Продам просторий двоповерховий будинок в Шишкіно — котеджному містечку закритого типу в сосновому лісі Орлівщини. Функціональний проєкт. Сучасний інтерєр. Красива архітектура. Мальовнича локація. Комюніті. Простора територія з сучасним благоустроєм. Цілодобова охорона. Загальна площа будинку 238,7 м². Планування першого поверху: вітальня з каміном та виходом на терасу, кухонна зона з островом і коморою, гостьова спальня, ванна кімната, господарське приміщення та прихожа. Планування другого поверху: дві окремі спальні з гардеробними та власними ванними кімнатами. Опалення: газовий котел з системою радіаторів та тепла підлога. Водопостачання: централізоване (свердловина загального типу). Каналізація: септик. При будівництві дому використовувались виключно високоякісні матеріали. Всі будівельні роботи виконано відповідно до європейських стандартів. Ділянка 11,25 соток з природним рельєфом реліктового лісу та сучасним ландшафтом (газон з системою автоматичного поливу). Є зона барбекю та місця для паркування авто. Шишкіно — сучасний заміський комплекс з просторою територією для прогулянок та широкою інфраструктурою (охорона, басейн з дитячою зоною та водним атракціоном, гриль-бар, дитячий майданчик з мотузковим парком, багатофункціональний спортмайданчик, ресторан, SPA-комплекс з чотирма видами бань та соляною кімнатою, ландшафтний мінігольф та інше). Ціна дому — 250,000 $. Будинок продається з меблями та технікою. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Дачна

Продам красивий, просторий будинок на березі річки в сосновому лісі Піщанки. Рідкісна, цінна пропозиція. Затишна, мальовнича локація. Загальна площа будинку 239,1 м². Планування першого поверху: вітальня з каміном та виходом на терасу, кухонна зона, гостьова спальня, гардеробна, ванна кімната, прихожа, господарське приміщення. Планування другого поверху: хол з виходом на балкон, три окремі спальні, ванна кімната та комора. Функціональне архітектурне рішення: навіс на три авто за рахунок продовження покрівлі. Будинок оснащено всіма необхідними системами та обладнанням. Основне джерело опалення: електричний котел та радіатори. Водопостачання: власна свердловина (встановлено станцію очищення води на базі зворотного осмосу). Каналізація: септик. За безпеку обєкта відповідає сучасна охоронна система. Ділянка 25 соток, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Територія з благоустроєм, доріжками для прогулянок та набережна нагадують сучасний заміський парк. В найзатишнішому куточку двору, з видом на річку, розташована альтанка з барбекю. З господарських будівель: будинок охорони (два приміщення з окремими входами). Є можливість облаштувати власний пляж та причал. Достатньо місця для дитячого майданчику, басейну та втілення у життя будь-яких ідей нових власників. Будинок продається з усіма меблями та технікою. Ціна дому — 325,000 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання. Денис Булахов

Зоряна

Слышишь шум моря? Это ветер в соснах гуляет. За городом, в лесу, недалеко от реки есть территория покоя. Безопасный, аутентичный дом для вашей семьи. Есть детская площадка, качели и гостевой домик. В Доме : сауна, бильярд, терраса и балкончики. Три спальни, гостиная, столовая и кухня. Автономное отопление и своя скважина. От центра города 30 минут на авто. Лес, река, тишина. Ветер в соснах, как шум моря. Активная продажа. Фото реальные. Принимаем приличные предложения по цене. Звоните.

Садовая, 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-поверховий будинок 208 кв.м. Новомосковський р-н, с. Піщанка, вул. Юності, буд. 3-е . Закритий охороняемий комплекс "Вилладжіо"/"VILLAGGIO" расположен на 1,5 га. всего на 20 таунхаусов. Свій берег судохідної ріки Самарчук. Причал, міця для скутерів, лодок, різних плав засобів. Своя доглянута освітлена Набережна. Сіжи для ловлі риби. Зона барбікью. Волейбольній майданчік. Пляжна зона з білим піском. Сквер, дитячій майданчік, зона для актівіті, Сосновий ліс. На протилежному березі ріки розташован відомий готельний комплекс "GOOD ZONE". Код обєкту SH-169-908 Вигідне розташування, розвинена інфроструктура, зручна транспортна розвязка, гарна асфальтована дорога, магазин, супермаркет, відділення банку і пошти. 2-х поверховий цегляній будинок 208 кв.м. на своїй приваній теріторії 0,0341га., з двома окремими виходами, своя вода, центральна каналізація, світло 380 V, свій берег ріки, гостьова парковка автомобілів. В будинку ремонт від забудовників вільне планування. Ключі на руках. Зручний перегляд. Вартість - $120 тис + послуги АН. Більш актуальних обєктів в нашому чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри і отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу в кредитуванні (Державна програма «єОсел» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, науково-педагогічних працівників закладів освіти державного регіону комунальної форми власності))

Юності, 3е

Продам двоповерховий будинок в престижному районі Новоселівки (котеджне містечко закритого типу). Загальна площа основного будинку — 300 м². Планування першого поверху: вітальня зі столовою зоною, зимовий сад, санвузол, кабінет. Планування другого поверху: три спальні, два санвузли, два балкони, гардеробна. Цокольний поверх: котельня, пральна кімната та господарські приміщення. Земельна ділянка — 27 соток, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Прикраса території: високі паркові дерева з різноманітними декоративними насадженнями. Є альтанка, вольєр, басейн та зона барбекю. Поруч ріка Самара. Фарватер. Основний будинок доповнює гостьовий дім площею 150 м² (може використовуватись як окремий, повністю автономний будинок). Поточне планування гостьового дому: кухня, сауна, кімната для відпочинку, душова, два санвузли, кімнати для охорони, гараж. Обидва доми побудовано із цегли, утеплені; оснащено системами теплої підлоги; обладнано потужними газовими котлами Buderus та Viessmann. Виконані чорнові ремонтні роботи. Об’єкт можливо розділити на два окремих домоволодіння (об’єкт має два окремих заїзди). Цікава пропозиція з точки зору володіння та інвестиції. Ціна об’єкта — 150,000 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Новоселівка

Продам новий двоповерховий будинок в 35 кілометрах від Дніпра по Харківському шосе в селі Миколаївка (Новомосковський район). Дім будували з любовю для себе: красивий проєкт, дорогі матеріали, якісно виконані будівельні роботи. Покрівля — натуральна керамічна черепиця з Угорщини; стіни товщиною 500 мм (цегла з утеплювачем); фундамент — монолітна армована залізобетонна плита. Загальна площа дому — 243 м². Планування першого поверху: вітальня, кухня, передпокій, санвузол, тераса та гараж. Планування другого поверху: три спальні, хол та санвузол. Цокольний поверх: спортзал, топкова, два господарських приміщення та дві комори. Ділянка 20 соток, приватизована, з мальовничим видом та виходом до річки. Двір на височині, огороджений високим парканом із цегли та масивної підпорної стіни із натурального каменю. Надзвичайно родюча земля для вирощування городницьких культур та розбивки садка. Центральна вулиця. Неподалік від дому вся необхідна інфраструктура, в тому числі магазини, зупинка маршрутних таксі, школа та новий дитячий садок. Чудове місце для життя та відпочинку. Ціна дому — 78,500 $ Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Миколаївка

Продам ексклюзивний будинок / дачу в Орлівщині біля озера та лісу у передмісті Новомосковська. Новобудова. Авторський проєкт. Загальна площа дому 116 м². Планування першого поверху: вітальня з кухонною зоною, дві окремі спальні та санвузол. Другий поверх: багатофункціональна кімната відпочинку з домашнім кінотеатром та санвузол. Дім оснащено системою підігріву підлоги. В кожній кімнаті встановлено кондиціонери типу зима-літо з функцією обігріву. Водопостачання: власна свердловина з системою очищення води на базі зворотного осмосу. Каналізація: септик. Альтернативне джерело живлення: генератор потужністю 7 кВт. За безпеку обєкта відповідає сучасна система охорони AJAX та камери відеоспостереження. Ділянка 4 сотки, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Територія двору з ландшафтним дизайном та сучасним благоустроєм. Всюди автоматичний полив (три зони: полив газону та крапельний полив дерев). Перед будинком облаштовано паркомісце. Ворота з автоматикою (підняття ролети з пульта). Найулюбленіше місце дітей: будиночок з гойдалками та гіркою. Для батьків та гостей: затишна альтанка з вуличною кухнею та барбекю. Є місце для встановлення каркасного басейну і шезлонгів. Мінімальна відстань до інфраструктури міста. Поруч з будинком озеро. Поблизу сосновий ліс. Ціна дому: 120,000 $. Всі меблі та техніка включені в ціну. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

СТ Сузіря

Продам затишний будинок в Піщанці на березі Самари (район GoodZone). Мальовниче місце з видом на річку та ліс. Загальна площа будинку — 122,4 м². Функціональне планування. Перший поверх: простора вітальня з виходом на терасу, кухонна зона, гардеробна, топкова кімната, прихожа та санвузол. Другий поверх: три спальні (дві з виходом на терасу), передпокій та санвузол. З вікон спалень та тераси другого поверху відкривається неймовірно красивий вид на воду. Серце дому — камін з піччю, побудовані за старовинною технологією. Основне джерело опалення: електричний котел з системою радіаторів. Водопостачання: свердловина (в наявності система очищення води на базі зворотного осмосу). Каналізація: септик. Земельна ділянка — 14,4 сотки; приватизована, з присвоєним кадастровим номером. На території двору є сауна та гриль-зона з піччю-барбекю. Прикраса садиби — молодий плодоносний фруктовий сад. З господарських будівель: повітка з погрібом. Мальовнича місцевість. Красива архітектура. Сучасний інтерєр. Ціна будинку — 128,000 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Чкалова

Продам ідеальний дім для відпочинку в мальовничому місці Орлівщині. Ліс. Стара Слобода. Рідкісна пропозиція в якій поєднались: якість будівництва за найвищими стандартами, ексклюзивна локація, функціональний проєкт в одному поверсі, сучасний інтерєр, красива архітектура, оптимальна площа будівлі та розмір ділянки. Дім має стан нового будинку. Всі меблі та техніка включені в ціну. Планування: вітальня з кухонною зоною, спальня, кімната відпочинку, баня, основний та гостьовий санвузли, топкова кімната, прихожа, тераса. Загальна площа всіх приміщень — 101 м². Прикраса дому — камін з тристороннім скляним фасадом (може використовуватись як альтернативне джерело опалення). Основне джерело опалення: електричний котел з системою радіаторів та тепла підлога; додаткове (резервне) — універсальний твердопаливний котел оснащений системою автоматики. Максимальна енергоефективність завдяки якісному утепленню стін, стелі та підлоги. Ділянка 25 соток, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Територія домоволодіння нагадує парк з доріжками для прогулянок. Збережено концепцію природного лісу. В найзатишнішому місці двору — альтанка з вуличною кухнею. У вечірній час особливу атмосферу створюють вуличні ліхтарі та підсвітка. З господарських будівель і споруд: навіс для авто, вольєр, дровники, вуличний санвузол та купіль. Безпеку периметру та дому забезпечують система пультової охорони та відеоспостереження. Додаткова опція захисту: система автоматичних ролет. Ціна будинку — 189,500 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Стара Слобода

Продам дачу біля лісу в мальовничому місці Новоселівки (15 хвилин від Дніпра по новій швидкісній трасі). Оновлений ремонт 2023 року. Сучасна ванна кімната з усіма зручностями (вся сантехніка та обладнання нові). Будинок побудовано на високому фундаменті з урахуванням найкращого місця розташування на ділянці. Всі вікна металопластикові, захищенні металевими решітками. Вхідні двері з антивандальним замком. Дім дуже світлий і затишний. Планування: кухня-вітальня, спальня, санвузол та простора тераса з видом на толоку. Загальна площа будинку 31, 2 м²; площа тераси 32, 5 м². В периметрі тераси облаштовано сухий, місткий погріб з високою стелею та вентиляцією. Є димохід для майбутнього каміну та горище з вікном (замість драбини зручні безпечні сходи). З господарських будівель: літній душ та вбиральня; для відпочинку встановлено вуличні лавки. Опалення дому: керамічні електропанелі. Водопостачання: власна свердловина (все обладнання нове). Каналізація: новий якісно облаштований септик. Будинок укомплектовано всім необхідним для відпочинку та цілорічного проживання (є все від посуду до мангальних сіток). Новим власникам також лишається все садове приладдя та інвентар, включаючи газонокосарку і шланги для поливу. Ділянка 5, 5 соток, правильної прямокутної форми, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Для городництва та саду завезено родючий чорнозем. Вже висаджені і плодоносять: абрикос, вишня, шовковиця, яблуня, малина, чорна смородина та виноград. Прикраса двору: кущовий лимонник та яскраві іриси і півонії. У дворі облаштовано два паркомісця. Кооператив охороняється. Сусіди проживають цілорічно. Поблизу річка та озеро для рибалки, безкрайній простір для піших прогулянок та цікаві веломаршрути. Неподалік місцевий магазин та автобусна зупинка. Дача продається з усіма меблями та технікою. Ціна дачі / дому 22, 500 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Степна Далечінь

Продам котедж в GoodZone — одному з найкращих заміських комплексів України, розташованому в сосновому лісі Піщанки на березі Самари. Рідкісна, цінна пропозиція. Вілла з найвигіднішим розташуванням в GoodZone. Панорамне скління. Вид на ріку. Велика тераса з джакузі та барбекю. Сучасний інтерєр. Площа котеджу — 60 м². Площа тераси — 120 м². Планування: вітальня з кухонною зоною та каміном, спальня, простора ванна кімната (з ванною та зоною душу), прихожа, технічне приміщення. Комюніті. Готель-сервіс. Цілодобова охорона. Красива територія з ландшафтним дизайном, власним озером та доріжками для прогулянок. Інфраструктура комплексу: ресторан, SPA, басейн, пляж, причал, кінотеатр, конференц-зал, тенісний корт, футбольне поле, дитячий майданчик, мотузковий парк, дитяча кімната з нянею, прокат велосипедів, сапбордів, каное та іншого спортивного інвентарю, тощо. Ціна котеджу — 250,000 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Чкалова

Продам ексклюзивний таунхаус з авторським ремонтом на березі Самари в котеджному комплексі Villaggio. Свій причал для катера та водних мотоциклів. Власний басейн з підігрівом та підсвіткою. Дві тераси з видом на річку. Сосни прямо у дворі. Загальна площа будинку — 200 м². Перший поверх: простора вітальня, кабінет, кухня з виходом на терасу, прихожа та санвузол. Другий поверх: майстер-спальня з виходом на терасу, дитяча кімната, гостьова спальня та два санвузли. Дім оснащено: системою очищення води; системою приточно-витяжної вентиляції; системою підігріву підлоги; системою охорони. Широка земельна ділянка, приватизована. Присвоєно кадастровий номер. Доглянута територія з благоустроєм. Красива набережна; затишний парк з озером та дитячим майданчиком. На протилежному березі річки — готельний комплекс GoodZone. Фарватер. Дім доповнює великий гараж із господарським блоком. Свої паркомісця для гостей. Ідеальний варіант для заміського проживання та відпочинку: максимум комфорту, мінімальна віддаленість від міста. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Юности

Продам будинок на березі Самари в передмісті Дніпра (Новоселівка; 15 хвилин по новій швидкісній трасі). Власний пляж (надзвичайна рідкість)! Причал. Широка частина ріки з виходом на фарватер. Загальна площа будинку — 131 м². Сучасний інтерєр. Планування: простора вітальня з панорамними вікнами (вид на річку), спальня, кухня з функціональним островом, кімната відпочинку з виходом на терасу, сауна, ванна кімната та прихожа з глибокою шафою-купе. Опалення: електричний котел з системою радіаторів + тепла підлога. Водопостачання: свердловина обладнана системою очищення води. Каналізація: септик. Земельна ділянка 8,3 сотки, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Вся територія домоволодіння доглянута, з красивим ландшафтним дизайном. Прикраса двору — вічнозелені сосни, ялівці та плодоносний сад. В затишку, під навісом — зона відпочинку та барбекю. З господарських будівель і споруд: елінг з автоматичним спуском човна на воду та складським приміщенням, дровник, вольєр. Ззовні власна гостьова парковка. Будинок продається разом з усіма меблями та технікою. Ціна дому — 175,000 $. Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Новоселівка

Продаж Будинку Орловщина Ділянка 15 соток. Навколо змішаний ліс, сосна, дуби тощо. Річка Самара і притоки в кроковій доступності. Основний будинок: 154 м.кв. Зруб побудовано з ялини північних схилів Карпат Опалення - газ, котел BUDERUS Електроенергія: 3 фази, 10 Квт, заходить у будинок через стабілізатор, так само встановлено дизельний електрогенератор на 7 Квт. Вода: на території 3 свердловини. Вода в будинку проходить професійне очищення через зворотний осмос фірми Еко-Софт до стану найкращих показників по На кухні встановлено додаткове обладнання з мінералізації питної води. Будинок: побудований 2009 року, 2 поверхи, плюс невеликий підвал під свердловину і насосну групу. 1 поверх: передпокій, санвузол, технічна кімната (газовий котел, очищення води, місця зберігання), друга технічна кімната (місця зберігання інструментів, морозильна камера тощо), вітальня з каміном і виходом на терасу, кухонна зона, сходи на 2 поверх, нова тепла підлога на кухні та в гостинній кімнаті. 2 поверх: передпокій, санвузол, технічна кімната, 3 спальні, 1 засклена лоджія. У будинку 2 кондиціонери. На території є Баня (так само зруб), може використовуватися як гостьовий будиночок. Побудована в один рівень. Передпокій, кухонна зона, кімната відпочинку (кондиціонер, ТБ, камін), банна зона (парильня з камінкою на дровах), зона для миття (душ, бочка з можливістю регулювання температури води), санвузол. На території є зона відпочинку з підвісним гамаком, гойдалки дитячі, а також підвісні крісла з критою зоною відпочинку. Окремо стоїть Баварський будиночок: облицювальна цегла, утеплений, із внутрішнім кондиціонуванням. Площа будиночка бл. 20 м.кв. з повноцінною кухнею авторської роботи, ТВ, посудомийка, панорамне скління з видом на ліс тощо. Велика вулична кухонна зона з системою зберігання, світлом, водою тощо. Басейн: очищення басейну двоступеневе з урахуванням нових технологій і з автоматичним управлінням, так само є тепловий насос для підігріву або охолодження води в басейні. На території парковка на 4 машини, ролетні ворота (не мають проблем у зимовий період), місце для зберігання велосипедів тощо, відеоспостереження, сигналізація з виходом на пульт охоронної компанії Ціна: 195 000 $ торг Звертайтесь, буду рада відповісти!

Крива

Продам уникальный дом на берегу реки, территория элитных коттеджей. Ремонт по авторскому проекту. Использовались дорогие материалы при постройке. Вид на реку и лес. Уличное освещение. Общая площадь дома 550 кв.м. терраса, бассейн. Выполнен качественный дорогой, современный ремонт. Есть вся необходимая мебель и техника (остаётся всё). Мебель дорогих Итальянских брендов. Крытый бассейн. Огромная кухня гостиная, готовая принимать гостей в любое время, с кухни открывается шикарный панорамный вид на реку. Свой пирс, все для обустроено для комфортной рыбалки, и выхода на лодке. Территория под круглосуточным наблюдением. Круглосуточный охранный патруль. Остались вопросы, звоните! С удовольствием Вам его покажем. Агентство Недвижимости A-Real

Новоселовка

Продам затишний будинок с.Піщанка, вул.Чкалова. Двоповерховий цегляний будинок 130 кв.м., залізобетонне перекриття , всі комунікації - новий газовий котел, своя смачна вода ( своя свердловина), електрика, санвузол та ванна у будинку. Сплановано у 4 кімнати ( дві на першому поверсі та дві на другому), кухня та санвузол . Хороший житловий стан , частково металопластикові вікна. Також на першому поверсі розташований великий гараж. Земельна ділянка 50 соток, складається з двох частин - 25 соток під забудову та 25 соток під ведення господарства. Всі документи на дім та на землю у повному порядку , кадастрові номери та приватизація. Будинок можна використовувати або як дачу , або для постійного проживання. Вся вулиця заселена , хороші сусіди. Поряд річка та сосновий ліс, GoodZone та Goodwill Residence. Також можливо використати територію під забудову Таунхаусів або котеджів. Ціна всього 35000 $ або найкраща ваша пропозиція.

можливий продаж по єОселя
Чкалова

Продаж будинку 3к с. Піщанка передмістя 2 пов., 65 м2, ділянка 6 соток 1 пов.: закрита ТЕРАСА, кухня, дитяча, санвузол. 2 пов.: спальня, робоча зона. Місце під авто, інтернет, плазма, тепла підлога на 1 поверсі, підвал, можливе проживання цілий рік. Поруч сосновий ліс, річка, магазин, відділення Нової пошти. У пішій доступності комплекс Гуляй поле. Будинок 2020р. побудови. Закрита вулиця (шлагбаум). Піщанка знаходиться на лівому березі річки Самара в місці впадання в неї річок Піщанка і Підпільна, вище за течією примикає смт Меліоративне, нижче за течією на відстані 4 км розташоване село Новоселівка, на протилежному березі — місто Новомосковськ. Ціна: 75 000 $ З повагою, керівник відділу продажу АН KVADRATGROUP realty Олексій Ганоцький 095-918-84-20 097-520-55-03 Підписуйся на наш Telegram канал і будь у курсі всіх новинок нерухомості у Дніпрі https://t.me/ganotskiy_realty_dnepr

Підлісна, 117

ПРОДАЖА 5 ком. дома 497 метров, в сосновом лесу. Орловщина, закрытая территория клубного типа . Стоимость 400000$; На территории участка находится основной дом, зона отдыха и крытый бассейн. Вся территория облагорожена ландшафтным дизайном. Дом кирпичный,с наружным утеплением, что обеспечило максимальное энергосбережение. Ремонт 2017 года. За отопление в доме отвечают ТРИ РАЗНОТОПЛИВНЫХ котла (газовый,электрический и твердотопливный) от всемирно известного производителя BUDERUS.Система кондиционирования скрытого типа с отдельным микроклиматом в каждом помещении. Все окна дома оборудованы трехкамерными стеклопакетами,а подоконники выполнены из натурального камня. Также имеется гостевой сан.узел и отдельный выход в отапливаемый гараж. Цокольный этаж дома оборудован спорт.залом,сауной с сан.узлом, домашним кинотеатром и прачечной. На втором этаже расположились просторный холл, три отдельных спальни (две с выходом на балкон),кабинет с выходом на террасу и два основных сан.узла. Мансардный этаж полностью обшит OSB и залиты идеально ровные полы.При желании можете увеличить жилую площадь.

Дачна, 101

Продам Домик 60 м2 на большом участке земли в Песчанке, Новомосковский район. Год постройки 1971. Два кадастровых номера. Подведён газ и электричество. Была скважина, можно сделать новую. На участке небольшой домик, летняя кухня, гараж и хоз.постройки. Всё требует реставрации. Хорошие подъездные пути, рядом центральная дорога, магазин, остановка общественного транспорта, дачи.

Сірка, 53

Продам капітальний заміський будинок (дачу) в Орлівщині поряд з лісом, у житловому стані готовності з можливістю проживання весь рік, 2 поверхи, заг. площа близько 100 м2, 2021 р. п., стіни – газобетон + штукатурка, дах – мяка покрівля (безшумна при дощі), хороші МПО 3 скла, WiFi (провідний інтернет). Будинок будувався для себе за індивідуальним архітектурним проектом, продумане затишне і зручне сучасне планування. 1 поверх: передпокій, просторий суміщений санвузол (кахель), велика вітальня - кухня з панорамними вікнами та з виходом на задній двір, кабінет (комора) з виходом на вулицю. 2 поверх: хол, другий санвузол суміщений (кахель), 2 затишні спальні, гардеробна. Електричне опалення (передбачено під конвектори або кондиціонери з) + сучасна функціональна піч-камін на дровах у вітальні, вода - свердловина, зливна яма близько 10 м3. На першому поверсі у вітальні встановлено кондиціонер зима-літо. Встановлено охоронну систему будинку. Ділянка 6,3 сотки, право власності, прямокутної форми, до будинку прибудований навіс, є молоді туї, решта території вільна для вашої творчості. Правильне розташування будинку на ділянці, передбачена територія як перед будинком, так і за ним та з боків. На даний момент біля будинку добудовується простора альтанка з барбекю - навіс, всередині в процесі виконання міжповерхові сходи. Гарний новий будинок, гарне розташування, добрі сусіди. Ціна 49 тис. $. З повагою, Дмитро.

Орлівщина

Продам дачу в с/т Озон, двоповерховий будинок, 93 кв. Будинок цегляний, утеплений, дах новий. Стан житловий, вікна металопластикові, у з/в кахлі. Є свердловина та центральне водопостачання (для поливу). Прибудинкова територія упорядкована. Землю приватизовано, є кадастровий. В наявності До пляжу 100 метрів.

Місячна

У продажу невелика резиденція за містом. Приватизована ділянка 40 сот. Город виходить на річку Губиниха. Будинок 35 м2, зручності на вулиці. Централізовано електрику та газ, встановлено прилади обліку. Асфальтований підїзд. вулицею інтернет провайдера Fregat. Хутір має свій дитячий садок та школу. Можливість прописки. Рейсові маршрути до Дніпра та Новомосковська. Документи в порядку!

Партизанська

ПРОДАМ таунхаус в коттеджном элитном поселке VILLAGIO, п.Песчанка, р-н Новомосковскa. Дом 200 м2, участок 3 сотки, на территории сосны. 3 спальни, гостиная, кухня, 3 санузла, 2 гардеробные. Своя инфраструктура, закрытая охраняемая территория, причал для катеров, сосновый лес, детская площадка. Первая линия от реки. ЦЕНА 230 000 дол

Юністі

Продам будинок з ділянкою 40 соток в екологічно чистому місці - с. Орлівщина ( Новомосковського р-ну) по чудовій, розвиненій вулиці (садочок, магазини, школа поряд). На ділянці розташований старий будинок в нежитловому стані та новий 2 к. будинок з МП вікнами з решітками та пічкою. Без с/в. Комунікації всі є: електрика, газ, вода — свердловина. Також є господарське приміщення, бесідка, колодязь, місце під авто. Ділянка рівна. Є плодові дерева. Готові до швидкої угоди. Документи на будинок та ділянку, кадастровий номер є. До Дніпра 45 км. Ціна 11 500$. Без комісії для покупця

Кушіля О.
1 - 24 з 293 результатів

Популярні запити