Пропонуємо однокімнатну квартиру з євроремонтом. Зроблено якісне освітлення. Розташована на середньому поверсі, в середині будинку. Все є для комфортного проживання. Меблі та техніку залишають по домовленості. Вбудована кухня та шафа-купе. Біля будинку парковка. Асфальтована дорога. В декількох хвилинах пішки є все необхідне: магазини, Аврора, Чудомаркет, аптеки, дитяча та доросла поліклініки, кафе, школа та інші. Зупинка транспорту в різні напрямки міста. Є відеоогляд. Всі подробиці по телефону.

Аскольдівська вул., 9

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-546-077-DR. Продам 2 кімнатну ізольовану квартиру на Одеській з новими меблями та технікою. Свіжий ремонт робили все для себе. Дуже тепла. Поруч школи та дитячі садки, поліклініки дитяча та доросла, супермаркети, зупинки. Цегляний будинок із товстими стінами, без руйнувань, у тихому спокійному районі.

Аскольдовская улица, 6В, Одесская, Харьков, Харьковская 28000.0 USD

Одеська, продам однокімнатну квартиру Звертайтеся за номером телефону - відповім на всі запитання

Аскольдовская улица, 6Б, Одесская, Харьков, Харьковская 12000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам гостинку со своими удобствами на Одесской по улице Аскольдовская. Гостинка со своими удобствами и мини кухней, 21м2, сама жилая комната 12,5м2. В гостинке хорошее жилое состояние, укомплектована необходимой мебелью и техникой. Не торцевая, крепкий дом. Отличное место расположения, рядом торговые точки и хорошая транспортная развязка. Цена 9800. Документы готовы, квартира свободна, ключи на сделку. Показы по договоренности, сотрудничаю.

Продам гостинку с ремонтом и удобствами на Одесской

Житлові комплекси у Харків