В сад/тов "Струмок" вул. Струмкова 16, продається ділянка 6.5 соток з будинком 80 м.кв. (піноблок + цегла + пінопласт) будова двоповерхова під чистове оздоблення,встановлені металопластикові вікна, додатково на ділянці стоїть металевий вагончик на 2 кімнати, в будинок проведена вода, на території є колодязь, зроблена каналізація. Електрика підключена є лічильник, газ проходить вулицею. Ділянка розташована в мальовничому місці до річки Унава 15 хвилин пішки, поряд ліс, озеро. Від автовокзалу прямуе маршрутка №3 Фастів-Заріччя, їхати 17хв. На ділянці можна прописатись.

можливий продаж по єОселя
струмкова, 16

г. Фастов Киевская область. Продам таунхаус на две квартиры (дуплекс)по 120м2 каждая, 3 этажа ,4 комнаты с балконом. 2008 года постройки. Укомплектована всем необходимым,,можно заходить и жить. Участок 6 соток. Все фото соответствуют.

Житомирська, 269

В місті Фастові на вулиці Вінниченка продається 3-х поверховий будинок загальною площею 564кв.м , висота будинку 11м. Площа ділянки 30 соток. Дім був збудований капітально для себе, не для продажу, все виконано з якісних матеріалів і спеціалістами високої кваліфікації. Стіни товщиною 55см: 2 ряди піноблоки+утеплювач+ облицьовано цеглою холодного пресування, яка ніколи не псуюється від морозів, спеки, опадів. Дах покритий натуральною черепицею. Фронтони обтягнуті міддю. Водостоки з міді. Якісні склопакети в усьому будинку. Опалення газове, встановлений газовий котел «Buderus», також можна обігривати будинок і електрикою. Встановлені батареї по всьому будинку. Є окремий котел для підігриву води, встановлені фільтри на воду. На кожному поверсі свої автомати і лічильники електроенергії, дроти мідні. Підведена розводка під домашній кінотеатр, під телефонні лінії. Загальнобудинкова система кондиціювання, в стінах закладені труби для стоку конденсату в загальну каналізацію. В будинку 8 кімнат, 8 санвузлів, кухня, басейн, сауна. Висота стелі 3.2м. В кімнатах скрізь паркетна дошка, покладена на ОСББі + підложка, підвіконня з натурального мармуру, ліпка, сходи в металевому каркасі, поверх якого викладені дубовою дошкою( робота закарпатських майстрів). Двері з натурального дерева, шпоновані дубом. В санвузлах якісна італійська плитка. На цокольному поверсі великий гараж на 2 машини, з гаража вхід до окремих господарських комірок. Також на цокольному поверсі зроблений басейн, сауна, санвузол, кімната відпочинку. На першому поверсі вітальня 77.4кв.м з каміном і підводкою під домашній інтернет, хол, 2 санвузли, кухня площею 24.2кв.м, отблаштована меблями з натурального дерева, стільниця з натурального каменю. На 2 поверсі 2 ванні кімнати і 4 спальні, хол. На 3 поверсі: 3 кімнати, 2 санвузли Огорожа : залізобетонний фундамент+цеглою облицьовано з 2-х сторін, з боку вулиці -камінь+ цегла, одна сторона металопрокат. Своя свердловина глибиною 50метрів, окремо в дворі криниця. Септик 3 ями, 2 переливи об»ємом 15кв.м Двір вимощений тротуарною плиткою на бетонній основі. Є басейн (необлицьований) у дворі, який не дає тріщин. Є бесідка, дитячі каруселі. Сад молодий, декоративні кущі. Будинок розташований на схилі, гарний краєвид, зовсім близько біля річка Унава та ставок з пляжем. Навколо тихо, свіже повітря, чути спів птахів. За 20метрів від будинку зупинка маршруток, які довезуть до залізничного вокзалу, центру міста. Поряд магазин продуктів. Будинок підійде як для проживання так і для реабілятиційних закладів. До Києва 55км. Ціна 490000 у.о.

Вінниченка, 5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БЕЗ КОМІСІЇ Продається житловий будинок, гараж, гостьовий будинок, в місті Фастів, Київської області, район Журавлівка. Провулок Європейський (переулок Європейский, Фастов) На території ділянки знаходиться: - житловий будинок, 3 спальні кімнати, зала з балконом, коридор, кухня та місце під санвузол з підведеною каналізацією. Будинок опалюється -котлами /газовим та твердопаливним (дрова). В будинку є цокольний поверх, використовується як повноцінне укриття. На цокольному поверсі знаходиться пральня, місце під облаштування сауни та комора. Також ще облаштований 2-й гараж. - забудова з цегли на 2 кімнати, та комора, може використовуватись як гостьовий будиночок. - гараж з цегли, вїзд з вулиці на 1 машину, з ямою. - льох з бетонним перекриттям, та всередині облаштований цеглою, що дозволяє зберігати сухість. Можна також використовувати як укриття. - город облаштованаий системою поливу. Є фруктовий сад, де ростуть яблука, груші, горіхи, вишні, абрикоси, смородина, та багато іншого - 2 септики; - криниця з підключеним насосом; - літній душ та вбиральня - електрика, підведено три фази Будинок побудований з керамічної цегли, та цокольний поверх з бутового каменю з залізобетонним монолітним перекриттям. Є горище, шифер перекривали у 2021 р., утеплювали. Горище можна облаштувати як велику кімнату, чи місце для зберігання речей. Біля будинку, є місце для облаштування тераси чи зони відпочинку з прекрасним видом на центр міста. До центру міста 2 км. машиною 5 хв. пішки 25 хв. Від вулиці Житомирська можна доїхати на автобусі. В місті дуже розвинена інфраструктура, 3 школи, дитячі садочки, супермаркети, магазини, розважальні центри, ресторани, кавярні. Є все необхідне для комфортного життя. Прекрасне зелене місто, на центральній вулиці росте багато каштанів, чим нагадує вулиці столиці. До центру Києва 75 км. Громадський транспорт до Києва: автобуси, потяги, електрички. Телефонуйте, унікальна пропозиція. Є відеоогляд.

провулок Європейський

Чудово коли у твоєму житті є місце, в якому можна провести вихідні з своєю родиною. Там де тільки Ви та тиша, в якій співають птахи! Якщо мрієш про такий відпочинок з рідними з друзями та будь з ким, та щей шашличок на мангалі з запашним димком.) ) ) Це просто БОМБА! Пропоную двоповерхову дачу в прогресивному садовому товаристві міста Фастів. ✔️Будинок можна використовувати, як для відпочинку так і для постійного проживання. ✔️В будинку три кімнати, коридор, кухня, великий погріб. Опалення - газове. Вода - криниця. Ділянка 6 соток. Садок, господарські забудови. ✔️Поруч став та дубовий гайок. До зупинки і крамнички пʼять хвилин ходьби. 25 000 у.о. ( торг)

Дачний кооператив

Продається будинок в м.Фастові, Київської області по вулиці Гайдамаків. Деревяний, оббитий цеглою. Загальна площа - 57 кв.м. 3 кімнати, кухня, коридор, місце під санвузол. Вода в будинку централізована. Вікна металопластикові. Котел одноконтурний працює незалежно від електроенергії! 7 соток приватизованої землі. Є погріб, сарай. Дуже вдале розташування, 2 хвилини до зупинки маршрутки. 5 хвилин пішки до школи №4. Ціна - 25 899 у.о. без комісії для покупця. Перегляд за домовленістю. За всіма питаннями, прохання - телефонуйте, домовимось! В олх-повідомленнях можу не відповісти.

Продам будинок в м.Фастові, Київської обл.

Продаж будинку з можливістю відстрочення платежу до 1 року з можливістю безкоштовного проживання в будинку!!! (Оплата до моменту розрахунку за будинок здійснюється виключно за комунальні платежі). Продається будинок в місті Фастів, в центрі по вулиці Строкова, 21, напроти парку - заповідника Роща. Будинок з усіма комунікаціями: газ, світло, вода, центральна каналізація. Площа подвірʼя - 6 соток. 3 кімнати, веранда, коридор, кухня, ванна з туалетом в будинку. Поставлені металоплатискові вікна. В дворі є сарай, погріб і бєсєдка. В дворі є виноградник, город.

РОЗСТРОЧКА!!! Продається будинок в самому центрі міста Фастова!

Продається будинок. В м. Фастів вул. Європейська. Будинок потребує ремонту. Газ, світло і вода є.

власник
Продається будинок

вул. Соборна. Частина будинку (7/25) 2 кімнати (11м.кв +13м.кв.), кухня 14,2м.кв., с/в 3,7 м.кв.. газ опалення, централізований водопровід, каналізація скептик, колодязь, погріб, все огороджено. Поряд центр, річка Унава, магазини, зупинка маршрутки. Торг є.

Продається частина будинку у Фастові.

Продаю власний будинок 100м2 та земельну ділянку 3 сот. Знаходиться в тихому та спокійному районі (вул. Озерна) міста Фастів. Поряд чудова рекреаційна зона - 50 метрів від будинку ліс, близько 500 метрів річка. Чудово підходить для прогулянок та риболовлі. В пішій доступності необхідна інфраструктура. Також, зовсім поруч знаходиться лікарня. Будинок цегляний, площею 100м2. Утеплений 100мм пінопластом, встановлені металопластикові вікна. Перший поверх – кухня, сан вузол, 3 кімнати (включно з камінною залою). Другий поверх – 2 кімнати, велике горище для зберігання речей та балкон. У великій залі знаходиться камін – побудований таким чином щоб опалювати майже весь будинок. Електрика, газове опалення, водопостачання центральне. Будинок обжитий та доглянутий, вся техніка залишається. Ремонту не потребує. Заїжджай та живи. Будинок та подвір’я розміщені на земельній ділянці 3 сот. На ній знаходяться навіс для авто, окремий гараж з ямою, сарай, літня кухня та погриб. Всі будівлі доглянуті та функціонують. Прибудинкова територія доглянута. Продаж від власника (у власності з моменту будівництва). Без комісій.

Продаю власний будинок 100м2 місто Фастів

Продається будинок в м. Фастів по вул. Гайдамаків, 7. Власник, без комісійних витрат. Площа ділянку 7 соток. Будинок цегляний, вікна деревʼяні, покрівля- шифер. Загальна. Площа 60 кв. м., 3 кімнати, кухня, котельня та прихода. Комунікації: газ, водопровід, світло. Інфраструктура: будинок розташований майже в центрі на тихій вулиці. В пішій доступності 200 м. до зупинки громадського транспорту, 300 м. до школи #4, 500 м. до міської лікарні, 800 м. до центрального базару. Будинок продається мебльований, а саме наявні ліжка, дивани, кухня, газова плита, телевізор і т. д.) На території подвірʼя росте садок, є погріб, сарай та надвірна вбиральня)

власник
Продаж будинку місто Фастів

Продається частина будинку в прорабському містечку. Частина деревяна. Є світло. Опалення піч( на фото в процесі реставрації) на вулиці криниця. За більш детальною інформацією звертайтесь в Агентство нерухомості по вулиці Шевченка 20.

Продається частина будинку

Продам дом в двух уровнях общей площадью 107 кв метров и участком земли 20 соток. ул.Александра Цёпыча 53а (ул.Комсомольская) Дом кирпичный, В дом заведена вода ,газ, выгребная яма ,есть колодец. С\у в доме. Несколько вариантов отопления (твердотопливный котёл и газ) Есть помещение под погреб или бомбоубежище. Перекрытия Железо-бетонные. Крыша шифер На участке плодово-ягодные деревья. Место очень красивое.Центра в пешей доступности. Развитая инфрастуктура. Рынок,магазины, автостанция. До Киева 1 час на машине Без комиссии ,преставитель хозяина Дом и земля с документами.Готовы к продаже. Цена 47000 $ торг реальному покупателю

Продам дом в центре г.Фастова по ул.А.Цёпыча(Комсомольская)  53 а

Продам дом, район журавливка, рядом с остановкой, улица европейская. Огород 20 соток , двор 10, во дворе есть беседка. Туалет , ванная в доме. Газовая колонка, на участке два колодца , вода подведена в дом. 4 комнаты , прихожая , кухня. 50000 тыс с торгом.

Продам дом , рн журавливка

Продається старенький будинок 50кв.м на 3 кімнати у самому центрі м.Фастів. Вул. Миру 20. Загальна площа ділянки 5 соток. Центральний водопровід, центральна каналізація, газове опалення, електрика. Асфальтований підїзд. Вікна металопластикові. Поруч школа, дитячий садок, зупинка, Нова Пошта, Сільпо, парк і багато іншого... До залізничного вокзалу 10-15хв пішки. До столиці 60хв їзди громадським транспортом - курсують потяги та автобуси; або 50хв на власному транспорті по новій, нещодавно зробленій дорозі. Є дозвіл на будівництво нового будинку площею 70кв м + мансардний поверх. Дивіться фото. Тобто, можна будувати новий, проживаючи у старій хаті. Вартість будівництва подібного будинку - плюс мінус 30тис, і будується він меньше ніж за рік. Також, місце ідеально підійде для ведення бізнесу: стоматологічний кабінет, салон краси, гаражний кооператив і таке інше. Ділянка огорожена з усіх боків. Документи у повному порядку. Все приватизовано. Власник. Без комісії. Без торгу.

власник
Будинок у центрі м. Фастів вул. Миру 20. 3кім, 50кв 5сот. Власник

Продається будинок та частина будинку на одній ділянці в центрі м.Фастів, Київської області по вулиці Брандта. Площа будинку - 100 кв.м з усіма зручностями. Обидва поверхи житлові з гарним ремонтом. Продаж частково з меблями. Вода своя зі скважини. Частину будинку складають кімната, кухня та санвузол. Площа загальна - 35 кв.м. Молодий сад, виноград, на ділянці власна баня, альтанка. Сама ділянка 5,5 соток приватизованої землі, з виходом на стадіон «Машинобудівник». Обʼєкт підходить на дві сімʼї як під постійне житло, так і під оренду. Дуже вигідна пропозиція!!! Ціна - 78 000 у.о.. Перегляд за домовленістю. За всіма питаннями - телефонуйте, домовимось. Прохання саме телефонувати. В олх-повідомленнях можу не відповісти.

Продам будинок та частину будинку в м.Фастів, Київської області

вул. Шевченка. Продається частина ухоженого будиночку , 2 окремі кімнати(10.8+7,9), кухня 6,1м.кв., коридор 4,8м.кв., та с/в. з теплим полом. Є всі вигоди та комунікації. Повністю придатний для комфортного проживання. На території є ще новий будинок, 3 рівні., 3 кімнати (18,4+19,6+15,5), коридор 8,3м.кв., с/в 3,7м.кв., кухня 5,9м.кв., коридор. Все з ремонтом, всі вигоди та комунікації, в с/в, кухні та коридорі теплі поли, стан заходь та живи. На ділянці 0,0543га, розташована альтанка, баня 14,8м.кв., колодязь, є плодові дерева та кущі. У кожної будівлі є своя каналізація(скептики). Будівлі можно використовувать як під житло, так і під бізнес, так як дуже зручне розташування. До вокзалу, базару, шкіл, дитячих садочків 5-10 хв. ходу. Телефонуйте та приходьте на перегляд.

Продається частина будинку та новий будинок в центрі міста.

Продається 1/2 будинку в м.Фастів, провулок Стеценка 1а.Житловий стан,вода заведена до будинку,свій колодязь,вигрібна яма.Є гараж, який потребує ремонту,а також погріб.Ціна 26000 доларів,торг.Контактні номери:Марина -06******86,Олександр-09******67.

власник
Половина  будинку

Дата побудови:1989р. велика територія 10 соток. Будинок на дві половини. ОПИС Будинок цегляний, вікна деревяні, стіни цегляні, покрівля-шифер. ПЛАНУВАННЯ: Загальна площа: 144, 6 кв.м. (житлова -70, 00 кв.м.+75, 2 кв.м.) 1 поверх: вітальна, сан вузол, кухня, великий коридор і 3 спальні кімнати (одна з них-вітальна); 2 поверх: балкон, горище без ремонту. Аналогічно і у другій половині будинку, але повністю без ремонту. КОМУНІКАЦІЇ: До будинку проведено всі комунікації:газ, водопровід, електроенергія, світло, власна каналізація. ІНФРАСТРУКТУРА: 10 хв. на машині від центру міста Фастова - мікрорайон Кадлубиця. 10 хв. у пішому доступі зупинка громадського транспорту. Будинок потребує капітального ремонту, наявні меблі (кухня, ліжка, газова плита, диван, шкафи, телевізор, ванна, туалет і гаряча вода). На території подвіря розташовані гараж, погреб, душова, сарай на дві половини двоповерховий і надвірна вбиральна.

власник
Савченко улица, Фастов, Фастов, Киевская 50000.0 USD

Продається будинок в місті Фастів, мікрорайон Заріччя. Розташований на земельній ділянці в 10 соток приватизовані. Будинок цегляний загальною площею 130,5 м², житлова площа 66,3 м², кухня 12,3 м² . В будинку чотири спальні кімнати просторі, велика зала, гарний коридор де можна зробити окрему гардеробну, санвузол роздільний та котельня. Вода централізована, вигрібна яма. Потрібен косметичний ремонт. Є деякі нюанси, більш детальна інформація за телефоном вказаним в обяві. Ціна 55.у.о. торг. Перегляд за домовленістю. Можливий торг. На повідомлення на сайті немає можливості відповідати. Пишіть на Лайф в Вайбері, або телеграмі .

Добротний будинок в місті Фастів.

Будинок м.Фастів цегла,1999рік забудови, загальна площа будинку 160м.кв, перший поверх - прохожа, коридор, зал, кухня, сан вузол, другий поверх - прохідна кімната та дві окремі спальні. Двух контурній газовий котел, лічильники води, електроенергії та води. В підвальному приміщенні майстерня та погріб. На ділянці є гараж в два поверхи з оглядовою ямою, є літній душ, альтанка, в кінці ділянки ставок. Землі 16 сток приватизовано, кадастровий номер. Поруч магазин, зупинка автобуса. Початок р-н снігурівка, до вокзалу 10 хвилин пішки.

Продаж будинку місто Фастів

Невеликий дачний будинок в СТ Струмок. Колодязь з питною водой. Молодий сад. Нова альтанка.В буденок заведен та підключен інтернет (оптоволокно)Будинок знаходиться в межах міста Фастів в районі совхоз Унавський. До річки Унава два кілометра. До маршрутки 10 хв. +38********49 Олександр

власник
Продається дачний будинок

Продам будинок-дачу біля річки Унава. Загальна площа 118м. На першому поверсі дві кімнати, кухня, санвузол. На другому поверсі ще дві кімнати. На цокольному рівні гараж та сауна. Загальна площа ділянки – 12 соток. На ділянці город 6 соток, невеликий сад, льох, сарай, господарські будівлі для курей та свинок, літній душ, літній будиночок (вимагає ремонту), вольєр для собаки. Проведено газ, електрику, інтернет. Водопостачання-насосна станція з колодязя, опалення та гаряча вода-новий двоконтурний газовий котел. Є каналізація та вигрібна яма на 6 кубів. Будинок та ділянку приватизовані. Можна використовувати як дачу або прописатись і жити постійно. Потребує невеликого внутрішнього ремонту.

власник
Продається будинок. Фастів.

Продається будинок недобудова район Журавлівка зареєстрований як дачний. Площа будинку 222 м двоповерховий дуплекс , будинок на дві половини. Перший поверх залитий чорновою стяжкою, розкинуті труби під каналізацію бетоне панельне перекриття, другий поверх підбитий дошками. Площа земельної ділянки 9 соток, гарне, тихе місце. Перегляд за домовленістю.

власник
Продаж будинку
1 - 24 з 88 результатів

Популярні запити

Географія Фастів