ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !! Продається таунхаус 3 -х поверховий, площею 225 м кв. Повністью збудованийта введений в експлуатацію. Будинок цегляний, утепленя- пінопласт та мінеральна вата, заведені всі комунікації, газ, вода, електрика. Стіні- штукатурка, підлога чоргова стяжка. Цокольний поверх площею 58, 2 м кв має гараж на 2 автомобіля та господарче приміщення. Перший поверх площею 85 м кв, включає в себе вітальню, з виходом на терасу, кухню та гостьовий санвузол. Другий поверх плошею 82 м кв складається з трьох спален, санвузла, та гардеробної кімнати. На другому поверсі зі спален є виходи на балкон. До будинку в валасність їде 3 сотки землі. Розташовані ці таунхауси в спальному районі Трускавця. Поруч дві школи, садочок, магазини та новий Торгівельний центр.. Найблищим часом ціни на ці таунхауси значно зростуть, бо розташування дуже вигідне. Починається благоустрій территорії. Наразі зараз ціна 400 $ за метр.

Продаж таунхаусів 225 м.кв. вул. Данилішиних м. Трускавець

Пропонується до продажу будинок у м. Трускавець по вул. Стебницький. Загальна площа 270 м2. Площа земельної ділянки 11 сотих. В будинок заведені всі комунікації, газ, вода, каналізація. Зроблена розводка електрики у всьому будинку, тепла підлога. Стіни штукатурені. Вікна поставлені, дуже якісні. У дворі змурована альтанка 27 м2, з алюмінієвими розсувними конструкціями, та покладена плитка на підлогу. Висаджений сад з плодових дерев. Телефонуйте і поїхали купувати.

Продам будинок у м. Трускавець

ПРОДАЖ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ. Продаж танхаус 165.7 м.кв м.Трускавець вул Стебницька. В будинку зроблений дорогий ремонт, всі матеріали класу люкс. На першому поверсі велика вітальня з кухнею та гостьовий санвузол. На другому дві стальні, санвузол та гардеробна. Територія обгороджена. Навіс під дві машини, облаштована зона відпочинку. В будинку лишається вся техніка та меблі. Все для комфортного життя. Дуже зручне розташування, майже в центрі міста.

Продаж танхаус 165.7 кв.м  м.Трускавець
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам житловий будинок на вул.Степана Бандери поблизу гірськолижного спуску «Крутогір». Загальна площа 200 кв.м. Є електрика, стоки, вода та газ поруч. Закінчений та житловий стан - 1 поверх. Є підвал та гараж. Приватизована земельна ділянка Туалет та ванна в будинку. Опалення пічне. Обмін на квартиру в Дрогобичі чи Трускавці

власник
Продам власний Будинок

Код об`єкта: 266942. АН "Атланта".Продаж будинку в самому центрі славетного курорта Трускавець!Будинок-діючий готельний комплекс, може бути цікавий як перспективна інвестиція!Комплекс збудований 2001 року, має загальну площу 405м2 в трьох рівнях.Площа ділянки 12 соток, приватизована, виконано ландшафтний дизайн, власну зону паркування на 15 авто, альтанки , мангальну зону, місця відпочинку на території.Перший рівень будинку-це ресторан-їдальня на 30 персон з каміном, сауна, кімната технічного обслуговування і котельня, гараж для авто з автоматичними воротами.Перший жилий поверх-складається з 4х кімнат, кімнати лікаря-масажиста, кухні, двох санвузлів.Другий жилий поверх-це 7 окремих 2-3 місних гостьових номерів, кожен з яких обладнано санвузлом.Будинок збудовано таким чином, що власник міг в ньому жити сам і керувати бізнесом з оренди номерів!На території, для розширення можливостей комплексу, закладено фундамент для будівництва ще 20 номерів, є цегла і будівельні матеріали!Поруч знаходяться центральний бювет з лікувальною водою, спа центри, басейни, прогулянкові алеї.Наш відпочинковий комплекс має унікальне розташування і вигляд з вікон, тут тихо, тут ви маєте змогу відпочивати цілодобово і впродовж всього року!Ідеальне рішення для тих, хто шукає красивий , прибутковий бізнес в Західній Україні!код 266942

Роксоланы улица, 36, Трускавец, Трускавец, Львовская 380000.0 USD

Місто Дрогобич (6км Трускавець) Особняк площею 288м² (без горищя) Сауна (окремо стояча), гараж, підвалі Сад (вишня, черешня, яблука, горіх) площею 6 сот Газ, вода, каналізація, електрика (потужна), лічильники ²

Продам будинок Трускавець 6км,6 сот землі без%

EDIT: Ціну на будинок було скориговано зі 130 до 110, що відображає знижку у 20 тис. €, оскільки ми вирішили продати менше землі (на 0,8 сотих менше). Однак у вас є можливість розширити ділянку за будинком (ціна за сотку в межах 5 тис.). Це дає можливість придбати наш будинок з більшою територією за більш вигідною ціною (звісно якщо є така потреба) Цей затишний 4-річний будинок пропонує ідеальне поєднання сучасного життя та зручності. Добре продуманий дім площею 110 квадратних метрів складається з 3 просторих кімнат, повністю обладнаної кухні, модерної ванної кімнати та компактного санвузла. Є також додаткова кімната на третьому поверсі яка на даний час служить коморою, та котру можна легко перетворити на додаткову спальню для розміщення вашої родини чи гостей. Місцеположення дому пропонує можливість створити власне джерело води з колодязем або навіть переробити систему опалення на дрова, при необхідності. Будинок розташований на великій ділянці площею 300 квадратних метрів, доповнюється пишним садом і достатньою кількістю відкритого простору для вашого дозвілля. Вашим дітям точно сподобається присутність власного стаціонарного басейну прямо у дворі. Школа, супермаркет та спортивний комплекс зручно розташовані в межах 5 хвилинної ходьби. До центру міста можна легко дістатися пішки за 10 хвилин. Крім того, це помешкання має просторий гараж, який забезпечує як безпеку для вашого транспортного засобу, так і додаткове місце для зберігання речей.

власник
Продам власний будинок м. Трускавець

Продається чудовий сімейний будинок в хорошому, спокійному районі в м. Трускавець. Два поверхи, гараж, укриття ( з високою стелею, вхід з будинку) загальною площею 290 кв.м. на приватизованій земельній ділянці площею 14 сот. Будинок дуже просторий та світлий з гарним плануванням. На першому поверсі великий хол, гостьова кімната, великий санвузол, кухня та велика вітальня з унікальним дизайнерським робочим каміном. З вітальні вихід на простору веранду. На другому поверсі два санвузли, три спальні та спортзал з високою стелею( або ж можна використати цей простір на свій розсуд), вихід на балкони. В будинку залишилося постелити підлогу на свій смак та пофарбувати стіни. Двері в кімнати вже є, їх лише встановити. Санвузли з ремонтом. Будинок однозначно вартий уваги. Запрошую до огляду у зручний для Вас час. Торг присутній.

власник
Сучасний будинок з укриттям в хорошому районі Трускавця!

Продається!!! Власник!!! 2-ох поверховий будинок, м.Трускавець вул. Лесі Українки 16. З краєвидом на все місто і гори!!! (неподалік Курортна зона, санаторій Дніпро "Бескид"). Загальна площа 9,4 соток! Вся детальна інформація за телефоном!

власник
Продається будинок у м.Трускавець

Продається просторий цегляний будинок у С.Модричі Розташований 4км. від курортного м. Трускавець • Добра локація ближній центр, поруч зупинка громадського транспорту, продуктовий магазин,школа, садочок. • Загальна площа будинку 200м.кв У Житлова площа 160 м.кв • Будинок має 4 житлових кімнат У Два санвузла • Комунікації Газ, світло, вода, каналізація, інтернет • Опалення: індивідуальне газове - Двохконтурний котел • Покрівля - метало черепиця . • Земельна ділянка 25.сот • На ділянці розташована господарська будівля гарна окультурена ділянка • Будинок, цегляний, перекритий, в середині повністю житловий, має добрий технічний стан, з хорошою локацією. Затишний і спокійний район. Вартість будинку всього: 53 000$ - Дзвоніть прямо зараз, щоб подивитися в живу в зручний для Вас час за попередньою домовленістю.

власник
Будинок цегляний

До Вашої уваги чудовий сімейний будинок! Знаходиться на приватизованій ділянці площею 40 сотих!!! З подвіря будинку відкривається неймовірний вид на Трускавець. З таким видом та у такій затишній локації пропозицій на ринку немає. Зроблений ланшафтний дизайн, вистелена бруківка вздовж усього заїзду на територію. Загальна площа будинку 400 кв.м. Гарне планування. Ремонт - під чистову обробку. Стіни готові під фарбування. Фасад утеплений. Всі комунікації. На території знаходиться гостьовий будинок з ремонтом з терасою та діючою сауною площею 75 кв.м. До центру Трускавця 10 хв. Будинок однозначно вартий уваги. Запрошую до огляду у зручний для Вас час. Більше інформації за тел.

власник
Мальовнича локація! Продається сімейний будинок у Трускавці!

Продам половину вдасного будинку у місті Трускавець 5хв до центру . Можлива добудова. Нова проводка ,каналізація і водопостачання. Газовий котел. Без ремонту.

власник
Продам половину власного будинку

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ЗАБУДОВНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !! Пропонуєм зблокований таунхаус, площею 170 м.кв на земельній ділянці2, 9 сот. Будинок збудований із цегли, товщіна стін 38 см., зовнішне утеплення пінопласт 13 см, якісні двокамерні вікна. Дах утеплений мін. ватою 25 см, має гідро та паро барєри. Дах - металочерепиця чорного кольору. Комплектується двоконтурним котлом. До будинків підведені всі мережі (газ, вода, каналізація, світло), зроблена внутрішня розводка, встановлені лічильники. Перемички запроектовані під зовнішні ролокасети. Утеплення стін пінопластом (13см), дахи - мінватою (25см). Підлога - чорнова стяжка, стіни - чорнова штукатурка. Будинок двоповерховий. Цокольний поверх має гараж на 2 машини, господарчого призначення, та гардеробну. Перший поверх складається з великої вітальні, поєднаної з кухоною зоною та гостьового санвузла. Висота першого поверху - 3, 10м в чистоті, другого - 2, 90. На другому поверсі облаштовані 3 спальні кімнати і великий санвузол. Площі кімнат можете побачити на кресленях планування. Ділянки між собою відгороджені огорожею і сіткою. За будинком власна земельна ділянка, яка може бути збільшена за рахунок прилеглих територій. Вся територія освітлена та під відеоспостереженням. Вїзд двома пунктами пропуску облаштованих пультами. Також можливий варіант продажу котеджів "під ключ". Котеджі можна придбати як для власного проживання так і з інвестиційною метою. Розташування містечка майже в центрі Трускавця, всього 900м до бювету мінеральних вод. Поруч вся інфраструктура від нового Торгівельного центру, до школ та садочків. ПОСПІШАЙТЕ ЛИШИЛОСЬ 3 КОТЕДЖА !!

Продаж котедж 175 кв.м. 2.44 сот.землі м.Трускавець

Продам будинок у самому центрі м. Трускавець по вул. Пантелеймона Куліша. Площа будинка 100 м2. Площа ділянки 6 м2. Будинок повністю в жилому стані, на другому поверсі зроблений свіжий ремонт, зроблено повністю опалення, все що є в будинку залишається. Чудове місце розташування будинку, затишна вулиця, поруч вся інфраструктура міста. До центру 5-хвилин ходьби, бювет 10- хвилин. Поруч школа, садок, магазини, ресторани, аптеки. Телефонуйте і поїхали купувати.

Продам будинок у центрі м. Трускавець

Продається велика земельна ділянка з усіма комунікаціями, за 2 км. до курортного міста Трускавець! Ділянка загальною площею 22 сотих, правильної форми (схема ділянки є на фото), розташована зразу при головній дорозі яка веде до м. Трускавець. На ділянці знаходився житловий будинок, котрий станом на зараз уже знесено, та комунікації залишились, криниця з водою, електропостачання, відповідно стовп електромережі знаходиться безпосередньо на території (все видно і позначено на фото). На самій ділянці ростуть багаторічні фруктові насадження котрі плодоносять, поруч з одного боку проживають люди, є з двох боків можливість заїзду на територію земельної ділянки. Фантастичний краєвид відкривається через дорогу на гори, котрим можна насолоджуватись вічно)) Дуже зручна локація, земельна ділянка знаходиться зразу при головній автомобільній дорозі, котра веде фактично до двох курортних міст - це Трускавець і Східниця, а також сполучає міста Дрогобич, Львів. Тобто автомобільний трафік там надвисокий, що дає чудову можливість розглядати цю ділянку в плані бізнес інвестиції, а саме - під торгівельний Авто майданчик, площадку для торгівлі різними великогабаритними товарами котрі можна зберігати на відкритій території, будівництво мотелю, котеджів, ну і звичайно для приватного будинку теж гарний варіант! Цільове призначення ділянки складається з двох актів на землю, має два кадастрових номери, відповідно під обслуговування житлового будинку (також є діючий план схема на будинок) і ведення садівництва. Документи перевірено і готові до продажу, можливий розумний мінімальний торг для реального покупця і на обєкті. За деталями телефонуйте чи пишіть у viber.

Продаж земельної ділянки з комунікаціями,  2 км. біля м. Трускавець!

Пропоную житловий будинок при вїзді в м.Борислав з Трускавця, відстань від будинку до Трускавця складає 2 км. * Площа -280 кв.м., будинок цегляний, в хорошому стані, ремонт зроблений із якісних матеріалів, автономне газове опалення( котел газовий Viessmann ), фасад утеплений, прибудинкова територія благоустроєна, є молодий сад. * Земельна ділянка-5сот., всі комунікації; * Будинок розміщений в зеленій зоні, поруч ліс, озеро. Вартість-95 000$

Будинок Біля Трускавця

Продам двоповерховий будинок новобудова у м. Трускавець у закритому котеджному містечку. Загальна площа 175 м2 Землі 4 соток Територія містечка огорожена. Будинок збудований з сучасних матеріалів. Будинок без ремонту, але зроблено багато робіт для якісного ремонту. Дизайн проєкт, йде у подарунок. Усилені вітражні вікна. Завезено чорнозем, зроблений паркан між сусідами. Заведено всі комунікації, світло, газ, вода, світло 30 КВТ. Дах повністю за ізольовано,і зроблени дашки. Будинок утеплений. Гараж з автоматичними воротами. Два заїзди до будинку. Поруч вся інфраструктура міста. Великий торговий центр Вектор, ринок, школи, садочки, кавʼярні, ресторани, магазини, аптеки, лікарня. Можна під Є оселя та під соц.виплати. Телефонуйте і поїхали купувати.

Продам будинок у котеджному містечку м. Трускавець можна під Є оселя

Продається незавершене будівництво. Цегла. Збудовано 2-а поверхи із запланованих 4-ох. Приватизоване. Знаходиться у центрі міста. Під власне житло,комерційну діяльність. Поруч ринок,залізничний вокзал, торговий центр "Вектор"(Сільпо), АТБ,кафешки. Телефонуйте-розгляну різні варіанти. Можна телефонувати або писати на вайбер 06******06,09******29,06******02

власник
Продаю незавершений будинок у центрі Трускавця

Пропозиція від представника власника! Без комісії!!! Продам будинок у місті Трускавець. На території 12 соток. Житловий будинок 281 м2. Гараж на дві машини, гостовий будинок 90 м2. Перший поверх - вітальня, кухня-столова, спалня і санвузол. Другий поверх - 3 ізольовані кімнати, великий санвузол з гідромасажною ванною, гардеробна кімната. Комунікації: газ, світло ( 3 фази 25 кВт), центральне водопостачання + додатково скважина/криниця, каналізація. Опалення і котел Buderos, мідні труби. Опалення: газове, двоконтурний котел. Обладнання: душова кабіна, ванна, джакузі,газова плита, мебльована кухня, барна стійка, холодильник, лічильник на електрику, лічильник на газ, лічильник на воду. Інтернет швидкісний: WI-FI На території є: ландшафтний дизайн. Повністю облаштована мангальна зона, та зона барбекю. В будинку зроблений дизайнерський ремонт, робилось все для себе. Будинок утеплений пінопластом 12мм, дах утеплений мін. ватою, перекриття металочерепиця. До центра міста: віддаленість: до 10- ти хвилин. Школа: віддаленість: до 5-ти хвилин. Лікарня: віддаленість: до 5-ти хвилин. Магазин / ринок: віддаленість: до 10- ти хвилин. Може бути розумний торг, і роз термінування. Телефонуйте і поїхали купувати.

Продам двоповерховий будинок у м. Трускавець

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !! Продається будинок на вїзді в м. Трускавець Будинок новий побудований в 2020 році зі зруба. Біля будинку 17 соток землі. Місце для відпочинку та життя з видом на Карпати. На першому поверсі будинку розташована кухня, велика вітальня, дитячий куточок, сауна та душова кабіна . У будинку є велика гарна терраса на яку є окремий вихід з кухні. Весь перший поверх будинку має прокладену теплу підлогу. На другому поверсі 3 спальні та два санвузли. У дворі побудована альтанка з мангальною зоною. Влітку у на на подвірї ставиться бассейн. Всі меблі встановлені в будинку зроблені з якісніших матеріалів під замовлення, та лишаються в будинку. Ідеальне місце, як для проживання так і під бізнес.

Продаж будинку 150 кв. м. Модричі м. Трускавець

Продається земельна ділянка 10 сотих разом з особняком. Зручне місце розташування, 10хв до бювету та 5хв до ринку та школи. Тихе, затишне подвіря в околиці садових дерев та квітів. Підведені усі комунікації, (газ, світло, вода, інтернет). Чудовий варіант для будівництва міні котеджу під здачу в оренду.

власник
Продається земельна ділянка з особняком в місті Трускавець

Продається два будинки з євроремонтом поруч із Трускавцем. Земельна ділянка 12 000 сотих землі. Є свій колодязь. Інфраструктура поруч. Деталі по телефону

власник
Продається будинок біля Трускавця. Ціну знижено

Продається будинок в м.Трускавець.Район тихий, спокійний.500-1000м.до центру, автовокзалу ринку, залізничного вокзалу, бювету.Будинок утеплений Підведені інтернет і кабельне телебачення.Деталі по телефону.

власник
Продається будинок в Трускавці.

Продається половина 2 поверхового будинку в центральній частині Трускавця, до центру 5хв, поруч сансторії Карпати, клініка КАЗЯВКІНА , школа, басейн, тенісні кроти . Можливість добудови або перепланування.

власник
Будинок Трускавець
1 - 24 з 37 результатів

Популярні запити

Географія Трускавець