Унікальний маєток на березі річки Ірпінь в тиші української провінції Київська область Фастівський район с. Дідівщина, вул. Шевченко, центр села 65 км від метро Житомирська по шикарній дорозі Трехрівневий будинок загальною площею 190 кв.м. з окремо розташованою будівлею гаража площею 37 кв.м. на 25 сотках мальовничої земельної ділянки. Висока якість будівництва і комфортне, зручне для великої сім‘ї планування. Стіни - червона цегла з зовнішнім утепленням, ламіновані під дерево склопакети на вікнах і м‘яка черепиця на даху. Три дорослих спальні і окрема дитяча кімната, два повноцінних санвузли, один з них з ванною; велика вітальня з каміном, об‘єднана з вишуканною кухнею. Територія вітальні і кухні продовжується на великій, панорамній терасі, яка всі 365 днів на рік стане улюбленим місцем відпочинку для майбутніх власників. В підвалі - нова сауна. Камін на дровах у вітальні. Будинок повністю мебльован і облаштован всією необхідною побутовою технікою. Для опалення підключен двохконтурний котел, вода з глибокої скважини проходить потужну очистку фільтрами Ecosoft, підігрів підлоги по всьому будинку, два кондиціонери і система «розумний будинок». Вбудована кухня з газовою плитою, посудомийною машиною, холодильником, МХП і духовкою. Все майже нове. В кожній спальні двоспальне велике ліжко і шафи для зберігання великої кількості речей. Широкий охайних двір з спортивним майданчиком і місцем для паркування достатньої кількості машин. Будинок оточений високими деревами, в 10 хвилинах пішки - велике, чисте озеро. Перший продаж. Вартість - 159000 дол.

Шевченко

продаж 3х поверхового цегляного будинку . Продаж 3х поверхового цегляного будинку з плодорідними землями Продаю будинок. Локація : Кооператив "Іралесь", Фастівський р-н, ст. Триліси, 100м від лісу, 800м від с.Волиця Є акт на землю, свідоцтво на право власності. Опис будинку та земельного участку: 3-х поверховий цегляний будинок, 110м2, мебльований з ремонтом: 1 поверх - цоколь (48 м2), гараж та літня кухня. 2 поверх веранда (10 м2), передпокій (6 м2), кухня з пічкою (6 м2), кімната з каміном (18 м2) 3 поверх мансарда (15м2). По всьому будинку вікна з решітками, вхідні двері броньовані, є два працюючих колодязя з питною водою, туалет та душова - окремі прибудови. Земля - (36 соток): Фруктовий сад 70 дерев, 60 кущів смородини, квітники, альтанка увита виноградом при умові всі витрати при оформленні бере покупець налоги натаріус тощо Комисійні АН сплачує Покупець! Юридична консультація з купівлі нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів безкоштовно! З повагою Ideal Hom

александровская, 6

Продається дача в гарному стані. Село Кощіївка, Фастівський район. Дачна ділянка площею 6 соток приватизовано, доглянута, з деревами, кущами. Недалеко річка, де можна купатися, поруч ліс. На ділянці цегляний будиночок з мансардою площею 53 кв.м, житлова 25 кв.м., кухня 5,8 кв.м., веранда, 2 кімнати частково мебльовані,кухня, обігрів-грубка, газові конвектори. У будинку світло, інтернет. На ділянці сарайчик, погріб. Криниця. Документація вся в порядку. Мальовнича тиха спокійна місцевість для сімейного відпочинку . Чекаємо Ваших звінків. 14500 у.о

Кощіївка, 23
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачу Без % с/т Стугна Червономотовилівська с/рада , поруч ж/д Півні (30 хвилин пішки) Дача 2 поверхова , загальною площею 99 м.кв. Перший поверх дві кімнати (кухня і камінний зал ). На другому поверсі розташовані три спальні . Будинок дбайливо доглянутий власниками. Площа земельної ділянки 6 соток . Є криниця з питною водою . Будинок опалюється каміном і піччю на вибір . Три окремих спальних кімнати . При продажу все залишається , що є в будинку і на території. Можливість підключити інтернет(поруч на вулиці) В 10 хвилинах пішки є озеро , де живуть Лебеді-кликуни. Є місце біля води , де можливо відпочивати із задоволенням. Звертайтесь . Бажаю миру і вдалої покупки.

Садова, 388

Продам часть дома ул. Котовского 7, рядом 5 минут ходьбы ЖД вокзал, жилое состояние, все удобства в доме, вода скважина, своя сливная яма, есть видеообзор, при желании отправлю на Viber, WhatsApp, или телеграмм, рядом участок 5 соток с плодовыми деревьями, кустарниками и хозпостройками.

Котовского, 7

Продається будинок ,знаходиться в Київській області, Фастівський район, смт Борова, на центральній вулиці, гарний асфальт та освітлення.Площа 50 кв.м., опалення газове та твердопаливне.У будинку зроблено косметичний ремонт.Кахель, шпалери, ламінат, сан.вузол в будинку (туалет, ванна), 2 види опалення, також постелена новий дах. Свердловина, каналізація, металопластикові вікна, WI-FI.Доглянута ділянка 7 соток є місце під додаткову забудову. Зупинка маршрутки за 15 метрів, до ст.м. "Іпподром" 30 хвилин їзди.Поруч озера та ліс.Гарний будинок як для проживання, так і для відпочинку на природі.

Київська, 53

Вишняки. Мотовиловская сельрада. Дачный кооператив "Свитанок". Кирпичный дом 120 м.кв./90/10 Первый этаж-3 комнаты+кухня Второй этаж-60 м.кв. В дом заведен газ и вода. Для отопления зимой есть печь +конвекторы. Участок 10 соток. Приватизация. Во дворе есть колонка ,уличный туалет ,погреб, хозблок для хранения дров и угля . Плодоносящие фруктовые деревья, орех, виноград. Участок под огород. Во дворе место для авто. На территории кооператива подведен интернет. Удобное расположение-до стВишняки-10 мин пешком. Эликтричка-час езды от центрального ж/д вокзала.

Озерна

Продам гарний дачний будинок в садовому товаристві поруч з селом Велика Офірна. Дві житлові кімнати, велика веранда - кухня. Ділянка шість соток по документах, але по факту в два рази більше. Світло, газ з балону. Є дві великі ємності для води. Тихо, спокійно, красиво.

садове товариство

Великий просторий дім на берегу озера в центрі села! У домі та на території все необхідне для комфортного життя! Продається 4-кімнатний 2-поверховий будинок в селі Паляничинці на вулиці Кільцевій, 28. Дім з усіма підведеними комунікаціями: газ вода електрика, інтернет. Житловий стан, других поверх — дерев’яний, виконано хороший ремонт, велика зала з чудовим краєвидом. У помешканні є пральна машина, телевізор, плита, духова шафа, чайник. Великий двір, засаджений яблунями, на території двору є город, паркомісця на вулиці, а також гараж на 43 м2; літня кухня, погреб, недороблена баня, два власних колодязі з електричною помпою. Два заїзди: з основної вулиці та не основної. Ділянка виходить на річку Каменка. Гарні краєвиди, пляж, де можна організувати дозвілля та добре проводити час. 500 метрів до центру села, у центрі є: магазин, сільська рада, будинок культури, пошта, кав’ярня, місцевий парк. 3 кілометри до чудового стадіону «Колос», 4 кілометри до Ковалівської гімназії та дитячого садка. 70 км до Києва по Білоцерківській трасі, маршрутка до Києва і до Фастова (11 км). 30 хвилин їхати на маршрутному таксі. Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном. Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Кільцева, 28

Предлагаю Дом под Киевом в спокойном месте , где можно гулять , рядом вся инфраструктура , с возможностью выехать от него прям в центр города Киев м.Вокзальная. (рядом новая ст. ВИШНЯКИ. , прямая ветка к станции метро) . Дом утеплен , установлены мет.пласт. окна , броне дверь, несколько замков , крыша - битумная черепица Шинглас , установлено: наружное и внутреннее освещение , автоматическое включение света на улице , установлены розетки . Участок огорожен красивым металлическим забором из проф листа , на участке есть крупные сосны , обустроен колодец , вода на участке . Автономное отопление , на жидком топливе . В Доме мощная солнечная автономная электростанция , мощностью 5000 Вт. В доме произведен евроремонт . Фасадные дизайнерские элементы выполнены из дерева , покрыты финской краской , точечное освещение , видеонаблюдение и т.д. Установлена и подключена охранная сигнализация , множество датчиков , охранный блок , и т.п. на улице пользуемся услугами Державной Служби Охорони . Дом расположен на участке размером 24х38 метра , 9 соток , есть возможность купить участок с право ой стороны от дома , еще 9 соток , на нем растет больше сосен , на фото видно , участок ровный прямоугольный , выровнен , засеян газоном , ухоженный , находится в СТ , с обустроенным заездом , ворота на фото , на поляне в окружении леса , рядом через дорогу живут приличные люди , кооператив строится и облагораживается . Вся территория имеет ограждения . выполнен отдельный заезд на территорию через лес . Участок фасадный . КООРДИНАТЫ УЧАСТКА Google maps : 42W8+9J3 Вишняки, Київська обл. Одесская трасса ! 47 км. Рядом Мотовиловка , Боровая , где есть абсолютно все : Магазины , кафе , супермаркеты , строймаркет , клиники , спортзал , Боровский Академический Лицей , рестораны , доставка суши ,катание на лошадях, лавандовая ферма , рыбалка , доставка суши , пицы и т.д . Рядом есть семь обустроенных пляжей , прокат катамаранов и т.д. Также на этой улице есть ещё предложение о продаже участка , см. другие объявления автора . Мирного и спокойного неба над головой !

власник
Антоновича вул. (Горького)

Продається будинок в селі Веприк. Будинок знаходиться в центрі села. В кінці огороду знаходиться озеро. За більш детальною інформацією звертайтесь в Агентство нерухомості по вулиці Шевченка 20 в місті Фастів

Продається будинок в селі Веприк

ПРОДАЖ ВіД ВЛАСНИКА. Продам садовий будинок на вулиці Бойко 72 б, 48 м. кв. новозбудований у 2015 році з піноблоку на 3.5 сотках землі. Є пічь, електропроводка зроблена, євровікна. Після покупки зроблені септик, свердловина, вода заведена в будинок ~ раковини, душова кабіна, бойлер, пральна машина, електроплита, холодильник. Підключили 12.08.22 електрику, оплачено більше 100 000 грн. за нестандартне приєднання. Подавав клопотання щодо відведення земельної ділянки, це показано на фото картографічні матеріали міста Борова. Це дасть, збільшення земельної ділянки. За два кроки від мене є сусідська ділянка 10 соток під забудову, можна викупити та обєднати в одну. До електрички 20 хв. ходьби - станція Мотовилівка. 50 км. до Києва. Є маршрутка 172 від ВДНГ та іподрому. 10 хв. річка Стугна, ліс...

власник
Продається будинок в Київській області 45 км. від Києва документи всі

Інвестуємо-кредитуємо-продаємо. Чекаємо на Ваші дзвінки! На повідомлення в olx не відповідаємо! Продаю будинок і 40 сотих родючої землі. Село Велика Мотовилівка. Продаю будинок і  40 сотих родючої землі. Село Велика Мотовилівка. Вулиця Шевченка. Орієнтиром є вулиця Шкільна, як їхати з Борової на Оленівку. Будинок 2-поверховий. Площа загальна 91, 5, житлова 61 м. 1 поверх: передпокої 18, 5 м, житлові кімнати 13, 5 і дві по 8 м. Кухня 9 м, веранда 6 м. Загально 56 м. 2 поверх: хол 20, житлова кімната 12, 5 м. веранда 3, 5 м. всього 36 м. Підсобні приміщення 30, 5 м. Грубка. При бажанні  можна завести газ - труба по вулиці за 50 м. Колодязь з насосом. Садок, город. Землі на прибудинковій території 16 сот. Для ведення господарства ще більше 20 сотих. Фундамент бетон, стіни цегла, дах шифер. Погріб капітальний. Гараж капітальний з цегли. Є господарські споруди: сарай, літній душ. Гарний садок: родючі сортові персик, груша, яблуньки, сливки. Сортовий виноград. Якщо з Києва їхати електричкою, зупинка Мотовилівка - Борова. Але краще власною машиною. Чудове місце, прекрасний краєвид, близько озера - риболовля. Дзвоніть.

Продаю будинок і 40 сотих родючої землі. Село Велика Мотовилівка.

Село Кожанка, Фастівського району. Продам частину будинку цегляного, статусом квартири, загальною площею 57, 3 кв.м, житлова 22, 6 кв.м, кухня 10 кв.м, дві комори де можливо зробити санвузол, вода заведена на моторі з криниці, каналізація вигрібна яма, опалення груба одна газом, а друга можливо дровами, пластикові вікна. Трохи потрібен косметичний ремонт. Перегляд за домовленістю. За всіма питаннями, прохання - телефонуйте, домовимось! 10000 у.о

Зелёная улица, 1, Кожанка, Киевская 10000.0 USD

Продається будинок , знаходиться в Київській області, Фастівський район, смт Борова, на центральній вулиці, гарний асфальт та освітлення.Площа 50 кв.м., опалення газове та твердопаливне.У будинку зроблено косметичний ремонт.Кахель, шпалери, ламінат, сан.вузол в будинку (туалет, ванна), 2 види опалення, також постелена новий дах. Свердловина, каналізація, металопластикові вікна, WI-FI.Доглянута ділянка 7 соток є місце під додаткову забудову. Зупинка маршрутки за 15 метрів, до ст.м. "Іпподром" 30 хвилин їзди.Поруч озера та ліс.Гарний будинок як для проживання, так і для відпочинку на природі.

Киевская улица, 53, Боровая (Фастов), Киевская 27000.0 USD

Продам старый дом в селе на большом ровном участке. Тихая зеленая улица, от калитки до леса 300 метров (много малины и грибов), до речки 20 минут пешком. Участок широкий, 50 метров по фасаду, ровный, правильной формы, 94 сотки, приватизированный. Удачное сочетание тишины, минимума соседей и близкого транспорта: 350 м до остановки. Автобус до Фастова (электрички), прямая маршрутка до Киева (метро Нивки). Дом в жилом состоянии (65м2, деревянные полы, печное отопление), летняя кухня, отличный глубокий погреб, колодец, старый сад. Электричество 3 фазы, газ у ворот Замечательное тихое место для отдыха от города и жизни на природе. Свой, без посредников. Реальному покупателю - торг

власник
Продам старый дом на участке 94 сотки

Будинок придатний для проживання,має пічне опалення та газові конвектори.Світло,газ присутні.На території літня кухня з погрибом,сарай кирпичний і деревяний,гарний город та сад.Кому цікаво телефонуйте 06******53.Віктор

власник
Будинок село Деминівка

Уявіть свій затишний безпечний і повністю готовий для життя будинок за містом в мальовничому місці і з виходом до річки! Село Тарасівка, Фастівський район, всього в 20 хвилинах машиною до Кільцевої дороги. Одноповерховий будинок загальною площею 126,3м2, житловою 69,3м2 з ергономічним плануванням – зони загального користування відокремлені, спальні кімнати спроектовані таким чином, щоб можна було відпочивати і не заважати один одному. Матеріал будівництва стін будинку газоблок з утепленням мінеральною ватою. Стеля і підлога також утеплені. Чудові теплоізоляційні якості будинку. Вікна Rehau Euro 70. Ділянка землі 14 соток, як бонус – вихід до річки з охоронною зоною, яка не буде забудована. На ділянку завезено якісний грунт, розбито плодоносний сад з кущами і деревами малого догляду. В будинку організовано 3 входи – центральний від в’їзду, вихід у мальовничий регулярний сад з альтанкою і прудиком з водоспадом. А також вхід в господарське приміщення, де встановлені бойлер на 200 літрів ТМ Drazice Чехія, італійський гідроакумулятор на 200 літрів. В передпокої, на кухні і у санвузлах тепла підлога ТМ Devi (Данія). Оздоблення будинку виконано з якісних матеріалів, міжкімнатні двері і меблі виготовлялись на замовлення. Всі кімнати повністю обладнані всім необхідним для життя. Майстер спальня з санвузлом і гардеробною, дитячі також окремо з власним санвузлом. Зручний кабінет для роботи вдома, а також багато додаткових місць для зберігання речей. До будинку асфальтований під’їзд, паркувальна зона для двох машин у дворі з відкатними воротами. Газони з блоком управління автополивом на 4 зони ТМ HUNTER. Також для комфорту проживання облаштована свердловина глибиною 25 метрів з джерельною водою, встановлено глибинний насос ТМ IBO. Септик на два колодязя на 10м3 (викачка 1 раз на рік). А для безпеки встановлена система відеоспостереження і сигналізація – ТМ AJAX. Цей будинок був створений для власного проживання, а не для комерційних цілей. Тому в будівництво і ділянку вкладено всю любов і бажання створити гармонійний особистий простір. Завітайте на перегляд і дізнайтесь ще багато цікавих і важливих подробиць. Без комісії для покупця!

Продаж будинку без комісії, с. Тарасівка, Фастівський р-н

Двоповерховий будинок 69.4 м2 та 2-поверхова господарська будівля 80,5м2 (це нова будівля,планувалась як гостьовий будинок) знаходиться в садовому товаристві Ромашка в с.Мотовіловка Ділянка 6 соток Комунікації -електропостачання за житловим тарифом -свердловина -колодязь -пічка в обох будівлях. В господарській будівлі є гараж 18.5 м2 Документи всі в порядку!

власник
Власник! Будинок та велика господарська будівля

Будинок деревяний обкладений цеглою 55 м2, неподалік від школи. Газ , світло пічне опалення. Води в будинку не має. На подвірї криниця. Земельна ділянка 25 +40 соток. Ціна 15500 у.о. + комісія агентства

Продам будинок в Веприку

Продається жилий будинок73.5кв.м.До будинку заведені і підключені газ,вода,світло,каналізація.Викопана криниця,скважина.До міста 18км.Комфортний будинок,одноповерховий,3 окремі кімнати,санвузол сумісний.Є газова колонка,газовий котел новий.Опалення газове і пічне.Є гараж,сарай,погріб,літня кухня,15 соток землі, молодий родючий садок

власник
Продається будинок73.5кв.м.Фаствський район,с.Гвардійське,Волинська7

Продадим дом в селе Великие Гуляки!4 комнатки,кухня,комора(без ремонта,место под ванную и санузел),веранда нуждается в ремонте,оченьклассное место!есть гараж,два хлева,погреб, колодец(3,5года),дзвоните,пишите о цене договоримся!

власник
Срочно!!! Продам будинок

с. Дорогинка, Фастівського району. Продам цікаву половину двоповерхового будинку загальною площею девʼяносто вісім квадратних метрів. Чотири кімнати, кухня, санвузол, лоджія, декілька кладовок. Опалення - газовий котел, бойлер. Сарай, погріб, широке подвірʼя. Ділянка дванадцять соток, по факту в два рази більше. Село велике, живе, асфальтовані дороги, крамнички, школа, дитячі майданчики. Мальовнича місцевість.

Продам 1/2 частину будинку.

С. Допогинка Деревʼяний будинок, обкладений кирпичом. Проведений газ, великий сад, присадибна ділянка, криниця з насосом, бетонний забор. 2 спальні кімнати, велика кухня, прихожа, комора, веранда. Великий сарай. Поряд: зупинка, магазини Телефонувати: Оксана ВАЙБЕР 09******11

власник
Продам будинок/дачу с. Дорогинка, Київська область, Фастівський район
123...6
1 - 24 з 133 результатів

Популярні запити