Карбишева

Пропонуємо Вашій увазі будинок в одному з колоритних місць міста Суми Будинок де хочеться жити, творити і просто насолоджуватись життям В будинку 2 поверхи: на першому велика вітальня з виходом на терасу, кухня студія - вся мебльована сучасними, якісними меблями та побутовою технікою, санвузол та господарська кімната На другому три спальні кімнати облаштовані красивими, зручними ліжками , меблями та побутовою технікою, санвузол з великою ванною та душовою кабіною. Все,що є в наявності в будинку залишається новим власникам!!! Також є зона відпочинку: гарна альтанка з зоною барбекю, облаштована меблями та технікою з заведеною водою та каналізацію. Ділянка 10 соток з великою кількістю декоративних дерев та рослин, які милують око господарів цілий рік. Гараж на 2 авто з автоматичними воротами Авто полив розміщений по всій ділянці, що дає змогу цілодобово доглядати за зеленими улюбленцями. Ще є багато чого розповісти, але краще раз побачити і отримати море позивних емоцій. Тож приходьте на перегляд, не втрачайте свій шанс реалізувати свою мрію.

Веретенівська вул., 1

У продажу новий Таун хаус , крайній, з власною територією 4сотки, є місце під два авто та загороджено забором з воротами та каліткою Новий сучасний проєкт з високою стелею другого поверху придає своєї гармонії та величі простору Новий ремонт після якого ще ніхто не жив, все новеньке і чистеньке для більш приємності покупки Сплановано на першому поверсі кухня- зала з вихідом на задній двір, в майбутньому можно прибудувати ще й терасу чи відкриту чи закриту, та гостьова спальня чи кабінет, санвузол На другому поверсі сплановано велику ванну кімнату , дитяча та доросла кімната з балконом і високими стелями У ціну входить меблі та техніка, все нове Можливість придбання під програму «Є-Оселя» чи в кредит Перегляди по вказаному номеру

можливий продаж по єОселя
Косівщинська вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам новий якісний будинок з чудовим сучасним ремонтом. У проекті враховано всі сучасні тенденції планування життєвого простору задля забезпечення максимального комфорту. Знаходиться в тихому комфортному місці на Веретинівці, поруч озеро, Веретинівський парк, гарний виїзд на основну дорогу, хороші сусіди. Важливо! З моменту закінчення ремонту в будинку проживали менше року! Все нове, на гарантії. Загальна площа будинку – 147 кв.м. Має два поверхи. Продумане та ергономічне планування, з максимально ефективним плануванням життєвого простору: На 1-ому поверсі: простора кухня-вітальня з затишною обідньою зоною, передпокій з місткою гардеробною, санвузол, технічна кімната (топкова), яка обладнана всіма необхідними засобами автономності та захисту техніки на випадок перебоїв з електропостачанням. З першого поверху є вихід на терасу і задній двір. На 2-ому поверсі: три спальні, одна з яких має власну гардеробну кімнату та вихід на балкон, просторий санвузол. У будинку зроблено сучасний авторський ремонт із використанням тільки якісних та надійних будматеріалів. Встановлено якісну сантехніку. По всьому периметру першого поверху та в санвузлі на другому – водяна тепла підлога. Опалення – газове (2-контурний італійський котел BAXI). Ділянка – 5 соток, огороджена парканом, посаджений якісний газон, встановлена система автополиву, система відведення опадів, тераса, навіс для 2-ох авто. І головне: для безпеки вашої сімї на ділянці за всіма стандартами безпеки збудовано справжній невеликий бункер. ВАЖЛИВО, що купуючи будинок, Ви позбавляєте себе турбот щодо його облаштування та комплектації - продаж з меблями та побутовою технікою, включаючи все обладнання та системи комплексного забезпечення комфорту, та ще багато приємних та корисних додатків. Дійсно гідний обєкт, який вартий Вашої уваги. Телефонуйте! єОселя!

можливий продаж по єОселя
Веретенівка, 1

Продам двоповерховий цегляний будинок 160м2 на Роменскій (р-н Школа №25) Площа будинку : 160м2/80м2/15м2 Шикарна ділянка 6 соток АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ ( Одноконтурний газовий котел). Є власний гараж в будинку . На другому поверсі камін відкритого типу. В будинку 6 кімнат та 2 санвузли. Є сауна та басейн на першому поверсі. Закрита територія парканом , сигналізація , решітки на вікнах. Всі комунікації заведенні в будинок .На все встановленні лічильники. Мебель та техніка залишається при продажі . Вартість — 100000 $ Або найкращя пропозиція. Документи готові до продажу.

ексклюзив
Вільшанська вул., 3

Продам якісний будинок на Казацькому проспекті. Загальна площа - 120 кв.м. Підключені всі центральні комунікації - газ, електрика, вода, центральна каналізація. Перший поверх - 80 кв.м. - кухня студія, санвузол і дві спальні, другий поверх - 40 кв.м. - мансардний з вікнами в даху - вільне планування: можна зробити кімнату і велику гардеробну. Ділянка - 6 соток, огороджена парканом. Заїзд - автоматичні ворота. В будинку встановлені вікна преміум класу. В процесі будівництва були використані тільки якісні, екологічно чисті та енергоефективні будматеріали. Можливі взаємовигідні варіанти разсрочки. Телефонуйте!

Козацький проспект, 1

Продам сучасний таунхаус - практичне, комфортне, доступне, якісне і сучасне житло. Таунхауси знаходяться в елітному котеджному містечку. Секція має окрему ділянку 2.5 сотки, є власне паркомісце і дворик для вашого відпочинку. Площа будинку складає 114 кв.м. (два поверхи) + третій - де можна облаштувати ще 2 кімнати). Переваги: - Всі комунікації центральні: газ, електрика, вода, включаючи і каналізацію - Панорамні вікна - Таунхаус має ергономічне планування. - Два повноцінних поверхи + мансарда з вікнами (не входить в площу). - Енерго-ефективні Будинки з газоблоку, зовнішнє утеплення, облицювання "Керамейя", мяка фінська покрівля, вікна преміум класу. Телефонуйте. Перегляд в будь-який зручний для Вас час!

Козацький просп., 1

До Вашої уваги сучасні таунхауси "SCANDI Residence" - це практичне, комфортне, доступне, якісне та сучасне житло. Таунхауси знаходяться в елітному котеджному містечку (р-н Козацького проспекту). Кожна секція має окреме паркомісце та двір для Вашого відпочинку. Площа будинку - 102 кв.м. Доступні для покупку по державній програмі кредитування "єОселя" під 3 і 7%. Ціна нижча, ніж за квартиру в недобудовах. Можлива розстрочка платежу. Таунхаус - це абсолютно новий стандарт комфорту, який поєднує в собі переваги комфортних міських апартаментів та заміських будинків. Переваги: - Всі комунікації центральні, включаючи каналізацію. Опалення - газове. - Панорамні вікна. - Функціональне планування. - Енерго-ефективні Будинки з керамоблоку та газоблоку, профіль вікон 6-ти камерний, облицювання "Керамейа", індивідуальне опалення. Ціна від 55000$. Телефонуйте. Перегляд у будь-який зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Козацький проспект, 1

Продам теплий новий будинок площею 300м² в центрі міста (р-н Парка Кожедуба) Гарне планування. Шикарна ділянка 8 соток, з чудовим краєвидом, гарними сусідами. Автономне опалення ( двоконтурний газовий котел). Є власний гараж в будинку Закрита територія цегляним парканом , сигналізація . Всі комунікації заведенні в будинок , власна вигрібна яма. Стіни утеплені, перекриття з/б плити два армопояси. На все встановленні лічильники. Вартість — 160 000 $ Торг доречний Документи готові до продажу.

Берегова вул., 2

Продам сучасні таунхауси на найкомфортнішій вулиці міста - Європейській в елітному котеджному містечку (р-н Козацького проспекту). Асфальтована вулиця зактитого типу. Автоматичні ворота на вїзд, охорона. Практичне, комфортне, доступне, якісне та сучасне житло. Кожна секція має окреме паркомісце та двір для Вашого відпочинку (від 2,5 до 3,5 соток) Площа будинку - 122 кв.м. На вулиці є власні два дитячі майданчики, бесідка. Можлива розстрочка платежу. Переваги: - Всі комунікації центральні, включаючи каналізацію. Опалення - газове. - Панорамні вікна. - Функціональне планування. - Енерго-ефективні. - Безпека для Вашої родини. - Чудові сусіди. Будинки з керамоблоку, профіль вікон 6-ти камерний, облицювання "Керамейа", індивідуальне опалення. Здаються з огорожею та терасою Телефонуйте. Перегляд у будь-який зручний для Вас час!

Європейська, 1

Власний затишний будинок у СМТ Миколаївка: ідеальний вибір для вашої сім’ї!" - Цегляний будинок 60м² з можливістю проведення ремонту за вашим бажанням. - Заведене світло і газ, що забезпечить комфортне проживання. - Колодязь через двір для постійного джерела води. - Літня кухня і хоз. приміщення для зручності побуту. - Два погріби для зберігання запасів. - Новий забор для приватності та безпеки. - Близькість до зупинки громадського транспорту для зручності переміщень. - Велика ділянка землі - 31 сотка - для власних потреб та відпочинку. - Газовий котел та груба для ефективного опалення в будинку. Не втрачайте можливість стати власником цього чудового будинку в безпечному місці! Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та зробити перший крок до вашого нового дому!

можливий продаж по єОселя
Садова, 39

Продам великий 2-х поверховий будинок. Косівщина. Будинок має велику прибудинкову територію. Загальна площа ділянки 25 соток. На території участку є сад, теплиця, госп. приміщення (2-х поверхові). Земельна ділянка (город) 6 соток. Є велика зона барбекю, альтанка, басейн, 2 декоративні пруди. Великий двір, навіс для авто, та гараж на 2 авто з ямою. Будинок має загальну площу 246м2. Корисна площа (кімнати) 199м2. Кухня 24м2. 2 сан вузли, більярдна та тренажерна зала. Підвальне примішення під всим будинком. Є окремий підвал для консервації. Каналізація септик ( 4 вигрібні ями). Своя свердловина (скважина). Індивідуальне газове опалення. Шиферна покрівля будинку. Документи в порядку, земельна ділянка приватизована. Вартість 110000$. Всі деталі за номером телефону. АН: Сумське агентство нерухомості. Телефонуйте.

Молодіжна, 71

Продам 2-х поверховий будинок в престижному районі міста. Вул. Аграрна (р-н Роменської). Загальна площа будинку 258м2, має 2 поверхи ( на 1-му кімната, кухня-вітальня. с/в) 2-й поверх 3 кімнати та С/В. 2 вида опалення (газ. котел та твердопаливний котел), додатково є камін на кухні. Загальна площа ділянки 10сот. Гараж 6.5м * 3.72м, є окремий підвал. Центральна каналізація, лічильники світло/газ/вода. Будинок побудовано з використанням якісних матеріалів. На задньому подвір’ї є сад та зона відпочинку. Вулиця не проїзна, встановлений шлагбаум. При продажу залишаються всі меблі та техніка. Вартість 200000$. Перегляди в будь-який зручний для вас час. Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Аграрна, 3

Продам 1/2 будинку на Добровольній, 85,9/58,7/7,4 двір загальний, дерево-цегла, 4 кімнати, житловий стан, частково ремонт, частково вікна пластик, зручності у будинку, два вида опалення -газовий та дровяний котел, є погреб. Зупинка у 5 хвилинах. Асфальтована дорога до будинку, до центральної дороги. 5 хвилин. Можливий торг.

Руднєва вул.

Продам сучасний будинок-дуплекс. Практичний, конфортний, доступний та якісний! Знаходиться в елітному коттеджному містечку - Козацький проспект. Перевагою дуплексу над таунхаусом є площа земельної ділянки - тут вона складає 4 сотки та менша кількість сусідів. Вулицю підготовано до асфальтування, активно робляться ремонти та заселяється. Площа двох поверхів - 112 кв.м., але третій поверх - повноцінна мансарда з великим вінком та вже готовими монолітними сходами. Площа третього поверху - 40 кв.м. Будинок збудовоно із якісний будівельних матеріалів - блок AEROC EcoTerm 400 мм + утеплення мінеральна вата 50 мм. Фасад - якісна фарба - Caparol. Встановлені якісні енергозберігаючі вікна WDS та броньовані вхідні двері. Комунікації - центральна вода та каналізація, електрика 16 кВт (під електроопалення). Газ - по вулиці, є можливість підключення за бажанням. Будинок збудовано за високими стандартами надійності та енергоефективності починаючи з фундаменту і закінчуючи покрівлею. Телефонуйте, перегляд в будь-який зручний для Вас час. Можливе розтермінування платежу.

Козацький проспект, 1/2

В ПРОДАЖІ повноцінний будинок в ЦЕНТРІ міста ( поряд ринок, Автовокзал, вся інфраструктура! ) Ділянка 9 соток! Двір заасфальтований. Будинок цегляний, дах шифер, всі комунікації в домі, центральна каналізація, Інтернет, кабельне.. 80 м.кв., 5 кімнат, простора кухня - 14 м.кв. Косметичний ремонт. Вікна металопластикові, натяжні стелі. АВТОНОМНЕ опалення (двухконтурний котел) + є бойлер. Лічильники на все. Економний по платежах! Є гараж, є банька на дровах, теплиці, огород. 69 990$.. хороший ТОРГ реальному покупцю! За детальною інформацією і переглядом звертайтеся 0994354939 Таня АН СУМИ-ПЛЮС

Засумська

!ЦІНУ ЗНИЖЕНО! Продам затишний і атмосферний будинок в центральній частині міста - район вул. Іллінської і Чорновола. Хороший підїзд, не проїзна тиха і зелена вулиця, хороші сусіди. Загальна площа будинку 135 кв.м: - має два поверхи; - гараж; - навіс на 2 авто та автоматичні вїзні ворота; - невеликий підвал. Зелений та доглянутий двір: - оптимальна площа ділянки - 7,5 соток; - власний сад - чудове місце для відпочинку Вашої сімї. Беззаперечні переваги: - будинок побудований з надійного матеріалу - цегли та утеплений ззовні; - дах - якісна металочерепиця; - вікна - енергозберігаючі з броньованим склом; - до будинку підключені всі комунікації: газ, електрика, вода - свердловина, каналізація своя; - встановлена система сигналізації АJAX з можливістю підключення систем "розумний будинок"; - опалення газове - якісний 2-контурний котел; - стан ремонту - ідеальний, в більшій мірі - абсолютно новий. Авторський проект власників будинку. Будинок збудований дійсно якісно, з чудовим розташуванням (до центру міста 5 хв.), поряд сучасний стадіон, спортивна зона для підтимання тонусу або для корисних прогулянок, супермаркет, школи, дитячі садки та інша необхідна інфраструктура. Запрошуємо на перегляд, готові вислухати конструктивні і обгрунтовані пропозиції по ціні. Обєкт пропонує агенція нерухомості "MaxSell". ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Реальному покупцю ТОРГ!

Іллінська, 100

Продам частину будинку (83кв.м) з окремим двором на Добровольній. Великий двір з накриттям, город 4 сотки, літня кухня. Є можливість зробити заїзд для машини. В будинку вікна пластикові, є зручності, вода, бойлер, опалення газовий котел. Погріб. До зупинки , магазину 5 хвилин. Торг можливий. Всі подробиці по телефону 050880,63;10

Добровільна вул.

Продам будинок на Луці (початок, поруч з медичним центром «Флоріс»). 60м кв, 2 кімнати (12+25м), всі зручності, газове опалення, бойлер на гарячу воду. Будинок теплий, споруджений з дубових шпал, згодом його обклали цеглою. Стан - житловий. Площа земельної ділянки - 6, 08сот. Ділянка рівна. У дворі є літня кухня, сарай, льох, навіс для автомобіля. До зупинки близько 400м. Деталі за телефоном.

Дружби вул., 2

Продаж ОКРЕМОГО будинку вул. Родини Линтварьових (р-н Луки) 37 000$ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ! Загальна площа: 84 м² Два поверхи: на першому поверсі 3 житлових кімнати, цокольний поверх вільного планування Площа ділянки: 6 соток АВТОНОМНЕ газове опалення (двоконтурний котел) Господарські приміщення на території (гараж, сарай, погріб) Свердловина, своя каналізація Нова електрика та сантехніка Зручне місце розташування!

Линтварьових пров. (Орджонікідзе)

Продам будинок вул. Молодіжна ( район Басів). Площа будинку: 50м2. В будинку 2 кімнати. Вікна пластикові. Всі комунікації підведені. Земельна ділянка 6 соток. Будинок під ремонт. Газ заведений. Вода централізована. В сан/ вузлі плитка. Документи готові до продажу. 1 власник. Прописаних не має. Ціна: 14600$. Бажаєте оглянути будинок? Телефонуйте , домовився про перегляд. Агентство нерухомості « Проспект».

ексклюзив
Молодіжна вул., 59

В ПРОДАЖІ будинок в районі Роменської! 35 000$ торг ! Пропонуйте СВОЮ ціну! Два поверхи, 156 м.кв.! 8 соток Газ, світло, вода. Гараж. Підвал 139 м.кв. Заведено 380 V. Стан від забудовника! Можна розглядати ЯК ВАРІАНТ ПІД ВИРОБНИЦТВО! За детальною інформацією і переглядом звертайтеся 0994354939 Таня АН СУМИ-ПЛЮС

Продольна

Продаж будинку ул. Хотинська (район Курська, ТЦ Мост, 7 школа).. 62 000$ або краща пропозиція! Пропонуйте СВОЮ ціну! 81 м.кв., 4 кімнати, всі зручності, АВТОНОМНЕ опалення. Меблі і техніка! 10 соток землі! За детальною інформацією і переглядом звертайтеся 0994354939 Таня АН СУМИ-ПЛЮС

Хотінська вул.

Продаж будинку р-н Косівщини ЖК Титул 45 000$ торг пропонуй СВОЮ ЦІНУ! Загальна площа: 78 м² Площа ділянки: 1 соток Кухня-студія + 2 окремі кімнати Стан від забудовника Місце для авто Тераса Перегляд за домовленістю!

Косівщинська вул.
1 - 24 з 1 188 результатів