До Вашої уваги пропоную Будинок з терасою та земельну ділянку 6 соток в затишному місці в Селі Чубинське , Бориспільському районі , Київської області . Кутова ділянка , правильної форми 20*30, Електроенергія 5 КВТ. Будинок деревʼяний , 25 м2 , з підвалом 8м2 , підвал з червоної цегли , має одну кімнату , кухню прихожу та простору , світлу терасу 12м2 . Все виготовлено з екологічних матеріалів. В будинку є 3 класові шафи , дуже зручні . Центральний водопровід . Добротний фундамент у будинку . Новий паркан з натурального дерева з каліткою та воротами . Паркан оброблений 3 рази , біо захист , тому не боїться нічого . Висота паркану 2.15 м. За парканом висаджено декоративні рослини , які розцвітають навесні , влітку та восени ( різна кольорова гамма ) . На територію завезено близько 50 машин чорнозема . Посіяна зелена травка . Асфальтований заїзд , закрита територія під охороною , відкриваються ворота за допомогою пульта або по номеру телефона. Максимально розвинута інфраструктура : Чудова роз’язка , поруч ЖД станція , 23 хвилини і ти на ЖД Дарниця , поруч садочок , школа , супермаркети , Нова пошта , Укр. Почта , перукарня , кафетерій , аптека . В селі Гора : СТО, шиномонтаж , автомийка. Аєропорт Бориспіль 8 хвилин До Бориспіля 10 хвилин Поруч Ліс , Природа , неподалік є озеро , кінний клуб Магнат та страусина ферма , клуб Едем з басейном та Кідев . В самому садовому товаристві можна замовити домашній сир та випити козинного молока свіжого . Надзвичайна природа та затишок , мелодійний спів пташок та дружелюбні сусіди . Чекає свого власника . Телефонуйте в зручний доя Вас час , до зучтрічі з Golden Key With Irina

Садово-Дачна, 1

Продам участок 6 соток с домиком в с. Чубинское,ул.Садовая( 18-я линия СТ"Агро"). Центр села(возле детского садика и станции жд -электричка). Находится в красивой живописной местности в 15-ти метрах находится дубовый лес, в 500 метров - озеро, поле и огромный лес. Тихая местность, можно наслаждаться пением птиц и т.д.. Пешком до участка от остановки 15 мин, на машине - 5 мин. Земля плодородная . На участке присутствуют сад из фруктовые плодоносящие деревья. Цветут цветы. Домик стоит на хорошем фундаменте, при желании можно использовать для стройки нового дома.( 2 комнаты ,кухня ,с/у и душевая в доме ,веранда ),есть необходимая мебель и техника -Заходи и живи..Коммуникации : электричество проведено,скважина ,выгребная яма/септик, плита с газовым баллоном ( но газопровод подведён в 5-ти метрах от двора ). Расстояние до Киева - 15 км. Записываемся на просмотр .Комиссию оплачивает покупатель.

Садова, 268

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам новий дуплекс 90м², розташований неподалік магазину "Фора" при вїзді в село Чубинське. Будинок збудований, Вартість з оздобленням під чистову 72000 $ З ремонтом 90000 $ Є інші варіанти по району та м.Бориспіль.

Вербицького
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продаж будинок в Бориспільському районі, СТ Агро, с. Чубинське, 73. Будинок забудований в 2009 році з газобетону, обкладений червоною цеглою, фундамент - моноліт, Дах - металочерепиця. Опалення - газ. Вода - свердловина своя. Каналізація - септік. Паркан з цегли, ворота автоматичні. Гараж на один автомобіль, навіс під стоянку другого автомобіля. Теплиця, фруктові дерева, літня сучасна вбиральня, сауна, кладова під інвентарь, піч - барбекю з коптильнею з вогнестійкої цегли. Земельна ділянка 6 соток. Планування - перший поверх: простора вітальня, гардеробна, кухня - студія, гостьова кімната, кімната відпочинку, санвузол сумісний; другий поверх: робочий кабінет, дві спальні, гардероб, санвузол сумісний. Підвал: спортивна кімната, гардеробна кімната, санвузол. Якісний сучасний ремонт, повністю укомплектований меблями і технікою. Фото відповідають дійсності. Готовий до перегляду і продажу.

можливий продаж по єОселя
Центральна, 73

Продаж триповерхового таунхаусу та 2 сотки землі! Загальною площею більше 130 метрів, має велику кухню-вітальню, роздільний санвузол, кладову, 4 спальні. В особисті скину технічний паспорт будинку з плануванням. Знаходиться по вулица Овочева 23, село Чубинське, 17 км і 14 хвилин до метро Харківська! - На першому поверсі знаходиться кухня-студіо, санвузол, кладова, котельня. Добудований передпокій. -На другому поверсі дві житлові кімнати і другий санвузол. - На третьому поверсі: дві спальні кімнати. Будинок в хорошому жилому стані. Участок 2сот, на якому розташований будинок, є невелика зелена зона, а також асфальтований заїзд. В пішій доступності від будинку знаходяться продуктові магазини, Нова Пошта та інша інфраструктура. Неподалік є дитячий садочок, автобусом забирають дітей шкільного віку до престижного ліцею у Великій Олександрівці. Тихе, спокійне місце, в той же час поруч з усім необхідним для проживання і ліченими хвилинами їзди до столиці!

Овочева, 23

До продажу пропонується будинок площею 130 кв.м.в с.Чубинське 10 км від Києва в Бориспільському направленні. В будинку 4 спальних кімнат , 2 с/у, кухня, тераса , котельня , вітальня. Ремонт зроблений з якісних матеріалів , все робили якісно для.себе. Будинок на електроопаленні, своя скважина та каналізація . Біля будинку 2 сотки землі , зроблене озеленення, ланшафт. Будинок продаєттся з меблями иа технікою. Вся інфраструктура поряд .

Овочева, 21

До Вашої уваги пропоную будиночок в затишному місці в Селі Чубинське , Бориспільському районі , Київської області . Асфальтований заїзд , закрита територія під охороною , відкриваються ворота за допомогою пульта або по номеру телефона. Будинок 46м2, територія 10 соток . На території є гараж для авто , підсобне приміщення та окремий погріб . Будинок побудований з цегли . Опалення газове в будинку та проведено електроенергію 5 КВТ . Своя Скважина 30 метрів та Септик ( вигрібна яма ) Всі комунікації заведено в будинок . В будинку функціонує сан.вузол ( душева кабіна , туалет , бойлер ) Кухня та окремі 2 кімнати . Максимально розвинута інфраструктура : Чудова роз’язка , поруч ЖД станція , 23 хвилини і ти на ЖД Дарниця , поруч садочок , школа , супермаркети , Нова пошта , Укр. Почта , перукарня , кафетерій , аптека . В селі Гора : СТО, шиномонтаж , автомийка. Аєропорт Бориспіль 8 хвилин До Бориспіля 10 хвилин Поруч Ліс , Природа , неподалік є озеро , кінний клуб Магнат та страусина ферма , клуб Едем з басейном та Кідев . В самому садовому товаристві можна замовити домашній сир та випити козинного молока свіжого . Надзвичайна природа та затишок , мелодійний спів пташок та дружелюбні сусіди . Чекає свого власника . Телефонуйте в зручний для Вас час , до зучтрічі з 𝓖𝓸𝓵𝓭𝓮𝓷𝓚𝓮𝔂 з Іриною .

Садово-Дачна

Продам земельну ділянку 6 соток з садовим будинком, неподалік від Києва, 15 км від метро Бориспільська . Будинок 25м2, , в будинку кухня і кімната , та сходи на другий поверх кімната . Дача біля Києва 🌹☀️🚙 👌6 соток 👌15кмКиів 👌будинок з цегли на добротному фундаменті 👌своя скважина 👌електроенергія 👌погреб 👌підсобне приміщення Чудова розв’язка , поруч ЖД станція , 23 хвилини і ти на ЖД Дарниця , поруч садочок , школа , супермаркети , Нова пошта , Укр. Почта , перукарня , кафетерій , аптека . В селі Гора : СТО, шиномонтаж , автомийка. Аєропорт Бориспіль 8 хвилин До Бориспіля 10 хвилин Поруч Ліс , Природа , неподалік є озеро , кінний клуб Магнат та страусина ферма , клуб Едем з басейном та Кідев . В самому садовому товаристві можна замовити домашній сир та випити козинного молока свіжого . Територія 6 соток під будівництво будинка вашої мрії . В садовому будинку проведено світло . Є погріб . 3 невеличкі кімнати . Залит довговічний фундамент , який ще простоїть років 60 так точно . Тобто , як варінт його гарно обшити та зробити достройку та вийде чудовий власний будинок . Проведено світло . Територія охороняється , скрізь камери , закриті ворота , відкриваються тільки через ваш особистий номер телефону , після внесення його в базу . Надзвичайна природа та затишок , мелодійний спів пташок та дружелюбні сусіди . Чекаю Вас на перегляди .

Садово дачна, 329

Господар! Продам будинок з євроремонтом Бориспільський р-н с. Чубинське - с.Мала Олександрівка, 12 км. від Києва., Продається триповерховий дуплекс, вул. Овочева, повністю готовий до проживання, ремонт робився для себе, виконаний з високоякісних матеріалів, ламінат кахель, підлога з підігрівом, підходить для проживання великої родини. 133 кв.м.общая площа, 5 житлових кімнат, кухня. 2 с/вузла, велика прибудова у вигляді веранди з погребом, Електричне опалення, свердловина. Будинок огороджений, свій внутрішній дворик з молодим садом. Ділянка 2 сотки, документи готові (документи як на окремий будинок, зі своєю адресою), більше трьох років, без додаткових податків 99000 у.е. Без комісії!

власник
Овочева, 21

До продажу пропонується зблокований будинок площею 130 кв.м.в с.Чубинське 10 км від Києва в Бориспільському направленні. В будинку 5 спальних кімнат , 2 с/у, кухня з вихідом на терассу , котельня , вітальня. Ремонт зроблений з якісних матеріалів , все робили якісно для.себе. Будинок на електроопаленні, своя скважина та каналізація . Біля будинку 2 сотки землі , зроблене озеленення, ланшафт. Будинок продаєттся з меблями иа технікою. Вся інфраструктура поряд . У нас великий вибір будинків в різній ціновій категорії , телефонуйте і ми підберемо той варіант, який підходить саме Вам. Спеціаліст з нерухомості Наталія

Будинок 130  кв.м. на 2 сотках з меблями

Продається дуже якісний БУДИНОК - ДУПЛЕКС 90 кв.м на 2-х сотках ділянці с. Чубинского - рядом с.Щасливе та ГОРА. Бориспільський район. 10 км від КИЄВА. Будинок 90 кв.м - 2- поверховий -ПЛАНУВАННЯ зручна 1- поверх : - кухня СТУДІЯ з виходом на криту ТЕРАСУ - 1- кімната - санвузол - тамбур 2- поверх: - 2 спальні кімнати - санвузол - гардеробна КОМУНИКАЦІІ: - вода скважина - опалення індівидуальна - котел PROTERM- електрика 13 кв.т 380В - поли ТЕПЛІ водяні від котла - Каналізація септік ДІЛЯНКА - 2 сотки - виложений тротуарної плиткою - є забор та ворота СТАН - під чістову обробку. Все для ВАШОЇ ФАНТАЗІЇ По бажання можно з ремонтом КЛАСНИЙ БУДИНОК для сім"ї. Ціна 72000 у.о під чістову обробку БЕЗ КОМІСІЇ АН ВАЛІОН

ШИКАРНИЙ ДУПЛЕКС  з терасою 85 кв.м на 2 сотках землі- під чістову

Продам будинок 245 м.кв. з басейном на 54 сотках землі в с.Чубинське. В будинку всі комунікації. На території розміщений господарський будинок….Асфальтний підʼїзд, розвинена інфраструктура. Ціна 270000$

Продам будинок 245 м.кв. з басейном на 54 сотках с.Чубинське

Продам будинок- дуплекс 2-х поверховий 90 м на 2-х сотках землі в селі ЧУБИНСЬКЕ Бориспільський район. 10 км від КИЄВА. Траса на Бориспіль -ПЛАНУВАННЯ : 1- поверх : - кухня СТУДІЯ з виходом на криту ТЕРАСУ, кімната, санвузол суміщений, місце під гардеробну. 2- поверх: - 2 спальні кімнати обидві з гардеробними та санвузол КОМУНІКАЦІЇ: - вода свердловина - опалення індивідуальне - котел PROTERM- електрика 13 кВт , 3 фази - поли ТЕПЛІ, водяні - Каналізація септик ДІЛЯНКА - 2 сотки , викладена тротуарна плитка є огорожа та ворота. Продаж під чистову обробку. По бажанню можна з ремонтом ДОСТОЙНА АЛЬТЕРНАТИВА КВАРТИРІ В МІСТІ

Будинок ДУПЛЕКС 90м +2 сотки землі в Чубинському 10км від Києва

2-х поверховий цегляний будинок, 15 км. від Києва, в с. Чубинське, Бориспільського р-ну. Будинок з эвроремонтом 350 м2, на другому поверсі велика зала, 3 спальні, душова, санвузол, банкон/тераса. На першому поверсі камінна зала, кухня з виходом на терасу. Підвал на підлогу будинку, має великий зал та санвузол, технічні приміщення. Ділянка: 12 соток. Доглянута територія, клумби, сад, город, будиночок з мангалом. Тихе, спокійне місце. Поруч: супермаркет "Фора", магазини, база відпочинку з рестораном "KIDEV", зупинка маршрутки на Київ. 160000$

2-поверх. цегляний будинок с. Чубинське 350 м.кв. євроремонт 3 спальні

Дача на продаж в Чубінському ( ст Агро ) в 15 км від метро Бориспільська. 6 соток , скважина, вода для поливу, газ по вулиці. Житловий будинок з піччю, тех будинок з ракушняку , два погреба . Садовина добре родить. ЦІНА ДОГОВІРНА ( треба дивитися) , сусіди не проживають , є можливість придбати 2-3 ділянки по 6 соток підряд.

власник

Новый дом для семьи. Продается 2-х этажный дом (недострой) , площадью 170 кВ.м. в Чубинском. на участке 10 соток в закрытом кооперативе МВД. Строился для себя из лучших материалов и контролем на каждом этапе строительства. Газоблок AEROS-D400, позволяющий не утеплять дом долгое время. Крыша- немецкая сертифицированная металлочерепица, утеплена мин. ватой, как и крыша гаража. В гараже- погреб. На 1-м и 2-м этажах ванные комнаты. Камин-печь с лежанкой, кухня и столовая ( на 1-м этаже). На 2-м этаже-2 комнаты. В дом заведены вода, 2-х секционная канализация ( скважина- 27 м.), электричество. Стеклопакеты 2-х камерные Salamander. Отопление планировалось электрическое. Тихое место, закрытая территория, хорошие соседи. Развитая инфраструктура, до метро Бориспольская- 10 минут на авто, электричка к метро Вокзальной.

Новый дом в Чубинском

Є Відеоогляд Дому, пишіть/дзвоніть, я з радістю Вам надішлю відео даного будинку! Будинок 3 рівні 180м2 Ділянка 9 соток Населений пункт : Чубинське Бориспільсьський район, дуже тиха і зелена місцевість) В цокольному поверсі : сауна, душ, тренажер, котельня: електрокотел та система очисти води, пральна та сушильна машини автомат. На першому поверсі: гардероб/кімната, кухня-вітальня з каміном, с/в; Другий поверх : спальня, дитяча кімната та кабінет, с/в. 165000$

Продаю Супер Дім Чубинське 180м2, цоколь, 9 соток Заходьте і Живіть!!!

Продажа дуплекса в коттеджном городке. Трехэтажный дом 135м2, построен из газоблока, утепление пенопласт 100мм Четыре комнаты, два санузла Качественный ремонт(делали для себя) Электрический котёл "Протерм", скважина, канализация. Трехфазный счетчик, заведено 12 кв. Отличная транспортная развязка Документам более 3 лет Детали по телефону: 09******36 05******17 - Ирина P.S. У нас большая база недвижимости по Бориспольскому р-ну, будем рады подобрать подходящий именно Вам вариант.

Продажа дома(дуплекс) с.Чубинское рядом Александровка, Гора

Продається земельна ділянка в Садовому кооперативі в с . Чубинське. 14 км від Києва по Бориспільській терасі Площа 10 соток. Садовий цегляний будинок та господарські споруди сімдесятих років, сад, газ, світло, скважина, септик, погріб. Будинок та ділянка потребують рук. В будинку груба, газова плита, газовий конвектор для опалення. Будинок утеплений . Документи готові, перевірені нотаріусом, оцінка землі цього року. Без комісійних. До міста 15 хв. маршрутка метро Бориспільська та електричка. В пішій доступності амбулаторія, дитячий садок, 4 магазини, кафе, тренажерний зал

власник
Дачна ділянка з будинком

Залишилась ОДНА частина дуплексу доступна для продажу! Сонячна Італія за 10хв. від столиці - це котеджі TOSCANA. Висока якость виконання, безпрецендентна енергоефективность та стиль. Стиль - Середземноморський. Унікальна локація - Фасадна ділянка, перша лінія! Асфальтований під,їзд, Бориспільська траса - 300м. Парковка на 2 авто у дворі та гостьова парковка перед заїздом в двір на 10 авто. Київ, метро Бориспільська - 10хв. автотранспортом без корків та тягнучок ! Розвинута місцева інфраструктура: 5 хв. пішки - два нові супермаркети Фора, будується ТРЦ Мегамаркет, є дитсадок, школа, маршрутка, басейн, парк, СТО та інше. Котеджі збудовано - "без компромісів" якісно, дорого, інженерно вірно, до дрібниць продумано, іноваційно, з точки зору енергоефективності та консервативно, з точки зору міцності конструкцій, з якісних матеріалів та комплектуючих (немає дешевих). В нас все чесно та прозоро: в наявності всі детальні схеми інженерних систем та комунікацій із зазаначенням марок і характеристик матеріалів та комплектуючих, що використовувались при монтажі та будівництві. Без "сюрпризів" - всі процеси будівництва ретельно зафіксовані на фото та відео (починаючи з глибини залягання фундаменту та правильності вузлів в,язки арматури). Знаючи як будують, на перегляд нерухомості, наполегливо рекомендуємо запрошувати декількох вузьконаправлених спеціалістів. Дуплекс - котедж на дві сім,ї, має дві окремі частини, окремі: адреси, права власності, земельні ділянки (кадастрові номери), інженерні системи та комунікації. 3 поверхи. Загальна площа - 188м2, в т.ч. 26м2 тераси на двох поверхах. Земельна ділянка - 3 сотки. Всі комунікації – центральні (водопровід, каналізація). Электрика – 16,5кВт, 3 фази. Утеплення не має аналогів (в літню спеку 35C, - в будинку max.+22C) Стіни – 200мм ПСБС , Покрівля - 300мм мінеральна вата ISOVER, Підлога - 150мм (100мм ПСБС під плитою та 50мм XPS (экструдований пінополістирол) над плитою, Фундаментна стрічка ззовні - 50мм XPS, Периметри віконніх, дверних отворів та зона відкосів - додатково утеплні 70 мм XPS Відсутність мостів холоду – стовпи террас, а також плити перекрытия терас відділені від конструктиву будинку (як окремо стоячі конструкції) на всю товщину утепления фасаду. Вікна: Енергоефективні - VEKA Softline 70мм - категорії А (вища категорія, коефіцієнт опору теплопередачі віконної конструкції - 0.82 м2 К/Вт двокамерний склопакет з І - склом, 5 -ти камерний профіль з антизломом, фурнітура ROTO. Вхідні двері: Дорогі броньовані полуторні двері зі стеклопакетами, ковкою, різьбою та балясинами, ламінована антивандальною ПВХ-плівкою VINORIT (Ізраїль) – плівка для вуличних (не плутати з вхідними для квартир) вхідних дверей, що витримує ультрафіолет. Конструктив: Фундамент та підлога – цільна, монолітна конструкція, з заглибленням 1,40м. Підлога - армована самонесуча монолітна плита, підсилена армованими монолітними балками на сваях з підплитним утепленням 100мм ПСБС (пінополістирол) Стіни – чорнова цегла марки М100, Армопояси всіх поверхів, Міжповерхові перекриття – плиты, Міжповерхові сходи – бетонні, монолітні. Покрівля будинку, накривки коминів, верхня частина фасадного паркану – важка, натуральна цементно-піщана черепиця VORTEX. При монтажі покріплі використовувались фірмові елементи конструктиву покрівлі. Крокви - 300 х 50мм, крок - 550мм, крокв,яна частина – підсилена металом. Гідро барьер – тришарова мембрана DACHOWA 3, Паро барьер –тришарова мембрана Juta VAP («дихаюча», що регулює мікроклімат мансардного приміщення). В будинку: - облаштовані чистові армовані стяжки, - гіпсова штукатурка під чистове оздоблення чи шпалери, - в котельній, санвузлах та кухонній робочій зоні - цементно-піщана штукатурка - в котельній зона обв,язки та монтажу системи опалення викладена кахлем. Облицювання цоколю, колон терас, колон фасадного паркану та коминів – натуральный камінь. При облицюванні використовувалась оцинкована, металева сітка з вічком 25 х 50мм та товщиною прута 1.8мм Камінь лаштувався на спеціальний еластичный клей ПП-019 Flex. Підшивка звісів покрівлі, декоративні балки-балясини, прольоти паркану – спеціально подготовлене натуральне дерево камерной сушки, оброблене грунтом Pinotex Base з нанесенням атмосферостійкого (до 8 років) декоративного покриття Pinotex Ultra Lasur. Фасад: - камінцева декоративна штукатурка, - армування фасадною сіткою 160 гр/м2, - пофарбування силіконовою фасадною фарбою. - обрамлення вікон, дверей, колон, цоколя, частин елементів покрівли, коминів – стильні, готові фасадні багети, з спеціальним атмосферостійким покриттям, що нанесене при їх виробництві. Бруківка: - стильна, колормікс 200х100х60мм (витримує вантажний транспорт) Ковальська - основа під облаштування - ЩПС, 300 мм - укладання на гарцовку з відсіву Опалення: Все дорого, продумано, інженерно правильно та якісно. Все обладнання фірмове. В системі опалення: -котел - шестиступеневий, програмований електрокотел Kospel EKCO/L2-15 (Польща). 15 кВт, - трьохшвидкісні, енергоефективні оригінальні циркуляційні насоси DAB (Італія) - 5 одиниць на систему, - два змішувальні вузли водяної системи "тепла підлога" на 7 та 4 контури, - гідродинамічний термороздільник (гідрострілка), нержавіюча сталь - автоматика, - електронний кімнатний тижневий програматор Auraton 2021 (Польща), - водяна система "тепла підлога" на всіх 3 поверхах, загальною площею 80м2, - труби системи "тепла підлога" - зшитий поліетилен Valrom Romstal VISION PexKIT PE-RT tip II, D16x2,0mm, з антидифузійним покриттям EVON та кисневим бар,єром (офіційна гарантія від ТОВ "Ромстал Україна") - труби розведення системи опалення та обв,язки котельної - поліпропілен PP-R/F VALROM, PN 20 бар, з шаром f (зі скловолокном), сіра - сталеві радіатори опалення на 3 поверхах (11 шт) з терморегуляторами E.C.A. (Туреччина) Електрика: Електронний трифазний лічильник, 380V з ввідним автоматичним вимикачем С32 Розведення – мідний електрокабель (без заниження перетину – ПАТ "Запорізький ЗКМ") Освітлення - монолітний ВВГ НГ 3х1.5, Розеточні групи - ВВГ НГ 3х2.5. Електроплита - ВВГ НГ 5х4.0 Котел - ВВГ НГ 5х6.0 Вбудований ввідно-розподільчий щит Hager Volta (Німеччина), Автоматичні перемикачі (20шт) Eaton (Moeller) (Німеччина). Пайка оловом в розподільчих коробках, прохідні та перехресні вимикачі. Професійна підсвітка фасадів, коминів. Встановлені гирлянди. Зроблене розведення на воротах для встановлення систем автоматики відкривання орних воріт, на хвіртці – для встановлення електрозамка та домофону, також вуличне освітлення паркану. Система Г/Х водопостачання: Система холодного водопостачання - централізована. В системі холодного водопостачання: - індивідуальний ревізійно-оглядовий приямок вводу водопроводу в будинок з відсічним краном. - утеплена труба водопровідна поліетиленова VALROM, D 32mm, 2.0mm, 10 бар, питна - лічильник холодної води GIDROTEK (Україна) - регулятор тиску з манометром, латунь - очисний фільтр Big Blue 10" з картріджем В системі гарячого водопостачання: - комбінований бойлер непрямого нагріву DRAZICE OKC 160/1m2 (Чехія) ємністю 147L, потужністю 24 kW, площа нагрівального елементу 1m2, має магнієвий анод та додатково сухий керамічний електротен на 2.2kW Г/Х водопостачання розведене на всіх трьох поверхах. Труби розведення системи - поліпропілен PP-R/F VALROM, PN 20 бар, з шаром f (зі скловолокном), сірі. Каналізація: Система каналізіції - централізована. В системі каналізації: - індивідуальний ревізійно-оглядовий приямок виводу каналізації з будинку з "ревізією" для догляду та обслуговування системи каналізації. - утеплені каналізаційні труби та комплектуючі для зовнішнього використання Ostendorf (Німеччина) D110, 3.2mm, - каналізація розведена на всіх трьох поверхах, - в підлозі котельної та санвузлів облаштовані каналізаційні трапи, - на 3 поверсі облаштована каналізаційна "ревізія" - в окремій вентиляційній шахті влаштована "фанова" труба Системи вентиляції та відведення продуктів згорання: Облаштована система вентиляції – шахти-вентканали з котельної, санвузлів, кухні, камінної 1 та 2 поверхів ( 7 шахт-вентканалів). Збудована та утеплена шахта–димохід під камін, з можливістю встановлення каміну на І чи ІІ поверсі, а також двох камінів на І та ІІ поверхах. Збудована шахта-димохід котельної для можливості встановлення газового чи твердопаливного котлів. Система водовідводу дощової та талої води: - облаштовано дренажний колодязь з бетонніх кілець D 1.5м, об,єм 5.5м3, - присутня можливість використання накопичуваної води для поливу газонів та інших господарських потреб (підведена електрика для насосу), - для облаштування системи використані каналізаційні труби та комплектуючі для зовнішнього використання Ostendorf (Німеччина) D110, 3.2mm

Cонячна Італія за 10хвилин від столиці - це дуплекси TOSCANA (188м2)

ЕКСКЛЮЗИВ. Чудовий будинок у красивому дворі поблизу Києва. Ділянка 20 соток. Вдало розміщені: красивий, міцний, затишний будинок, величезна двоповерхова господарська будівля з гаражем і підсобними приміщеннями. Окреме приміщення з банею і українською піччю. Господарський дворик з сараєм, можна тримати курей або інших тварин, кролів ( для них є будки). Вольєр для собаки, альтанка, теплиця, мангал, гойдалка та інше. Великий сад, плодородна земля (чорнозем), дуже багато квітів. Будинок цегляний, 150кв.м..+облаштований підвал 60 кв.м.! Будинок побудовагий 10 років тому з якісних матеріалів ДЛЯ СЕБЕ. Все робилося з любовію. Натуральне дерево в оздобленні- козир цього будинку. Все зроблено добротно, на довгі роки . На першому поверсі величезний с/в, там же і пральня, простора кухня, вся побутова техніка. Велика вітальня, кімната відпочинку. На другому поверсі три кімнати , с/в , кілька гардеробних і кладовок. Можноа багато писати про цей чудовий маєток, але краще побачити, відчути, надзвичайно позитивну енергетику будинку і його доброзичливих господарів. Більше фото пришлю на Ваш Viber, Whats up, Telegram. 140000 долларів США, можливий торг.

Чубинське, добротний будинок на 20 сот. БЕЗ КОМІСІЇ.

Географія Чубинське