Супер локація, будинок навпроти Рагсу. Шукаєте квартиру на Ближньому замості, щоб квартира була з ремонтом, та ще і ніхто не жив? Мрієте щоб над вами ніколи не жили сусіди? Ця квартира саме для Вас! Продається квартира 2+1 це дві окремі спальні та велика кухня-вітальня. В квартирі зроблений новий, якісний ремонт, все робили для себе, але так і не заїхали в квартиру. В будинку виконаний капітальний ремонт даху, який має двоскатну форму, це означає, що проблем з дахом у Вас не буде взагалі. Квартира продається від перших власників, це теж великий плюс. Запрошую на перегляд, дзвоніть, квартира вільна, готова зустрічати нових власників!

Замостянська, 25

Квартира в чорновому варіанті . Поставлено двохконтурний газовий котел, вода заведена в квартиру, є світло.

можливий продаж по єОселя
Замостянська, 34а

Продаємо 1 кімнатну квартиру по вул . Замостянська 18ж, будинок Віницябуд , агв, євроремонт , тепла підлога , 12/12ц, 43/19/14, залишаються всі меблі та техніка, ціна 65000$

Продається  1 кімнатна квартира на Замостянській 18Ж
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімнатну квартиру по вул . Замостянська 18ж, будинок Віницябуд , агв, євроремонт , тепла підлога , 12/12ц, 43/19/14, залишаються всі меблі та техніка, ціна 65000$

Продам 1-кім квартиру район Локоматива

3-х кімнатна квартира площею 56.4 кв.м по вул. Замостянська 25, 5 поверх 5-ти поверхового цегляного будинку. Житлова площа 20.6 кв.м, кухня-студія 30.7 кв. В квартирі зроблено переланування та капітальний свіжий ремонт (після ремонту ніхто не проживав). Квартира не кутова та тепла. Встановлені металопластикові вікна. Є засклений балкон, який виходить у внутрішній тихий двір. Є місце для паркування автомобіля. Підігрів води через газову колонку. Опалення централізоване. Меблі та техніка залишаються як на фото. Поруч зупинка трамвая, тролейбуса та маршрутних таксі. Є всі необхідні заклади існування (аптеки, магазини). Поруч школи та дитячі заклади. Є гарна прогулянкова алея. Рядом стадіон. 5 хвилин на транспорті ринок "Центральний" та ринок "Маки". Безліч закладів харчування. Поруч педагогічний університет та лікарня. 10 хвилинна доступніть до відділу поліції. Навпроти будинку РАЦС. До залізничного вокзалу 10 хвилин на транспорті. До Центрального автовокзалу 10 хвилин на транспорті. Продаж від власника! Можливий торг. Без комісій.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири Замостянська 25

Замостянская улица, 14, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 47000.0 USD

Продаж чорнової квартири . Панорамний балкон . Двоконтурний котел . Броньовані двері в квартиру . Гарний вид з вікна . Хороша транспортна розвʼязка .

Замостянская улица, 34А, Замостянский, Винница, Винницкая 50000.0 USD

Продаж квартири в ЖК Варшавський . Зручне розташування будинку дозволяє швидко дістатись до всієї інфраструктури та послуг у м. Вінниця. В квартирі є газовий котел, світло та вода, що дозволяє швидко розпочати ремонтні роботи. Можливий продаж по програмі є Оселя.

Замостянская улица, 34А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 54999.0 USD

Продаю власну квартиру, документи про право власності на руках. Є можливість під Є-оселю. Є бомбосховище. Є паркінг. Зроблений сучасний ремонт. Квартира простора кухня-студія з індивідуальним отепленням. Індивідуальна система охорони квартири, відеоспостереження. Також є відео нагляд окремо в будинку. Квартира вся з меблями продається, вбудована техніка: посудомийна машина, пральна машина, плита, духова піч, холодильник, мікрохвильова, витяжка. Поруч розташована уся необхідна інфраструктура: заклади, супермаркети, дитячі садки, школа, лікарня. Зручна транспортна розвязка. Деталі за телефоном.

власник
Замостянская улица, 34А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 110000.0 USD

Квартира в зданому будинку. Чорнова. Будинок знаходиться в зеленій зоні. Квартира має 2 санвузли. Зроблена тепла підлога. Виконана тепла підлога, стяжка та штукатурка . . .

улиця Замостянская, 18Д, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 110000.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця

Новий ексклюзивний обєкт! Без комісійних для покупця!!!! Світла, стильна квартира, сучасний дизайн! Комфортний 6й поверх. Будинок 2018 року. Комара 5 м2 на поверсі (за домовленістю). Засклена утеплена лоджія та суміжний санвузол. Дуже якісні вбудована кухня (з доводчиками Blum) та техніка (газова поверхня, духова шафа, посудомийна машина, витяжка - Whirlpool, дводверний холодильник Sumsung, подрібнювач відходів). Є кондиціонер та тепла підлога. Зроблено шумоізоляцію! Якісні металопластикові вікна (замінено), ламінат, двері, шпалери! Якість та стан Вас приємно здивують! Гарний варіант як для проживання так і як інвестиція для здачі в оренду! Запрошуємо на перегляд!

Замостянская улица, 34А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 63000.0 USD

1 кім ЖК Туркіш Сіті, 7/10ц, площа 57м, чорнова, АГВ, не кутова, балкон з кухні, вікна на садочок, 65000 дол.торг+кладовка 6м з вікном чорнова ціна 65000 дол. може бути під Є оселю 3% або під 7% для військових 3 роки буде 08.06.24

Замостянская улица, 43В, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 64999.0 USD

Продаж двокімнатної квартири, з індивідуальним отопленям, великою кухнею, просторим коридором, гардиробом. У ванній кімнаті окрім ванни встановлено душ. По всій квартирі теплі поли, квартира дуже тепла. Встановлено кондиціонер. Ремонт за авторським проектом та якісними матеріалами, В підїзді встановлено одна з найліпших домофоній є відео нагляд. Новобудова Тип будинку: Житловий фонд від 2021 р. Назва ЖК: Варшавський Поверх: 6 Поверховість: 8 Загальна площа: 78 м Площа кухні: 18 м Тип стін: Монолітний Клас житла: Комфорт. Планування: Роздільна Опалення: Індивідуальне газове .Меблювання: Так Побутова техніка: Плита, Варильна панель, Духова шафа, Мікрохвильова піч, Холодильник, Посудомийна машина, Пральна машина, Сушильна машина Мультимедіа: Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Телевізор, Кабельне, цифрове ТБ Комунікації: Газ, Електрика, Вивіз відходів, Асфальтована дорога Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий садок, Школа, , Зупинка транспорту, Ринок, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ Ландшафт (до 1 км.): Річка, Парк .

Замостянская улица, 5, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 135000.0 USD

Продаж 1 кімнатної (євро двушка) квартири 65 метрів Кухня-студія та окрема кімната Не кутова Вікна у двір Автономне (газове) опалення Окремий санвузол Не потребує вкладень Показ у будь-який час

Замостянская улица, 34А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 62999.0 USD

Продається 2-3 кімнатна квартира на 6 поверсі в Turkish City 104 м. кв з можливістю перепланувати в 3 кімнатну квартиру, вільне планування. Після забудовників, чорнові роботи та стяжка залита. Секція здана, привітливі гарні сусіди.23373

Замостянская улица, 43А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 99000.0 USD

3 просторі кімнати, 2 санвузла, гардеробна . Квартира двухярусна. ІндивІдуальне газове опалення. Закритий двір. Парковка. Поруч школа та садочок, торгові центри, лікарня. Зручне розташування відносно транспорту.

Замостянская улица, 21, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 115000.0 USD

Купуйте меблі та техніку, а квартира в подарунок. Двокімнатна квартира із просторим та розумним плануванням. Люксова кухня-студія. шикарним коридором. Топовою гардеробною. Ванна для великої сімї - є й душ, й ванна. Із величезною стелею. З видовими панорамними вікнами та з мініатюрним французьким балкончиком. По всій квартирі встановлена тепла підлога. Встановлені кондиціонери. Власний авторський проєкт, лише із якісних матеріалів. Широкі міжкімнатні двері. Вікна виходять у двір. НЕ кутова. Встановлена ліпший домофон та відео система. Це ще не всі переваги даної квартири. Телефонуйте та поїхали дивитися. Лише реальні квартири. Разом до перемоги. 31357

Замостянская улица, 34А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 120000.0 USD

Продам простору велику квартиру 77 м2. Квартира в центрі міста ЖК Варшавський (поруч з ринком Маки). Хороша інфраструктура: магазини, бутіки, АТБ, у дворі дитячий садок, 2 школи поруч. Зупинки громадського транспорту в пішому доступі. Залізничний вокзал та фонтан Рошен в 10 хв. У квартирі встановлено двоконтурний газовий котел, світло та вода підведені, замінені якісні вхідні двері, цікаве планування дозволить зробити стильний ремонт за Вашим вподобанням. Гарний та охайний підїзд, в будинку відеонагляд є ліфт, працює ОСББ. Телефонуйте! Без комісії для покупця!

Продаж просторої 3к квартири по вул. Замостянська