Продається 1-о к/к з ремонтом р-н ринку Черьомушки в Кропивницькому. - свіжий якісний ремонт в квартирі, будівельники оцінять - ламінована підлога - новий газовий котел - індивідуальне газове опалення - нові кухонні меблі - нова вбудована шафа в прихожій - пластикові балкон та вікна - 2ий поверх - добротні вхідні двері на 3-и замка. - нова електропроводка. Квартира чудова як для проживання так і для здачі в оренду. Телефонуйте в зручний для вас час для огляду гарненької квартири.

Академіка Корольова вул., 3

Продам квартиру - загальна площа 55,3 м2 - індивідуальне електро опалення - м/п вікна та балкон - сучасний ремонт - всі комунікації замінені - квартира не кутова, дуже тепла - чудовий район, поруч школа, садок, магазини, ринок, гарна транспортна розвязка Телефонуйте покажем у зручний час для Вас.

Академіка Корольова вул., 13

Продам 2 кім квартиру на Бєляєва, в теплому цегляному будинку, 3/5, площею 43 кв, в хорошому стані, санвузол в кафелі, пластикові вікна та балкон, встановлено електроопалення, якісні вхідні та міжкімнатні двері, в кімнатах вмонтовані шафи, частково меблі та техніка. Хороша транспортна розвязка, поруч школи та садочки, в пішій доступності Дендропарк, критий ринок, Автовокзал

Академіка Корольова вул., 25
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж гарноі 3-х кімнатноі квартири на Бєляєва, по вулиці Академіка Корольова! + не кутова, дуже тепла та світла, цегляний будинок + індивідуальне електро опалення + квартира з косметичним ремонтом + капітально зроблений балкон + вбудована кухня залишається + загальна площа квартири 54 Кв + капітальний ремонт криші За більш детальною інформацією телефонуйте 066 416 48 36 Не зволікайте! Квартира чекає на свого нового господаря! Пропозиція від агенціі нерухомості - "ЕГІДА" Фахівець з питань продажу нерухомості - "Фатєєва Ольга"

Академіка Корольова вул., 8

- Квартира 2 кімнати: - Газове автономне опалення. - Нові батареї та труби. - Не кутова - Поверх 5/5 - Квартира в житловому стані, вікна замінені - Площа квартири 44м2 - Планування роздільне - хороша транспортна розвязка, маршрутка ходить біля будинку. - Інфраструктура: школа, садик, парк, -Торг Вид обєкта: Вторинний ринок; Тип стін: Панельний; Планування: Роздільна; Cанвузол: Суміжний; Опалення: Індивідуальне газове; Ремонт: Житловий

Королева Академика улица, 8, Беляева, Кропивницкий, Кировоградская 30000.0 USD

Продаєм квартиру від власника по вулиці Академіка Корольова , район старого автовокзалу Світла квартира з усім необхідним для проживання. Заїхати і жити. Поруч Дендропарк,дитячий садок,школа,магазини та автовокзал, ринок , аптеки. Затишний та спокійний район для проживання. В підвалі є новопобудована комірчина В квартирі металопластикові вікна,автономне газове опалення,швидкісний інтернет, залишається майже все що на фото. Ціна не остаточна,для реального покупця торг.Без боргів,все платиться вчасно.Запрошуємо на перегляд.

власник
Продам простору 2к квартиру на Академіка Корольова

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Географія Кропивницький (Кіровоград)