Продаж нового котеджу із сучасним дизайнерським ремонтом. Ще ніхто не проживав. Якісні матеріали, сантехніка, побутова техніка. Площа 100 кв.м - окрема кухня, вітальня із виходом на задній двір, 3 спальні, 2 санвузли, простора прихожа. В котеджі автономне опалення - газовий двохконтурний котел і тепла підлога. Всі комунікації міські. Є власний передній і задній дворик, викладений бруківкою. До котеджу хороший доїзд. Знаходиться в масиві новобудов в районі вулиці Кулика і Гудачека. Детальна інформація та запис на показ за вказаним номером.

Кулика і Гудачека

Ідеально для завершення під власний дизайн. Фактично місто. Гарна вулиця з асфальтованим доїздом. Червоні гори. Будувався для себе. Якісний будинок. 196м2 перший поверх. 93 м2 другий поверх Фундамент стрічка 1м, чорнова стяжка, камін гільзрваний, димохід на терасі, вікна дахові Ротто - поліуретанові, метал Австрія 0,5 мм товщина Перекриття - бетонні плити каналізація згідно проекту Огляд вживу по дзвінку. Запитуйте...

Ясна вул.

Продається 2-поверховий будинок з цокольним поверхом: будинок цегляний; фасад утеплений пінопластом 15; перекриття між поверхами - залізобетонні плити; дах утеплений; автономне газове опалення - двоконтурний котел - труби мідні; 1 поверх: вітальня та камінна зала, простора кухня, хол, санвузол; 2 поверх: 3 спальні кімнати, 2 балкони, санвузол; цокольний поверх: гараж на 2 авто, санвузол та котельна, кімната; зроблений хороший ремонт; залишаються меблі та техніка; впорядковане подвіря - альтанка, газон; на подвірї є літня кухня з діючою грубою та сарай; висаджені ягідні кущі, фруктові дерева, сортовий виноград - до 500 л вина; парковка для гостей; вода від водонапірної башти - на 6 будинків; септик переливний; вїзні ворота автоматичні на пульті; земельна ділянка 11 сот.

Смотрицького вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається цегляний будинок на Боярці, вул. Вінницька: - загальна площа 160 кв. м.; - в 2013 році повністю реконструйований та перепланований; - зроблений ремонт з якісних матеріалів; - 4 спальні, вітальня, кабінет, кухня, гардеробна, 2 санвузла; - на 1 поверсі тепла водяна підлога - кухня, хол, коридор, санвузол; - частково мебльований; - гардеробна з вбудованою системою для зберігання речей; - до будинку проведений власний водогін та кабель електроживлення; - на ділянці є гараж з кімнатою для зберігання інвентарю та інструментів, а також облаштованим підвалом, сауна з кімнатою відпочинку та душовою, альтанка, теплиця; - комунікації централізовані; - лічильник двозонний день/ніч; - сигналізація, камери спостереження; - подвіря впорядковане; - земельна ділянка 6,02 сот. - приватизована.

Вінницька вул., 13Б

Продам 2- поверховий будинок в районі Газовика (за шлагбаумом, права сторона): - фасад та дах утеплені; - автономне газове опалення - новий котел; - 1 поверх: велика вітальня з каміном і виходом на терасу, спальня, кухня, коридор, хол, роздільний санвузол, комора; - 2 поверх: 2 спальні кімнати, кабінет, гардеробна, хол, балкон; - тепла підлога на 1 поверсі; - хороший сучасний ремонт; - залишаються меблі та техніка; - впорядковане, ландшафтний дизайн, альтанка з зоною барбекю, газон; - навіс для авто; - вольєр для собаки; - висаджені ягідні кущі, фруктові дерева, туї по периметру; -земельна ділянка - 10 сот. приватизована; -будинок підключений до пульту охорони; - парковка для гостей; - власна свердловина з питною водою, встановлені якісні фільтра та новий глибинний насос; - встановлені 2 літієві батареї та акумулятор - будинок повністю автономний у разі відключення світла, все працює; - капітальний підвал 36 кв.м. з висотою стелі 2,15 м.

Свободи вул.

Продаж котеджу масив Макарова з ремонтом. На два поверхи. Простора кухня студія з виходом на задній двір та 3 кімнати,2ва санвузла. Територія огороджена і упорядкована.

Макарова вул.

Продам котедж в районі Зоопарку. Зараз на етапі будівництва - буде готовий через місяці. Площа 100 м2. Планування : 1й поверх - кухня-вітальня,гостьовий санвузол. 2й поверх - три кімнати,санвузол і ванна. Земельна ділянка 2,5 сотих ( рівна,правильної форми). Паркан. Утеплення фасаду пінопластом. Дах металочерепиця ( утеплений мін.ватою,гідробарєр). Якісні вікна та вхідні двері. За додаткову оплату можливі усі міські комунікації : газ,світло,вода,каналізація. Ціна 35 000у.о.

Чорновола Вячеслава вул.

Ергономічний будинок в районі Райського саду Будинок має комфортну площу 120 кв.м земельна ділянка 5 сотих Будинок має планування: тамбур котельня простора вітальня майстер спальня із гардеробом дві дитячих або гостьових спальні два санвузла Навколо котеджу паркан Накриття на автомобілі Комплектація будинку: штукатурка стін розведена електрична проводка утеплений дах Комунікації: свердловина, септик , електрика Телефонуйте

Захисників Маріуполя

Продаж котеджу на дві сімї в районі Авторинку Площа котеджу 77 кв.м ділянка 2.3 сот у ВАРТІСТЬ включено: гіпсова штукатурка закінчений фасад згідно рендерів утеплений дах розведено електричну проводку Паркан навколо котеджу В котеджі три спальні кімнати , кухня-вітальня , санвузол -панорамні енергоефективні вікна -якісні вхідні двері -будівництво в 1.5 цеглини -септик -свердловина -електрика Освітлення вулиці Телефонуйте, показ в зручний для вас час

можливий продаж по єОселя
Макарова вул.

Старт продажу котеджів в районі Райського саду Одноповерхові котеджі з ергономічним плануванням Площа котеджу 84 кв.м Власна простора ділянка 3 сот Котедж з ергономічним плануванням: -три спальні кімнати -простора кухня вітальня -санвузол Котеджі мають сучасний стиль, збудовані з червоної цегли та утеплені ззовні У вартість котеджу входять: -комунікації -внутрішні роботи -паркан навколо котеджу На котеджі можливе розтермінування До котеджів відсипана дорога За усіма додатковими деталями звертайтесь за телефоном Котеджі на стадії будівництва

можливий продаж по єОселя
Костромська вул.

котедж на три сімї , знаходиться м.Рівне р-н. вул.Макарова головні переваги - асфальтований доїзд - вїзд по шлагбауму, - по всьому містечку бруківка, - зони відпочинку, - дитячі та спортивні майданчики, - закрита територія, - освітлення та відео спостереження на території, - підведені та підключенні всі комунікації до вашого котеджу, - поблизу розташована вся необхідна інфраструктура, - ідеальна пропозиція для сімей з дітками. Телефонуйте! Огляд у зручний для вас час!

Макарова вул.

Продаж готового кутового котеджу «Друзі» Котедж готовий до ремонту. У вартість входять усі міські комунікації, а саме світло, газ, вода, та водовідведення. Котедж площею 85м2 Дуже класне планування, а саме простора кухня-вітальня площею 34м2 та три окремі спальні кімнати. Висота стелі (зона кухні вітальні - 4метри, зона спальних кімнат - Зметри) Ділянка площею 2.54сотих у власності. Телефонуйте! Огляд у зручний для Вас час! Також є варіанти від забудовника (на стадії будівництва) з можливістю розтермінування.

Новодвірська вул.

Котедж з вдалим плануванням. Усе будівництво з якісної червоної цегли. Площа 105 м2, власне закрите подвіря. Земельна ділянка 2 сотих. Перший поверх : студія з виходом на терасу,гостьовий санвузол. Запроектовано вихід під камін. Другий поверх : 3 окремі спальні, санвузол та вихід на балкон. Комунікації- світлот 3 фази, свердловина.Дозвіл на газ є. Інтернет. Утеплений та підшитий дах(мінеральна вата 20) + гідробарєр. У вартість входить стяжка та штукатурка. Фасад утеплений пінопластом. Енергозберігаючі вікна. Протиударні вхідні двері. Повністю упорядкована територія. Викладена бруківка, пішохідна зона, асфальтований заїзд. Уся необхідна інфраструктура поруч. Продаж від забудовника. Можливе розтермінування. Без комісії для покупця.

Макарова вул.

Окремостоячий будинок на етапі будівництва в районі Екватора. Велика земельна ділянка - 4 сотих. Площа 77 м2, 3 кімнати,кухня-вітальня з каміном 24 м2,гардеробна,2 санвузли. Будиночок цегляний.Товщина зовнішніх стін 38 см. Фасад утеплений пінопластом "Століт". Якісні вхідні двері - протизламні. Дах металочерепиця. Енергозберігаючі,панорамні,семикамерні вікна. Чорнова стяжка підлоги. Власна котельня.

Макарова вул.

котедж , за ціною 48 800$ ваше житло буде посередині , встигни придбати знаходиться м.Рівне р-н. вул.Макарова котеджне містечко Країна мрій, головні переваги - асфальтований доїзд - вїзд по шлагбауму, - по всьому містечку бруківка, - зони відпочинку, - дитячі та спортивні майданчики, - закрита територія, - освітлення та відео спостереження на території, - підведені та підключенні всі комунікації до вашого котеджу, - поблизу розташована вся необхідна інфраструктура, особливості планування два повноцінні поверхи 3 окремі кімнати 2 санвузли місце для облаштування каміну власна тераса - ідеальна пропозиція для сімей з дітками. Право власності на землю та будинок зареестроване.

макарова

Котедж з міськими комунікаціями. Зона барбекю.Земельна ділянка 1,3 сотки.Паркан.Бруківка.Асфальтований доїзд.Фасад утеплений пінопластом 15см.Усе будівництво з червоної цегли. У вітальні є вихід під камін. Сучасний дитячий майданчик.

Макарова вул.

МАКСИМАЛЬНА КОМПЛЕКТАЦІЯ За вигідною ціною для Вас 119 000 у.о.-- Вказана ціна дійсна до кінця місяця. Розглядаємо обмін на квартиру. Можливі варіант розтермінування Ви отримаєте: 4 кім. Кухня 2 санвузли Цегляний, площею 120 м Кутовий. Із центральними міськими мережами /газ/світло/електрика/водопровід/каналізація/ Ремонт меблі техніка А ще подвіря 2.5 сот. Приватної території викладене бруківкою, встановлені ворота та зроблений паркінг для авто Ідеально для родини з дітками, всього в декількох хвилинах знаходиться школа, садочок та зупинка маршрутки тролейбуса. Масив забудований та заселений упорядкована територія освітлення. Телефонуйте або пишіть на вайбер/телеграм/вацап та домовляйтеся про огляд вже сьогодні КМ "Сонячна долина" Агенція з нерухомості "Фортуна" м.Рівне вул. Київська 47 оф.504 тел. 067 493 5937

Фабрична вул.

Продаж котеджу-двояна з унікальним плануванням! Побудований з червоної цегли, утеплення 150мм 4 кімнати, сучасна кухня-вітальня, тераса , місце під камін , два санвузли. Монолітні сходи між поверхами. Площа - 120м2 Власна приватизована ділянка 3 сот(приватизована) Комунікації міські: вода, каналізація, електрика, газ Паркан по периметру ділянки, з блоку Покрівля з металочерепиці, перекриття монолітне Енергозберігаючі вікна від Epsilon Поштукатурено розведена електрика вода опалення зроблена інсталяція котел газовий двоконтурний Vailant теплі підлоги по всьому будинку Асфальтований доїзд, бруківка на території Відеонагляд, освітлення, закрита територія шлагбаумами,відеоспостереженням, прибиранням території,освітленням вулиць. Дитячий майданчик з міні-футбольним полем та власна інфраструктура. .Поруч усе : парк, поліклініка, ринок, ТРЦ, банк, пошта. До міського транспорту . Та приємний сюрприз Дизайн проект з візуалізацією в подапрунок. Пропозиція актуальна до кінця місяця

Макарова вул., 39

Продаж котеджу в районі авторинку Котедж з міськими комунікаціями 🔸Площа котеджу 107 кв.м 🔸Власна ділянка 2.3 сот Котедж з усіма центральними комунікаціями: 🔹центральне водопостачання 🔹центральна каналізація 🔹газ 🔹електрика До котеджів асфальтована дорога Будівництво котеджу з червоної цегли та утеплений Ергономічне планування внутрішнього простору дає можливість створення комфортного життя для всієї сімї На першому поверсі: 🔸кухня 🔸вітальня 🔸санвузол На другому поверсі: 🔸спальня кімната з гардеробом та балконом 🔸дві дитячих спальні кімнати 🔸санвузол Телефонуйте, показ в зручний для вас ча Котедж на етапі будівництва

Макарова вул.

Новий котедж в районі Авторинку Котедж з міськими комунікаціями окрема кухня вітальня 2 санвузла три спальні кімнати До котеджу комфортний асфальтований доїзд Тротуарна плитка по вулиці Міські комунікації які уже підключені: -центральний водопровід -центральна каналізація -електрика -Газ Бажаєте переглянути? Або маєте більше питань? - телефонуйте

Макарова вул.

Котедж з сучасним плануванням. Район Боярки. Площа 117 м2,кухня 15 м2,3 спальні,вітальня,вихід під камін. УСІ МІСЬКІ КОМУНІКАЦІЇ ( проплачені та заведені у котедж). Територія огороджена парканом. Відеонагляд по периметру. Утеплення фасаду 10 см пінопласту. Енергоощадні вікна REHAU з аргоном (шестикамерний профіль). Вхідні двері STILLGARD. Розвинена інфраструктура поруч: школа,садочок,магазини,громадський транспорт. Закрита територія.

Ягідна

Пропоную вашій увазі сучасний будинок в районі Екватору. Земельна ділянка 5 сотих. Усі міські комунікації заведені у будинок (вода,світло,газ,каналізація). Заведений інтернет. Асфальтований доїзд. Бруківка,відеонагляд. Паркан. Площа 117 м2. Планування: кухня - 13 м2,3 спальні (16 м2,12 м2,11 м2),вітальня 25 м2,тераса 25 м2.,санвузол та ванна роздільні. Зроблена чорнова стяжка. Збудований будинок з червоної цегли. Фасад утеплений пінопластом 15 см. Енергозберігаючі вікна. Дах металочерепиця. Пропозиція від представника забудовника. Без комісії для покупця. Розвинена інфраструктура. Поруч усе:ТРЦ,поліклініка,ринок,школа,садочок,зупинка громадського транспорту. Є комплектація з гаражем та гаражною ролетою ( 32 м2 ) - 85000 у.о.

Кулика і Гудачека

А/о електро, огороджений, мангал, бруківка, озеленений двір, ремонт, меблі, техніка.

Макарова вул.

На продаж будинок в приватному секторі міста Рівне район Басівкута Будинок знаходиться в дуже тихому, затишному місці. Поряд школа, магазин. Загальною площею 197кв.м. В дворі гараж Фундамент армований ,з бутовим каменем, глибиною до 2 метрів Будинок з Славутського піноблоку, утеплений пінопластом 5 мм, зданий в експлуатацію в 2001 році. Будували якісно, для себе. В будинку є можливість жити двом сім’ям. На І-поверсі: 3 кімнати, кухня ,санвузол; на ІІ-поверсі: 4 кімнати, санвузол; На ІІ-поверсі зроблений хороший ремонт, дорога столярка, лишаються меблі. Вікна пластикові Є місце в дворі влаштувати бесідку та дитячий майданчик. Опалення: індивідуальне газове. За рахунок того, що будинок утеплений пінопластом, а також утеплений дах будинку, дуже мала витрата газу в зимовий період. Комунікації всі міські (вода,газ,світло), міська каналізація, що дуже важливо. Хороші сусіди. По всім деталям звертайтесь по телефону. Продаж без комісії для покупця Телефонуйте може бути Ваш!

Зарічний пров., 5
1 - 24 з 663 результатів

Популярні запити

Географія Рівне