Продам дерев*яний будинок площею 100 кв. м. у селі Озденіж. У будинку 4 кімнати, кухня, душова кімната (душ, туалет, умивальник). Газове опалення, за бажанням можна опалювати грубкою. Є електроенергія та вода. Поряд із будинком погріб, цегляні гараж, баня, хлів. Загальна площа земельної ділянки 0,8 га, із яких 0,6 для с/г робіт. Поряд ліс.

власник
Продам будинок із земельною ділянкою 0,8 га в с. Озденіж

Продаєть будинок з бруса 10.5*10.8м.встановлені добротні металопластикові вікна ,цоколь залитий для обмуровки керпічем,або, обкладання блокхауса.на участку є централізована вода,каналізація,газ,світло проведене 3фази.дзвоніть все розповім.тогр.цікавить обмін на квартиру з моєю доплатою.

власник
Добротний будинок з бруса

Продам будинок м.Рожище вул.Багряного 3 не далеко від центру.Загальна площоть 81кв.

власник
Продається будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам недобудований будинок На участку є світло, пробита скважина Участок 7 соток Вул. Титова7

власник
Продам Недобудований Будинок

Продам будинок, м Рожище, вул. Мазепи, 140 Загальна площа 130м.кв Житлова площа 85 м. кв Будинок побудований з піноблоків, утеплений мінватою, + оздоблення првноцінна облицювальна цегла. Дах металочерепиця. Якісні вікна. Отоплення тепла підлога коридор, зал, кухня, ванна. Кімнати опалення виведені труби на батареї. Котел електричний. Земельна ділянка площею 17 соток Стяжка, штукатурка Світло 3 фази, 17 кВт. Вода колодязь ( насос) Каналізація септик На території є окремо стояча будівля ( літня кухня, кладовка, гараж) Деталі по телефону 05******52

Продам будинок м Рожище

Продам частину будинку у центрі м.Рожище. Площа 36,6м/кВ Замінено вікна, вхідні двері, частково зроблено ремонт, новий ламінат в одній кімнаті, тепла підлога у коридорі і ванній. Можливий торг.

власник
Продам частину будинку у центрі м.Рожище

Продається сучасний двох поверховий будинок у м.Рожище з загальною площею 190 квадратних метрів і житловою 96.9 метрів квадратних,земляна ділянка -6 сотих, є все для проживання, перший поверх повністю закінчений ремонт! Будинок знаходиться на відстані 20 км від міста Луцька! Тепла підлога, газове опалення,централізоване водопостачання, септик. Детальніша інформація за телефоном!!

власник
Продається двох поверховий будинок у м.Рожище

Продам хату у тихому районі Волинської області, поруч ліс , ставок, є школа та садочок. Від зупинки 500 м. У селі є два продовольчі магазини.

власник
Продам хату, тихе місце.

Продається цегляний будинок з прибудовою за адресою: с. Мильськ, вул. Першотравнева, 4 Луцького району. Загальна площа будинку - 70, 8 м2. Пічне опалення. На території є мурований сарай, город, сад, криниця. Можливий торг. Звертатися за деталями за номером телефону: 09******43.

власник
Продаж цегляного будинку з прибудовою у с. Мильськ

Продам будинок у м.Рожище,усі деталі за телефоном +38********71

власник
Будинок у м.Рожище

Продається затишний будинок в с. Копачівка, в оточенні лісу, із власним виходом до водойми. На території розміщено 2 будівлі: основний та літній будинок, а також альтанка та технічне приміщення у формі млину, яке зараз слугує дровітнею. Зроблений ландшафтний дизайн прибудинкової території. Конструкційні матеріали будівель: - Стіни: цегла - Фасад: зовнішнє утеплення мінеральною ватою, євробрус, внутрішнє утеплення піноізол. - Перекриття: бетонні панелі - Дах: металочерепиця (утеплення 25 см мінеральною ватою). Технічні характеристики: - Житловий будинок площею 120,6 кв.м - Літній будинок - Земельна ділянка: 0,12 га - Електроенергія: 30 кВт. - Опалення: електричний котел та камін. - В літньому будинку розведена тепла підлога. - Каналізація: септик - Свердловина. Гараж: 24,5 м2 В будинку розведена охоронна система, а також на усіх вікнах встановлені захисні ролети. Чекаємо на ваш дзвінок для уточнення деталей та погодження перегляду: +38********75

Продається затишний будинок в с. Копачівка

Продам будинок с. Тристень, Луцького району, Волинської області. 50 км від Луцька та 30 км від Рожищ. На території є садок з фруктовими деревами, хлів, колодязь. До будинку підведений газ. Опалення пічне. Водопостачання зі свердловини. Проведений оптичний інтернет. Неподалік розташований ліс. Вулиця до будинку асфальтована. Поблизу є автобусна зупинка. В селі розташоване гарне та мальовниче озеро "Велике". Всі інші деталі по телефону 38********85

власник
Продам будинок с. Тристень

Продам житловий будинок в м.Рожище, площа будинку 80кв.м, земельна ділянка 7 сот. В будинку 4 кімнати, кухня, великий санвузел, коридор, всі комунікації (газ, вода-централізована, каналізація-септик,світло).Косметичний стан, пластикові вікна, опалення-газовий котел. Також є гараж та надвірні споруди.Зручне розташування, тихе та спокійне місце.

Продам будинок в м.Рожище

Продається житловий будинок в місті Рожище, з подвійними земельним участком та прибудовими спорудами (літня кухня сарай та дровітня), огородження по периметру, підведено всі комунікації: газ, вода та світло. Деталі за вказаним номером телефону о93 сім66 58 шість1

власник
Будинок в Рожищах

Продам будинок 10×9, з надвірними спорудами (хлів,льох,літня кухня). Зроблено коссетичний ремонт, поруч ставок. Будинок знаходиться Рожищенський р-н.с.Рудня.

Продається будинок

До Вашої уваги пропоную господарство на продаж з замелею 0,5га., та садком, додатково може бути земельна ділянка 0,75га.,будинок та літня кухня житловий стан гараж для авто та декілька споруд для ведення господарства такі як: хлів, сінник, конюшня і т.д., дві криниці. За детальною інформацією звертайтесь!!!

власник
Фазенда Рожище 20км.

Продається господарство в селі Підгірне в рожищенському районі, є хлів гараж, криниця, хата, садок 75 дерев віком 7 років, ділянка 1га, деталі по телефону

власник
Будинок від Луцька 35км село Підгірне

Продам будинок у мальовничому селі Крижівка, Рожищенського р-н. Площа всієї ділянки 0.25 га. За городом є луг для випасу худоби. За будинком - фруктовий сад: дерева яблунь, груш та слив, кущі червоної та чорної смородини.Будинок цегляний з житловими кімнатами, кладовою кімнотою та верандою. З веранди є вхід у льох. По будинку проведене парове опалення, котел на тверде паливо (газ від будинка 10 метрів) та світло (380 V).Надвірні споруди: гараж, хлів та літня кухня. В селі є середня школа. Дитячий садочок в сусідньому селі, але діток возить автобус. Неподалік будинка є мальовниче та чисте озеро, хвойний ліс та річка. Дзвоніть домовимося.

власник
Продам будинок за містом.

Продам будинок за символічну плату в селі доросині,40 км від Луцька Будинок треба приватизовувати,бажання та часу займатися немає,в наявності технічний паспорт Є сад,хлів,город на 30 сотих,лічильник,туалет,чердак,піч Підійде як дача

власник
Дім,будинок в селі Доросини,40 км від Луцька(можливий обмін на авто)

Продається будинок з земельною ділянкою 45 сот. в с.Ужова. В будинку є газ, світло та 3 кімнати. Є літня кухня, хлів, колодязь на подвірї, великий садок. За деталями телефонуйте. ТОРГ

власник
Продається будинок

Продаж будинку вул.Дубенська (центр міста)від власника! 3 кімнати, кухня, коридор є веранда. В будинку є 2 грубки повністю робочі, проведено заміна електропроводки, є котел працюючий але тільки на батареї, замінені всі вікна. Двоє дверей! Є велий сад, сараї, погріб на зберігання продуктів і закруток, повністю обгороджена! Є парко місце для автомобілів.( Власний заїзд) Більше фото в приват, показ по домовленості!

власник
Продається будинок м.Кременець

Продам цегляний будинок у селі Кременець Рожищанського району. Будинок знаходиться над трасою Луцьк - Ковель. Можливий обмін. Деталі за номером телефону.

власник
Продам або обміняю цегляний будинок

Продається будинок в с.Березолуки, Луцького району. Загальна площа будівлі 92,1 м.кв. Земельна ділянка 0,35га. Види опалення: - газове - окремий котел на тверде паливо - в двох кімнатах є додаткові грубки (на одній можна готувати їжу) На території є додаткові споруди: літня кухня і 2 підсобні приміщення. В хаті, літній кухні і гаражі є погріб. Сад: близько 10 плодових дерев, виноградник, ягідні кущі Оптичний інтернет до 300Мб Колодязь з смачною, чистою водою Вода до оселі не підведена, туалет на дворі Маршрутка в село не їздить, до траси 3км Відстань до м.Рожище - 18км, до м.Луцьк - 35км

власник
Будинок 92,1 м.кв., 0,35 га землі с.Березолуки

В селі Мильськ Рожищенського р-ну продається житловий, дерев’яний будинок, оббитий плоским шифером. Будинок теплий, в доброму стані, загальною площею 71.2 кв. м. Опалення пічне. До будинку підведений газ. Поряд знаходяться господарські, побутові будівлі і споруди (літня кухня, прибудова, сараї, погріб, колодязь, огорожа) та земельна ділянка - площею 0.25 га. Вулиця до будинку асфальтована.

власник
Продам будинок
1 - 24 з 26 результатів

Популярні запити