Продаж квартири на 1 поверсі перетин вулиць 1Мая(Св.Ріхтера) та Шевченка, 2 фасадні вікна (помічені на фото), загальна площа 38м.кв, квартира без ремонту. Справжньому покупцю торг.

1-го Травня вул., 24

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК Аристократ. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 66.1 м². Квартира розташована на 3 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Аристократ заявлена в 1 кварталі 2025 року. ЖК Аристократ знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Житомир, 1-го травня, 40. Забудовник - PLUS Development.

1-го мая улица, 40, Житомир, Житомирская 52880.0 USD

Продаж багато­рівневої квартири від забудовника без посередників - багато­рівнева квартира в ЖК Аристократ. Сучасне планування площею - 100.92 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Житомир, 1-го травня, 40. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - PLUS Development.

1-го мая улица, 40, Житомир, Житомирская 75690.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж багато­рівневої квартири від забудовника без посередників - багато­рівнева квартира в ЖК Аристократ. Сучасне планування площею - 88.07 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Житомир, 1-го травня, 40. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - PLUS Development.

1-го мая улица, 40, Житомир, Житомирская 68254.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Аристократ. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, 1-го травня, 40. Зараз у продажі багато­рівнева квартира з сучасним комфортним плануванням на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Аристократ можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - PLUS Development.

1-го мая улица, 40, Житомир, Житомирская 77089.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Аристократ. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, 1-го травня, 40. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 3 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Аристократ можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - PLUS Development.

1-го мая улица, 40, Житомир, Житомирская 35747.0 USD

Пропонується до продажу ексклюзивна елітна 3-кімнатна квартира! Квартира розташована в престижному будинку центрального району м.Житомир, по вулиці Ріхтера. Гарне планування, 106кв.м., з великими кімнатами, що надає приватності кожному мешканцю. Розташована на 5-му проверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. В квартирі встановлене індивідуальне газове опалення, що робить комфортним проживання в будь-яку пору року. Квартира в гарному стані, пропонується продаж разом з усіма меблями. Зактира територія, при вʼїзді/виїзді з будинку встановлений шлакбаум. Ця квартира стане ідеальним домом для вашої родини або прекрасним інвестиційним обєктом. Не втрачайте можливість стати власником цієї надзвичайної нерухомості! Ціна: 129000 у.о. Послуги агенції 1% від вірності квартири

Святослава Рихтера улица, 17, Центр, Житомир, Житомирская 129000.0 USD

ЖК «Аристократ» – це сучасний та безпечний житловий комплекс, розташований у центрі міста Житомир. Проект реалізує забудовник Plus Development. Комплекс складається із шести десятиповерхових будинків бізнес-класу, спроектованих за найновішими трендами в дизайні з використанням сучасних технологій. У ході будівництва використовується класична цегляна технологія, використовуються сучасні екологічно безпечні матеріали високої якості. Стіни корпусів зводяться з керамічної цегли, фасади утеплюються мінераловатними плитами та обробляються декоративною штукатуркою. Виконується панорамне скління енергоефективними склопакетами. Індивідуальне опалення в кожній квартирі дозволить підтримувати комфортну температуру будь-якої пори року. Іонізація системи кондиціювання у кожній квартирі. Кожна будівля обладнана безшумним комфортабельним ліфтом. У наявності є ряд двокімнатних квартир квадратурної 71,50 М2. У ЖК «Аристократ» передбачено максимум автономності проживання: наявність сонячних батарей для комфорту за умов екстремальних відключень електроенергії. Закрита територія з відеоспостереженням та контролем доступу до двору без автомобілів. Жителям ЖК «Аристократ» не потрібно буде хвилюватися про пошук паркувального місця чи безпеку власного транспорту, оскільки проектом передбачені гостьовий та підземний паркінги та гаражні бокси. Також обладнають окремі місця для заряджання електрокарів. Крім житлових площ, на території передбачено будівництво комерційної нерухомості для власної інфраструктури комплексу, яка використовуватиметься для облаштування магазинів, аптек, медичних установ, відділень банків тощо. Зокрема, планується відкриття гіпермаркету та спортзалу. Також на території комплексу буде розташований дитячий садок. ЖК «Аристократ» розташований у мікрорайоні Старе місто на перехресті вул. Святослав Ріхтер та Довженка. Розташування в центрі міста дозволяє швидко і з комфортом дістатися до будь-якої точки в місті. Все поряд: школа, садок, різні магазини, маркет, ринок, транспортна розвязка. БЕЗВІДСОТКОВУ РАСРОЧКА, 50% перший внесок. Індивідуальний підхід до кожного клієнта. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Будемо раді Вам допомогти.

Продаж 2к квартир у новому, сучасному ЖК Аристократ

ЖК «Аристократ» – це сучасний та безпечний житловий комплекс, розташований у центрі міста Житомир. Проект реалізує забудовник Plus Development. Комплекс складається із шести десятиповерхових будинків бізнес-класу, спроектованих за найновішими трендами в дизайні з використанням сучасних технологій. У ході будівництва використовується класична цегляна технологія, використовуються сучасні екологічно безпечні матеріали високої якості. Стіни корпусів зводяться з керамічної цегли, фасади утеплюються мінераловатними плитами та обробляються декоративною штукатуркою. Виконується панорамне скління енергоефективними склопакетами. Індивідуальне опалення в кожній квартирі дозволить підтримувати комфортну температуру будь-якої пори року. Іонізація системи кондиціювання у кожній квартирі. Кожна будівля обладнана безшумним комфортабельним ліфтом. Наявність має ряд однокімнатних квартир квадратурної від 43,34 М2 до 52,86 М2. У ЖК «Аристократ» передбачено максимум автономності проживання: наявність сонячних батарей для комфорту за умов екстремальних відключень електроенергії. Закрита територія з відеоспостереженням та контролем доступу до двору без автомобілів. Жителям ЖК «Аристократ» не потрібно буде хвилюватися про пошук паркувального місця чи безпеку власного транспорту, оскільки проектом передбачені гостьовий та підземний паркінги та гаражні бокси. Також обладнають окремі місця для заряджання електрокарів. Крім житлових площ, на території передбачено будівництво комерційної нерухомості для власної інфраструктури комплексу, яка використовуватиметься для облаштування магазинів, аптек, медичних установ, відділень банків тощо. Зокрема, планується відкриття гіпермаркету та спортзалу. Також на території комплексу буде розташований дитячий садок. ЖК «Аристократ» розташований у мікрорайоні Старе місто на перехресті вул. Святослав Ріхтер та Довженка. Розташування в центрі міста дозволяє швидко і з комфортом дістатися до будь-якої точки в місті. Все поряд: школа, садок, різні магазини, маркет, ринок, транспортна розвязка. БЕЗВІДСОТКОВА РАСРОЧКА, 50% перший внесок. Індивідуальний підхід до кожного клієнта) За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Будемо раді Вам допомогти.

Продаж 1к квартир у новому, сучасному ЖК Аристократ

Продається 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку на Святослава Ріхтера перший поверх. Загальна площа 49/30/8 без балкону. Квартира чиста,світла,замінені всі вікна на м.п. На все є лічильники. Чудове розташовання затишний двір. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном Світлана. Ціна 40 000 у.о. Прохання посередників не турбувати по даній квартирі!!!

Продаж 2 кім.кв вул. С. Ріхтера 40 000у.о

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир