Продаж частини будинку у дуже затребуваному районі Черкас. Будинок розташований на вул. Хрещатик. Поруч Сосновий Парк, до Дніпра 3 хвилини ходьби. У будинку 2 кімнати, велика кухня, санвузол. Ділянка приватизована, є заїзд для авто. Район дуже тихий, до бульвару Шевченка 1 квартал, до центру міста лише 7 хвилин на машині. Переваги будинку: — Заведено всі комунікації. — Індивідуальне опалення. — 2 повноцінні кімнати. — дерев1яні євровікна. — Двір 2, 84 сотки з заїздом для авто. — У дворі окреме господарське приміщення з підвалом. Вдала соціально-побутова інфраструктура: — Поруч Парк Сосновий бір та Дніпро. — Зупинка громадського транспорту — 5 хвилин ходьби. — Супермаркет: Делікат та СК Маркет— 10 хвилин ходьби. — В районі є садочки та школи. — До центру 10 хвилин на громадському транспорті. Зацікавленим відправлю відео огляд. Послуги АН 2%

Хрещатик, 7

Продаж сучасного будинку (дуплекс), що знаходиться по вул. Вишнева, р-н Луначарського. Будинок 2020 року, побудований з газоблоку, повністю утеплений. Дерев’яне перекриття, покрівля - метало черепиця. Площа земельної ділянки становить 4,4 сотки. В дворі встановлені автоматичні ворота, є септик, гараж (23м2) вхід є не тільки з двору, а і з самого будинку. Також є зона для відпочинку, а для тих хто займається садівництвом , є ділянка для втілення ваших фантазій, створивши власний сад або квітник. Загальна площа будинку становить 117 м2 В будинку 2 роздільні кімнати, кухня-студія (33м2), санвузол (8,2м2) та кладове приміщення. Підлога ламінат та плитка (тепла підлога в коридорі, санвузлі та кухні). Електричне опалення, для зручності та економії встановлений двох тарифний лічильник. При продажу в будинку залишаються всі меблі та техніка (вбудований холодильник , посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, кондиціонер, пральна машина, плазмовий телевізор). Чудова локація, тихе місце та дуже привітні сусіди. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте для детальної інформації)

можливий продаж по єОселя
Вишнева

Продаються два будинки, кожен з яких автономний та повноцінний, в межах міста Черкаси та не доїжджаючи до мікрорайону Дахнівка, це район магазину «Лісовий». Будинки продаються як обидва для великої родини, що хочуть жити поруч одна з одною, так і окремий продаж кожного теж можливий. Площа будинків 107м2 та 112м2. Двір по 4,8 та 5,2 соток землі. Планування кожного по 3 спальні та кухня-студія. У кожному будинку твердопалевний камін. По комунікаціях: міський водопровід, газопостачання, електроенергія, септик, власна свердловина. Перевагою даних будинків, є те що вони одноповерхові, оскільки досить часто саме такими є побажання покупців. Будинки будуються в класичному стилі «шале». Стіни будинку з червоної цегли з утепленням пінопласту. Будуть встановлені німецькі двокамерні склопакети. Також у дворі кожного будинку буде навіс для двох авто або ж за потреби і будівництво гаража. Планується використати раціонально задній двір будинки, де буде вихід з кухні-студії до бесідки чи мангальної. Дуже крута локація розташування, поруч сосновий ліс та Дніпро. До Дніпра 10-15 хв ходьби. Будинки зараз в стадії активного будівництва. Можливе корегування зі сторони покупців бачення власних побажань, щодо будівництва. Ціна 127000 у.о. кожного будинку. Телефонуйте деталі обговоримо.

Дахнівська вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новий будинок в м.Черкаси. Щойно після ремонту Загальна площа 235 м.кв. (2 поверхи + мансарда + гараж). Побудований з цегли, утеплений ззовні, дах металочерепиця, перекриття залізобетонні плити. Має окремий вхід та заїзд. В будинку виконаний капітальний, сучасний ремонт. Підлога ламінат, прокладена тепла підлога. Зроблена розводка по будинку. Підведений інтернет. В будинку 3 просторі спальні кімнати, кухня площею 11кв.м. Ванна і окрема душова кабіна. Наявність мансарди дає змогу облаштувати свій тренажерний зал. Є камін, що дозволить атмосферно проводити свої вечори. Будинок під охороною, встановлений відеонагляд. Підведена електроенергія 25кВт, 3 фази, опалення – електричний котел, власна свердловина, каналізація септик. Встановлено 2 пристрої зарядки електромобіля. Власний гараж. Розташування будинку дає можливість мати катер, так як знаходиться на території причалу. Будинок кутовий, є зона паркування для гостей. На будинок є право власності. Прибудинкова територія 5 соток, присвоєний кадастровий номер. Вам лишається тільки доукомплектувати меблями на свій смак, та насолоджуватись життям в екологічному районі міста, поблизу лісу та р. Дніпро. Новий будинок, новий етап в житті!

Підгірна вул., 1

Пропоную до продажу будинок з жилою мансардою в районі Соснівка, вул. Ціолковського. В будинку перекрита криша 3 роки назад на металочерепицю. В 2006 році була проведена капітальна реконструкція з добудовою, повністю утеплений ззовні та пофарбований. На першому поверсі, загальною площею 68 м.кв. , розташована кухня 12 м.кв., вітальня з виходом на терасу, санвузол, спальня та кладова. Мансарда повністю утеплена, з опаленням, зроблені дві жилі кімнати. В будинку замінена проводка, вирівняні стіни та стеля, дерев’яна столярка. Опалення газове – встановлений двоконтурний газовий котел, водопостачання – центральне, каналізація – дві вигрібні ями з переливом. Додатково встановлений відеонагляд. Будинок розташований на земельній ділянці, площею 7,6 сот., приватизована. На території доріжки викладенні тротуарною плиткою, є гараж з автоматичними воротами, майстерня, господарське приміщення, додатковий туалет та літній душ. Посаджені фруктові дерева, виноград, зроблена система автоматичного поливу грядок. Прекрасне розташування, тиха вулиця, асфальтована дорога, поряд Парк, ліс, магазин Лісовий, аптека, Обласна лікарня. Телефонуйте! Будинок вартий Вашої уваги.

Золотоніська вул.

Новий будинок з виходом на воду, р. Дніпро, причал № 2. (р-н Дахнівка). Будинок загальною площею 30 м2 розташований на ділянці 1,5 сотки. Будинок за плануванням кухня студія, ванна кімната та комора. Встановлений інверторний кондиціонер, бойлер, відео нагляд по всьому периметру, сигналізація, інтернет. Продаж з меблями та технікою. Для відпочинку зроблена тераса над водою - 90 м2, мангальна зона, територія огороджена парканом. Один з кращих причалів в місті, з документами (у власності акції вартістю 5000 $). Телефонуйте, запрошую на перегляд.

Підгірна вул.

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! ЦІНУ ЗНИЖЕНО! Продам капітальний будинок, побудований з піноблоків та обкладений цеглою, криша керамічна металочерепиця. Загальна площа будинку 80 м.кв., на першому поверсі розташована кухня, вітальня, санвузол. На другому 2 спальні, ванна кімната. Всередині облицьований цеглою, меблі та техніка вся в гарному стані. Всі комунікації для постійного проживання. Опалення пічне та електричне (тепла підлога), власна свердловина обладнана системою очистки води, каналізація-септик. Закрита територія комплексу, охороняється цілодобово, відеоспостереження. За будинком закріплено 3 місця для водного транспорту та елінг для катера. Телефонуйте, показ в зручний для Вас час!

Набережна вул.

Продається елітний будинок в центрі міста. Будинок побудований за власним дизайнерським рішенням з дорогих брендових матеріалів та ландшафтним дизайном. Характеристика будинку: Будинок зданий в експлуатацію в 2007 році, загальною площею 165 м.кв., житлова 96 м.кв., кухня 15 м.кв. Фундамент свайний, утеплений пінополістиролом із зовні. Стіни – керамзитоблок, утеплений пінопластом 100 мм та облицьований декоративною цеглою. Покрівля – композитна черепиця. Комунікації: В будинок заведені центральна каналізація та водопостачання, газ (двоконтурний німецький газовий котел Vaillant), електрика потужністю 15 кВт (двотарифний лічильник), провідний інтернет, сигналізація, відеоспостереження по будинку та всій території. Додатково встановленні два резервні баки для холодної та гарячої води об’ємом по 500 л кожен та на випадок відключення електроенергії генератор, що забезпечує автономне живлення всього будинку. На першому поверсі знаходиться прихожа, зал, кухня, спальня, санвузол з душовою кабіною та топочна. На другому поверсі: 3 спальні кімнати, санвузол з джакузі іноземного походження. Оздоблення: На підлозі плитка керамограніт (прокладена тепла підлога) та паркетна дошка, столярка з натурального дерева, декоративна штукатурка, італійські шпалери, дворівнева стеля з підсвіткою, якісна сантехніка. Кухня виконана під замовлення з натурального дерева за індивідуальним проектом. Будинок повністю укомлектований меблями та побутовою технікою відомих світових брендів. 5 кондиціонерів, шафи-купе в кожній кімнаті та прихожій, двоспальне ліжко з натурального дерева з ортопедичним матрацом, кутовий диван у вітальні та інші меблі в дитячих кімнатах. Загальна площа земельної ділянки 7,1 сот. По всьому периметру земельної ділянки прокладений фундамент на якому встановлений паркан. На території побудована альтанка з дерева та керамічної черепиці для комфортного відпочинку 12 осіб, біля якої розташований тандир. Також є утеплений гараж з підсобними приміщеннями та автоматичними воротами. В’їзд на територію будинку також обладнаний автоматичними воротами за індивідуальним проектом з дорогих матеріалів. В 2022 році по всій території земельної ділянки була замінена тротуарна плитка. А газон та декоративні рослини оснащені системою крапельного поливу. Чому я раджу обрати цей будинок для комфортного проживання? 1. Він максимально енергозберігаючий 2. Максимально зручне планування 3. Незважаючи на те, що в будинку проживали з моменту побудови він має вигляд як НОВИЙ. 4. Розташований в найпрестижнішій центральній частині міста Черкас Для потенційних покупців відкриється ще дуже багато приємних несподіванок при перегляді. Для більш детального ознайомлення з будинком та сім’єю, яка в ньому проживає запрошуємо до зустрічі. Телефонуйте!

ексклюзив
Пушкіна вул.

Продаж триповерхового будинку на схилах Дніпра, з неймовірним краєвидом на річку. Двір будинку трьохрівневий, загальною площею 6,1 сотка. Є можливість зробити басейн, зону BBQ. Загальна площа домоволодіння - 462,8 кв.м з гаражем на весь перший поверх і винним погрібом. Автономне електричне опалення, центральне водопостачання, будинок побудований з червоної цегли, утеплений мінеральною ватою та пінопластом 100. Залізобетонне перекриття. В будинок заведено 25 кВт. Виконана електророзводка по будинку, тепла підлога, стіни підготовлені під оздоблювальні роботи. Будинок готовий для втілення дизайнерських мрій та фантазій. Ціна 290 000$ Запрошуємо до перегляду. 098-320-30-30 Юлія.

Пров. Білоцерківський узвіз, 12

Продається сучасний, новий двухповерховий будинок. Знаходиться в мікрорайоні Луначарського, поряд ліс, в 5 хвилинах р. Дніпро. Ділянка 10 соток правильної форми. Вимощені тротуарною плиткою доріжки. Подвір"я з газоном та зоною відпочинку. На ділянці знаходиться основний будинок загальною площею 193 м.кв. та баня на дровах загальною прощею 60 м.кв. Будинок огороджений кованим відкритим парканом, що дає можливість відчувати свободу на подвір"ї. Інтер"єр будинку виконаний в сучасному стилі модерн. Перший поверх: простора кухня-столова, каміна зала, гостьовий санвузол з душовою. Другий поверх: три відокремлених кімнати та велика ванна. Висота стелі 2.9 м. Стіни утеплені з 2х сторін. Взимку оплата за газ на рівні з двохкімнатною квартирою. Є гараж який опалюється і має автоматичні ворота, розрахований на одне авто. Будинок захищений сигналізацією, а вся техніка стабілізатором напруги. Вода з власної свердловини, додатково встановлена сучасна система очищення. Будинок вартий Вашої уваги. Перегляд за попереднім записом.

Абрикосова, 1

Стильний, великий, сучасний 2-ох поверховий будинок, загальною площею 253 кв.м, знаходиться по вул.Галини Буркацької, недалеко від лісу. Будинок на даному етапі в процесі будівництва. Власний двір загальною площею 6,3 сотки, є накриття на 2 авто та газон. Ділянка приватизована. 15 кВт електроенергія, своя свердловина з смачною водою. Є можливість зробити зону BBQ. 4 спальні кімнати, велика кухня-столова з панорамними вікнами, вітальня, також є парна та підвал. Газове опалення, тепла підлога, біосептик, електропостачання, будинок будується з червоної цегли, буде утеплений мінеральною ватою та пінопластом 100мм. Залізобетонне перекриття. Двокамерні якісні склопакети, морозостійкі вхідні двері. Сигналізація, інтернет. Будинок можна придбати на різних етапах будівництва. Всі умови обговорюємо індивідуально. Орієнтовна здача обєкту 4 квартал 2023року

Галини Буркацької, 31

Стильний, сучасний 2-ох поверховий будинок загальною площею 125 кв.м знаходиться по вул.Галини Буркацької недалеко від лісу. Будинок на даному етапі в процесі будівництва. Власний двір загальною площею 4,52 сотки є паркомісця на 2 авто та газон, ділянка приватизована. Є можливість зробити зону BBQ.4 спальні кімнати, велика кухня-студія з панорамними вікнами та виходом на терасу. Газове опалення, тепла підлога, центральне водопостачання, біосептик, електропостачання, будинок будується з червоної цегли, буде утеплений мінеральною ватою та пінопластом 100мм. Залізобетонне перекриття. Двокамерні якісні склопакети, морозостійкі вхідні двері. Сигналізація, інтернет. Будинок можна придбати на різних етапах будівництва. Всі умови обговорюємо індивідуально. Орієнтовна здача обєкту 4 квартал 2023року. 098-320-30-30 Юлія.

Галини Буркацької, 31

Капітальний будинок з цокольним та мансардним поверхом вул. Набережна, р-н. Дахнівка. Пропонується до продажу 3/4 будинку з цокольним та мансардним поверхом вул. Набережна, р-н. Дахнівка. Будинок на бутовому високому фундаменті. Загальна площа будинку 104 кв.м. - будинок + повноцінний цокольний поверх з вікнами та мансардний поверх. Перший поверх: в будинку виконаний ремонт, встановлені металопластикові вікна. Власна свердловина (2 шт. В будинку та на дворі). Індивідуальне газове опалення. - Затишна кухня 10 кв.м. - просторий санвузол 5,1 кв.м. ,встановлено бойлер. - три кімнати з ремонтом. Мансардний і цокольний поверх - під ремонт. Площа земельної ділянки - 0,0807 га. Заїзд для автомобіля. На земельній ділянці розташовано: будинок, капітальний гараж з оглядовою ямою, літня кухня( 27,6кв.м), сарай, погріб, альтанка. Найвигідніше місце розташування будинку, в кроковій доступності магазин, зупинка громадського транспорту, обласний госпіталь, річка Дніпро.

Набережна вул.

Ексклюзивний Таунхаус з сучасним ремонтом, в районі Казбет. Переваги : - Рік побудови 2020 рік, зданий в експлатацію. - Земельна ділянка рівної форми, 1.23 сотки, приватизована - Зроблений якісний і сучасний ремонт Перший поверх - кухня - студія 30кв.м. (кутовий диван, телевізор, дизайнерський стіл + стільці, камін, вбудована техніка, посудомийка), гардеробна, сан.вузол, передпокій. Другий поверх - дві роздільні кімнати, гардеробна, сан.вузол. - Висота стелі - 2.9м - Автоматичні ворота, в дворі плитка. Агенція Нерухомості Вектор

можливий продаж по єОселя
Кривоноса вул.

Продається капітальний 2 поверховий будинок, загальною площею 150 м.кв., розташований на території 55 причалу. Зручне місцерозташування в кооперативі, територія якого охороняється цілодобово, відеоспостереження. За будинком закріплене своє паркомісце для автомобіля та водного транспорту. Будинок побудований по дизайнерському проекту з екологічно чистого матеріалу (з брусу), на фундаменті. Повністю обладнаний всім необхідним для комфортного проживання та відпочинку. В будинку три спальні кімнати, кухня, сумісний санвузол з душовою. Комунікації: електричне та пічне опалення, скважина, погріб. Біля будинку є бесідка, мангал та барбекю. Чудові сусіди, які можуть скласти компанію за вечерею та поділитися гарним настроєм. Також можливий обмін на одно чи двокімнатну квартиру в м. Черкаси з вашою доплатою. Готові слухати пропозиції.Телефонуйте. Показ в зручний для Вас час!

Дахнівська вул.

Продається двоповерховий будинок в тихому місті. Знаходиться в районі Казбет по вул. Кавказькій. Ділянка 10.5 соток приватизована. На ділянці два будинки: двоповерховий та одноповерховий з окремим входом та розділений на 2 частини. Одноповерховий можливо здавати в оренду. В будинок підведена центральна каналізація та вода. Двір обкладений плиткою, огород та прибудинкова територія доглянута. Є навіс під машину та можливість ставити у дворі ще 2-3 машини. Будинок побудований в 2013 році. Товщина стін будинку 60 см, що дає в літку прохолоду без кондиціювання, та взимку тримає тепло в середині тривалий час. На першому поверсі знаходиться кухня студія, відокремлені спальня, вітальня та санвузол. Окремо 5 м.кв зроблено під топочну. ТРИ котла: електо (день-ніч), твердопаливний та газовий. На будь-який смак. На другому поверсі гостьова кімната, 3 відокремлених спальні та санвузол. Будинок доглянутий і вартий Вашої уваги. Перегляд за домовленістю.

Казбетська вул. (Красіна)

Продаж двоповерхового Таунхаусу площею 120м2 в ЖК «Рівер Таун». Комплекс розташований в мікрорайоні Дахнівка, мало сусідів, паркінг, закрита територія з охороною, вулиця Дахнівська Січ, вид з вікон в сторону озера, вид зі спальні та кухні у двір. Індивідуальне опалення, газ, заведена електрика 12 квт, водопосточання. На території планується магазини та аптека, поряд зупинка, в пішій доступності ліс, пляж. Перший поверх : коридор, кухня 16м2, с/в 3,6м2, велика кімната 21м2 з виходом у задній двір, сходи на другий поверх. На другому поверсі три кімнати 21м2, 14м2, 11 м2, дві з балконом, санвузол 3,7м2. На горищі можна зробити кімнату 35м2 додатково. Вартість квадратного метру 740 дол. Загальна вартість 89000дол, 2% рієлторських послуг АН INFICO, Анастасія, 0975173624

Дахнівська Січ вул. (Ворошилова), 3

#Продаж чудового двоповерхового будинку р-н Казбет, загальною площею 318 м.кв. Житлова площа: 170м.кв. Площа кухні: 22 м.кв. Будинок в прекрасному житловому стані. Збудований в 2015 році. Побудований будинок в дві червоні цегли, утеплений та обкладений з якісних матеріалів. Повністю мебльований та з сучасною технікою. Закінчені роботи як в будинку так і на території. 5 просторих окремих кімнат, два санвузли, кімната під спортзал, власна сауна, утеплений гараж, просторе підвальне приміщення. Центральна каналізація, водопостачання , в будинок підведено 380В, сучасна система опалення. Тепловий насос повітря/ вода, дах зроблено з якісної металочерепиці, перекриття між поверхами ж/б плити. Земельна ділянка правильної форми 6 соток. Висаджений молодий садок та газонна трава, двір викладений тратуарною плиткою. Ціна 375 000$ 0634740207 Юлія

Казбетська, 10

Продаж будинків в місті Черкаси Пропонуємо вашій увазі будинок по провулку Декабристів Тихе місце розташування, поруч 10 школа та садочок Автоматичні ворота, вимощений плиткою двір, котельня на газу та дровах. Запрошуємо на перегляди

Декабристів пров.

Продаж 1/2 частини будинку р-н. Хіміків. Пропонується до продажу 1/2 частина будинку по вул. Самійла Кішки 238(Р. Люксембург). Характеристика будинку: - загальна площа будинку 42,6 кв.м. - дві кімнати (16кв.м., та 11,2 кв.м.) - кухня 8,4 кв.м. - санвузол 4,6 кв.м. - в будинку: газ, центральне водопостачання. - покрівля будинку з шиферу. Будинок в скромному житловому стані, потребує ремонту. Є можливість перепланування та місце для добудови. Земельна ділянка 0,0285 га + дуже широка прибудинкова територія, огороджена з можливістю користування. Ділянка кутова, має два фасадних входи на асфальтовані вулиці - Самійла Кішки і Ярослава Чалого На земельній ділянці є: два капітальних гаража. Більш детальна інформація по телефону. Без комісії АН Агентство Нерухомості «ОСА» Оксана Хандюк 067 470 12 42 073 470 12 42

Самійла Кішки вул. (Рози Люксембург)

Продається будинок в місті Черкаси в районі Казбет, розташований по вулиці Василини Площа ділянки 5.78 сотих, правильної прямокутної форми До ділянки підведено всі комунікації, вода, каналізація, електрика, газ На території побудовано два повноцінні будинки, гараж, сарай, погріб Фото зроблені власноруч та відповідають дійсності Ніхто не зареєстрований Ключі в день оформлення Поспішіть переглянути це житло та стати щасливим її власником

Василини вул.

Будинок розташований на земельній ділянці 6,91 сотки приватизоват. в районі вулиці С.Бандери - вул.Надпільної. З надвірними спорудами: гараж, літня кухня, погріб, альтанка. Будинок 102 кв.м. загальної площі, житлова 62 м.кв. Будинок з міськими комунікаціями, одноповерховий. Жилий стан, деревяні склопакети. Газове опалення. Готовий до перегляду.

Можайського вул.

Продаж 2-х поверхового будинку на казбеті в тихому провулку. Фундамент - бетонні блоки, стіни цегляні, покрівля з бітумної черепиці. В будинку 3 житлові кімнати, гардероб, 2 с/в. Зроблений ремонт, якісні деревяні сходи на другий поверх, підлога - паркет і плитка. Центральні комунікації, діючий камін, опалення - 2-х контурний котел. Будинок утеплений пінопластом. Двір доглянутий, висаджені декоративні рослини, фруктові дерева. На території розташований гостьовий блок, який складається з кімнати відпочинку, сауни та душової. Є гараж з кладовою і погребом. Підїзд до двору асфальтований. Перегляд за домовленістю.

Раїси Кириченко вул. (Воровського)

Пропонується до продажу будинок в районі вулиць Пастерівська та Бидгощська. Загальна площа становить 160 квадратних метрів, земельна ділянка - 6 соток. В будинку є окремий вхід та заїзд для автомобіля. Підключений інтернет та встановлено сигналізацію. Найбільшою перевагою є чудовий камін, який обігріває будинок навіть при відключенні опалення. Також є можливість використання генератора в разі потреби. Будинок оснащено газовим опаленням та новим газовим котлом. Подвіря вражає своєю красою та затишком: тут ростуть фруктові дерева та виноград, є бесідка для відпочинку. Будинок має товсті стіни, тому дуже теплий взимку та прохолодний влітку. Додатково є господарський будиночок з підвалом!

Михайла Сироти, 6
1 - 24 з 90 результатів

Популярні запити