БЕЗ КОМІСІЇ!!! Продаю дуплекс у с. Святопетрівському. Площа будинку 140 м.кв. Площа ділянки 3 сотки Власний септик Два паркувальні місця на ділянці Огороджений задній двір Через військові дії не встигли підключити будинок до електрики. Вартість питання 1500 у.о. Можна підключити необхідну потужність. Фундамент монолітна стрічка та монолітна плита Зовнішні стіни виконані з газоблоку товщиною 300 мм та утеплений пінопластом 100 мм. Будинок дуже теплий. Фундаментну плиту я гідроізолював і утеплив (ХPS Техноніколь товщиною 70 мм (50+20). Поверх залита стяжка з армуванням. Підлоги підготовлені під укладання теплої підлоги. Також у будинку вже змонтовані внутрішні перегородки із газоблоку товщиною 100 мм. Утеплений дах мінеральною ватою товщиною 250 мм для забезпечення хорошого показника теплопровідності з пароізоляційною плівкою. Використані дорогі матеріали для найкращих показників. Роботу контролював на всіх етапах, щоб не було щілин між утеплювачем. Залиті зручні бетонні сходи. Проведено сантехніку та встановлено інсталяції для унітазів та приховані частини приладів. На першому поверсі розташовано: Гардероб під сходами Гардероб при вході з окремим приміщенням для пральні Вітальня Санвузол з душовою кабіною Велика кухня/вітальня/їдальня з виходом на задній двір ділянки На другому поверсі розташовано: Дві дитячі спальні. Зі спалень був задум зробити вихід на антресоль для ігрової зони дітей Господарська спальня з двома окремими гардеробами та виходом на балкон Санвузол з ванною Будинок розташований на закритій території з гарним ландшафтним рішенням зелена алея завдовжки 160 метрів. Можна гуляти не виходячи за межі містечка. У Святопетровському дуже розвинена інфраструктура. Багато дитячих садків, шкіл (приватних та державних), торгові центри та продуктові магазини. Завітайте на перегляд.

власник
можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул.

Продаж будинку в Святопетрівському, біля ЖК "Петрівський квартал"! Будинок знаходиться в затишному місці, біля ЖК" Петрівський квартал". В пішій доступності зупинка, магазини, супермаркети, Нова пошта, школа та садочок, спортзал, Сільпо та багато іншого! Загальна площа: - 160 м2+ 28 м2 навіс для авто! Площа ділянки: - 4 сотки. Матеріал стін: - цегла. Утеплення: - пінопласт 100 мм. Матеріал даху: - бітумна черепиця, та утеплена мінеральною ватою 200 мм. Перекриття:- моноліт. Залиті монолітні сходи. Стіни вже поштукатурені та виконана розводка електрики. КОМУНІКАЦІЇ Електрика: - 13 кВт, 3 фази. Вода: - свердловина 40 м2. Каналізація: - септик 16 кубів. ПЛАНУВАННЯ 1-й поверх: простора кухня -вітальня, спальня із санвузлом, гостьовий санвузол, коридор. 2-й поверх: 2 спальні, гардероба, санвузол, просторий хол ( можна зробити ще одну кімнату). Будинок будувався для себе, з використанням лише якісних матеріалів! Продаж без комісії! Не зволікайте, записуйтесь на перегляд!

Центральна вул.

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ПРОДАЖ ВІД ЗАБУДОВНИКА Пропоную вашій увазі Таунхаус З високою енергоефективністю. Для тих хто цінує якість! Фінальний етап будівництва( вкладаємо бруківку). Продумане планування дозволять вам в опалювальний сезон економити в місяць до 2000 грн., на опаленні . Вікна замовлені дорогі та якісні. (WDS 6s, 6-ти камерні, висока енергоефективність), після покупки не потрібно буде проводити заміну. ( а це близько 4000$) Зручне місцерозташування. Центральна вулиця, поруч дитячий садочок та школа. Комплекс закритого типу. Відео нагляд від забудовника. Два широких паркувальних місця для кожного будинку. Велика барбекю зона за будинком. Газ в будинку. Будинки з документами. (Оформлені не як квартири а саме як будинки!) За детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Є можливість здати будинок з повністю завершеним ремонтом на ваш смак! Головним плюсом покупки саме зараз є не лише вигідна ціна а ще й можливість перепланування . Все буде Україна!

можливий продаж по єОселя
Центральна вул., 41/1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається автономний теплий будинок з річним ремонтом та меблями, з терасою, розташований на 4-х сотках . В будинку власна свердловина 50м , власний септік, парковка під два автомобілі. Сонячні панелі , інвертор Victron , акумулятор , які роблять будинок автономним . Незважаючи на відключення, у Вас завжди буде світло, інтернет. Також є підключений генератор на випадок похмурих днів . В будинку встановлена піч-камін Dovre , який за 30 хв прогріває будинок так, що можна вікна відкривати при -15. Стоїть інверторний кондиціонер Cooper&hunter, який може працювати без світла від сонячних панелей при -25 на обігрів , а влітку- охолоджувати . На першому поверсі розташовані спальня, кімната для відпочинку , велика кухня-вітальня з другим світлом, котельня та ванна кімната. На другому поверсі- три кімнати и с/в. Будинок опалюється електрокотлом. Перший поверх -тепла підлога, другий -радіатори в кімнатах. Рахунок за світло взимку 3000 грн ,за будинок 140 м/кв . Більше ніяких платежів немає. Відкатні ворота з автоматикою. Тераса , три великі сосни та дві маленькі, які будуть Вас закривати від поглядів сусідів, ялинка, батут дитячий, спортивний куток, гойдалка, також посаджений виноград, лохіна, малина, єжевіка, смородина, полуниця. Котеджне містечко закритого типу. На території будуть дитячі майданчики , озеро , футбольне поле . Дивіться фото, дзвоніть 0639743438, я- власник і відповім на всі питання про будинок.

власник
Богдана Хмельницького вул.

1 Місцезнаходження: За 45 хвилин їзди від центру Києва, в С. СВЯТОПЕТРІВСЬКЕ 2 Площа: 300 квадратних метрів забудови та 12 Сотка 3 Парковка: Місце для 4 автомобілів на території. 4 Зони відпочинку: Тренажерний зал, Терраса, кімната для прання 5 Рік побудови: 2019 6 Рік закінчення та реконструкції: 2019 7 Терраса 8 Кухня: Сучасна, готова до проживання. 9 Інвестиція: Потенціал для гарної інвестиції. 10 Вартість оренди: Від 1600 до 2000 USD (щомісяця) або 500 USD (за день). 11 Район: Тихий, з будинками такої ж ціни. Варіанти оплати: 1 Перший внесок: 66000 (30%). Оплата частинами без додаткових відсотків! 2 PRICE 220 000 (ТОРГ) Способи оплати: 1 Криптовалюти 2 Банківські перекази 3 Готівка Для отримання додаткової інформації звертайтесь:

можливий продаж по єОселя
Молодіжна вул.

Свій двір, свій газон і тераса. Будинок-дуплекс в 15 хвилин їзди до Києва. Два поверхи загальною площею 150 м.кв. Вільне планування простору дає чудову можливість втілити саме Ваш будинок мрії. Всередині Ви можете самостійно розташувати всі кімнати за своїм смаком та потребами. В будинку панорамні вікна, простора тераса, 2 зони відпочинку та окремий заїзд з паркомісцем до 2-х автомобілів. Подвір’я викладене бруківкою, туї-ландшафт. Власна затрита територія 3 -4 сотки , свердловина та каналізація, заведена електрика 12 кВат. Стіни з цегли, стрічково-монолітний фундамент, утеплення базальтова вата, перектриття та сходи на другий поверх монолітні. Стан після будівельників, за додаткову оплату можливий продаж під чистове оздоблення (штукатурка, розведення електрики, сантехніки, опалення). Котеджне містечко «Silver City» – сучасний житловий комплекс з окремих 2-поверхових будинків та будинків-дуплексів. Розташування, вулиця Янтарна 42, с. Святопетрівське. Закрита територія з відеонаглядом, в"їзд через шлагбаум, облаштовані пішоходні алеї та автомобільні проїзди. Інфраструктура: Купити продукти мешканці можуть в кількох найближчих супермаркетах: АТБ-маркет або Фора - 5 хвилин на авто, Новус у Вишневому або Софіївській Борщагівці - 7 хвилин. Поряд два дитячих садочки, Святопетрівська загальноосвітня школа, Приватна школа "Нова Ера", Дитяча школа мистецтв, Український тенісний центр. В радіусі 7 хвилин їзди сімейна амбулаторія, приватний медичний центр Адоніс. Поряд зупинка маршруту №741 до метро "Академмістечко. Ідеальне місце для проживання на природі близько до міста . Ціна актуальна всього на один будинок до кінця місяця. Дзвоніть. Організуємо перегляд у зручний для Вас час.

можливий продаж по єОселя
Янтарна вул., 42

Термінова продажа. Продається будинок 125кв.м. у с.Петропавлівське(границя Вишеньки)Київська обл.від Києва 11км. Про будинок: У продажу новий сучасний будинок площею 125кв.м. з ділянкою 12 сотки. 2021 року будівництва. На першому поверсі: велика кухня-вітальня (50 кв.м.) із виходом на задній двір, передпокій, санвузол з душевою,прачечна і котельня, 1-й поверх підігрів підлоги. На другому поверсі: три спальні, санвузол з ванною, гардеробна. Комунікації: електрика 12 кВт, свердловина, септик із переливом. Ділянка по периметру огороджена сучасним парканом. Розвинута інфраструктура і дуже гарні сусіди. Телефонуйте і приходьте на перегляди - будинок дуже комфортний, затишний і просторий. Тихе спокійне і дуже чисте місце. Умови покупки: Без комісії для покупця Ціна: 69 000 у.о.

Каштанова, 46

Продаж власного, якісно побудованого котеджу від власника розташованого поряд з с.Святопетрівське і коттеджним містечком Happy Land. Двоповерховий будинок площею 190м.кв., на земельній ділянці площею 7,5 сотки. Стіни 300мм. піно блоку з утепленням 100мм. В будинок заведено 18кВт електрики, розводка мідним кабелем 3 кв.мм Зроблена разводка теплого полу, стяжка залита, якісні склопакети. другий поверх-вільне планування, будинок вистоювався 3 роки і готовий до ремонту будь-якого рівня. скважина 40 метрів, септикова яма з переливом на 7м.кб. Басейн 80м.кв.

можливий продаж по єОселя
фізкультурна, 16

Продам сучасний будинок в смт Святопетрівське, 12 км від метро Житомирська. Будинок 2007 року побудови. Якісні матеріали: червона цегла, з/б перекриття. Будинок має два поверхи та повноцінний цокольний поверх. На першому поверсі розташовані: прихожа, просторий хол, Вітальна кімната, велика кухня, санвузол, гардеробна кімната. На другому поверсі: дві дитячі та основна доросла спальня, а також зона бібліонтека-кабінет. На мінус першому поверсі: повноцінна кімната-укриття, пральна кімната, гардеробна кімната та вихід в гараж на два авто. Інтрерʼєр виконаний у стилі прованс. Меблі, техніка світових виробників. Повна комплектація. На території розташована крита альтанка, зона барбекю, гостьовий будинок. Гарний ландшафтний дизайн, декоративні та фруктові дерева. Асфальтований підʼїзд, заможні сусіди, відео спостереження та охорона. Поруч є лісопосадка для прогулянок. В пішій доступності ТЦ Європарк, Сільпо, дитячі садочки та школа, кафе, ресторани, перукарні. До центру Києва - 20 хвилин. Ідеальне місце для життя всієї родини.

Озерна вул.

Без комісії для покупця! Продається новий, розкішний, двоповерховий будинок з дизайнерським ремонтом! Повністю автономен! Зелений тариф на 15 квт. Заведено загалом – 40кВт. Будинок укомплектований італійськими меблями за індивідуальним замовленням та побутовою технікою від кращих європейських виробників. Планування роздільне: 1-й поверх кухня-вітальня 46 кв.м. з виходом на панорамну, закриту терасу, котельня, санвузол, вбиральня, передпокій. 2-й поверх: три спальні повністю мебльовані, велика ванна кімната ( плитка італійська, сантехніка німецька, бойлер 150л). Місцезнаходження вдале! 5 км від Києва! Святопетрівське вул. Польова, 131-А. Будинок побудований з якісних, чисто екологічних матеріалів за європейськими стандартами, зовні-облицьований декоративною штукатуркою та клінкерною плиткою. Утеплення-20-ка. Дах бітум черепиця - утеплення 40-ка. Ділянка рівна, облагороджена ландшафтним дизайном, плодові дерева, сакура, альтанка, краплинний полив. По всій території будинку - підсвічування, є ще гостьовий будинок, паркомісце на два авто з навісом. Автоматичні ворота. Розвинена інфраструктура: в пішій доступності державний академічний ліцей 1-3 ступенів, дитячий садок, поліклініка, укр. пошта, Нова пошта, супермаркети Фора, АТБ, безліч продуктових магазинів, ресторан грузинської кухні. Зручна транспортна розвязка до зупинки громадського транспорту 4 хвилини ходьби, станція метро Академмістечко – 30 хвилин їзди. ID: 1348

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Польова вул., 131А

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ ! Бажаєте придбати будинок поруч із Києвом? Тоді Вас, має зацікавити ця пропозиція! 5 км від окружної дороги! Продається новий одноповерховий будинок - збудований у 2022 році, з якісних, екологічно чистих матеріалів. У будинку виконано дизайнерський ремонт за європейськими стандартами! Планування: три окремі спальні кімнати (укомплектовані меблями), гардеробна, котельня.: кухня-вітальня з вбудованими меблями за індивідуальним замовленням та побутовою технікою від брендових виробників. Санвузол спільний обкладений італійською плиткою, німецька та італійська сантехніка, бойлер на 100л, теплі підлоги по всьому будинку (водяні). У спальнях на підлозі ламінат. Панорамні вікна енергозберігаючі. Автономне опалення – двоконтурний електрокотел. Свердловина 50м, септик. Ділянка 9 соток облагороджена, краплинний полив. На ділянці розташований ще один гостьовий будиночок 45 кв.м – стан після будівельників. Паркан по периметру на фундаменті з автоматичними виїзними воротами. Відеоспостереження. Розвинена інфраструктура: державний академічний ліцей, дитячий садок, амбулаторія, кафе, ресторан, салон краси, супермаркет АТБ, Фора. Місце розташування супер! Асфальтована дорога. Зупинка громадського транспорту до 5 хвилин ходьби. Маршрутка №720 до ст. метро Житомирська 30 хвилин їзди, №742 Академмістечко -35 хвилин їзди. ID: 1352

ексклюзив
Польова вул.

ЄВідновлення .Соціальні програми .Без % комісії . Центр. Поряд школа та дитячі садочки. Святопетрівське ,фасадний будинок з ділянкою . Продам будинок з ділянкою на 0,1360 га в с.Святопетрівському,вулиця Центральна Дільниця правильного планування ,з фасадним виглядом по вулиці ,має два окремі заїзди ,центр селища . Всі комунікації та уподобання в будинку є. Місце розташування з розвиненою інфраструктурою ,все поряд та в пішій досяжності,є школа-ліцей ,дитячі садочки ,амбулаторія і т.п.,супермаркети ,магазини ,парк з фонтаном . Зручна транспортна розвязка в різносторонньому напрямку , до метрополітену столиці Києва до 30 хвилин їзди.

Центральна вул., 126

ВІДЕО ОГЛЯД будинку ззовні - https://www.youtube.com/watch?v=OX75NWtPGN4 Продається будинок в селі Святопетрівське, вул. Янтарна в затишному місці Будинок - 2 поверховий, 240 квм (площа 1го та 2го поверху), є тераси, є також горище (110квм) і гараж (40квм). ділянка тут: kadastr.live/parcel/3222485800:03:008:5080 Ділянка - 11.5 соток, будинок розташований в куті ділянки, що вивільняє інший простір самої ділянки. Є планування (детальний проект) із розмірами конкретних кімнат - надішлю по запиту весь проект. Будинок збудований, є дах - матеріали високої якості. Електрика є, укладений договір із ДТЕК. Газ - поруч, в будинок сам газ не заводили. Вода - свердловину не робили. Локація чудова, тихий і спокійний район, мальовничий, віддалено від трас, доріг. Інші деталі - по телефону. Точка на карті - maps.app.goo.gl/9K4rvatPsnMpxLGG9 Комунікації: електрика: на ділянці • газ: є можливість підведення • каналізація: немає Вода: є можливість підведення

Янтарна вул.

Продажа от собственника, стоил для себя!
 Дом с гаражом, камином, террасой, большим участком, хорошей улицей, качественной постройкой.
 Трудно найти что то действительно стоящее? Тогда поздравлю вас, вам нужно это увидеть. Качество материалов, внимание к деталям, функциональность планировки, это все тут в этом доме. Дом построен в с. Святопетровское, очень тихая и уютна улица. 
В 1,5 км от дома находится школа, садик, магазины отделение почты. Площадь дома - 215 м² обеспечивают комфортное пространство для жизни. Удобная и функциональная планировка включает 4 жилые комнаты, кухня гостиная - 50 м², 3 санузла, гардероб, 2 хозяйственных помещения, котельная, гараж и терраса. 
Участок - 7,5 соток, по участку положена тротуарная плитка, сделан газон. Конструктив и детали дома.

 Дом построен из керамического блока толщиной 38 см, что обеспечивает прочность и надежность. Эффективная теплоизоляция достигается благодаря утеплению минеральной ватой в 12 см и 20 см слою утеплителя на крыше. Крыша из дорогой керамической черепицей Roben
. Установлены окна Rehau EURO 70 и дорогостоящие входные двери обеспечивающие высокий уровень безопасности. По всему дом разведено электричество, интернет, оштукатурены все стены.

 Отопление обеспечивается газовой системой, с возможностью установки твердотопливного котла. Электроснабжение составляет 16 кВт и организовано в 3 фазы. 
Для водоснабжения используется скважина, а для канализации предусмотрен септик с переливом. 
Система дождевого дренажа и водоотвода способствует эффективному управлению водой на улице.По дому разведен оптоволоконный интернет. Установлено видеонаблюдение и систему охраны, обеспечивая защиту для вас и вашего имущества.

 Приглашаю вас посмотреть этот замечательный дом в живую.
 По всем вопросам звоните по телефону.

Володимирська вул., 24

Затишний двоповерховий дуплекс. Перший поверх - простора кухня-вітальня, гардеробна, кладовка, санвузол. На другому поверсі дві спальні кімнати, санвузол. Індивідуальне опалення (газ), додатково - вбудований камін на дровах. Власна свердловина. Септик із переливом. Власна ділянка 1,5 га.

Богдана Хмельницького вул.

Сучасний дуплекс 100 м2 у с. Святопетрівське. Цікавий дизайн - плаский дах. Два поверхи. Надзвичайно теплий: вікна 6 камер. Перекриття, сходи -моноліт. Стан - після будівельників. Всі комунікації заведено. Чудова ділянка площею 3 сотки - широкий простір для облаштування зони відпочинку, барбекю, тощо. Повна автономність - свердловина 42 метри; септик із переливом. Поруч котеджне містечко. Заселені сусіди. Розвинута інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Дзвоніть!)

можливий продаж по єОселя
Центральна вул.

Продается дом 305 кв.м на участке 12 соток (есть возможнось дополнительно купить еще 12 соток), центр Святопетровского, Софиевская Борщаговка. Ближайший пригород Киева. Дом очень теплый, толщина стен почти метр: кирпич плюс облицовка. Забор из бутового камня. Крыша - катепал. Дом практически автономный, что немаловажно в наших реалиях. Оснащен солнечными батареями, что делает его полностью независимым от энергоснабжения, излишки электричества продаются государству, тем самым делая его совершенно не затратным в обслуживании и содержании. Есть генератор. Вода централизованная, плюс собственная скважина 45м. Канализация септик. Предусмотрено несколько видов отопления; используется два газовых котла, действующий дровяной камин, плюс в каждой комнате установлены керамические обогреватели и кондиционеры работающие на обогрев. Видеонаблюдение, защитные автоматические наружные роллеты. Первый этаж: входная зона, кухня 11 кв.м, гостевая комната, большая гостинная с дровяным камином, раздельный санузел с душевой гидромассажной кабиной. Высота потолков 3,05м. Второй этаж: две просторные комнаты, кабинет, санузел с ванной, постирочная , две гардеробные и два балкона. На третьем этаже есть возможность оборудовать бильярдную, тренажерку, столы для пинг-понга. Гараж на две машины с автоматическими воротами. Подвальное помещение полностью благоустроено под убежище! Есть отдельный продуманный погреб для хранения овощей и заготовок. Летняя крытая терраса. В доме предусмотрено все до мелочей для комфортного проживания независимо от нашей непростой ситуации. На участке ландшафтный дизайн с зоной барбекю, декоративные растения, беседки для отдыха, участок под огород с капельным поливом, молодой плодоносящий сад с деревьями, кустарниками и виноградником лучших сортов из лучших питомников! Дом продается со всей мебелью, техникой и оборудованием для ухода за придомовой территорией и садом! Отличная инфраструктура: центр Святопетровского, АТБ, школа, детский сад, медицинские учереждения, все в пешей доступности! Супер предложение для комфортного проживания семьи! Цена 230 000 дол. Реальнім покупателям ТОРГ!!! Больше фотографий сброшу по запросу

Вишнева вул., 11

ЖК Санвиль парк . Таунхаус готовый с ремонтом и документами . Гоготов к заселению . 2 сотки , закрытая территория.

Богдана Хмельницького вул., 46

Продаж фасадної ділянки з будинком, вул.Центральна, ГАЗ без % СВятопетрівське, фасад 18 м, вул.Центральна. 200 м від вул. Соборна Ділянка 13 соток, на ділянці 2 будинки 100+60 кв.м., баня зі срубу, сад, город, гараж, 2 підвали ПЕрший поверх будинку з ремонтом, другий поверх вільного планування, новий дах Будинки газіфіковані, скважина, два септіка, електрика Автоматичні ворота, 2 паркомісця у дорі, гараж Асфальтований під ї зд Підійде як для проживання, так і для бізнеса: під СТО, Оздоровчий комплекс, забудову Таунхаусів, дуплексів ПОруч зупинка транспорту, до м.АКадеммістечко 25 хвилин ТРЦ Європарк 1.5 км

Центральна вул.

Пропонується Вашій увазі Красивий, Просторий будинок всього в 5 км. від Столиці! Купуючи будинок в передмісті Ви отримуєте спокій, тишу і одночасно з тим доступ до усіх можливостей ( робота, відпочинок) у Києві. Будинок розташований у с. Святопетрівське, Київської обл. Загальна площа = 478 кВ.м та має 3 поверхи ( + підвал) - Підвал, площею 100м2; - Перший поверх- 140м2; - Другий поверх- 140 м2; - Третій поверх -100м2; На першому поверсі розташовані: прихожа, просторий хол, Вітальна кімната, велика кухня, санвузол, дитяча, спальня. На другому поверсі: доросла спальня, дві житлових кімнати вільного призначення, просторий хол, велика лоджия, санвузол, кухня. На третьому поверсі: 2 житлові кімнати , кухня, санвузол, є вихід на балкон/терассу. Підвал може слугувати як повноцінне укриття. Перевагою є те, що на кожному поверсі окремий с/в, та кухня!! Абсолютно кожна з кімнат цього будинку повністю мебльована та укомплектована( від шаф для зберігання речей то сантехніки, від декору до кухонних меблів). Виконано гарний євроремонт на високому рівні, з використанням якісних матеріалів. Система опалення у будинку - твердопаливний котел / газовий котел. Будинок не потребує додаткових вкладень, заходь - та живи!) Окрему увагу хочеться надати прибудинковій території: доглянута, велика, неймовірно красива ділянка. На території розташована крита альтанка, є місце для зони барбекю, окремий будиночок, що може викоритовуватися під Ваші потреби, фруктовий сад, ділянка землі вільного призначення. До будинку асфальтований підʼїзд. Уся необхідна інфраструктура поряд - магазини, аптеки, освітні заклади, заклади громадського харчування. Хороша транспортна розвязка : маршрутні таксі прямують до Києва на постійній основі з мінімальним інтервалом в часі! Запрошую Вас на перегляд у будь - який зручний для Вас час! З повагою, Людмила Бабенко!

Героїв Дніпра вул.

Пропонуємо вашій увазі таунхаус в передмісті Києва. Святопетрівське, вул. Б. Хмельницького. Територія закрита, на 12 власників, з власними паркомісцями. В кожного є своя власна ділянка позаду будинку, з виходом в кухню- гостинну. Будинок повністю облаштований та укомплектований. Є вся необхідна техніка та меблі. 1 поверх - кухня- гостинна, спальня, санвузол, кладова. 2 поверх - дві спальні та санвузол. Дитяча кімната - то мрія малечі. В спальні батьків є велика гардеробна та балкон. Тут панує затишок та любов. Телефонуйте, оглядайте та купуйте. При відсутності звʼязку- телефонуйте або пишіть на вайбер.

Богдана Хмельницького вул., 68

Без коміссії для покупця! Продаж затишного будиночку-дуплекс у с.Святопетрівське, вул. Володимирська. Гарна обжита вулиця з асфальтованою дорогою, поруч сусідські нові будиночки із баварської кладки. Не далеко місцева сільська державна школа, дитячий садок. Також є вибір із приватних навчальних закладів. В 1,5 км. центральна дорога, де ходить громадський транспорт до метро Академмістечка. Будинок збудований у 2019 році, загальна площа - 90 м2, площа ділянки - 4 сотки. Свій заїзд у двір, власна парковка на 2 авто, альтанка, велика відкрита тераса для барбекю. Будинок після ремонту, все в гарному стані. Скандинавський стиль надає цьому будинку особливого затишку. На першому поверсі розташована велика кухня-вітальня, спальна кімната, гардероб, ванна та котельня. На другому поверсі дві не великих спальні, повністю обладнані меблями та санвузол. Це місце для поціновувачів сімейного затишку, тиші та спокою. Ціна супер! 110 000$ Продаж, у зв’язку із виїздом за кордон.

Володимирська вул., 102

Продаж 2-х поверхового будинку в с. Святопетрівське, вул. Центральна. Загальна площа 155м2. Будинок має вдале планування, все продумано до дрібниць. На першому поверсі розташована кухня -студія 48 м2, є місце для каміна і спальня з с/в, котельня, а також вихід на терасу. Другий поверх: 3 кімнати, гардеробна , с/в. Також навколо будинку є невеличка земельна ділянка 4 сотки. Переваги будинку : - навіс для авто 28м - паркомісця для 3-х автомобілів - електропостачання 15 кВт, є розводка - септик з переливом - свердловина 36м - стіни цегла, газоблоки, перекриття- моноліт - висота стелі 3.10 м - покрівля -бітумна черепиця 2-х слойна -паркан навколо будинку Будинок має вдале розташування. Поруч є зупинка громадського транспорту (3хвилини пішки), магазин. Готові розглянути продаж по програмам єОселя, єВідновлення.

можливий продаж по єОселя
Центральна вул.

Продається таунхаус в с. Святопетрівське, біля ЖК «Петрівський Квартал»! Поруч Софіївська Борщагівка! Вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: різноманітні магазини, кавʼярні, супермаркети, Нова пошта, школа та дитячий садочок! Таунхаус введений в експлуатацію! Загальна площа : - 108 м2; Площа ділянки: - 2 сотки; Таунхаус побудований з газоблоку та утеплений пінопластом 10 см. Дах: - металочерепиця; Перекриття: - залізобетонне. Вікна: - 2-х камерні склопакети. Комунікації заведені в будинок: - вода із власної свердловини; - каналізація септик 7 кубів; - газ. - електрика 7 кВт 3 фази. В будинку простора кухня- вітальня з виходом на терасу, 3 спальні, 2 санвузли топкова, коридор та передпокій, балкон! Зовсім поруч магазини АТБ, СІЛЬПО, ТЦ «Європарк» та багато іншого! Зручний виїзд на Кільцеву та на житомирську трасу! Ціна 720$ за 1 м2 ! Продаж без комісії! Не зволікайте, записуйтесь на перегляд вже сьогодні!

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул.
123...9
1 - 24 з 194 результатів

Географія Святопетрівське (Петрівське)