зовсім ідеальний варіант для тих, хто працює в столиці (на дорогу прийдеться витрачати досить багато часу). Продажем житла від господаря тут цікавляться ті, хто працює в селищі чи в найближчих населених пунктах.

Дістатися до Києва можна на маршрутному таксі (до станції метро «Харківська» чи «Бориспільська»). Є тут і залізнична станція.

Інфраструктура

Населення селища - близько 11 тис. осіб. Продаж житла в Баришівці йде вельми активно, тому недивно, що кількість місцевих жителів поступово зростає.

Якщо прийняли рішення купити квартиру, Баришівка стане для вас гарним домом. У центрі села добре розвинена інфраструктура, що включає в себе:

  • середні школи;
  • будинок культури;
  • бібліотеки;
  • районну лікарню і поліклініку;
  • стадіон;
  • центр дитячої творчості «Мрія»;
  • відділення банків;
  • пошту;
  • дитячі садочки.

Екологія

Однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні і 4-кімнатні квартири - дешево купити житло з ремонтом від забудовника чи хазяїна хочеться багатьом і через сприятливе екологічне становище цієї місцевості. Деяка віддаленість від траси, водоймища і велика кількість зелених зон позитивно впливають на чистоту повітря.

Продаж квартир у Баришівці в зданій новобудові чи на вторинному ринку може зацікавити і сім’ї з дітьми - ціни на житло прийнятні, та і місць для прогулянок і пікніків достатньо. У селищі є річки Трубіж і Красилівка, а також озеро та ліс.

Як купити квартиру в Баришівці з гарним торгом

Останнім часом житлова нерухомість не завжди має привабливу вартість, тому потенційним покупцям нічого не залишається, як укладати договір на кредит або ж торгуватися з продавцем. Якщо вам потрібно купити квартиру в Баришівці, вторинний ринок у більшості випадків відкритий для торгів. Або ж є ще новобудови, в яких доступна купівля житла в розстрочку. Продаж з розтермінуванням пропонує багато забудовників.

Головний фактор торгу - терміновість. Якщо продавця з якоїсь причини цікавить терміновий продаж квартир у Баришівці на вторинному ринку, житло можна придбати по доступній ціні. Але, якщо плануєте купити нерухомість у Баришівці недорого та ще й без посередників, пам’ятайте, що привабливі пропозиції розбирають швидше за все.

Є й ті, кому потрібно терміново провести продаж квартири в Баришівці, але поступатися в ціні вони не готові. Зазвичай це люди, які хочуть продати своє житло і за виручені гроші вибрати варіант з більшою площею та гарним плануванням квартири. За оцінками ріелторів таких угод 70-80%.

Щоб виторгувати знижку потрібно звертати увагу на недоліки житла. Це може бути невдале розташування будинку (наприклад, біля шумної траси), найвищий поверх, тріщина в стіні, малесенька кухня чи вітальня і т.п. Загальні рекомендації дати складно, так як кожен випадок розглядається індивідуально.

Але пам’ятайте, якщо зайнялися таким питанням, як продаж житла в Баришівці, будьте доброзичливі. Ріелтори стверджують, що саме дружелюбна поведінка при спілкуванні з продавцем збільшує шанси отримати знижку. Ну, а ознайомитися з цінами на квартири допоможе каталог ЛУН, де зібрано безліч оголошень з фото з різних сайтів нерухомості.