Продаж Таунхаус Забудовник -Будальянс Мікрорайон Дендропарковий Вул. Шостаковича Ідеальне , з точки зору екології місце проживання для Вас і Вашої сімʼї. Мікрорайон оточений високим парканом, який несе охоронну функцію. Вїзд до мікрорайону облаштовано сучасними автоматичними воротами. За бажанням власників можлива установка відеоспостереження за всім периметром мікрорайону або індивідуально кожного таунхаусу. Є своя власна земельна ділянка -1, 6 сот( 8*20) з правом власності . 2 поверхи : 1 поверх-велика вітальня, кухня -столова з виходом на ділянку , де можна облаштувати терасу , санвузол, котельня . 2поверх- 3 кімнати, гардеробна, санвузол. Є балкон з виглядом на ділянку. Газ, електроенергія, вода , каналізація. Додаткові роботи , які будуть зроблені власником : розведення електрики, штукатурка стін , тепла підлога і стяжка . Є розроблене планування Таунхаусу, розташування меблів . Люди інтенсивно роблять ремонти . Без комісії з покупця ! Поки діє переуступка ( сплачує власник) . Запрошую на перегляд.

Шостаковича, 30

Продаж цегляного будинку Дубово (за інфекційною лікарнею) Площа 84 кв.м, ділянка 15 сот Дах перекрито німецькою металочерепицею Фундамент укріплено метровим цементним поясом. Вікна частково металопластикові 3 кімнати, кухня, вітальня, санвузол. В цокольному поверсі є ще 2 кімнати. Є погріб. Будинок газифікований, водопостачання централізоване. Септик дворівневий (не потребує викачки) За більш детальною інформацією звертайтесь

Ранковий пров. (Раскової), 49

Продаж прекрасного будинку у мальовничому мрн міста Дубово. Загальна площа будинку - 180кв.м. Будинок двоповерховий: підвал: 28кв.м. - перший поверх: кухня-студія, камін, санвузол готьовий, кабінет; - другий поверх: 3 спальні, санвузол, гардероб; Є всі комунікації: світло, газ по межі ділянки, колодязь - 13м. Земельна ділянка загальною площею - 14 соток, рівна, кутова. На ділянці справжня краса: доглянута, багато плодовитих насаджень, міні садок, де все квітне та панує своєрідна атмосфера. Неподалік місцеве озеро, де можна чудово відпочити та насолодитися краєвидами природи. Показ в будь-який час! Всі деталі за номером!

ексклюзив
Арсенальна, 23
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в районі Лезнево. Друга лінія від озера. До кінця червня буде готовий фасад. В середині 3 спальні, два санвузли. зроблений якісний фундамент, стіни з цегли, перекриття з дерева. Також буде тераса. Будуть встановлені якісні вікна та двері. 95000 + переоформлення 8,5%.

Селекційна, 22

Вдале розташування, гарне планування, якісні матеріали. Запрошуємо на огляд!

власник
вул. Кацемірова дорога

Якщо Ви досі не знайшли своє гніздечко, то це саме те, що Ви шукаєте, адже у цьому будинку відчувається більше ніж душа! Благородна атмосфера просто віє навколо! Спокійно, тихо, кайфово! Зайшовши, Ви одразу закохаєтеся і не захочете покидати Все зроблено ідеально! До Вашої уваги шикарний будинок мрії для щасливого проживання місті Хмельницькому масив Проскурівський, Грузевиця-3! Два повноцінних поверхи, є підсобне приміщення, окрема пральна кімната, господарська кімната: є бойлер, електрокотел, фільтр, система накопичення води, тепла підлога у будинку, автопідстанція, яка виручить, коли раптом вимкнуть світло, скважена 76 м., комора для зберігання всіх продуктів, велика гардеробна. Також є мансарда, оздоблена вагонкою як повноцінний третій поверх із кімнатами, де встановлені радіатори.Утеплення даху - мін ватою (30см).Будинок - загальною площею 256 кв.м. земельна ділянка 31 сотка. Територія огороджена доброякісним парканом із дороговартісної цегли, викладена бруківка, є система зливу, неймовірний екстерєр, навколо прекрасний ландшафтний дизайн, велика кількість насаджень. Є дитяча зона, гойдалка, де Ваші дітки будуть із задоволенням гратися. Також є гараж на повноцінних дві машини з автоматизованою системою. Два входи: оснований та із заднього входу. Встановлена охорона та пожежна сигналізація. У середині будинку неймовірна краса, зроблений дороговартісний ремонт, використані найкращі матеріали для будівництва. Є повноцінних два санвузла: гостьовий на першому поверсі, та основний - на другому, де і ванна, і комфортна душова кабіна., 5 житлових кімнат, із панорамними вікнами та спеціальною системою обдуву. Велика вітальня з каміном на дровах, що прикрашає оселю, додаючи їй вишуканості, затишку та сімейної теплоти. Вбудована лаконічна кухня, яка стилістично підкреслює та вирізняється продуманими деталями. Будинок - є надзвичайною окрасою, який демонструється особливим смаком, раціональними та надзвичайними ідеями розкоші. 0974108573 Леся Кізіцька АН "KIZITSKA STAR HOUSE".

Радгоспна вул., 36

Новий, сучасний будинок у якому хочеться залишитись! Інтегрована система "Розумний будинок", можна керувати за допомогою смартфону; Будинок будувався для себе, тільки завершений ремонт; Знаходиться у тихому, затишному місці, поруч з "Царським" озером; Паркомісце під накриттям з автоматичними воротами; Система відеонагляду навколо будинку Тепла підога по всій площі підлоги, що є дуже комфортним для життя. Для альтернативного опалення, встановлений камін, яким можна опалювати будинок; Інтегрована вентиляційна система по будинку для чистого повітря; ЦОКОЛЬ: тут розташована система "розумний будинок", електрощитова, вентиляційна система, бойлер та котел; ПЕРШИЙ ПОВЕРХ: прихожа, санвузол, ванна з душовою де встановлена пральна та сушильна машинка, велика зала з якої можна потрапити на балкон, обідня зона та кухня (обладна технікою) ДРУГИЙ ПОВЕРХ: має три кімнати, два балкони та санвузол з душовою; ТРЕТІЙ ПОВЕРХ (мансарда): спальня та санвузол; Встановлена якісна сантехніка, інсталяції та вмонтовані душові системи; Багато якісного освітлення, що робилося з урахуванням дизайнерських вимог; Площа ділянки - 6 соток, на ділянці посаджено багато фруктових дерев; Вам залишиться тільки обрати меблі які Вам до вподоби; Писати можна ще багато, але краще поїхати та побачити в живу, тому телефонуйте та купуйте найкращу нерухомість)

Весняна вул., 94

Якщо Ви розглядаєте цей варіант, то Ви у пошуку, або ж маєте намір знайти свій будинок мрії! Ми знаємо все про цей будинок і навіть більше можемо Вам особисто розповісти при перегляді всього не опишеш! І так, Ви самі переконаєтеся у достовірності! Тому невеличка анотація про цей варіант! - місце знаходження: Дубово, вулиця Остапа Вишні. Огороджена ділянка, паркан . Хороший підїзд до будинку; - двоповерховий будинок, загальною площею 328.4 м.кв, є підвал та мансарда; - перший поверх: простора кухня з виходом на терасу, кабінет, велика вітальня, гостьовий санвузол; - другий поверх: 3 кімнати, гардеробна, санвузол; Комфорт проживання забезпечує тихий район, поряд озеро, поруч хороші сусіди. Вам дуже сподобається територія: доглянута присадибна ділянка 10 соток, багато різних насаджень. - гараж для авто, вольєр, викладена бруківка . - у будинку підведено всі міські комунікації: світло, газ, вода, каналізація - септик, є скважина. - Опалення: твердопаливний котел та одно контурний газовий котел, що забезпечує безперервність тепла в будинку за відсутністю одного, або ж іншого палива та економію гаманця. Якщо Ви шукаєте затишне гніздечко для своєї сімї, то цей варіант для Вас! Щира рекомендація щодо перегляду! Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд!

Остапа Вишні вул., 11/1

До Вашої уваги продається будинок у місті Хмельницькому! Будинок має два повноцінних поверхи, а також є цокольне приміщення, де знаходиться гараж, котельна, пральна. Огороджена територія, автоматизованою системою воріт. Утеплення 10см стікловата. Є опалення, терморегулятори та програмне забезпечення. У будинку є дуже затишна кухня, яка знаходиться на першому поверсі, гостьовий санвузол. Три кімнати не прохідні, є всі необхідні меблі та техніка, санвузол, балкони - знаходяться на другому поверсі. На території є криниця. Тому ласкаво запрошуємо на перегляд будинку, який безумно Вам сподобається! Всі деталі за номером!

Отрадна, 2/1

Кожен будинок по-своєму унікальний та створений з любовю. Всі вкладають частинку душі при створені і тому для нас усіх важливі навіть самі дрібні деталі. Ми знаємо про це все на власному практичному досвіді і пропонуємо Вам лише найкращі варіанти! Тому сьогоднішній наш будинок відрізняється серед ряду інших своєю першопочатковою концепцією нестандартного та ідеєю створення. Цікавий задум та побудова Вас вразить, адже зовнішній вигляд неординарний, який у до завершені дасть чудовий компактний екстерєр! Отож, щодо нашого будинку: - чудова локація розташування: масив Денпропарковий, мрія майже кожного насьогодні, адже чисте повітря, тиша, спокій та неймовірні краєвиди, вражають та дають можливість мати свій райський куточок; - приватний вїзд, є охоронець; - територія будинку огороджена, поруч проживають хороші сусіди; - земельна ділянка приватизована, загальна площа 0,0816 соток; - загальна площа будинку - 287.9 кв.м. - будинок має 2 поверхи, гараж, господарська велика кімната; - цоколь в ньому: є котельня, басейн; -- за документами 6 кімнат, 3 санвузла, гардеробна та особливістю є останній Мансардний поверх, де можна зробити кабінет або робочу зону) на поверсі є кладова, яку можна використовувати за призначенням або ж зробити зону відпочинку; - опалення комбіноване: тепловий насос (15кВт) для підігріву підлоги та газовий котел; - зроблений вивід під камін; - всі міські комунікації є в будинку; - електроенергія - 10 кВт, з можливістю добору; - Інтернет оптоволокно підведено до будинку; - по території є дощова каналізація; - зроблена електро проводка + резервна лінія під генератор, (вивід зроблений у гаражі з дотриманням усіх норм); - чорнова штукатурка, є міні тераси; - шикарний вигляд з панорамних вікон на парк; Додатково є вже готовий дизайн проєкт, який за бажанням можна використати новому власнику! Це ще не весь ряд переваг, всі інші можливості та цікаві ідеї ми розкажемо Вам при зустрічі, щоб Ви особисто переконалися в унікальності! Ідейність будинку, дозволяє Вам фантазувати та втілити всі бажані задуми в реальність та оформити у власному дизайні! Тому, ми запрошуємо Вас на перегляд для уточнення всіх деталей! Будинок ВЖЕ чекає на свого власника!

Дендропаркова, 4

Ви у пошуках котеджу за хорошою ціною? Пропонуємо Вам чудовий варіант котеджу по вул. Кленовій! - друга лінія від дороги; - територія обгороджена, поруч проживають сусіди; - закритий вїзд, викладена бруківка, професійний ОСББ; - загальна площа - 93 кв.м, двоповерховий; - ділянка 1 сотка; - 3 кімнати, кухня, 2 санвузла, гардеробна; Рекомендуємо до перегляду, ми знаємо чому цей варіант вартий Вашиої уваги та розкажемо всі переваги! Поспішайте залишився останній! Показ в будь-який час! Всі деталі за номером!

Кленова вул.

ПРОДАЖ БУДИНОК ПРЕМІУМ КЛАСУ м.Хмельницький район Лезнево провулок Софіївський 12 будинок 1 Кадастровий 6810100000:34:001:1678 Будинок загальної площі 104 м.кв. має вдале планування: По будинку проведене комбіноване опалення. зона відпочинку кухня-вітальня з каміном і три спальні відокремлені, що дозволяє всім мати власний простір; два повноцінні санвузли; бойлер для електро котел і тепловий котел! висота стель – 2.8м; Максимальна кількість вікон Опис оздоблення будинку: кухня-вітальня, санвузли: покриття підлоги - ламінат і плитка опалення комбіноване – тепла підлога , стіни -зроблені і покрашені (самий екологічний спосіб оздоблення стін, дуже практичний, так як має тверду поверхню), стеля натяжна; спальні коридор і кухня вітальня: покриття підлоги – ламінат кругом встановлена якісна сантехніка; встановлена кухня стильна камін, оздоблений плиткою з приточною вентиляцїєю зовні; Холодна вода - свердловина 68м. статичний рівень води гаряча вода - електричний бойлером нагріву 100 л. Комунікації: електрика 10 КВт, комбіноване опалення: котел електричний та котел Тепловий ( свердловина 68м, перелевний септик загальним об’ємом 10 м.куб; Є Відео нагляд, Комплект охоронної сигналізації Ajax І У подарунок дизельний генератор 8 кіловат. Ділянка має 8 соток,по факту 10, газон, висаджено 10 сосен висотою 2.5м, посаджені ТУЇ декоративні дерева, полів газона,капельний полів кожного дерева, огороджена забором висотою 1.8м,що дасть Вам змогу почуватися приватно і безпечно, автоматичні відкатні ворота. Будинок знаходиться поряд з лісом – на відстані 800м, навколо збудовані тільки нові будинки, є неподалік дитячі майданчики. Вулиця асфальтна і насипна, тихо і спокійно і водночас поряд з зупинкою автобуса, в пішій доступності є Магазин якій працює до 21.00 неподалік в є Магазин SPAR, АТБ, піцерія "Napoli" „багато іншого. Ціна 235000дол.

можливий продаж по єОселя
пров. Софіївський, 12

Якщо Ви у пошуках житла, щоб заїхати і щасливо жити, тоді Вам варто розглянути цей котедж! Ідеальна локація розташування, м-рн Озерна, біля озера. Отож щодо переваг котеджу: - загальна площа будинку 135 кв.м; - ділянка площею 0,015 га, огороджена, створений особливий господарський затишок, окремий вхід, двоповерховий; - зроблений якісний ремонт, у будинку панує особливий затишок, все продумано до дрібниць; - гарне планування, використано максимально якісно площу: кухня, вітальня, 2 дитячих кімнати, спальня, 2 санвузла;, кабінет, гардеробна/робача; - індивідуальне опалення, є 2 каміни, 5 кондиціонерів, 8 телевізорів, якісні меблі та техніка; - балкон, де розташована зона відпочинку для реклаксу, зона барбекю. - все залишається; - неподалік місцеве озеро, чудове місце для прогулянки, вугулу тварин, зона активного відпочинку, безліч магазинів, супермаркетів, кафе, аптеки, поліклініка. P.S. Рекомендуємо розшялнути цей варіант, він особливий! Тому не втрачайте свій лотарейний квиток та використайте свій шанс, придбати житло з перевагами. Ми розкажемо більше та покажемо кожен куточок! Чекаємо дзвіночка!

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Рибалка Маршала), 40У

продаж дачного будиночку в чудовому мікрорайоні. асвальтована вулиця. сусіди мешкають на постійній основі. до зупинки громадського транспорту і магазину 200м. більш вичерпна інформація за телефоном вказаним в оголошені. показ у зручний для Вас час

можливий продаж по єОселя
Верейського вул., 6

Продам пів будинку "дуплекс" 130 м.кв. Будинок знаходиться р-н катіон за рестораном "Шотландія" по вул. Дружби 14а в обжитому масиві. Деталі по телефону.

Дружби вул., 14а

Продам будинок, який розташований у затишному й тихому місці. Площа по документам 134кв.м + 3 мансардний поверх, що в загальному складає майже 200кв.м простору. Зручна локація. Розвинена інфраструктура. Ремонт завершено в минулому році. Залишається абсолютно уся техніка і меблі. В будинку по плануванню є просторий коридор, велика кухня-студія, 3 спальні, 2 санвузли, гардеробна, 2 кладові і величезна зона відпочинку на 3 поверсі. По опаленню: встановлено газовий двохконтурний котел. Всюди тепла підлога, окрім спалень(радіатори). Розведення водопостачання та опалення здійснено мідними трубами. Встановлено систему кондиціонування. Котедж гарно утеплений. Стіни 1,5 цегли + 10см пінопласту. Мансардний 3 поверх утеплено товщиною утеплювача від 25 до 30см, що в цілому мінімізувало витратну частину на опалення(взимку тепло, влітку прохолодно). Витратна частина за комунальні послуги Вас приємно здивує. Матеріали використовувалися якісні. Намагалися розумно підходити до питання ціна/якість. Будинок готувався не на продаж, а для особистого тривалого комфортного життя. Повністю весь периметр закритий камерами відеоспостереження та датчиками відкриття/руху, встановлено звукову сигналізацію і підʼєднано до пульта реагування групи швидкого реагування. Також біля будинку є навіс на 2 автомобілі з автоматичними воротами. Хороша повноцінна альтернатива гаражу. На прибудинковій території організована зелена зона з терасою, місцем відпочинку з зручними ротанговими меблями та зручним якісним грилем. Це будинок саме для тих, хто шукає спокій та затишок для себе та своєї сімʼї. Присутній торг.

Трудова вул., 7/8

1-й поверх:коридор, кухня, санвузол, зал, кладова Максимально просторе приміщення практично без дверей 2-й поверх: дві спальні, гардероба, санвузол, лоджія 3-й поверх - горище

Старокостянтинівське шосе, 10

Якщо Ви в пошуках будинку в межах міста , тоді ця пропозиція для Вас! Продаж житлового будинку. Мікрорайон Дубове. Садівниче товариство "Тепловик". Міська прописка!!! Будинок двоповерховий. Перший поверх - веранда, коридор, окрема кімната, прохідна кімната, санвузол (роздільний), кухня (з кухні є вихід на задній двір). Другий поверх - кімната, приміщення в якому можна облаштувати гардеробну. Є підвал для зберігання, вхід з будинку. А також два невеликі підсобні приміщення в цоколі веранди. Є гараж, утеплений. Криша нова. Вікна металопластикові. Вода- криниця з насосом. Каналізація - скептик. Опалення- газовий котел. Підігрів води - газова колонка(автомат). Територія повністю обгороджена. Подвіря вимощено бруківкою. На ділянці ростуть плодові дерева, є виноград. Територія і сам будинок дуже затишні, побувавши там, хочеться залишитися. Телефонуйте домовитися про перегляд.

Проїзд другий Барвінковий, 16

Кожен із нас шукає ідеальне місце для комфортного та спокійного життя! В процесі пошуку ми враховуємо не лише фінансову частину, а й найважливіше: місце розташування, видову оглядовість, мобільність, якість та надійність побудованого тощо. Тому із сміливістю можемо запропонувати Вам ідеальний варіант, як для поціновувача тихого та спокійного життя! Якщо Ви ще сумніваєтеся, то після побаченого та відвідавши будиночок, Ви остаточно переконаєтеся у його перевагах! Чому? Ось ряд найголовніших: - місце знаходження: місто Хмельницький, масив Дендропарковий, мальовниче та дивовижне місце, у якому мріє чи не кожен жити; - екологічно чиста зона, свіже повітря, безліч різноманітних насаджень, неймовірна краса навколо; - мобільність: до Центру міста 7-10 хв - транспортом; - будиночок побудований з екологічно чистих матеріалів: зруб-кругляк; - якість будівництва; - рівна ділянка, 10 соток; - підведені всі міські комунікації, індивідуальне опалення; - велика тераса та балкон; - суміжний санвузол: душова, туалет; - панорамні вікна; - зроблена сходова; Переконайтеся у цьому і Ви, адже це важливі аспекти при врахуванні вибору Вашого сімейного гніздечка, для Вашого щасливого життя! Всі деталі за номером! Запрошую на перегляд у будь-який зручний для Вас час!

Гюго, 4

Цегляний будинок,престижний район Дивокрай,10 соток,до центру 7 хв на авто

власник
можливий продаж по єОселя
Підлісна вул.

Продаж таунхаусів. Ближні гречани 2,5 км. від ТЦ "Либідь плаза пров. Шкільний 3/1 Кадастровий номер: 6810100000:02:006:0912 Закрита територія на 6 таунхаусів. Загальна площа 127,41кв.м. Земельна 1,5сотки Міські камунікації світло, газ, вода. Індивідуальний септик. Здача таунхаусів весна 2024р Початкова ціна 70000у.е. Є розтермінування

Шкільний пров., 3/1

Якщо втомились від метушні багатоквартирного будинку, то проживання у власному, зацікавить Вас.До Вашої уваги чудовий двоповерховий будинок у мікрорайоні Дубове.Гарне та затишне місце розташування, 10хв до транспортної зупинки по хорошій асфальтованій дорозі,садибна ділянка 6 сотих, що дає можливість втілити свої ландшафтні задуми, літня кухня на дві кімнати, погріб, місце для гаража або для зони барбекю.Отже, будинок має 2 поверхи, з частково зробленим ремонтом.Перший поверх має чотири кімнати(у одній кімнаті зроблений ремонт, а інші - підготовлені до ремонту, зроблені чорнові роботи), два коридори, кухню площею 9кв.м з новим ремонтом та меблями, ванну кімнату і туалет з хорошим ремонтом та встановленою сантехнікою.Також встановлено новий 2-х контурний котел та проведено опалення .В будинку встановлені пластикові вікна, плитка на підлозі.На другому поверсі є окрема міні кухня, повністю облаштована та туалет з душовою кабіною.Хорошою перевагою саме цієї пропозиції є ще й мансарда на другому поверсі будинку.Саме цей будинок може стати Вашим омріяним місцем комфорту та відпочинку.

Щедріна, 69

Продається Будинок, Західно-Окружна(вулиця Островського). Відноситься до ОТГ Олешин. Загальна площа 84м.кв, поверховість будинку 1/1. Розміри будинку 14м*6м. Землі 7,5соток. Призначення:для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд. Кад.номер: 6825085100:01:002:0284. Світло у будинку, є можливість підведення газу та води. Будинок вільного планування, цегляний. Стіни поштукатурені, вікна металопластикові. Підвальне приміщення під будинком. Криниця на подвірї. Є септик.

Західна Окружна вул.

Набридли багатоповерхівки? І мрієте про затишний будинок із земельною ділянкою? Маю чудову пропозицію для Вас. 2 поверховий будинок , загальною площею 200кв.м, який знаходиться в районі Гречани, вул. Польова, не далеко від зупинки. Будинок цегляний, світлий, теплий, просторий, має 5кімнат, хол. Індивідуальне опалення. Земельна ділянка площею 6 соток. На першому поверсі 2 кімнати, кухня, хол, санвузол, кладовка. на другому поверсі 3 кімнати, санвузол. Гараж на 2 машини, підвал. Вода, світло, газ в будинку, розводка світла, води, опалення, котел Ремонт не завершений, але... Це ВЕЛИКИЙ ПЛЮС, адже ви зможете втілити Вашу мрію і облаштувати все під свій смак, потреби, можливості... По аналогах, ціна найкраща на ринку нерухомості. Не зволікайте, телефонуйте, записуйтеся на перегляд, купуйте і мерщій втілюйте Ваші мрії в реальність. 0965796679 Ірина АН Мрія+

Польова вул.
1 - 24 з 355 результатів

Географія Хмельницький