Продаж 2-х кім. кв, Віталія Матусевича (Цирк, Восход) Шукаєте для себе чи своїх близьких комфортне житло? Нема часу довго їздити, шукати, підбирати? Тоді цей варіант для Вас. Пропонуємо до Вашої уваги хороший варіант 2-х кімнатної квартири, яка знаходиться за адресою вулиця Віталія Матусевича (Район Восход, Цирк, Gagarin Mall). У квартирі є всі необхідні для життя, кондиціонер, скрізь металопластикові вікна, є балкон, будинок та підїзд дуже чисті та охайні, що теж дуже важливо. Поруч знаходиться вся життєва інфраструктура, Варус, АТБ, Нова почта, продуктові магазини, садки та школа. Телефонуйте, приходьте та купуйте! Може, це те, що Ви так довго шукали!

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 45

Центр міста. З меблями і технікою! Для життя чи під оренду! У будинку навпроти міськвиконкому, що в народі називають Мурашником (муравейником - рос.), по вулиці Матусевича продається 3-кімнатна квартира! Будинок цегляний, теплий, без газу, обладнаний електроплитами. Квартира на 5 поверсі 13-ти поверхівки. Всі кімнати окремі. Є великий хол і великий засклений балкон. Квартира у жилому стані. Був проведений сучасний ремонт у кухні із повною заміною електропроводки, батарей, труб, сантехніки. Були вирівняні стіни й підлога. Встановлена сучасна кухня із додатковим освітленням. Повністю обладнана технікою. Є витяжка, духовка, мікрохвильовка, індукційна плита, посудомийна машина, Духова шафа! Кімнати всі із сучасним лінолеумом на підлозі, натяжними стелями, гарного стану шпалерами на стінах, класичні кольори, тому ще довго можуть служити. Санвузол. Ванна і туалет у кахлі. Важливий бонус - міжповерхова комора поруч з квартирою. Дуже містка із залізними дверима. В ціну 32900 включені меблі та техніка. Є відео, надсилаю за запитом.

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 2

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 31
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж гарної 2к квартири з сучасним та якісним ремонтом по вулиці Віталія Матусевича. Квартира ідеальна як для великої родини, так і для пари. Багато як природнього, так і штучного освітлення, яке можна регулювати. Ремонт зроблений у 2024 році, з якісних матеріалів, виконаним у приємній сучасній кольоровій гамі, встановлені металопластикові вікна. На стінах декоративна штукатурка. Велика кухня 7,3м2. Криша не протікає, перекрита. Розташування - зручний спальний район, з розвиненою інфраструктурою та всім необхідним для комфортного проживання. Вікна виходять на новий житловий комплекс Grey Club House, чудовий, затишний двір. Є заборгованість по комунальним платежам, враховано у ціну. Не упустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Зателефонуйте нам зараз для деталей та організації перегляду.

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 16

3 комнатная квартира по улице Виталия Матусевича не угловая, цоколь высокий Окна заменены металлопластик Трубы металопластик Входная железная дверь. Документы готовы к продаже. Без долгов. Цена договорная. 067-251-251-8 Анжелика

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 21

Продаж 1-кімнатної квартири по вул. Матусевича. Потребує косметики або капітального ремонту. Планування квартири відноситься до «рідких» Кухня збільшена, тож є можливість для душевного застілля, кімната компактна, Є балкон вздовж усієї квартири. Додаткові питання по телефону. Локація відмінна. В радіусі кілометра безліч магазинів, ТЦ, Сільпо, Варус, АТБ. Юніон, 95 квартал,Gagarin Mall. Соцмісто. Реагуйте, і квартира буде вашою. Чудовий варінт як для літніх людей, так і для бажаючих жити мобільно в центрі міста.

Віталія Матусевича вул. (22-го Партзїзду), 32

Продам 3х кімнатну квартиру, яка знаходиться по вул. Віталія Матусевіча, 21 на першому поверсі 5ти поверхового будинку. Квартира під ремонт. Вікна і труби металопластикові, є лічильник на воду. У двух кімнатах замінено батареї опалення. Будинок ОСББ, є загальнобудинкові лічильники газу та тепла.

власник
Продажа квартири

Продажа квартиры по ул Матусевича 17 Четвертый этаж пятиэтажного дома ! Хорошее месторасположение дома , центр города все рядом даже Цирк ! Поменян болконный блок , окно на кухне ! Квартира сравнительно жилая , не угловая не проходная ! Удобная под бизнес ( аренда жилья ) Цена 13900 Евро

Удобная 2х Костенко возле Приватбанка 4/5 не проходная не угловая

Продам 4 ком квартиру в самом центре Кривого Рога , ул Виталия Матусевича 8 ( бывшая 22 партсъезда , муравейник ) , 2 этаж , угловая , установлены пластиковые окна , электроплита , без ремонта . По близости горисполком , политехнический университет , цирк , дворец молодежи , школа , садик рынок - все находится через дорогу ! Расположение - мечта !

власник
Продам 4 комнатную квартиру в центре , муравейник , соцгород

Продам шикарную 3х комнатную квартиру в центре города(ул. Виталия Матусевича 4),квартира с измененной и узаконенная планировкой , сан узел раздельный. Оснащена всей необходимой мебелью и техникой для комфортного проживания ,которая остается покупателям. Ванную комнату можете оценить на фото и при просмотре квартиры. Инфраструктура просто отличная есть абсолютно все . Сильпо ,атб , всевозможные магазины и рестораны ,парки , рынок ,одна из лучших развязок транспорта в городе ,платная парковка через дорогу от дома и т.д. Квартиры находится на 11 этаже 12 этажного дома, квартира не угловая, окна выходят на обе стороны есть отличный вид на горисполком .Есть закрытый холл на две квартиры. Отопление подается через верх поэтому в квартире всегда тепло. По документам полный порядок. По всем вопросам обращайтесь по номеру

Продам 3х комнатную квартиру в Центре города(Соцгород)

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам квартиру на Соцгороде возле Приватбанка. Квартира тёплая и светлая в центре дома, средний этаж. Заменены все стояки, трубы, радиаторы отопления. Проводка заменена, стоят автоматы. Дом ОСББ, счетчики на отопление, газ, свет, воду. Долгов нет. Установлены 2 кондиционера и новый бойлер. Хорошая транспортная развязка. В пешей доступности супермаркеты, рынок, развлекательные центры, спорт клубы. Школа, Детский сад в 5 мин вул. Віталія Матусевича 17 Все вопросы задавайте в сообщениях или по телефону. Показать смогу только СБ/ВС по предварительному согласованию

власник
Продам 3-х комнатную квартиру

Давно у пошуках комфортного житла? Або шукаєте вдалий проект для інвестицій у оренду? Тоді представляю вашій увазі комфортну чешку з євроремонтом на вулиці Матусевича. Загальна площа 35 кв.м., кухня 8 кв.м. У квартирі зроблено якісний капітальний ремонт. на матеріалах не заощаджували, бо робилося все як для себе. Повністю перекритий дах та наявність тех. поверху збереже ваші стелі в цілості та безпеці. Повністю здійснено заміну проводки, сантехніки, стояків на опалення. Якісні металопластикові вікна збережуть тепло та комфорт у холодну пору року, а добротні двері гарантують безпеку вам та вашим близьким. Квартира готова прийняти нових власників відразу ж після покупки залишається все необхідне. Відмінна вбудована кухня з варильною поверхнею і духовою шафою, сучасним холодильником, простора ванна кімната з бойлером і пральною машинкою, а особливість даної квартири - просто величезна спальня з шафою, ліжком і телевізором на всю стіну. Про квартиру можна говорити годинами, але розташування говорить саме за себе. Вся інфраструктура в кроковій доступності (ТЦ Gagarin Mall, Сільпо, АТБ, магазини, бутіки, школи, дитячі садки, університети, зупинки громадського транспорту в будь-який кінець міста та найголовніше Парк Ювілейний, який знаходиться лише через дорогу). Ідеальне місце для людей, які хочуть бути в центрі всього, але при цьому проживають у тихому та затишному місці. Ви все ще думаєте над покупкою житла? Тоді мою вам пораду купуйте, адже це не тільки ідеальна пропозиція для житла, а й дуже вигідна інвестиція. Квартиру можна здавати в оренду, адже вона знаходиться в самому популяоному районі міста та за хорошу ціну. Завдяки цьому період окупності не великий і за короткий проміжок часу ви відібєте гроші з покупки.

Продаж 1к чешки с ремонтом 98 квартал( поряд ТЦ Gagarin Mall )

Продаж квартиры 3 комнатная. На 1 этаже 9этажки. Лоджия застекленная( на лоджии есть хороший вместительный подвал). Перегородка на 2 квартиры. Мебель остаётся. На всех окнах решетки. Тёплый пол на кухне и ванной. Все комнаты раздельные. Есть кладовка гардероб ( очень классное решение,как шкаф купе). Квартира в середине дома[2 подъезд) Зимой очень тепло. Требует минимального косметического ремонта. Квартира супер.По интересующим вопросам набирайте

власник
Квартира 3 кімнати  вул Віталія Матусевича

Пропонується унікальна чотирьохкімнатна двоповерхова квартира на вулиці Матусевича в центрі Кривого Рогу. Загальна площа становить 90 кв. м, архітектурний дизайн та зручне розташування роблять цю квартиру винятковою. У квартирі два великі балкона та високоякісний ремонт. Повністю мебльована та готова до проживання. Деталі та запис на перегляд за телефоном.

Двоповерхова квартира. 90 кв.м по Матусевича.

Вулиця Віталія Матусевича. Посередині між Цирком і парком Ювілейний. Гарне місце. Все поруч. Квартира з індивідуальним, цікавим плануванням. Великі спальні, кухня обєднанна з вітальнею, ванна і туалет окремо. В квартирі зроблено ремонт. Велика лоджия. Металопластикові окна і труби. Кахель. Два кондиціонера. Меблі на кухні. По домовленості залишаються меблі в спальні і кухні. Залишається меблі в коридорі.Криша без проблем. Зверху ніхто не бігає. Без боргів і проблем. Телефонуйте розповім детальніше. Ваш рієлтор Роман.

Продаж 3-х кімнатної квартири. Вулиця Віталія Матусевича.

3х кім.квартира вул.В.Матусевича. Площа квартири 62 кв.м ,кухня 7кв.м. Квартира кутова , знаходиться на 5 поверсі, пяти поверхового будинку. Дах після кап.ремонту. Квартира дуже простора,світла,тепла. Дім цегляний, теплий. Порядні сусіди. Розвинена інфраструктура. Подробиці по телефону.

3х кім.квартира вул.В.Матусевича

Однокомнатная квартира находится в очень хорошем месте по улице Виталия Матусевича, 3 этаж. Близко стоматологии, продуктовые магазины (Дэлви, АТБ) , школы и детский сад, детские площадки, остановка, университет. Квартира - заходи и живи. Очень теплая и экономная зимой. Полностью застекленный балкон. Все трубы и окна поменяны. Вся техника новая. Продается с мебелью и техникой. (Если без мебели - цена другая. Цена договорная. По всем вопросам обращаться в Вайбер +38********53

власник
Продам 1-но кімнату квартиру на Віталія Матусевича

Продам затишну гарну квартиру в районі Цирку, поруч з відділеням ПриватБанку , з сучасним ремонтом, мебльовану. В квартирі усе поміняно, є усе необхідне для комфортного проживання! Квартира не кутова,гарне місцерозташування! Будинок в ОСББ, є відеоспостереження. Усі питання при огляді або по телефону! На повідомлення не відповідаю!

Продам 3кімнатну квартиру в районі Цирку (вул.Матусевича)

Продается 2-х ком квартира на Соцгороде по ул.В.Матусевича.Квартира расположена на шестом этаже двенадцатиэтажного дома.В квартире заменены м/п окна,трубы,сантехника.Комнаты раздельные,лоджия застеклена.В пешей доступности магазины,рынок,остановка общественного транспорта.

Продается 2-х ком квартира по ул.В.Матусевича(Муравейник)

Продається трикімнатна квартира на третьому поверсі (3/5), не кутова, у гарному стані. Є лічильники води та газу, металопластикові вікна. Розташування в тихому та затишному районі.

власник
Трикімнатна квартира від власника по вул. Віталія Матусевича

Продається простора 3-кімнатна квартира у центрі міста по вулиці Матусевича. Включено: • Меблі та побутова техніка для комфортного проживання: диван, ліжко, шафа, штори, пральна машина, холодильник. • Хороший ремонт. • Металеві вхідні двері та решітки на вікнах. • Будинок у ОСББ з затишним подвірям. • У радіусі 500 метрів від квартири знаходиться вся необхідна інфраструктура. Чудовий варіант як для особистого проживання, так і в якості інвестиції! Для додаткової інформації звертайтеся за тел: 09*********80 (Яна)

власник
3х кімн. 1/5 в центрі міста, ремонт, меблі та побутова техніка.

Продам квартиру по вул. Віталія Матусевича. Квартира в районі Цирку. Тепла. Світла. Видова. Простора квартира з чудовим плануванням. Пів року як зроблений ремонт. Нова проводка, Вікна, труби м/п. Балкон зашитий пластиком (новий). Нові міжкімнатні двері. каналізація, батареї. Встановлено лічильник тепла на будинок. В середньому за місяць опалення 1300грн. Освітлення по всій квартирі LED. Санвузол - кахель. Новий бойлер. пральна машина залишається. Всі меблі та техніка, яка на фото, залишається в квартирі. будинок ОСББ. Дах у відмінному стані.Зроблений капітальний ремонт. Повністю утеплена. Зручна транспортна розвязка, все поруч, школа, 500 метрів до КНУ та Пед Університету, поруч метро.центр Юніон, Сільпо. До АТБ 50 метрів. До Ринку Соцмісто 700 метрів. З одного боку - зупинка Схід, з іншого - зупинка Магазин Делві ( Супутник) Дуже гарна пропозиція ! Можливий торг, телефонуйте уточнюйте. Ріелторів прохання, не турбувати! НЕ витрачайте мій і свій час!

власник
Квартира в центрі, Соцмісто, з меблями та технікою,ОСББ

Продам однокімнатну квартиру від власника. Металургійний район по вул. Матусевича.Квартира не кутова на першому поверсі. Вікна пластик, є решітки металеві на вікнах. Газова плита, бойлер та частково залишаються меблі. Розташування дуже гарне, все близько, базар, школа, садочок, зупинки транспорту. Боргів не має. Прохання телефонувати з 9:00 по 18:00

власник
Продам квартиру

Продаж гарної 2-х кімн.квартири з сучасним та якісним ремонтом по вулиці Віталія Матусевича. Квартира ідеальна як для великої родини, так і для пари. Багато як природнього, так і штучного освітлення, яке можна регулювати. Ремонт зроблений у 2024 році, з якісних матеріалів, виконаним у приємній сучасній кольоровій гамі, встановлені металопластикові вікна. На стінах декоративна штукатурка. Велика кухня 7,3м2. Криша не протікає, перекрита. Розташування - зручний спальний район, з розвиненою інфраструктурою та всім необхідним для комфортного проживання. Вікна виходять на новий житловий комплекс Grey Club House, чудовий, затишний двір. Є заборгованість по комунальним платежам, враховано у ціну. Не упустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Зателефонуйте нам зараз для деталей та організації перегляду.

Гаряча ціна! Продаж 2к квартири з сучасним якісним ремонтом Матусевича

Географія Кривий Ріг